企業が回答しました
Zoekt u een zorgverzekering die bij u past? Sluit dan een verzekering af bij zorgverzekeraar Menzis. Uitstekende vergoedingen en goede dienstverlening.
Lawickse Allee, 6709 DZ, Wageningen, オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ben absoluut niet blij met menzis en vooral laatste maanden. Sturen een aanmaning zonder eerst een herinnering te sturen, je wordt maar geacht deze binnen een paar dagen te betalen. Bel je dan omdat je afgelopen weken ziek was en in ziekenhuis lag opnde ic, krijg je een vrouw aan de lijn die je bijdehand een preek geeft dat je maar op tijd moet betalen. Ja gaat makkelijk als je op de ic aan de beademing ligt, echt nul empathie en maar blijven spammen met mailen. Heb maar een apart mailadres aangemaakt anders is gewoon om gek van te worden, heel vervelend. Denk er serieus over om over te stappen! Geen vriendelijke klantenservice en de aanmaningen zijn meteen met dreigen en herinneringen blijven vaak uit. Ben zo zat, alleen maar stress. Kom je in ziekenhuis vraagt de arts of je rust hebt genomen, gaat moeilijk als die mensen blijven spammen. Was 1 week te laat met een betaling premie, meteen in de aanmaning. Ga hier niet heen als je wilt genieten van je rust mensen.

Menzis からの回答
Menzis weigert elke medewerking bij het krijgen van een nieuwe huisarts waarvoor ZIJ verantwoordelijk zijn. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd en Menzis doet net of ze gek zijn. Zoek het zelf maar uit is waar het op neerkomt. Daar betaal je dan bijna 200€ pm voor. Het is om te janken hoe slecht de klantenservice daar is.

Menzis からの回答
Super slechte declaratie service. Zij zicht letterlijk dan zegt u toch op. Wat een waardeloos bedrijf.

Menzis からの回答
Bjj het aanvragen van de machtiging voor vervoer werd mijn integriteit al in twijfel getrokken. Hiervoor werd later excuses aangeboden. De reisdeclaratie werd met 40 % gekort. Hierop werd gevraagd om een schriftelijke specificatie. Menzis nam desondanks telefonisch contact en wilde blijkbaar geen schriftelijke specificatie verstrekken. In het gesprek nogmaals om een schriftelijke specificatie gevraagd. De vraag werd genegeerd en hetgesprek werd voortgezet over het ER enz. Toen ik hier niet mee akkoord ging, werdmij een prettige dag gewenst en ging de haak erop. Wat een schoffering, minachting en intimidatie.

Menzis からの回答
Omdat ik mijn betalingsregeling niet in 1 x mocht afbetalen vd klantenservice van menzis ( dit is blijkbaar tegen hun regels en kan pas na telefonisch contact zei een medewerkster vd klantenservice)
Zit ik nu dus bij de deurwaarder flanderijn , waar ze mee samen werken. En bedankt menzis!. Dit is zo’n waardeloze zorgverzekering, volgend jaar stap ik over naar een andere zorgverzekering en ik raad iedereen aan om heel goed te kijken naar welke zorgverzekering men neemt. Deze klantenservice moet een tijdje stage lopen bij thuiszorg of in het ziekenhuis oid zodat ze weten en heel misschien ook begrijpen hoe een ziek persoon zich voelt en misschien ook kunnen leren zich in te leven ipv te gedragen als bijdehand en onwetend kantoorpersoneel. Wel heel vreemd, ze scoren bij trustpilot amper hoger dan 1 ster, maar degene die op alle reviews reageert doet dit zo lief en begrijpelijk, te belachelijk voor woorden!
Voor mij nooit meer menzis
Nog een half jaar en dan ben ik van jullie af

Menzis からの回答
Teleurstellende ervaring. Problemen met de huisarts, we krijg geen hulp. Wil van huisarts veranderen, voel me onveilig bij, en krijgen niet de juiste zorg door huidige huisarts. Onveilig omdat meerdere malen hulp werd geweigerd en het patiëntendosier vaak onvolledig of onjuist is. Hulp van Menzis is onder de maat. Menzis geeft alleen onjuiste informatie, geen hulp.
Opnieuw via telefoon en via chat kontact gehad. Menzis gewezen op haar zorgplicht. Dit geld niet vlgs de medewerkers van Menzis.
Als klap op de vuurpijl werd er tijdens de chat door Menzis getwijfeld of ik wel een 81 jarige was. Onbeschofte reactie, alsof alle ouderen dement zijn en de regels niet weten.
De overheid inschakelen vind Menzis een dreigement. Directeur Wouter Bos laat zijn medewerkers hun gang maar gaan. Kennelijk alleen het grote geld telt.
In reactie op het verhaaltje van Menzis hieronder: nogmaals de zorgvinder van Menzis werkt niet. Menzis heeft een zorgplicht. In Dordrecht zijn er te weinig huisartsen en ze nemen geen nieuwe patiënten aan, zelfs niet van een langdurig zieke huisarts. Ik daag Menzis uit, vind voor mij en mijn echtgenote een andere huisarts op acceptabele afstand van onze woning. Van de vervelende opmerking, geschreven in de chat door Mensis: "ik twijfel of u wel een 81 jarige man bent", wordt in de reactie geen afstand genomen. Tekenend voor de instelling van de Menzis medewerkers. We zijn 81 en 79 jaar oud met vele kwalen en zijn afhankelijk van het belabberde OV in Dordt.

Menzis からの回答
We are new applicant with your insurance. We cannot log in to your menzis app using DigiD. We try to call your hotline but cannot reach out. Is there any contact number you have that we can call and in English?

Menzis からの回答
Al tientallen jaren klant maar per direct opgezegd naar het zien van een eigen risico rekening die ik van hun kreeg.
Te belachelijk voor woorden dat menzis de kosten doorberekend als 1 van de grootste verzekeraars van nl aan hun klanten als de apotheek je een nieuw medicijn geeft...voor de goede orde, dit was niet nieuw enkel was het ene langer dan een jaar geleden en het andere was uit de handel.
Dus kun je 2x 17,28 euro betalen omdat de apotheek een heel a4 tje heeft geprint voor je met waardeloze info...zet gewoon een qr code op de verpakking en klaar...maar ja dan kan de apotheek geen woekerwinsten meer maken lol.
Menzis doet helemaal niks voor hun klanten terwijl er bergen met reserves zijn, ze zijn er enkel op gebrand om hun winstmarge over de rug van klanten nog verder te verhogen
Per direct opgezegd en weg daar!
Waardeloze reactie van menzis...lezen kunnen ze ook al niet

Menzis からの回答
Eigenlijk is 1 ster al te vel eer voor deze waardeloze firma die echt alleen maar mis communicatie kent door leuk mailen binnen drie weken eens een reactie te komen op een klacht van de afdeling zorg bemiddeling waar geen mensen maar Robots achter de telefoon zitten wel echt een drama als het niet naar je klanten luisteren en drie tot vier keer dezelfde vraag doen stellen en echt meedenkend vermogen ver te zoeken is ben ruim 25 jaar klant maar gaat niet meer lang duren denk ik zomaar

Menzis からの回答
Menzis is goed telefonisch bereikbaar echter zijn er vrijwel geen communicatie opties. Geen mail optie en ook klachten indienen is onmogelijk. Het menu iedere keer hetzelfde en onbruikbaar. Een simpele opmerking bijvoorbeeld een onjuiste overboeking kan enkel via de telefoon worden gecorrigeerd. Verder is het menu zinloos. Er staat geen enkele optie open.

Menzis からの回答
Ruim een uur besteed aan de chat, geen idee wat ze daar doen, soms wacht je een kwartier op de volgende zin die ze typen. Uiteindelijk ben ik ook niet geholpen, de tandarts heeft een verkeerde code gebruikt en zij doen daar niets mee. En daar betaal je dan behoorlijk voor... Teleurstellend.

Menzis からの回答
Had een probleem met mijn premie. Tom heeft mij een luisterend oor geboden en heeft een passende oplossing bedacht bedankt Tom!

Menzis からの回答
Altijd fijne en persoonlijke communicatie en zaken worden snel geregeld.

Menzis からの回答
Reactie op mijn vorige review. Factuur van bijna 1900 euro, betaald op 11-3, skiongeval. U krijgt het met een paar dagen terug (!)
Menzis neemt minimaal 8 weken om te kijken of en wat er terugbetaald wordt. Eerst wordt de declaratie bekeken, poe poe, maar liefst 4 weken staren ze naar de declaratie. Uitkomst: we betalen 40% en daar doen ze dan ook nog weer 4 weken over.
Nu zullen wij weer moeten declareren bij onze reisverzekering. Om het lekker ingewikkeld te houden.
Ik begrijp niet dat de overheid niets doet aan de witte boorden criminaliteit van verzekeringsmaatschappijen.
Zij hebben te veel macht gekregen en misbruiken dat.
Tijd om deze groep eens iets meer aan regels vast te leggen.

