Mersalg over kundeservice, min klare anbefaling er at vÊlge et andet sted. Skulle have nye silikonedutter til mine AirPods Pro , som han gerne ville sÃ¥ tvivl om hvorvidt jeg selv kunne skifte, men h... ãã£ãšèŠã
Til dato det vÊrste mobil tlf vÊrksted jeg har oplevet. De tager de dine penge, gÞr ikke tingene ordentligt og spilder din tid. Jeg vil rÃ¥de dig til at kigge et andet sted hen, og ellers tag forbi og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde for nylig brug for at fÃ¥ repareret skÊrmen pÃ¥ min iPhone, og jeg valgte at bruge Onspotrepair.dk. Jeg mÃ¥ sige, at jeg er yderst tilfreds med den service, jeg modtog. Ikke alene blev reparati... ãã£ãšèŠã
Jeg giver âïžâïžâïžâïžâïž til Eik. Efter at Yousee sendte mig hjem efter et meget kort forsÞgt pÃ¥ at lÞse udfordringen pÃ¥ min mobil telefon jeg lige have kÞbt gennem dem. Deres lÞsning var at sende den ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
OnSpotRepair ApS er Hvidovres og Vestegnens lokale smartphone & tablet reparatÞr i Frihedens Butikscenter. Vi er specialister inden for Apple, Samsung, Huawei og Sony. Desuden, lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ god service og at kvaliteten altid er den bedste pÃ¥ markedet. Alle kunder skal vÊre tilfredse. Basta. Vi fikser alle iPhones & iPads lige fra iPhone 4 til iPhone X. Derudover tilbyder vi pÃ¥ alle reparationer: - topkvalitet - 2 Ã¥rs garanti - 30 min reparationer Du er velkommen til at ringe til os pÃ¥ 6054 6767 eller kigge ned i vores butik â vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig. Bedste hilsner Johan, Daniel & Peter
Strandmarksvej 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@onspotrepair.dk
- onspotrepair.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Mersalg over kundeservice
Mersalg over kundeservice, min klare anbefaling er at vÊlge et andet sted.
Skulle have nye silikonedutter til mine AirPods Pro , som han gerne ville sÃ¥ tvivl om hvorvidt jeg selv kunne skifte, men han ville gerne skifte dem mod betaling. Det tog 10 sekunder at aftage en plastikhinde jeg havde oversetâŠ
Super service fra Sammy
Super service fra Sammy - ikke sidste gang jeg kigger forbi ð
Har brugt dem i en del år nu
Har brugt dem i en del Ã¥r nu, med to teenagedrenge har jeg vÊret stamkunde ð
Altid god service , hurtig og prÊcis raperation , og forstående medarbejdere hvor man altid finder en god lÞsning .
Tak for jer , I har sparet mig for meget bÞvl.
Vi ses ð
helt sikkert.
Bedste og hurtige service
Bedste og hurtige service. Havde spildt kaffe pÃ¥ tlf. sÃ¥ den ikke kunne lade op. Panik panik ðµâð« tog til onspotrepair i Hvidovre Centeret og den blev ordnet pÃ¥ fÃ¥ minutter. ðªðª
Jeg var nede forbi i dag i Friheden
Jeg var nede forbi i dag i Friheden, og skulle have skiftet panserglas. Jeg blev betjent af Sammy, som udover at skifte glasses, samtidig var en venlig og eat person. Alt i alt en god oplevelse med god kundeservice.
Super venlig og dygtig medarbejder-âŠ
Super venlig og dygtig medarbejder- Sammy. Gav en fantastisk service, og en hyggelig samtale med i kÞbet:)
Kan stÊrkt anbefales!
De giver god service
De giver god service, fik min tlf fixet ind for en halvtime og fik en gave med i prisen
Den bedste service og top professionelâŠ
Den bedste service og top professionel personale ð
Han er sexy ham i kassen og god serviceâŠ
Han er sexy ham i kassen og god service âºïž
Sander er en god mand
Super fint og hjÊlpsom
Hurtig betjening og fair priser
Hurtig betjening og fair priser
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Jeg fik skiftet skÊrmen på min Iphone og den var klar efter 1 time. Prisen var helt okay
Jeg fik den bedste betjening af en smukâŠ
Jeg fik den bedste betjening af en smuk mand der hedder Sander
Hvad kan jeg sige
Hvad kan jeg sige. Jeg kom for at rå ordnet min mobil og regnede med det var antennen som skulle skiftes.
Han tog mobilen og chekkede dens software og fortalte så at det kunne fikses ved at geninstallere en app. Dette gjorde han foran mig på 5 min og herefter har den virket fint.
Det hele blev gjort uden beregning.
gangster bande
Jeg har skrevet 2 gange her om denne gangster bande. Og tredje gang de kunne igen ovarraske mig: igen var afvist at give mig penge, men teenageren der har taget min mobil til reparere. Vi har aftalt , kl 15 jeg skal tilbage til at hente min mobil. Han har 3 timer til repairen. Kl 15 butikken var lukket. (normal tid til at lukke: kl 16. ) Min mobil var innen, jeg var ude. De vidste at jeg bor ikke Herlev. Nu til dags mange mennesker har rejsekort, betalingslÞsninger, Mit ID o.s.l. i mobilen. Og jeg kunne gå hjem til sÞborg uden ingenting, jeg kunne ikke ringe venner for hjÊlp. Senere har jeg ringet en anden onspot butik til at finde personen som har stjålet min mobil og at få den tilbage. Han har lovet at ringe mig tilbage. Nej. Jeg skulle ringe igen, og han har sagt, jeg var ikke tiden, og butikken lukkes kl 15. Jeg har fået 8 lÞfter fra dem, fra 5-7 personer, 7 var lÞgne. De tager mig som en hundel.rt. De har nu min mobil, min penge og jeg kunne lÞse ingenting, som var planlÊgt, uden min mit ID. Jeg også var sen fra mit arbejde p.g.a. denne oplevelse. De viser 5 stars on Trustpilot in their shop, that is anyway not true, without my experiences; there are lies on their webside, too. I feel I can not do anything with them, their stealing is too cheap for the police, and they can continue liying mod mine erklÊringer.
Perfekt påsÊtning af panserglas
KÞbte et gennemsigtigt cover i butikkenâŠ
KÞbte et gennemsigtigt cover i butikken i Herlev Bymidte af en ung gut. På vej hjem ser jeg at coveret er gået i stykker, så jeg går tilbage og får et nyt. På vej hjem igen, opdager jeg prismÊrket sidder ovenpå coveret. Når mÊrket fjernes efterlader det en utrolig klistret overflade der ikke bare kan fjernes. Jeg kontakter kundeservice, hvortil de tilbyder jeg kan komme ned og få hjÊlp til at få fjernet klistret. Jeg mener dog dette kunne undgås samt er det unÞdig tid at bruge, når man ikke bor i byen. De tilbyder så et panser glas af en vÊrdi af 200kr oveni. Ellers tak.
Det virker uprofessionelt og useriÞst. Kan ikke anbefales hvis man Þnsker kvalitet og professionel service.
God og hurtig service og venligâŠ
God og hurtig service og venlig medarbejder