Larsen og Ravn.dk ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Linda og Ulf er 2 utrolig imÞdekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt fÞler sig tryg ved. Jeg har fÃ¥et hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... もっず芋る

Det virkede !! Jeg har vÊret sÃ¥ hÊmmet af min flyskrÊk at det nÊsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig Ã¥ndenÞd. Jeg fik smÃ¥ paniske anfald dagene op til rejse og ombord... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥dan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... pÃ¥ bedste vis. Hvis man er forhÃ¥ndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sÊnk. Behandlingen var meget venlig og seriÞs. Der blev ikke stil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er kommet hos Ulf igennem lÊngere tid. Han formÃ¥r virkelig at forklare tingene sÃ¥ man forstÃ¥r det og er nÊrvÊrende sÃ¥ man fÞler sig forstÃ¥et uanset udfordring. Samtidig med at man fÃ¥r tingene fra... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス
  2. キャリア コヌチ
  3. コヌチング センタヌ
  4. ヘルプラむン
  5. ラむフ コヌチ
  6. 結婚カりンセラヌ

圓該䌁業による蚘述

Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sÞrger for at du lander prÊcis hvor du Þnsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i sÊrklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): VÊgttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, SelvvÊrd hypnose, Selvtillid hypnose, BÞrne hypnose (hypnose af bÞrn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dÊkker det meste af VestsjÊlland: KorsÞr, SkÊlskÞr, Slagelse, NÊstved, SorÞ, Ringsted og KÞge. Vi er også ud kÞrende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nÊnsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvvÊrd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forlÞb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en stÞrre indsigt, og fÞlelsesmÊssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisÞrer og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisÞr. Hun tilbyder vÊgttab hypnose (også sukker afhÊngighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvvÊrd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjÊlpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vÊlge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjÊlper mange par med lÞsningsorienteret parterapi, eller par coaching.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefale Linda og hendes

Kan varmt anbefale Linda og hendes hypnose af bÞrn. Man fÞler sig meget tryg i hele forlÞbet og intet hastes igennem, men tager det gang til gang. Og sÃ¥ er Linda jo bare utrolig sÞd og meget nem at snakke med – ogsÃ¥ for bÞrn. TrÊnger vi et skub igen, sÃ¥ ved man godt hvor man skal sÞge hen :-)

2019幎9月12日

Larsen og Ravn.dk ApS からの回答

Tusind, tusind tak for den fine anmeldelse.

Jeg er meget glad :-) I er altid velkomne, hvis der skal "skubbes" lidt mere..

HILS - De bedste hilsner fra Linda

Linda Ravn er sÞd

Linda Ravn er sÞd, imÞdekommende og tillidsvÊkkende.
Jeg fÞlte mig i sikre hÊnder.

2019幎9月11日

Larsen og Ravn.dk ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak for tilliden.

Ønsker dit ALT det bedste.

Kh Linda

KÆMPE TAK

KÆMPE tak til Linda!!
Jeg har dealet med flyangst og andet angst de sidste par år, og min lÊge anbefalede mig at prÞve hypnose. Jeg kom derfor til Linda for at give det et skud. Efter bare en enkelt session (da hun bestemt ikke mente at jeg havde behov for en anden), har jeg nu vÊret ude at flyve til og fra ferie, helt uden flyangst. Derudover er der også kommet ro på en del andet af mit angst, selvom jeg kun kom til Linda mht fly. At man rent faktisk kan nyde oplevelser og livet, efter bare en enkelt session, er helt vildt i min verden. Så tak tak tak!!
Derudover er Linda også bare fantastisk sÞd og beroligende som person, og jeg fÞlte mig fuldstÊndig tryg ved hende!

En kÊmpe tak fra Emilie :)

2019幎8月26日

KÊreste Emilie :-)

Du er bare så sej - Godt gået, for ingen af dine forandringer har kunnet lade sig gÞre, uden din egen villighed.

Jeg takker for dine flotte rosende ord. De varmer og gÞr mig glad.

De aller varmeste tanker fra Linda

Tak for Jer

Mine varmeste anbefalinger af Larsen og Ravn.
Jeg har fÞlt mig tryg, set og mÞdt prÊcis som jeg havde brug for i min proces.
Samtidig har I formået at “skubbe” til mig, når der var brug for det - altid på en respektfuld måde.

2019幎8月18日

Hej Susan,

Tusind tak for du gav dig tid til din super dejlige tilbagemelding. Alt godt til dig :-)

De varmeste hilsner fra Linda

HjÊlp i en svÊr tid!

