Peugeot-dealer Hedin Automotive レビュヌ

1,326
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een auto gekocht bij Thom Brons bij Hedin Automotive Groningen. Het contact is prettig en professioneel. Thom neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft duidelijke en eerlijke info... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds een aantal jaren vaste klant in Hoogeveen. Heeft te maken met de vriendelijke maar zeker behulpzame bediening van de medewerkers daar. Ook wanneer de nood aan de man is stonden ze in de afgelope... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vriendelijke mensen aan de balie. Ik heb erop gewacht, maar duurde wel wat lang. Prima mogelijkheid om te wachten: leuk zitje, lekkere koffie en goede wifi. Tevreden over Hedin.

5぀星のうち4の評䟡

De reparatie op zich is goed uit gevoerd. Tijdens de reparatie had ik de beschikking over een goede leenauto. Wat beter kan is het contact met de klant als de reparatie onverhoopt lang gaat duren. In... もっず芋る

䌁業情報

1. プゞョヌ ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. ハむダヌ サヌビス

Peugeot-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

(1,326)

過去12か月のレビュヌ数: 463ä»¶

レビュヌを曞く

Prima service

Prima, snelle service. Duidelijke informatie.

2026幎8月11日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en opmerking. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Tevreden

Snel en duidelijk wat er ging gebeuren en ook direct de kosten erbij.
Vriendelijk personeel.
Helpen je met uitleg.

2026幎8月11日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zin je graag weer.

Fijne garage

Fijne garage, prima sevice

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Snel opgelost

Eerlijk, duidelijk advies. Prettig geholpen. En probleem snel opgelost.

5぀星のうち5の評䟡

Alles verliep prima volgens afspraak

Alles verliep prima volgens afspraak. Niets aan te merken,en iedereen was aardig en behulpzaam. Heb niet heel erg lang hoeven wachten!

5぀星のうち4の評䟡

Prettige ervaring met deze Hedin vestiging

Het bedrijf straalt professionaliteit uit. De gevraagde informatie werd snel verstrekt en alle vragen werden duidelijk beantwoord.
Het contact met de verkoper verliep prima. Hij verontschuldigde zich voor de wachttijd, maar dat is logisch in de vakantietijd en meerdere klanten over de vloer.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Betrokkenheid

Correcte benadering van het onderhoud
Tijdens het onderhoud was er telefonisch gesprek over een probleem en hebben we een goede beslissing genomen.

2026幎8月8日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service en bemiddeld in

Uitstekende service en bemiddeld in coulance regeling

2026幎8月8日

Snelle service.

5぀星のうち5の評䟡

Alles is volgens afspraak gegaan en

Alles is volgens afspraak gegaan en oke.
reparaties zijn correct verholpen en alles op tijd.

snel en netjes

2026幎8月3日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち4の評䟡

duidelijke prijsopgave en nakomen van

duidelijke prijsopgave en nakomen van afspraken mbt onderhoudsbeurt. terugbellen over vervanging banden is helaas niet gebeurd.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat het terugbellen niet is gebeurd. Ik zet het door naar de vestiging. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち1の評䟡

Wij zijn 2x voor niks naar Groningen

Wij zijn 2x voor niks naar Groningen gereden .
En de ze hebben er een potje van gemaar in onze bus [armleuning]
En verder had de monteur een grote mond waarop wij erg raar stonden te kijken [waardeloos]
Dit was dus 1x maar nooit weer.

2026幎8月4日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Ik zet het door naar mijn collega van de vestiging voor een reactie. Fijne werkweek gewenst.

5぀星のうち2の評䟡

Er zijn extra kosten in rekening

Tot afgelopen vrijdag was ik tevreden over deze dealer. Maar afgelopen vrijdag hebben ze extra kosten in rekening gebracht bij het enkel laten uitvoeren van een APK. Er zou tijdens de controle zijn gebleken dat een lamp defect was. Ik zat in de wachtkamer bij hen. Ze hebben me niet benaderd of ik wel akkoord ging met deze reparatie. En de medewerker begon er zelf niet eens over toen hij me kwam halen na de keuring, totaalbedrag €77,43. Dit is niet de manier om je geld te verdienen. Ik heb ze vrijdag een mail gestuurd en ik heb nog steeds geen reactie van hen ontvangen. Erg jammer dit.

2026幎7月31日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Ik heb het doorgezet naar mijn collega van de vestiging voor een reactie. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*

5぀星のうち5の評䟡

Prima geholpen met verkrijgen van "niet

Prima geholpen met verkrijgen van "niet meer leverbare" onderdelen.

2026幎8月1日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat we je aan de 'niet meer leverbare' onderdelen hebben kunnen helpen. Fijne week gewenst en we zien je graag weer.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。