Peugeot-dealer Hedin Automotive レビュヌ

1,326
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een auto gekocht bij Thom Brons bij Hedin Automotive Groningen. Het contact is prettig en professioneel. Thom neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft duidelijke en eerlijke info... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds een aantal jaren vaste klant in Hoogeveen. Heeft te maken met de vriendelijke maar zeker behulpzame bediening van de medewerkers daar. Ook wanneer de nood aan de man is stonden ze in de afgelope... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vriendelijke mensen aan de balie. Ik heb erop gewacht, maar duurde wel wat lang. Prima mogelijkheid om te wachten: leuk zitje, lekkere koffie en goede wifi. Tevreden over Hedin.

5぀星のうち4の評䟡

De reparatie op zich is goed uit gevoerd. Tijdens de reparatie had ik de beschikking over een goede leenauto. Wat beter kan is het contact met de klant als de reparatie onverhoopt lang gaat duren. In... もっず芋る

䌁業情報

1. プゞョヌ ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. ハむダヌ サヌビス

Peugeot-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

(1,326)

過去12か月のレビュヌ数: 467ä»¶

レビュヌを曞く

Zomercheck laten uitvoeren

Zomercheck laten uitvoeren, tot tevredenheid uitgevoerd.
Bij ophalen werd de staat van de auto nog toegelicht, en te verwachten kosten in de toekomst gemeld.

Ik kom zeker terug.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Klacht goed afgehandeld

Klacht goed afgehandeld

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat de klacht goed is afgehandeld. Fijne dag gewenst.

Werkplaatsbezoek

Ben door het personeel van de dealer prima geholpen vandaar de 5 sterren.

Een aandachtspunt voor de totale organisatie is het feit dat de keuze is gemaakt om centraal een paar voorraadlocaties in het land te hebben waarvandaan de onderdelen moeten komen. Dit kan tot lange wachttijden bij relatief eenvoudige reparaties leiden. In dit geval was de defecte ruitensproeierpomp gedemonteerd en moet gewacht worden op de nieuwe.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en het aandachtspunt in de toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち3の評䟡

Eerste afspraak onduidelijk

Eerste afspraak onduidelijk: we hadden geen wachtafspraak. Is handiger als men bij het maken van de afspraak aan de telefoon vraagt of men er op wil wachten. Blijkbaar heb ik dat in het verleden zelf steeds aangegeven.
Tweede afspraak helemaal okay. Zelfs het bedrag voor de onderhoudsbeurt viel mee.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling plus toelichting. Ik denk dat het stellen van de vraag over het wachten afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de uit te voeren werkzaamheden, de auto wel of niet direct kan worden aangepakt, etc. Hoe dan ook de vraag moet inderdaad wel van ons komen.
Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

5぀星のうち5の評䟡

Goed en behulpzaam geholpen.

Goed en behulpzaam geholpen.
Erg vriendelijk

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling plus toelichting. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち1の評䟡

1300 euro voor 2 veren

1300 euro voor 2 veren
voor een peugeot 308 van 2018.
kwikfit rekent totaal 430 euro

voor controle zeiden ze een scheur in de wielkast.
na een maand wachten op de officiele afspraak zeggen ze een gebroken veer voorin
hebben ze mij een maand lang laten rijden met een gebroken veer.
met alle gevaren van dien
heb ook nog 140 euro moeten betalen.voor wat nu echt de oorzaak was

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Hedin Automotive is een officiële Peugeot Dealer en Erkend Reparateur voor onder andere onderhoud. Ons vergelijken met een kwikFit is onterecht. In ieder geval is het nu verholpen en kan je weer veilig de weg op. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*>

5぀星のうち5の評䟡

Het ontvangst en vriendelijkheid en de

Het ontvangst en vriendelijkheid en de adviezen zijn erg goed.
De koeken die ik meegenomen heb zijn dan ook verdiend.

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Bedankt voor de koeken voor mijn collega's. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, klantvriendelijk personeel

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

5぀星のうち5の評䟡

Ik word altijd snel en prettig geholpen

Ik word altijd snel en prettig geholpen bij HEDIN Groningen.
Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening.

2026幎7月27日

Goede service!

Afspraak via Peugeot online was niet goed doorgegeven. Toch nog gezorgd voor inplannen op de dag. Goede klantbenadering.

2026幎7月22日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het zo geregeld kon worden. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

tevreden

Ik mocht de rekening thuis op mijn gemak betalen toen pinnen niet goed ging. Was toch een forse rekening. Maar dit kan na 1 jaar..
Auto doet het weer goed.

2026幎7月29日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Mooi dat dit zo geregeld kon worden. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Te hoge onderhoudskosten voor een 3

Te hoge onderhoudskosten voor een 3 jaar oude auto. Carplay werkte niet naar behoren en is uitgelegd dat het bij Peugeot zelf een software probleem is en nog opgelost moet worden. Hedin houdt me op de hoogte hierover.

2026幎7月29日

Peugeot-dealer Hedin Automotive からの回答

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Inderdaad een softwareprobleem dat de importeur nog moet oplossen. Een fijne dag gewenst!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。