Jeg kan kun stemme i koret af tilfredse kunder. Jeg var i en svÊr situation med angst og lidt stres og havde fÞr prÞvet at tale med en psykolog. Han kunne afhjÊlpe mit stres men ikke angsten som blussede op igen efter noget tid.
Jeg fandt så Larsen og Ravn på nettet og fik meget hurtigt en aftale med Ulf. Da jeg ankom var jeg mildt sagt i dårlig stand ikke mindst fordi jeg ikke selv kunne sÊtte fingeren på hvad der skabte angsten.
Efter halvanden time i selskab med Ulf kunne jeg for fÞrste gang i lang tid se at der var sgu nok lys for enden af tunnelen.
I lÞbet af de nÊste uger fik Ulf sat tingene i perspektiv og jeg er nu på den rette vej.
Ulf har en evne til at brÊkke tingene ned og bygge det op igen så det bliver forståeligt og brugbart, vel og mÊrke hvis man selv er villig til at lave de forandringer der skal til.

Mange tak for hjÊlpen og de bedste anbefalinger her fra👍

Peter

2019幎7月11日

KÊre Peter.
Utrolig mange tak for dine fine ord. Det har vÊret en fornÞjelse at lÊre dig at kende.
de bedste hilsner fra Ulf

Ulf er meget trovÊrdig

Ulf er meget trovÊrdig, en dygtig og tillidsfuld coach, som har givet mig gode vÊrktÞjer i hverdagen samt åbnet op for nye perspektiver i livet. Han er blevet lidt af familiens 'favorit coach', som har hjulpet både min mand og jeg i mange sammenhÊnge.
Han får mine varmeste anbefalinger!

2019幎7月3日

KÊre Trine.
Jeg håber det går godt hos Jer. Tusind tak for den flotte Trustpilot anmeldelse.

Kh Ulf

De får mine varmeste anbefalinger !!

Jeg har fornÞjelsen af, at have lÊrt både Linda og Ulf at kende via deres virksomhed. De er begge nogle helt sÊrligt nÊrvÊrende og behagelige mennesker. I erhvervssammenhÊng har jeg gennem flere år haft mange coaching timer sammen med Ulf, som har givet mig ledelses- og personlig sparring. Det har hjulpet mig i mange forskellige situationer, at kunne drÞfte forskellige emner med Ulf, som er god til at sÊtte sig ind i konkrete problemstillinger, perspektivere og coache sig frem til lÞsninger. De får mine varmeste anbefalinger !!

2019幎7月3日

KÊre Henrik.
Nu har jeg endelig fundet ud af at svaret på Trustpilot. Så mange tak for de flotte ord. jeg håber I trives på alle fronter.

Dejligt behageligt sted

Dejligt behageligt sted. Der bliver lyttet til en. Linda har hjulpet mig til rygestop, gennem hypnose - fantastisk 🙌👌🙌👌

2019幎6月12日

Hej :-)

Tusind tak for din anmeldelse. Og tillykke med dit rygestop. Det glÊder mig meget at have kunnet hjÊlpe.
God sommer.

Vh Linda

Var i hypnose for rygestop hos linda

Var i hypnose for rygestop hos linda, det var en fantastisk intens oplevelse og jeg var rÞrt til tåre bagefter. Holder stadig mit rygestop, og det bliver jeg ved med. Vil helt klart anbefale det til andre. Tak til linda

2019幎6月10日

Hej Mette,

Tusind tak for din fine anbefaling og sÞde ord. Et stort TILLYKKE med dit rygestop. Du er sej :-)

Kh Linda

Hypnose for flyskrÊk

Kontaktede Linda pga flyskrÊk. Var faktisk sikker på at jeg ikke kunne hjÊlpes, da jeg ikke selv troede jeg kunne bringes i en hypnose tilstand, hvilket jeg heller ikke fÞler jeg helt har vÊret, men ikke desto mindre har jeg lige gennemfÞrt 4 flyveture inden for 24 dage uden den sÊdvanlige angst. Kunne som Þnsket vÊre nÊrvÊrende og slappe af i kroppen i stedet for som tidligere at vÊre angst og anspÊndt hele turen. STOR taknemmelighed her fra. Vil absolut anbefale Linda.

2019幎6月9日

KÊre Dorte,

Fantastisk lÊsning :-) Tusind tak for din tilbagemelding og fine anbefaling.

Hvor er jeg glad for, at du har haft gode oplevelser med flyvningen - SkÞnt.

Et flot resultat, du har lavet - Tak dig selv for du er der hvor du er.

De varmeste hilsner og god sommer
Linda

Jeg vil bare lige sige en kÊmpe tak for

Jeg vil bare lige sige en kÊmpe tak for jeres dejlige vÊsen og hjÊlp.. Har nu vÊret rÞjfri i et Ã¥r.. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv... Nu er der bare lige lidt kg at kÊmpe med 😊... KÊrlige hilsner fra Britta

2019幎5月15日

Hej Britta,

TUSIND tak for dine fine ord til os. Hvor blev vi glade.

Et KÆMPE tillykke med dit rygestop, der nu har varet et år. Hvor er du god.

Du ved hvor vi er, hvis du har brug for os.

De varmeste hilsner og god sommer
fra Linda

Kan klart anbefales

2019幎4月4日

Hej :-)

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Godt at mÞde dig.