Menzis からの回答
Ik heb bij menzis een verzekering afgesloten voor de orthodontist voor mijn dochter,nu kreeg ik van de orthodontist een rekening,ik heb contact opgenomen met menzis om te vragen hoe het zit met die verzekering.
ik heb toen te horen gekregen dat ik maar tot 2000 euro verzekerd was,nu moet ik tot het einde van het jaar premie betalen maar krijg niets meer vergoed en verzekering stop zetten kon niet werd mijn verteld.
ik voel me gewoon opgelicht,gooi nu gewoon geld weg.

Menzis からの回答
Een update inmiddels bijna weer 2weken verder tot nu nog geen enkele reactie op mijn declaratie als Ik bel krijg je na 10 min in de wacht als antwoord is nog niet opgepakt te gek voor woorden
Overgestapt van zk naar menzis om alles onder 1 zorgverzekeraar te hebben declaratie ingediend voor aankoop lenzen bij zk vorig jaar volgende dag geld op je rekening nu zelfde leverancier bij menzis bijna 2 weken verder nog niets 5 keer gebeld zeggen allemaal wat anders waardeloos ook de klantenservice allemaal weten ze het beter incasseren is geen probleem

Menzis からの回答
Gebeld naar de klantenservice om informatie te vergaren over meerdere afschrijvingen van zorgkosten(omdat ik dacht dat het niet helemaal klopte). Kreeg iemand aan de lijn die niet wou luisteren, heel bijdehand reageerde(hij wist alles), en in een discussie ging waarvan ik had aangegeven die niet aan te willen gaan. Uiteindelijk mijn oude zorgverzekering gebeld hoe dit soort dingen in elkaar zaten en daar werd ik vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk geholpen.
Als ik meneer van menzis moet geloven: mocht ik eind december overstappen naar een nieuwe verzekeraar, dan krijg ik dus het voorschot die je maandelijks betaald niet terug..
Denk niet helemaal dat dit klopt, maar zeker goed om bij de verzekeraar je betalingen en kosten goed in de gaten te houden. Ben tot heden niet tevreden over mijn overstap. Heel jammer.

Menzis からの回答
I bought what I understood to be a single-trip travel insurance policy through Menzis's subsidiary Unigarant in 2024. Two years later I discovered it had been silently renewing annually, with €50+ debited from my account each year. Renewal notices were going to an address I no longer lived at.
Nothing in the purchase flow indicated that I was signing up to an ongoing commitment rather than a one-off purchase.
EDIT: Look at their response: "the type of policy is always clearly stated on the policy document you receive after purchase." After purchase. After you've paid. After the direct debit mandate has been established. That response perfectly illustrates the problem. Menzis knows this. Jeannette knows this. This is a scam, and they know it. They bury the fact it's an on-going subscription in the fine-print of a multi-page policy document.

Menzis からの回答
Echt ene grote oplichters bende, meer woorden heb ik er niet voor. Waar de heer Wouter Bos slapend rijk kan worden. Vorige week een zeer dreigende en intimiderende mail/brief binnen. Ook nog eens onterecht. Ik zou mijn betalingsregeling niet na zijn gekomen. Direct ( is wel een standaardbriefbrief , maar toch ) . Zeer agressief direct dreigen met het op te eisen bedrag en betalen voor de datum anders sturen we een deurwaarder op u af. Gebeld eerst wordt je totaal niet geholpen en u moet maar betalen.... bij tweede keer wel een medewerker die wel wat verder gaat. bleek dat er gewoon betaald was , geen excuses echt niets... maar dat mijn bij hoge uitzondering akkoord gaat. Bel je ze voor de eigen bijdrage van het CAK voor hulp die in het basispakket van je verzekering zit, dan kan men niet helpen en weten ze van niets, Je wordt dan doorverwezen naar het CAK etc, die ook niets kunnen. Typisch Nederland wel geld binnenharken maar omgekeerd weet men van niets. Daarnaast worden ze steeds brutaler je factuur voor de komende maand al in het begin van de lopende maand. Ze zien je gewoon alleen maar als geldboom /pinautomaat. Maar als er wat moet worden geregeld geeft men niet thuis. Ga ook in november direct weg daar!

Menzis からの回答
Waardeloos!! Het aanvraagformulier voor fysio na ongeval op de website werkt niet. Wachten nu al meer dan een week dat het gaat werken om goedkeuring te vragen voor de fysio! En telefonisch kan het niet, moet via het aanvraagformulier online en dat werkt dus nog niet!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。