Linda og Ulf er 2 utrolig imÞdekommende og behagelige mennesker, som man meget hurtigt fÞler sig tryg ved. Jeg har fÃ¥et hypnose af Linda omkring 5 gange og kom med 2 problematikker. Den ene var en... ãã£ãšèŠã
Det virkede !! Jeg har vÊret sÃ¥ hÊmmet af min flyskrÊk at det nÊsten var invaliderende for mig, da bare tanken om at flyve gav mig Ã¥ndenÞd. Jeg fik smÃ¥ paniske anfald dagene op til rejse og ombord... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥dan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... pÃ¥ bedste vis. Hvis man er forhÃ¥ndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sÊnk. Behandlingen var meget venlig og seriÞs. Der blev ikke stil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er kommet hos Ulf igennem lÊngere tid. Han formÃ¥r virkelig at forklare tingene sÃ¥ man forstÃ¥r det og er nÊrvÊrende sÃ¥ man fÞler sig forstÃ¥et uanset udfordring. Samtidig med at man fÃ¥r tingene fra... ãã£ãšèŠã
- å¬ç çæ³ãµãŒãã¹
- ãã£ãªã¢ ã³ãŒã
- ã³ãŒãã³ã° ã»ã³ã¿ãŒ
- ãã«ãã©ã€ã³
- ã©ã€ã ã³ãŒã
- çµå©ã«ãŠã³ã»ã©ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sÞrger for at du lander prÊcis hvor du Þnsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i sÊrklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): VÊgttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, SelvvÊrd hypnose, Selvtillid hypnose, BÞrne hypnose (hypnose af bÞrn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dÊkker det meste af VestsjÊlland: KorsÞr, SkÊlskÞr, Slagelse, NÊstved, SorÞ, Ringsted og KÞge. Vi er også ud kÞrende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nÊnsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvvÊrd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forlÞb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en stÞrre indsigt, og fÞlelsesmÊssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisÞrer og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisÞr. Hun tilbyder vÊgttab hypnose (også sukker afhÊngighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvvÊrd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjÊlpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vÊlge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjÊlper mange par med lÞsningsorienteret parterapi, eller par coaching.
Fiskergade 15, 4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- info@larsenogravn.dk
- larsenogravn.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En meget svÊr periode i mit liv.
I mit livs svÊreste periode åbnede Ulf sin klinik op for mig, hvor andre havde lukket, nemlig mellem jul og nytår.
Jeg fÞlte min velkommen fra jeg trådte indover deres dÞrtrin og fÞlte Ulf havde hånden under mig.
Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation.
Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over.
Linda har jeg ikke haft glÊden af - endnu - men hun udsender samme tryghed fra fÞrste blik. Klinikken rummer en ro og afslapnings fornemmelse.
Jeg vil til hver en tid sÞge retur til Ulf, derfor vil jeg give klinikken mine bedste anbefalinger.
Super hyggelige samtaler
Jeg fik hypnose af Linda over nogle måneder, hvor hun hjalp mig med nogle udfordringer, det var virkelig afslappende og nogle rigtig hyggelige samtaler vi havde.
Kan stÊrkt anbefale Larsen og Ravn til andre.
TAK.
Jeg var i hypnose behandling hos Linda hen over sommeren for at komme års madmisbrug til livs og det er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Linda var så sÞd og professionel og jeg fÞlte mig godt tilpas i hendes nÊrhver fra fÞrste sekund. Siden min behandling er der så mange ting der giver mere mening og der er faldet meget på plads. Jeg har Êndret min måde at tÊnke på og jeg trÊffer dagligt bedre valg for mig selv, hvilket også kan ses på vÊgten der siger minus 12 kilo. Jeg tÞver ikke et sekund med at anbefale Larsen & Ravn til andre. I vil ikke fortryde det. Af hjertet tak, Linda.

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
De er sÞde og varme mennesker
De er sÞde og varme, man får en godt behandling hos dem. De er gode til deres arbejde. Der er så rat at vÊre der. Jeg lid meget af migrÊne vÊr dag, men efter jeg har vÊret hos Larsen & Ravn er den nÊsten vÊk, jeg har det ikke vÊr dag, nu har jeg migrÊne en gang i mellem nu, det er rat at man ikke går inden i en klokke vÊr dag. Jeg kan andbifale dem.

