Mersalg over kundeservice, min klare anbefaling er at vÊlge et andet sted. Skulle have nye silikonedutter til mine AirPods Pro , som han gerne ville sÃ¥ tvivl om hvorvidt jeg selv kunne skifte, men h... ãã£ãšèŠã
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrksted jeg har oplevet. De tager de dine penge, gÞr ikke tingene ordentligt og spilder din tid. Jeg vil rÃ¥de dig til at kigge et andet sted hen, og ellers tag forbi og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde for nylig brug for at fÃ¥ repareret skÊrmen pÃ¥ min iPhone, og jeg valgte at bruge Onspotrepair.dk. Jeg mÃ¥ sige, at jeg er yderst tilfreds med den service, jeg modtog. Ikke alene blev reparati... ãã£ãšèŠã
Jeg giver âïžâïžâïžâïžâïž til Eik. Efter at Yousee sendte mig hjem efter et meget kort forsÞgt pÃ¥ at lÞse udfordringen pÃ¥ min mobil telefon jeg lige have kÞbt gennem dem. Deres lÞsning var at sende den ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
OnSpotRepair ApS er Hvidovres og Vestegnens lokale smartphone & tablet reparatÞr i Frihedens Butikscenter. Vi er specialister inden for Apple, Samsung, Huawei og Sony. Desuden, lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ god service og at kvaliteten altid er den bedste pÃ¥ markedet. Alle kunder skal vÊre tilfredse. Basta. Vi fikser alle iPhones & iPads lige fra iPhone 4 til iPhone X. Derudover tilbyder vi pÃ¥ alle reparationer: - topkvalitet - 2 Ã¥rs garanti - 30 min reparationer Du er velkommen til at ringe til os pÃ¥ 6054 6767 eller kigge ned i vores butik â vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Bedste hilsner Johan, Daniel & Peter
Strandmarksvej 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@onspotrepair.dk
- onspotrepair.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fik super god service da jeg kÞbte enâŠ
Fik super god service da jeg kÞbte en ny tlf hvor de overfÞrte alt data fra min gamle telefon
Sådan kan det gå
Sådan kan det gå, når man henvender sig til OnSpotRepair for at få udskiftet batteriet på sin iPad
(Tidsperiode 19.7.24-19.8.24)
1. Afleverede min iPad for at få skiftet batteriet. De sagde det , det kunne sagtens lade sig gÞre.
2. Efter udskiftning af batteri til et nyt , mistede det en del strÞm uden , at iPadden var i brug. Samtidig var der kommet nogle âdÞdeâ punkter pÃ¥ skÊrmen.
3.Ved henvendelse til SpotOnRepair blev der sagt, at det hÊndte, at et nyt batteri var defekt. De ville derfor udskifte batteri og skÊrm
4. Det blev gjort. Resultat min iPad kunne ikke åbnes hverken med fingertouch eller kode.
5. Jeg fik tilbudt en brugt iPad af samme generation.Det tog jeg imod.
6.EfterfÞlgende viste det sig , at den ikke var beregnet til Sim kort som min gamle. Derefter fik jeg en anden brugt samme generation beregnet til Sim kort.
7. Den er meget lÊnge om at lade op, så jeg er tilbage ved udgangspunktet - et slÞvt batteri . Det har kostet kr. 899 at slutte i samme situation , som jeg var i inden jeg henvendte mig til OnSpotRepair.
Jeg kan ikke anbefale OnSpotRepair
Rigtig venlig, god og hurtig service
Anmeldelse OnSpotRepair Hvidovre C
Fik skiftet batteri pÃ¥ min Iphone mini i lÞbet af en halv time og som ekstra service havde Alex gjort min telefon fin med et nyt skÊrmbeskyttelse ðð» Rigtig god service ðð»
God professionel betjening
God professionel betjening. Jeg fik skiftet mit batteri til min mac, noget jeg havde prÞvet at undersÞge hos Power, men der prÞvede de i stedet at sÊlge mig en ny computer.
Dominic gav en god gedigen service, og kunne give mig nogle svar jeg kunne forstå. Jeg kommer igen.
Nintendo 3DS
De tog en udfordring op til at fikse en Nintendo 3DS. De gjorde arbejdet hurtigt og hÞfligt. Det er helt klart et sted jeg vil vende tilbage til med nye tekniske problemer.
SUPER SERVICE
Skal du have hjÊlp til reparation. Af din mobil sÃ¥ skal du gÃ¥ til one spot repair i Herlev Bymidte. Det er lÊnge siden jeg har fÃ¥et sÃ¥dan en god service og min iPhone fik de fikset fir en ok pris. Min mand fik ogsÃ¥ sat panserglas pÃ¥ sin telefon.. og vi er ikke i familie med dem. Kan kun anbefale stedet, og det bliver ogsÃ¥ her vi vil fÃ¥ familiens telefoner serviceret og det skulle du ogsÃ¥ gÞre ðð
Super god service og kvalitet
Nu er det anden gang jeg fik repareret min telefon med udskiftning af skÊrm på min samsung galaxy flip telefon, og kan kun sige det bedste om dem, alt fra service , pris , kommunikation , venlighed , hurtig levering. super god service og og super god kvalitet. Tak
Bedste service ððŒ
Bedste service ððŒ
Vi har fÃ¥et hjÊlp til at overfÞre data fra Þdelagt telefon til ny ððŒ
Anbelafer helt sikkert ikke
Okay, så fÞrst og fremmest lover de kvalitet- Kameralinsen de monterede er hurtigt Þdelagt uden jeg overhovedet har tabt den, udover det, så gav min iphone en advarsel om at det ikke var Apple-dele, hvilket betyder det ikke passer 100% eller har samme kvalitet. Nu ved jeg ikke hvor meget man bÞr give for en montering af 2 nye linser, men de tog 1700 for det, 200 kr for hver linse.
Det nÊste er panserglasset som de monterede for 200 kr, Panserglasset er måske 50kr vÊrd, for det er det vÊrste jeg har oplevet, det slår revner hurtigere end noget andet, så det er i hvertfald ikke kvalitet.
SkÊrmskift på for lÊngst udgået model
SkÊrmskift på for lÊngst udgået model: 24 timer.
Venlig og professionel betjening. Kan absolut anbefales.
Super fed service
Var forbi med et ur i Herlev, der lige skulle have en lÊnke af. Super fed service. Betalte et symbolsk belÞb og 2 minutter efter var jeg ude af forretningen.
Super service hver gangððŒ
Godt arbejde
Godt arbejde, og mega venlig kundeservice.
De kan kun anbefales herfra
Super hjÊlp
Hej
Jeg fik idag lÃ¥st min tlf op efter,at have undvÊret den i14 dage.Det var bare sÃ¥ lÊkkert og nemt,med virkelig god og rar betjening til en overkommelig pris.SÃ¥ tak for det.JEG ER EN GLAD MANDâŒïž
Varmeste anbefalinger
Jeg har fornylig fået skiftet batteri
Jeg har fornylig fået skiftet batteri og fik påsat skÊrmbeskyttelse.. Alex ydede fin og kompetent service - og jeg kan varmt anbefale OnSpot Hvidovre C.
fik skiftet skÊrm til en god pris
fik skiftet skÊrm til en god pris, der var klar kommunikation mellem mig som kunde og forretningen det tog 30min og med deres garanti fÞler jeg mig sikker på at forretningen vil sÞrger for kunden har en god oplevelse og arbejdet er ordentlig kvalitet

