Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Rostockweg 12, 9723 HG Groningen, Groningen, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al 20 jaar ervaring met deze garage. Ik ben voor een apk en klein onderhoud bij de Opelgarage in Groningen geweest. Goddank (gezien de hitte en OV-staking), kon ik thuis gebracht worden. Ook 's midd... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

De medewerkers zijn vriendelijk en hebben hun werk snel gedaan. Terwijl ik een kop koffie stond te drinken was de airbags vervangen. Dus snel opgelost.

5つ星のうち5の評価

Op advies mijn Opel GrandlandX naar Hedin gebracht voor onderhoud. Ze hebben bepaalde filters schoongemaakt die bij andere garages vaak vergeten worden! De auto heeft sinds in hem in bezit heb nog n... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik moest onverwacht naar de garage. Mocht direct komen. Werd vriendelijk welkom geheten. Auto kon gerepareerd worden. Wachttijd was wat lang maar dat hoorde je bij binnenkomst. Het verliep sneller d... もっと見る

企業情報

1. オペル ディーラー
  2. ・
  3. カーディーラー
  4. ハイヤー サービス
  5. 自動車修理店

Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen について

当該企業による記述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 836件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

‘k Ben vanaf het begin (inplannen) tot…

‘k Ben vanaf het begin (inplannen) tot en met de onderhoudsbeurt incl. APK weer als vanouds zeer tevreden.

2025年11月18日

Beste meneer/mevrouw Wiepkema,

Wat fijn te horen dat je tevreden bent met onze service, van de planning tot de onderhoudsbeurt en APK. Hartelijk dank voor de positieve feedback. We hopen je nog vele jaren te mogen verwelkomen!

Stephan van Hedin Automotive

5つ星のうち5の評価

de grote beurt met bandenwissel is…

de grote beurt met bandenwissel is prima uitgevoerd.zeer tevreden met de reparatie - condensprobleem-van der echter koplamp voor een redelijke prijs.

2025年11月7日

Beste meneer Drenth,

Bedankt voor je uitgebreide reactie. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de prijs en service.

5つ星のうち5の評価

Niets meer toe te voegen aan bovenstaande opmerkingen

Directe bediening..netjes afgehandeld..binnen de afgesproken tijd opgeleverd...goed geïnformeerd.

2025年10月22日

Beste meneer Visser,

Wat fijn om te lezen dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

5つ星のうち2の評価

Trage hulp verlening

Trage hulp verlening, afspraken niet nakomen. Dure reparatie met eventueel nawerk.

2025年10月21日

Beste meneer Hake,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de snelheid van de hulp en de communicatie rondom de reparatie. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

5つ星のうち5の評価

Snel en goed geholpen op een…

Snel en goed geholpen op een vriendelijke manier .

2025年10月21日

Beste meneer Poortman,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Betrouwbaar en vakkundig

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze betrouwbaarheid en vakmanschap.

Gewoon

Gewoon geholpen zoals het hoort.

Beste mevrouw Mraz Petrics-Scheerder,

Dank je wel voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service.

Goed geholpen.

Goed geholpen.
Prima service

Beste meneer Huisma,

Bedankt voor je positieve woorden. Fijn dat je tevreden bent over de service.

Oliepeil en koelvloeistofpeil

Ik heb geconstateerd dat het peil van zowel de olie als koelvloeistof te hoog was. Is adequaat door de werkplaatsreceptie op gereageerd en door de werkplaats bekeken. Binnen een half uur geregeld.

2025年9月15日

Beste meneer Hofman,

Bedankt voor je duidelijke terugkoppeling. Fijn om te horen dat het snel en adequaat is opgepakt door het team. Graag tot de volgende keer!

5つ星のうち4の評価

ben tevreden over de dienstverlening…

ben tevreden over de dienstverlening die is verstrekt

2025年9月17日

Beste meneer Hamming,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de dienstverlening. We staan graag weer voor je klaar.

5つ星のうち3の評価

Waardeloze leenfietsen

Alles prima , behalve de oude leenfietsen. Oud, de e-bikes zijn er niet , gammel , geen versnellingen etc.etc.
Al eerder vermeld , dus ik denk dat deze feedback volkomen zinloos is.

2025年9月16日

Beste meneer Zinger,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de leenfietsen. We begrijpen je punt en geven je opmerking intern door.

Erg snel klaar

Erg snel klaar; maar wellicht iets te snel? Binnen 3 kwartier werd ik alweer gebeld dat de beurt klaar was. Dit was ook nog eens inclusief wassen. Achteraf was het rubber van de motorkap verschoven en uit de rails gelopen. Het was wel zo netjes geweest als ik dit niet zelf had hoeven 'terugdrukken'.

2025年9月9日

Beste mevrouw Jiske,

Dank voor je uitgebreide feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat je zelf nog iets moest corrigeren. We geven dit intern door zodat we hier beter op kunnen letten.

5つ星のうち1の評価

Verdienmodel in diagnose

Afspraak gemaakt voor reparatie van en onderdeel en vervolgens wordt eerst weer een diagnose gesteld die al bij een eerdere afspraak is vastgesteld. Dus nieuwe factuur voor de diagnose en vervolgens niets gerepareerd. Waardeloos.

2025年8月29日
自発的なレビュー

Beste meneer Maas,

Dank je wel voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de dubbele diagnosekosten. We nemen dit intern mee om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen.

Goed

Ze helpen goed aan de balie en als en de auto weer ophaal dan kan vele veilige kilometers rijden

2025年7月3日

Beste meneer Harm,

Fijn dat je goed geholpen bent aan de balie en dat je weer veilig op pad kunt. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Hetgeen is afgesproken werd perfect…

Hetgeen is afgesproken werd perfect uitgevoerd en datgene wat aan de auto moest gebeuren nader uitgelegd door een vriendelijk medewerker.

2025年7月1日

Beste meneer/mevrouw Doling,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles volgens afspraak verliep en dat onze collega je vriendelijk te woord stond met een heldere uitleg.

5つ星のうち2の評価

Beurt is goed uitgevoerd daarna problemen

Beurt is goed uitgevoerd.
Volgende dag gebeld over de olie, er is een andere gebruikt dan voorgeschreven. Er is teruggebeld en gezegd dat deze olie goed was.Ik heb onlangs zelf een liter olie via het magazijn gekocht die voorgeschreven is, maar dit was een andere dan bij de beurt gebruikt is. Ik zou hier nog weer over teruggebeld worden maar helaas niets gehoord.
Na het ophalen van de auto na de beurt kreeg ik de volgende dag storing en werd na aandringen direct geholpen.Onderweg gebeld dat deze storing weer weer terug kwam.
Na melding zou ik worden teruggebeld dat was 13-06-2025 tot op heden niets gehoord.

2025年6月27日

Beste meneer Frima,

Wat spijtig dat je geen terugkoppeling hebt gekregen, terwijl je hier wél op rekende. Ook de storing na de beurt had je liever niet gehad. We begrijpen dat dit je vertrouwen schaadt. We geven dit door aan de vestiging zodat ze alsnog contact met je kunnen opnemen.

5つ星のうち4の評価

De laatste keer dat ik er was

De laatste keer dat ik er was, was de service fantastisch. Het lukte niet om de auto tijdig klaar te krijgen, waardoor ik een leenauto meekreeg. Normaal betaal je ervoor, nu hoefde dat niet.

2025年6月9日

Beste Addy,

Bedankt voor je fijne woorden. Goed om te horen dat we een passende oplossing boden toen de auto niet op tijd klaar was. Zo willen we graag voor je klaarstaan!

Eerlijkheid

De eerlijkheid om te vertellen waarom er vertraging was bij het onderhoud: goede onderdelen werden niet geleverd

2025年4月29日

Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen からの回答

Nog bedankt voor je beoordeling!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。