God coaching
Jeg har haft 3 mÞder med Ulf og fået rigtig god coaching og vejledning. Jeg har fået styr på ting som lÊnge forstyrret mig. Jeg har fået klarhed over elementer som har blokeret mit syn på livet. Jeg vil klart anbefale mÞder med Ulf.
God hjÊlp til stress
Som stressramt har jeg haft stor hjÊlp af sessioner hos Ulf. Jeg har fået vÊrktÞjer til at vende tankerne og håndtere tingene på en ny måde. Ved hvert besÞg i de hyggelige rolige omgivelser har jeg fået det bedre. Der er afsat god tid og Ulf er en nÊrvÊrende, dygtig coach!
Trine
Den bedste hjÊlp og de varmeste anbefalinger
Efter en del problemer på arbejdspladsen og i mit private, blev jeg sat i kontakt med Ulf. Efter den fÞrste konsultation var jeg ikke i tvivl om, at her et menneske, der kan sit kram, og virkelig forstår hvad der skal til for at hjÊlpe. Ulf giver dig de nÞdvendige vÊrktÞjer at arbejde med, og hjÊlper dig med at bruge dem i praksis. Han lytter altid opmÊrksomt og har en meget skarp indsigt i det menneskelige sind. Man fÞler sig altid tryg, og han hjÊlper en til at finde ud af, hvad der er hensigtsmÊssigt og uhensigtsmÊssigt at dvÊle ved. Under alle konsultationer er råd og vÊrktÞjer blevet tegnet, hvilket nu har resulteret i, at jeg har en hel samling af hjÊlp-til-selvhjÊlp vÊrktÞjer, som jeg kan kigge på, skulle jeg have brug for råd.
For mig har det vÊret en kÊmpe oplevelse at gå hos Ulf. Jeg har fået en hel ny indsigt i mit sind, og de hårde tider, der måtte opstå, kan jeg nu tackle og nÊsten undgå på forhånd. Det har forandret mit liv og jeg ville aldrig have vÊret det foruden.
Larsen og Ravn har mine varmeste anbefalinger.
Min bedste anbefaling
Jeg kontaktede Linda med henblik på hjÊlp til min flyskrÊk. Oplevede meget seriÞs, faglig kompetence og et virkelig behageligt sted at vÊre. Var i hypnose for fÞrste gang i mit liv, havde rigtig god effekt af det og min fÞrste flyvetur derefter glemmer jeg aldrig.
Har anbefalet firmaet til flere andre.

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Fantastisk massage, virkelig god hypnoterapi og utrolig effektfuld samtaleterapi
Jeg har gået i et hypnoterapiforlÞb hos Linda Ravn og er ovenud tilfreds. Linda er meget sÞd, behagelig og tillidsvÊkkende. Hun er utrolig god til at lytte og forstod hurtigt mig og mine problematikker. Hun hjalp mig hurtigt og effektivt og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Derudover går jeg jÊvnligt til massage hos Linda og dér kan jeg også kun give min varmeste anbefaling. Der er en utrolig hyggelig og afslappende atmosfÊre og Linda giver en virkelig fantastisk massage. Hun er meget rolig i sine bevÊgelser og man kan hele tiden mÊrke hvor hun er. Hun giver én ro til bare at slappe af og nyde, hvilket er rigtig skÞnt. Jeg vil uden tvivl fortsÊtte med at komme hos Linda og få massage.
Jeg har også vÊret hos Ulf til samtaleterapi og kan kun anbefale ham på det varmeste. Han gav mig nogle rigtig gode vÊrktÞjer og i lÞbet af meget kort tid hjalp han mig utrolig meget.

Super spÊndende behandling
Kan trygt anbefale Larsen & Ravn i forbindelse med vÊgttab

Tryg og professionel behandling
Linda giver en tryg og professionel behandling, og har allerede hjulpet mig meget. Hun har en ganske sÊrlig indlevelses evne, og formår på fornemmeste vis at sÊtte tingene i et stÞrre perspektiv.
Det har vÊret trygge og beringende hypnoser, som langsomt lagrer sig i dagligdagen. Problemerne synes ikke så store mere - hvis de overhovedet er der.
Linda er en fantastisk kvinde og en fantastisk coach!

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Hypnose kan hjÊlpe på vÊgttab
Jeg har i mange år kÊmpet med min vÊgt og efter at have fået lÊgens hjÊlp mht til mit fysiske helbred og hjÊlp fra en diÊtist havde jeg alle vÊrktÞjerne til at tabe mig, men der skete intet. Efter at have fået hjÊlp og vÊret i hypnose, har jeg også fået styr på maden oppe i mit hoved. Og det hjalp. Efter de 2 fÞrst mÞder havde jeg tabt 3 kg, på kun 7 uger. Uden sult og afsavn til slik og kager. Efter 4. gange valgte jeg at selv fortsÊtte for Linda og jeg har fået sat de spor i min tankegang, som kan hjÊlpe mig. Og som extra bonus, så blev jeg fuld af energi og glÊde - så dejligt. Og efter 3 uger på egen hånd virker det stadig.