OnSpotRepair ããã®åç
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrkstedâŠ
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrksted jeg har oplevet. De tager de dine penge, gÞr ikke tingene ordentligt og spilder din tid. Jeg vil råde dig til at kigge et andet sted hen, og ellers tag forbi og oplev den elendige service og inkompetente medarbejdere. Jeg bryder normalt ellers ikke om at skrive anmeldelser, men helt Êrligt, at de ikke engang kan finde ud af at sÊtte et panzerglas på en tlf ordentligt, fortÊller meget.

OnSpotRepair ããã®åç
Utroligt dygtige og god betjening
Utroligt dygtige og god betjening. Hvad Yousee og en Applebutik ikke magtede, klarede de på et splitsekund.
Merete Nielsen

OnSpotRepair ããã®åç
Jeg fik sat ny skÊrm pÃ¥ min dattersâŠ
Jeg fik sat ny skÊrm på min datters telefon i frihedens butikscenter, efter 2 1/2 måned virkede skÊrmen ikke mere, butikken afviste at reparere den da den havde nogle små kosmetiske ridser. Så deres garanti er ikke eksisterende.Der var en lille overfladisk ridse på skÊrmen, som umuligt kunne have betydning. Det er påfaldende at når man har giveren dårlig anmeldelse, så vil de gerne vÊre behjÊlpelig. Det nytter bare ikke noget når man har handlet i Hvidovre og bliver henvist til at komme forbi Herlev.
Jesper E