Mersalg over kundeservice, min klare anbefaling er at vÊlge et andet sted. Skulle have nye silikonedutter til mine AirPods Pro , som han gerne ville sÃ¥ tvivl om hvorvidt jeg selv kunne skifte, men h... ãã£ãšèŠã
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrksted jeg har oplevet. De tager de dine penge, gÞr ikke tingene ordentligt og spilder din tid. Jeg vil rÃ¥de dig til at kigge et andet sted hen, og ellers tag forbi og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde for nylig brug for at fÃ¥ repareret skÊrmen pÃ¥ min iPhone, og jeg valgte at bruge Onspotrepair.dk. Jeg mÃ¥ sige, at jeg er yderst tilfreds med den service, jeg modtog. Ikke alene blev reparati... ãã£ãšèŠã
Jeg giver âïžâïžâïžâïžâïž til Eik. Efter at Yousee sendte mig hjem efter et meget kort forsÞgt pÃ¥ at lÞse udfordringen pÃ¥ min mobil telefon jeg lige have kÞbt gennem dem. Deres lÞsning var at sende den ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
OnSpotRepair ApS er Hvidovres og Vestegnens lokale smartphone & tablet reparatÞr i Frihedens Butikscenter. Vi er specialister inden for Apple, Samsung, Huawei og Sony. Desuden, lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ god service og at kvaliteten altid er den bedste pÃ¥ markedet. Alle kunder skal vÊre tilfredse. Basta. Vi fikser alle iPhones & iPads lige fra iPhone 4 til iPhone X. Derudover tilbyder vi pÃ¥ alle reparationer: - topkvalitet - 2 Ã¥rs garanti - 30 min reparationer Du er velkommen til at ringe til os pÃ¥ 6054 6767 eller kigge ned i vores butik â vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Bedste hilsner Johan, Daniel & Peter
Strandmarksvej 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@onspotrepair.dk
- onspotrepair.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En fornÞjelse at handle med dem
En fornÞjelse at handle med dem. Hurtig og effektiv betjening da jeg skulle have panzer glas på. Kan klart anbefales!
Defekt oplader.
Jeg kÞbte en brugt IPHONE 6 med oplader.DesvÊrre virkede opladeren for det meste ikke.De havde den til observation i et par timer og konkuderede ,at den virkede ,sÃ¥ det mÃ¥tte vÊre elforsyningen i mit hus der var defekt !!!! Jeg har dog vÊret gÊst andre steder,hvor problemet,var det samme.Jeg har nu kÞbt 1 ny oplader i FÃTEX,der virker upÃ¥klageligt. Den var ret billig , sÃ¥ jeg mÃ¥ dog sandsynligvis ikke gÃ¥ fra hus og hjem!!! Jeg vil dog frarÃ¥de andre ,at bruge butikken ,da jeg jo ogsÃ¥ har haft en del ulejlighed, og spildtid pÃ¥ grund af deres ansvarsforflygtigelse.

OnSpotRepair ããã®åç
Rare mennesker - men de skal vÊre skarpere...
Jeg havde tabt min telefon - og skÊrmen var i stykker. OnSpot repair var de eneste (af flere jeg ringede til), der bekrÊftede at have en original skÊrm til lige min tlf. hjemme - desvÊrre viste det sig ikke at passe.
Heldigvis havde de en uoriginal skÊrm liggende, som jeg fik i, indtil den originale skÊrm var leveret og kunne monteres.
Herefter gik det mere planmÊssigt - men måtte dog tilbage et par gange og få limet bagpanelet ordentlig på.
Jeg er sidenhen blevet ringet op af ejeren og fået undskyldning for en uheldigt forlÞb + et plaster på såret, så al respekt for at man tager kunders uheldige oplevelser seriÞst og ikke bare stikker hovedet i busken.

God og hurtig service
God, hurtig service, helt klart anbefalelsesvÊrdigt. Jeg indleverede min iPhone som ikke lÊngere kunne lade, og fik i lÞbet af 5 minutter diagnosticeret problemet. Kunne indenfor 3 timer hente den igen, med de beskadigede komponenter udskiftet. God som ny. Super service.
Super Service. Lad dig ikke narre af stÞrrelsen!
Lad dig ikke narre af stÞrrelsen på butikken! Fik skiftet skÊrm på datterens iPhone og monteret panserglas. Billigt og super god service! Det eneste der var, at klage over var... der blev sagt, at det ville tage en lille 1/2 time og det tog kun 17 minutter ;-)
Og som datteren sagde: og han har endda ladt telefonen op... iâll be back!