Massage
Efter 4 behandlinger er jeg fuld arbejds dygtige igen . Kan varm anbefales .

En stor hjÊlp...
Efter igennem et halvt år at vÊre faldet lÊngere og lÊngere ned i et dybt hul er det skÞnt igen at vÊre ovenpå. PrÞvede selv at kÊmpe mig op - men forgÊves, så det var virkeligt skÞnt med hjÊlp fra Ulf. Fedt med nogle vÊrktÞjer som kan bruges hver dag og som virker!
1000 tak Ulf og store hilsner fra Thomas
Varmt og trygt.
RygeafvÊnningshypnose hos Linda. Blev varmt modtaget og fÞlte mig helt tryg, da seancen startede. Jeg havde forud for behandlingen, svaret på nogle spÞrgsmål. Svarene blev flettet ind i behandlingen og dermed gjort meget personlig. Jeg er rÞgfri på 3 måned og har ikke haft trang eller abstinenser i tiden der er gået. De bedste anbefalinger fra mig.

Kompetent og personlig
Jeg har haft en positiv oplevelse. Stor indfÞlelse og lydhÞrhed. Ingen lÞftede pegefingre, men jeg har oplevet Êgte interesse.

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, som jeg vil anbefale alle at prÞve. Jeg svÞmmede hen i dejlige guidede rejser, hvor jeg ind imellem blev konfronteret med gamle traumer, som jeg troede, jeg for lÊngst havde sluppet. Dette var meget forlÞsende, og bagefter fÞlte jeg mig glad og lettet. PrÞv det, prÞv det!!

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Fuldt af livsenergi takket vÊret hypnose hos Linda!
Linda er et fantastisk menneske med stort empati, som gÞr at man fra fÞrste Þjeblik har tillidt til hende. Hun har hjulpet mig med at sÊtte gang i de forandringer jeg har Þnsket mig i mit liv og formulere mål. Tusinde tak for det!

Super coaching
Det er en fornÞjelse at komme på besÞg hos Ulf, han er et meget behageligt menneske og utrolig dygtig til at skabe en god og afslappende atmosfÊre.
Samtidig er Ulf meget profesionel og har mange vÊrktÞjer til at hjÊlpe en med. Jeg vil helt klart anbefale Ulf til alle og enhver.

KÊmpe anbefaling!!
Jeg hedder Majken, er 30 år og har kendt Ulf de sidste ca. 4 måneder, hvor han er kommet på besÞg hos mig 1-2 gange pr måned.
Ulf er et meget varmt, hyggeligt og ikke mindst visdomsfyldt menneske! Han lytter opmÊrksomt, leverer sine skarpe inputs let-tilgÊngeligt og ligefremt og visualiserer gennem tegninger og skrift, som er med til at skabe forståelse og overblik.
Ulf forstår at skabe en tillidsfuld og rar atmosfÊre og hans positive og konstruktive menneske- og livssyn er afsmittende. Han er frisk, har glimt i Þjet og hjÊlper mig til ikke at dvÊle unÞdigt i uhensigtsmÊssige og begrÊnsende tanker baseret på fortiden. Når Ulf er taget af sted igen har jeg bemÊrket at jeg rigtig tit cykler på arbejde med en god og let fÞlelse af frihed og forventningsfyldt glÊde rettet mod nuet og fremtiden :)
Jeg har i mange Ã¥r haft svÊrt ved at mÊrke og stÃ¥ fast pÃ¥ mine egne behov, lyster og grÊnser og i lÞbet af de sidste mÃ¥neder isÊr har jeg fÃ¥et en Þget bevidsthed om, hvornÃ¥r jeg "giver kÞb" pÃ¥ mig selv. Hver dag Þver jeg mig i at identificere og give slip pÃ¥ ansvar, som ikke er mit og jeg fÞler selv jeg er rigtig godt pÃ¥ vej! Derudover har flere omkring mig bemÊrket den positive udvikling :-) Det er SÃ
fedt!
Så jeg kan kun sige TAK Ulf for at hjÊlpe mig videre!
Den varmeste og stÞrste anbefaling herfra :-)