I placed an order for Brake Master cylinder on 05/05/26, on the 12/05/26, I got a mail stating that the parts were no longer available and they would refund me â¬143.70, I have not received any refu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkeerd onderdeel gekregen, via de complexe retour procedure retour gestuurd. Email gekregen dat geld teruggestort zou worden.... Na 3 weken niets ontvangen. Heb intussen geen laptop meer e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hebben GEEN klantenservice! In ieder geval niet bereikbaar! Leveren is veel te grote slappe verpakkingen waardoor alle spullen door de doos zwerven ( ook kan 5 liter motor olie) alles scheurt, en geen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Betalen met iDeal niet mogelijk keer op keer foutmelding. Bank overschrijving duurt 4 dagen, pas na bellen met klantenservice betaling geaccepteerd. Acht dagen zijn verstrekken en bestelling wordt he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mister Auto is HET Europese platform bij uitstek voor auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. We zijn aanwezig in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen. Sinds 2007 is het ons streven aan elke automobilist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 300 000 referenties, en dit zonder tussenpersoon, rechtstreeks via het internet, en tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op MISTER-AUTO.NL zijn gehomologeerd en beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap. Meer dan honderd medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn aan onze activiteiten (aankopen, supply-chain, financiën, marketing, ontwikkeling, informatica, hotline, âŠ).
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
18 augustus een bestelling geplaatst, volgens de site zouden de bestelde artikelen 21 augustus gereed moeten zijn voor verzending. Inmiddels is het 31 augustus en heb ik nog niets ontvangen en is er ook nog niets verzonden. Natuurlijk heb ik de klantenservice gebeld, maar na 1 keer overgaan wordt de verbinding verbroken. Mijn bestelnummer is W60934818. Dit zijn echt prutsers van het ergste soort.

Mister-Auto ããã®åç
Ik heb via voertuig type 100% het juiste voertuig geselecteerd.
Na ongeveer 2 weken(!) werden pas de onderdelen geleverd. Ontzettend trage levering dus. Bleek het allemaal toch niet te passen, dus een retour procedure opgestart. Gratis terug leveren, nouja, daar heb ik tenslotte 4 euro verzekering voor genomen. Maar goed, verzend label aanmaken ging redelijk. Klantenservice bereikbaar tussen 10:00 en 16:00(!), dat zijn toch geen tijden?! En ook niet bijster vriendelijk, maar oke.
Retourzending verzonden, ik had goede hoop.
2 weken later toch maar eens een bericht gestuurd hoe lang het nog gaat duren sinds het retourpakket al bijna een week geleden ontvangen was. Wat bleek? Mister-auto heeft gewoon een magazijn in Berlijn en moet het vanaf daar alles doorvoeren naar Frankrijk, waar Mister-auto dus blijkt te zitten. Ze schatten dat het nog 17 dagen(!) duurt voor ik mijn geld terug krijg vanaf het moment dat de retourzending in hun magazijn in Duitsland is aangekomen.
1. Ik vind 1,5 maand veel te lang duren voor een retour procedure.
2. Dit is verre van duurzaam, de ecologische voetafdruk is immens groot voor Mister-auto onderdelen.
Ik ben benieuwd, wordt vervolgd.

Mister-Auto ããã®åç
Goed en goedkoop. Ruime keuze in diverse merken. Levering zou sneller kunnen.
de vorige 3 radiators waren slecht nu heb ik een betere volgens mij moet alleen nog het geld terug krijgen
het bestellen zoals altijd vlot verlopen, alleen vraag ik het mij af waarom de bezorging zolang duurde, verder het bestelde was goed van kwaliteid
Stroomverdelerrotor BOSCH 1 234 332 350
Precies zoals verwacht.
Kabeltje voor remblok slijtage melding besteld werkt .goede service.kwam dagje later dan op de site stond.Maar het werkt weer uitstekend.
Contactslot peugeot 206 gekocht.
Eenvoudig gevonden. Binnen 1 week geleverd.
Vragen over en retour van artikel inclusief geld terug snel afgehandeld"
Bosch brandstofdrukregelaar besteld.
Uit de doos kwam een luchtmassameter.
Klacht ingediend en geretourneerd. Mr. Auto beweert dat het onderdeel exact hetzelfde is als wat besteld.
Auto staat nu 3 weken stil. Brandstofdrukregelaar is echt wat anders and luchtmassameter. Klacht niet opgelost, 3 weken verder. Wat een amateurs.
-------------------------------------------------------------
Update:
Uiteindelijk na een totaal van 5 weken heeft Mr. Auto toch het juiste onderdeel bezorgd. Wel jammer, ik snap dat er fouten gemaakt kunnen worden, maar mijn klacht werd eerst niet serieus genomen door helpdesk. Wat leidde tot onnodig lang wachten.
Probleem na lang email contact opgelost. Daarom 1 ster erbij gegeven.

Mister-Auto ããã®åç
Veel onderdelen niet op voorraad, soms duurt het wat lang, desondanks goede service, voor een schappelijke prijs
Zeer tevreden met Mister Auto. Ook nu weer en vaak in het verleden is mijn bestelling goed en snel uitgevoerd. De artikelen zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Een aantal hiervan zitten al een aantal jaren in de auto gemonteerd.
Met dank.
WS
Prijzen zijn goed, ook van de betere merken onderdelen. Maar aan de levertijden heb je helemaal niks. Er staat bv : morgen verzonden.. dan duurt t vaak nog een week, of meer
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã