I placed an order for Brake Master cylinder on 05/05/26, on the 12/05/26, I got a mail stating that the parts were no longer available and they would refund me â¬143.70, I have not received any refu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkeerd onderdeel gekregen, via de complexe retour procedure retour gestuurd. Email gekregen dat geld teruggestort zou worden.... Na 3 weken niets ontvangen. Heb intussen geen laptop meer e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Betalen met iDeal niet mogelijk keer op keer foutmelding. Bank overschrijving duurt 4 dagen, pas na bellen met klantenservice betaling geaccepteerd. Acht dagen zijn verstrekken en bestelling wordt he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mister Auto is HET Europese platform bij uitstek voor auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. We zijn aanwezig in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen. Sinds 2007 is het ons streven aan elke automobilist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 300 000 referenties, en dit zonder tussenpersoon, rechtstreeks via het internet, en tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op MISTER-AUTO.NL zijn gehomologeerd en beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap. Meer dan honderd medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn aan onze activiteiten (aankopen, supply-chain, financiën, marketing, ontwikkeling, informatica, hotline, âŠ).
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Achat d'une piÚce soit disant compatible avec mon véhicule. Ce n'était pas le cas, j'ai du leur renvoyer à mes frais. Il a fallu les appeler plusieurs fois pour obtenir le remboursement de ma commande finalement reçu 15 jours aprÚs réception du retour. Petite cerise, ils ne m'ont pas remboursé les frais de port. J'ai donc payé l'aller retour pour rien pour une erreur de description de leur part... Je ne recommande pas du tout, manque de sérieux et de professionnalisme.
I prezzi a vedere il PC sembrano abbastanza a posto ma non sono riuscito a completare l'ordine perché la signora Gaia o nome similare Ú stata abbastanza sgradevole faceva cadere le cose dall'alto come se fosse una professoressa ma al massimo poteva fare la bidella e non mi ha aiutato in nessun modo per trovare la corrispondenza tra i pezzi di ricambio originali Mercedes e quelli disponibili sul mercato a minor prezzo altre volte mi ha messo giù il telefono in faccia
Awful return service - nobody answers email. Call them up and they leave you hanging.
There website is constructed so that it makes you give up on returning an item when you bought something as a guest
Vandaag weer een super goede ervaring met Mister-auto.nl ik had een paar remschijven besteld voor mijn Bmw f31 328i en voor een super prijs, jammergenoeg waren ze te klein. Ik heb gebeld en kreeg Nicolai aan de lijn, wat heeft deze man veel verstand van auto onderdelen en hij gaat ook een passende oplossing zoeken! Ik kon ze gratis terug sturen en kreeg korting op de juiste schijven. Echt fantastisch âïžâïžâïžâïžâïž
Vandaag 2 ruitenwissers gekocht. Gevraagd of winkelmedewerker mij kon helpen met de ruitenwissers te zetten. Hij heeft het zonder aarzelen gezet. Ik ben tevreden. Bedankt voor de service Mister-Auto.
Mijn ruitenwissers waren tijdens transport uit de verpakking verdwenen maar netjes nieuwe gekregen van Mister-auto.
Op woensdagochten een Bobine besteld (staat bij vandaag verzonden) en gekozen voor Express verzending (â¬15,95) en vrijdag in huis. Bobine is pas op donderdag, eind van de dag, verzonden en ligt op vrijdag om 18.00 uur nog in een DHL depot in Frankrijk. DHL gebeld om navraag te doen, blijkt dat het inderdaad te laat is aangeboden en waarschijnlijk pas op maandag of dinsdag binnenkomt... onderdeel maar ergens anders besteld (wel duurder) maar wordt zelfde dag nog geleverd. Pakket van Mister-auto dus maar aan de deur weigeren, niet meer bodig. Resumé: als je tijd zat hebt en lang kan wachten is dit vast de moeite waard, maar als je iets snel nodig hebt, bestel dan beter bij een ander. Mister-Auto geprobeerd, maar nooit meer.

Mister-Auto ããã®åç
Mister Auto wat een DRAMA....
Product eerder besteld met een ander product op 10 maart en ander product was toen wel aangekomen en deze niet. Werd toen gezegd, dat product verkeerd geleverd was op een ander adres wat mij onwaarschijnlijk lijkt! Vervolgens mail contact gehad met mister auto, maar daar zijn ze ook niet echt heel snel en ook niet echt klantgericht. Werd gezegd dat product opnieuw de 17e van maart verzonden zou worden en bleek na aardig wat gefrustreerde mails te hebben verstuurd pas op de 18e gedaan te hebben. ( niet aan hun woord gehouden ). Daarnaast zou ik dan pas de 23ste product ontvangen! Hier natuurlijk totaal niet blij mee. Als wij als consument een product sneller willen hebben, moeten wij meer betalen om het eerder te kunnen krijgen. Dus mail terug verzonden naar mister auto met mededeling dat als zij klanten tevreden willen houden, dat zij een product koste wat het kost ook zsm te versturen en dat product dezelfde dag nog geleverd wordt aan consument!

bestelling ontvangen na 16 dagen zegt genoeg denk ik
en als klop op de vuurpijl ontbreken er nog onderdelen ook

Mister-Auto ããã®åç
Ik bestel een artikel (uitlaatdemper) met 15% korting, verder bestel ik nog een ruitenwisser om aan het minimale bedrag voor korting te komen. De verzendkosten zijn hoger omwille van de grootte van het artikel. De volgende dag was de demper plots verdubbeld in prijs (maar nu met 25% korting). De ruitenwisser wordt geleverd, vervolgens krijg ik een mail dat de demper niet meer kan geleverd worden en de bestelling wordt geannuleerd. Ik krijg het bedrag van de demper terug, niet de verzending... Ik heb nu dus een zeer dure ruitenwisser. De demper is nog steeds beschikbaar in de webshop.

