Peugeot-dealer Hedin Automotive レビュヌ

1,323
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een auto gekocht bij Thom Brons bij Hedin Automotive Groningen. Het contact is prettig en professioneel. Thom neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft duidelijke en eerlijke info... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vriendelijke mensen aan de balie. Ik heb erop gewacht, maar duurde wel wat lang. Prima mogelijkheid om te wachten: leuk zitje, lekkere koffie en goede wifi. Tevreden over Hedin.

5぀星のうち4の評䟡

De reparatie op zich is goed uit gevoerd. Tijdens de reparatie had ik de beschikking over een goede leenauto. Wat beter kan is het contact met de klant als de reparatie onverhoopt lang gaat duren. In... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds een aantal jaren vaste klant in Hoogeveen. Heeft te maken met de vriendelijke maar zeker behulpzame bediening van de medewerkers daar. Ook wanneer de nood aan de man is stonden ze in de afgelope... もっず芋る

䌁業情報

1. プゞョヌ ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. ハむダヌ サヌビス

Peugeot-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

(1,323)

過去12か月のレビュヌ数: 463ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

3200 euros and 5 weeks later...

It was very difficult to get through to the garage by phone. After taking the car to the garage it took a few days just to diagnose and then another week to get it fixed. We spent 2500 euros only for the car to break down 2 days later. It was took my husband a day to organise a hire car through Peugeot as people kept passong him on to the next person and then the line cut out. When the car was finaly organised, it was very far away to pick up and a small old car with a broken key. The following break down cost another r850 euros and no guarantee of when it could be fixed. All in all a very disappointing

Vriendelijkheid en kennis van de auto

Vriendelijkheid en kennis van de auto

2026幎8月19日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち4の評䟡

De auto schoon afgeleverd na een

De auto schoon afgeleverd na een onderhoudsbeurt.

5぀星のうち4の評䟡

Goede service. netjes op de hoogte gebracht van de kosten.

2026幎8月3日

Kwaliteit en snelheid

2026幎8月18日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち4の評䟡

Medewerker aan de balie was vriendelijk

Medewerker aan de balie was vriendelijk en duidelijk. Ik was ook tijdig gebeld toen de auto klaar was.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち4の評䟡

Grote beurt inplannen was makkelijk

Grote beurt inplannen was makkelijk online ingepland, zoals afgesproken einde van de middag klaar en ook auto netjes schoon geleverd.

Positieve ontvangst.

Positieve ontvangst.Kon de
de auto pas om 17 uur ophalen.Daarover had beter gecommuniceerd moeten worden.Maar wellicht was de vakantieperode daar debit aan..

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet helemaal naar volle tevredenheid is geweest. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち3の評䟡

Ontvangst en type onderhoud.

Het ontvangst was niet echt gastvrij. Bij de vraag van mijn kant hoe laat de auto klaar zou kunnen zijn, i.v.m. een ziekenhuisbezoek rond 15:00uur, kreeg ik het antwoord dat de afspraak van 08:00 tot 17:00 uur gepland staat. Uiteindelijk werd op de bon 15:00uur genoteerd. De auto was ook om 15:00 klaar. En er stond een verkeerde onderhoudsbeurt ingepland. Hij was aangemeld voor een 92.000 km beurt. Er was echter groot onderhoud ingepland. Ik heb hier om 10:00uur over gebeld. De eerste reactie was: Daarom laten wij u ook de werkzaamheden vooraf zien. Dat klopt ook. Daarom ben ik thuis de facturen door gaan nemen en zo constateerde ik dat de foutieve beurt ingepland was. De beurt is daarna aangepast. Hier zou nog contact over komen, maar dat is niet gebeurd. De man aan de receptie heeft bij het ophalen excuses aangeboden voor het inplannen van de verkeerde onderhoudsbeurt.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Het is doorgezet naar de collega van de vestiging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち5の評䟡

Snel klaar en duidelijke communicatie

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻
Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken.
De distributieketting rammelde .
De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (?) .
Dit kan alleen als de ketting flink opgerekt is , of als de hydraulische spanrol defect is .
Dit was volgens de monteur niet , ketting was maar lichtjes opgerekt .
Dan kan er geen verschuiving van de tandwielen zijn .
Of is de nieuwe ketting er een jaar geleden niet goed opgelegd door dezelfde garage ?

Update :
Na mijn review heeft de garage (Ronald) contact met mij opgenomen om alles piekfijn uit te leggen .
Dit was voor mij een hele geruststelling, en heeft mijn beoordeling verhoogd van 3⭐⭐⭐ naar 5⭐⭐⭐⭐⭐
Bedankt Ronald 👍🏻👍🏻👍🏻

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling plus toelichting. Ik heb het doorgezet naar mijn collega Ronald omdat hij wordt genoemd en om je vraag te beantwoorden.
Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち3の評䟡

Ik ga ervan uit dat de beurt goed is

Ik ga ervan uit dat de beurt goed is uitgevoerd. Maar hoe kan ik dit beoordelen? Wel vreemd als ik afspraak maak via de Peugeot app, dat ik later gebeld wordt door de receptie en dan pas een maand later terecht kan. Dat vind ik vreemd.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor beoordeling. We begrijpen je verbazing over de wachttijd na een afspraak via de Peugeot app. De Peugeot app heeft geen directe toegang tot onze werkplaatsplanning. In de meeste gevallen kan de afspraak wel 1 op 1 worden overgenomen. Fijne en zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち5の評䟡

Eerlijk advies en denken mee.

Betrokken en betrouwbaar.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne en zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち5の評䟡

Onverwachts pech (lekke band)

Onverwachts pech (lekke band). Auto afgeleverd tijdens zomervakantie. Er was geen grote haast bij, maar auto toch zelfde dag gerepareerd.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Prima service

Prima, snelle service. Duidelijke informatie.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en opmerking. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Tevreden

Snel en duidelijk wat er ging gebeuren en ook direct de kosten erbij.
Vriendelijk personeel.
Helpen je met uitleg.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zin je graag weer.

Fijne garage

Fijne garage, prima sevice