Vh Linda

Jeg har haft problemer med angst og

Jeg har haft problemer med angst og depression i over 10 år. Jeg lever en normal hverdag, men kunne mÊrke jeg fik brug for nye vÊrktÞjer til at kontrollere mine tanker.
Jeg har haft 3 mÞder med Ulf i mit hjem. Ulf er en meget varm og venlig person som jeg hurtigt fÞlte mig tryg ved.. vi har gennemgÃ¥et en masse forskellige “modeller” og teorier som har givet mig en god indsigt, og nogle gode nye vÊrktÞjer til min hverdag. Det har ogsÃ¥ gjort at jeg igen fÞler mig klÊdt pÃ¥ til at mÞde hverdagens udfordringer, som jeg syntes var begyndt at blive svÊre at tackle. Jeg er ikke i tvivl om at jeg kontakter Ulf igen hvis jeg fÃ¥r brug for genopfriskning eller flere vÊrktÞjer, og anbefaler derfor varmt Larsen og Ravn :-)

2019幎3月28日

KÊre BA.

Tusind tak for din flotte og positive Trustpilot anmeldelse.

Kh Ulf

Jeg valgte at tage kontakt med Larsen
på grund SF en stresset krop og uro i hovedet.

Jeg valgte at tage kontakt med Larsen og Ravn efter at ha’ lÊst div. Hjemmesider inden for omrÃ¥det.
Jeg havde igennem lÊngere tid vÊret stresses og havde uro i mit hoved, var alt for lÞsnings orienteret på alle områder. Jeg havde svÊrt ved at sige nej til at hjÊlpe andre på bekostning af mig selv.
Jeg fik et formÞde hos Linda for at finde ud af om vi harmonerede og om vi begge mente det var en lÞsning med hypnose. Dette var super godt da tilliden var det da vi efterfÞlgende gik i gang.
Efter 1. behandlingen kunne jeg mÊrke en stor forskel, det hjalpmig virkelig på vej.
Jeg fik en opfÞlgende behandling og jeg har vÊret fantastisk glad for forlÞbet , jeg har ro i min krop og mit hoved og er blevet så meget bedre til sige fra. HumÞret er bare blevet sp meget bedre.
Linda er en fantastisk behandler og jeg fik tillid til hede med det samme.
Kan på det varmeste anbefale hende👍

EfterfÞlge

2019幎3月17日

Hej Helle,

Tusind tak for du har givet dig tid til at skrive din fine anmeldelse og anbefaling.

Jeg er bare SÅ glad pÃ¥ dine vegne. Tak for et godt samarbejde. For det har det netop vÊret.

Du må nyde foråret, sommer og alt hvad der kommer :-)
KÊrlig hilsen Linda

Jeg har vÊret til hypnose hos Linda tre

Jeg har vÊret til hypnose hos Linda tre gange og det, der er sket med min selvudvikling er så ubeskriveligt. Jeg vil til en hver tid anbefale Larsen & Ravn og det er ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hypnose hos Linda

2019幎2月27日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse og sine anbefaling.

Du kan vÊre SÅ stolt af dig selv og det arbejde du har lavet :-).

De varmeste hilsner fra

Ville give flere, men kan kun give 5 :(

Jeg kan kun give 5 stjerner! Samtlige samtaler med Ulf har vÊret en sand fornÞjelse, og han har virkelig fået mig den rette vej!! Hyggelige samtaler, og en person der forstår at forklare tingene så man kan forstå dem!! Jeg vil klart anbefale Larsen & Ravn!

Vil helt sikkert gå til dem igen hvis jeg nogensinde får brug for den form for hjÊlp igen!

2019幎2月21日

KÊre Phillip.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det har vÊret en Êgte fornÞjelse at mÞde dig. Du er for sej. :-)
Mange hilsner fra Ulf

Jeg havde en super oplevelse

Jeg havde en super oplevelse. Linda er enormt sÞd, varm, imÞdekommende, til stede og opmÊrksom under hele forlÞbet. FÞlte mig 100% tryg og jeg er pt rÞgfri og har tiltro til at det forbliver sådan. Tak for hjÊlpen!

2019幎2月16日

Hej Mette,

Selv tak - Et stort tillykke med dit rygestop. . Husk på, at er DIG der har lavet forandringen :-)

Tusind tak for din anmeldelse og sÞde ord. Det varmer mig meget.

De varmeste hilsner

Meget behagelige og kompetente

Meget behagelige og kompetente mennesker at komme til. Endelig et sted hvor man får hvad man betaler for, og hvor man ikke bliver slutter en session bare fordi tiden er gået men fÞrst når man er fÊrdig. Dejligt!

2019幎2月11日

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldels. Hvor dejlig lÊsning :-)

Du må have en skÞn dag.

KÊrlig hilsen

Fantastisk

Begge meget sÞde og motiverende. Jeg har haft stor gavn af behandlingerne.

2019幎2月8日

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og dine sÞde ord.

Kan du have det fantastisk.