Mister-Auto ããã®åç
Hebben GEEN klantenservice! In ieder geval niet bereikbaar! Leveren is veel te grote slappe verpakkingen waardoor alle spullen door de doos zwerven ( ook kan 5 liter motor olie) alles scheurt, en geen contact mogelijk is! Dit is mij al diverse malen overkomen ook gisteren 2 maart . Zelfs autolampen los in doos en meer beschadigd! Is voor mij laatste bestelling bij hun!

Mister-Auto ããã®åç
Ruitenwissers besteld 2 stuks voorkant 1 voor achterraam denk heb je alles kompleet sturen ze een voor voorkant en een voor achter. Waardeloos dus, klantenservice niet bereikbaar via telefoon en moeilijk te vinden hoe je alles terug kunt sturen. Voor mij geen bestelling meer hier.

Mister-Auto ããã®åç
Veel langere verzendtijd dan vermeld en blijkt nu vanuit Frankrijk te komen.
Echt waardeloos, want nu kan ik het weekend niet aan de auto werken.

Mister-Auto ããã®åç
je koopt producten aan met priority om ze snel te hebben, dan kosten ze weer meer. (wat vroeger trouwens niet zo was)
Kunnen ze niet op tijd leveren krijg je dat geld niet terug maar een stomme waardebon van â¬5,80 die maar beperkt geldig is.
Mister auto vroeger TOP! Laatste bestellingen viel het mij altijd al op dat het duurder is geworden en zeer trage levering. Nul trouwe klanten waardering, waardeloos geworden. De volgende bestelling zal via AUTODOC verlopen!

Mister-Auto ããã®åç
Lijkt nergens op , meeste allemaal negatief . Verzending klopt echt niet zoals op de site aangegeven duurt altijd een week langer ! Slechte service dan maar ergens ander bestellen en paar euro duurder .... dat raad ik aan .

Mister-Auto ããã®åç
ik bestelde onlangs enkele onderdelen en hoera, er was een korting met code. Alles ingevoerd, na veel gefoeter de bestelling doorgegeven, bleek dat de korting niet was toegepast..... bellen naar klantendienst..... uren zoet mee geweest, kreeg een geste, bon van 15 euro, niet het volle verlies maar soit.Wilde vandaag bestelling plaatsen maar als ik optel de onderdelen min de bon klopt het voor geen meter. Ik weet niet hoe men daar rekend.

Mister-Auto ããã®åç
Op 5 november meerdere onderdelen besteld. Na 20 dagen nog steeds niets ontvangen.
Eerste poging is door DPD pakket service teruggestuurd naar Mister-Auto voor onbekende redenen.
Na meerdere keren contact op te nemen met Mister Auto en te woord zijn gestaan door de onvriendelijk een onvriendelijke medewerker van de klantenservice is er nog steeds geen oplossing.
Erg teleurstellend. Zeker omdat ik reeds enkele jaren regelmatig onderdelen bestel bij Mister-auto. Maar geleidelijk over deze jaren heen meerk ik dat de service, vriendelijkheid en het op tijd en juist leveren leveren, steeds slechter is geworden. Dit zal vrees ik de laatste keer zal zijn dat ik bij Mister-auto zal bestelde.
Jammer.

Mister-Auto ããã®åç
Afgelopen jaren een of tweemaal per jaar een bestelling gedaan. Scherpe prijzen en goede eigen producten. Ben er blij mee.
pakket op 21-08-20 besteld en niks ontvangen. meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice maar die doen allemaal moeilijk over het terug geven van mijn geld omdat er eerst een onderzoek gestart zou moeten worden naar waar het pakket gebleven is. dit zou 4 dagen duren en ben inmiddels al 2 weken verder. ordernummer is W60977790. wie kan mij helpen.

Mister-Auto ããã®åç
Ho acquistato un kit frizione e devo dire che Ú un ottimo prodotto, non sono andato a cercare il prodotto scontatissimo (non lo faccio mai per ovvi motivi) e ho scelto un prodotto made in Italy; la scelta Ú davvero ampia per tutti i pezzi e l'acquisto Ú comodo; inoltre Ú un enorme risparmio, io ho risparmiato circa 350⬠per una frizione. Ovviamente essendo un componente del motore il pezzo non sarà mai come quello montato ad auto uscita di fabbrica (solo chi ha la possibilità di smontare il motore prima può comprare lo stesso marchio), ma l'importante Ú che funzioni bene. Vedo molti che hanno problemi di pezzi sbagliati e gli do un consiglio: non basta scegliere il modello di auto Ú importante scegliere l'anno di immatricolazione! E assicurarsi che il meccanico sia onesto (ci sono tanti meccanici che per fare la cresta sui loro pezzi vi diranno che il pezzo non Ú quello giusto)
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã