Mersalg over kundeservice, min klare anbefaling er at vÊlge et andet sted. Skulle have nye silikonedutter til mine AirPods Pro , som han gerne ville sÃ¥ tvivl om hvorvidt jeg selv kunne skifte, men h... ãã£ãšèŠã
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrksted jeg har oplevet. De tager de dine penge, gÞr ikke tingene ordentligt og spilder din tid. Jeg vil rÃ¥de dig til at kigge et andet sted hen, og ellers tag forbi og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde for nylig brug for at fÃ¥ repareret skÊrmen pÃ¥ min iPhone, og jeg valgte at bruge Onspotrepair.dk. Jeg mÃ¥ sige, at jeg er yderst tilfreds med den service, jeg modtog. Ikke alene blev reparati... ãã£ãšèŠã
Jeg giver âïžâïžâïžâïžâïž til Eik. Efter at Yousee sendte mig hjem efter et meget kort forsÞgt pÃ¥ at lÞse udfordringen pÃ¥ min mobil telefon jeg lige have kÞbt gennem dem. Deres lÞsning var at sende den ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
OnSpotRepair ApS er Hvidovres og Vestegnens lokale smartphone & tablet reparatÞr i Frihedens Butikscenter. Vi er specialister inden for Apple, Samsung, Huawei og Sony. Desuden, lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ god service og at kvaliteten altid er den bedste pÃ¥ markedet. Alle kunder skal vÊre tilfredse. Basta. Vi fikser alle iPhones & iPads lige fra iPhone 4 til iPhone X. Derudover tilbyder vi pÃ¥ alle reparationer: - topkvalitet - 2 Ã¥rs garanti - 30 min reparationer Du er velkommen til at ringe til os pÃ¥ 6054 6767 eller kigge ned i vores butik â vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Bedste hilsner Johan, Daniel & Peter
Strandmarksvej 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@onspotrepair.dk
- onspotrepair.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg havde for nylig brug for at fÃ¥âŠ
Jeg havde for nylig brug for at få repareret skÊrmen på min iPhone, og jeg valgte at bruge Onspotrepair.dk. Jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med den service, jeg modtog. Ikke alene blev reparationen udfÞrt hurtigt og professionelt, men hele processen var også smidig og problemfri. Personalet var venligt og imÞdekommende, og jeg fÞlte mig tryg i deres hÊnder.
Fantastisk service
Butiks manageren gav mig en fantastisk service, efter en af deres medarbejdere havde givet mig de forkerte komponenter i min telefon, og havde lÞget overfor mig, omkring at det var Êgte varer fra Apple, som vidste sig, at de ikke var.
Manageren har efterfÞlgende givet mig de rigtige komponenter, samt en forklaring på hele situationen, og gav mig en undskyldning, som jeg virkelig sÊtter pris på. Jeg kunne ikke bede om en bedre service! Fantastisk butik:D
Kompetent ekspedering
Kom til butikken i Hvidovre C, og blev hurtigt ekspederet af en yderst venlig og kompetent mand, ved navn Dominik. Stort tak til Dominik for at reparere min iPhone på proaktiv vis, så jeg kunne få den med hjem selvsamme dag!:)
Alletiders oplevelse.
Jeg kom med en telefon i meget dårlig stand.Den blev checket 100% Der blev fundet mere en fejl,man kunne fornemme ekspedienten var glad for sit job.Det er min fÞrste weekend ,hvor min telefon ikke tabte strÞm og jeg kunne få kontakt med omverden.Kan ikke rose nok ,er glad og tilfreds kunde,som varmt kan anbefalde firmaet.Tusind Tak
Jeg har vÊret hos Onspotrepair iâŠ
Jeg har vÊret hos Onspotrepair i Friheden Center og fået nyt batteri i min Iphone.. Johan har givet mig det bedste service fra Þverste hylde.. TOP TOP SERVICE.. jeg er en meget stolt kunde..
Mvh Alec
UhÞflig betjening
Altså jeg er nok gammeldags, men jeg stod og ventede og 2 herrer stod bag skranken og lavede noget andet. De kunne jo lige have sagt "lige et Þjeblik" eller noget. Jeg skulle kÞbe et kabel til 150 kr. og måske noget i deres glasskab. Men nej, tja så fÞlte jeg mig til grin og gik hen i Normal og kÞbte et kabel der til 28 kr. Men hvad er der blevet af hÞflighed og kan godt vÊre, at jeg ikke havde slips og jakkesÊt på, men er Friheden ikke sådan et "Oldtimer" center, så man kan da godt vÊre lidt "afslappet" klÊdt eller?

OnSpotRepair ããã®åç
Jeg har flere gange brugt onspotrepairâŠ
Jeg har flere gange brugt onspotrepair med stor glÊde. Jeg vil klart anbefale alle at bruge onspotrepair, det er alle pengene vÊrd
Medarbejderne er ikke til at stole på
Her 14/11-22 gik jeg op for at få lavet kamera på min Iphone, udskiftning af alle tre kameraer som koster 1897,- som uoriginalt.
DesvÊre havde forretningen ikke reservedelene på deres lager, som også er helt i orden.
Men derudover kunne delene bestilles, så de ville ankomme dagen efter. Som jeg fandt helt fint. De kunne ovenikÞbet også lave den dagen efter.
Jeg ville modtage en besked dagen efter, når jeg skulle aflevere min Iphone, og delene skulle gerne ankomme ved en 14 tiden.
Jeg fortalte ham bag disken den skulle vÊre klar inden onsdag 16/11-22, da jeg skal ned til Abu Dhabi for at se formel 1, og fik som svar "det skulle ikke vÊre noget problem".
Så bliver det nÊste dag og klokken rammer 14.45, og har stadig ikke hÞrt noget fra dem.
Så ringer jeg dem lige op en time efter (15:45), og hÞrer hvad status var på de varer som de skulle modtage.
En af deres medarbejdere fortÊller mig, de har ikke modtaget de såkaldte varer til min Iphone.
Her går det op for mig, at min telefon så ikke vil vÊre klar onsdag. Den dag jeg skal til Abu Dhabi for at se Formel 1.
OneSpotRepair har et princip om når man som kunde bestiller varer hjem skal man betale halvdelen af belÞbet.
Men som sagt havde en af deres medarbejdere fortalt mig det intet problem ville vÊre at få den klar inden onsdag. Så jeg valgte bare at betale det fulde belÞb, da jeg stolede på hvad medarbejderen sagde.
Jeg spurgte om så da det var en mulighed for at få pengene retur, da jeg så ville kÞbe en ny telefon inden onsdag.
Det ville ham jeg talte med i telefonen, lige hÞre hans leder om. Så ville han ringe tilbage om et kvarter.
Jeg bliver ringet op igen og får af vide at det ikke kan lade sig at gÞre, da det var et princip at man ikke kunne modtager retur.
Jeg fortalte medarbejderen igen at når jeg får noget af vide, så må de da stå ved hvad de fortÊller mig.
Men sådan var det åbenbart bare.
Så når OnspotRepair spytter nogle informationer ud som ikke er sande, vil du til tiden ikke kunne få det belÞb du lÊgger ud retur.
Så bare lad hver med at stol på hvad medarbejderne siger, for det et sats når de spytter informationer ud.
De tilbyd mig at når jeg kom hjem fra ferie ville jeg kunne modtage rabat på 300,-. Jeg sagde hele årsagen til mit kamera skulle laves var for at tage billeder til Formel 1.
Jeg stollede på de kunne lave det inden onsdag som medarbejderen fortalte mig.
Selvom det ikke lykkes kunne de ingengang give pengene retur til en ny Iphone, kÊft nogle amatÞrer

Super service fra Max
Super service fra Max , da jeg havde problemer med netvÊrket ððððð
Jeg var godt tilfreds med arbejdet
Jeg var godt tilfreds med det udfÞrte arbejde. De ordnede den på så kort tid. Jeg havde kun 35 minutter til at ordne min telefon, fordi jeg havde travlt. Heldigvis nåede medarbejderen fra Onspotrepair det til tiden! Sikke en lettelse. Vi ses i fremtiden hvis jeg får problemer. Mvh Mads
Min anmeldelse går til Eik
Jeg giver âïžâïžâïžâïžâïž til Eik.
Efter at Yousee sendte mig hjem efter et meget kort forsÞgt på at lÞse udfordringen på min mobil telefon jeg lige have kÞbt gennem dem. Deres lÞsning var at sende den til reparation, hvor de ville nulstille dem, så hvis jeg ikke ville miste data kunne jeg komme tilbage og indlevere den når jeg havde fundet ud af sikkerhedskopiere mit indhold. Jeg opsÞgte derfor Onspot Repair hvor jeg blev mÞdt af en meget imÞdekommende medarbejder Eik. Han tjekkede lige mobilen og stedets pc'er og efter små 5 minutter havde han lÞst problemet i indstillingerne på min mobil. KÊmpe stor tak til Eik som lige reddede mig for en mulig nulstilling og evt mist af alle mine data.

OnSpotRepair ããã®åç
Jeg har fÃ¥et og fÃ¥r den bedste serviceâŠ
Jeg har fået og får den bedste service ever af kompetente og sÞde Martin og Max!! Man skal lede lÊnge efter så hÊderlige og servicemindede unge mennesker!

OnSpotRepair ããã®åç
En fin oplevelse at handle her
Super oplevelse at handle med jer, et mindre problem blev klaret til 5 stjerner af Johan som vist nok ejer butikken.
Tak herfra

OnSpotRepair ããã®åç
Har en Home knap der ikke virker og deâŠ
Har en Home knap der ikke virker og de fixede den sku på 11 min Bob Bob hurtig service må man så fandt så ud af af fingertoch ikke virker går tilbage og får af vide at det ikke virker mere da den gamle jo hÞre til tlf så det kan jeg ikke bruge mere måske man lige skulle fortÊlle det da det er det man bruger til at logge ind på alt med så kunne jeg da lige så godt kÞbe en ny tlf istedet for at bruge 400kr på absolut ingen ting tak for det

Super god service
Super god service. Har besÞgt dem to gange og fået skiftet både skÊrm, panzerglas og batteri. De hurtige og dygtige.
Super duper service
Super duper service - efter en mindre uoverenstemmelse - fik jeg en fin opringning fra en af ejerne og alt blev lÞst på bedste vis - så vi nu har en telefon der bare virker igen. Stor ros for jeres måde at håndtere, når tingene ikke går helt efter planen. Der kan jo ske fejl og misforståelser for alle. Vil klart anbefale Onspotrepair, hvis telefonen er i udu.
Hurtigt og virkelig god service af Johan

SkÊrm virkede ikke
God service, dog trÊls at aflevere en tlf med smadret skÊrm, hvor skÊrmen ikke virkede efter jeg fik den tilbage. Medarbejderen var sÞd og skifte skÊrm igen, men måtte vente ekstra tid, og til den sum man betaler burde det virke. Ellers tilfreds

OnSpotRepair ããã®åç
Super Service og hurtig har fÃ¥et renseâŠ
Super hurtig og god Service har fået rense min telefon og sat nyt panserglas på.

OnSpotRepair ããã®åç
Helt sikkert det bedste sted i hvidovre
Helt sikkert det bedste sted i hvidovre omegn at tage hen, generelt bare tag til onspotrepair. :)
fantastisk kundeservice og gode priser!