POWER.se レビュヌ 60,905

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

4:e köpet pÃ¥ raken dÀr jag inte fÃ¥r ett meddelande att min vara Àr klar för avhÀmtning. Fixa det. SnÀlla, det Àr super irriterande. Och nej inte i skrÀp. Och inte blockerad. Fel i era system. Allt stÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en sodastrem gaia av sÀljaren Andreas J. Glad i hÃ¥gen hem och öppnade lÃ¥dan och plockade upp denna. Öppnade bakstycket och lyfte upp hÀvarmen dÃ¥ ramlade hissdelen som ska hÃ¥lla flaskan ner till... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen lyfta den fantastiska service jag fick, sÀrskilt frÃ¥n Lucas. Hans bemötande var professionellt, engagerat och mycket hjÀlpsamt frÃ¥n början till slut. Han tog sig tid att förstÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det var enkelt att bestÀlla online och bestÀmma var jag ville hÀmta mina produkter. Information under hanteringen av bestÀllningen var mycket bra. DÀremot extremt lÃ¥ng vÀntetid i kassan för att hÀnta... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚䌚瀟
  2. 電化補品店
  3. 携垯電話販売店
  4. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  5. 電子機噚修理店
  6. テレビ販売店

圓該䌁業による蚘述

Sveriges nya hemelektronikkedja! Vi Àr hÀr för att utmana marknaden och Àndra spelreglerna! Vår prisrobot ger dig den råaste dealen.

4.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Allt fungerade som det ska

Allt fungerade som det ska, med köpet
Har inte provat vara Ànnu.

Hej Kenneth,

Vad kul att höra att allt fungerade som det ska med ditt köp! Det Àr fantastiskt att du hade en smidig upplevelse med oss. Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med din vara nÀr du provar den också.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

5぀星のうち1の評䟡

Oprofessionellt bemötande

Jag var med min dotter pÃ¥ Power vid Marieberg i Örebro idag för att köpa en laddare till min dotters mobiltelefon. Gick in i butiken och sÃ¥g en sÀljare som pratade med sina killkompisar högt i butiken. De tjoade och skrattade högt. Hade sÀkert vÀldigt trevligt tillsammans. PÃ¥minde lite om en fritidsgÃ¥rd. Fick ingen kontakt med sÀljaren sÃ¥ vi gick till vÀggen dÀr laddarna var. Valde en laddare som vi trodde passade mobiltelefonen och gick för att betala. SÀljaren vid kassan berÀttade att laddaren inte passade till mobiltelefonen och hÀnvisade oss tillbaka till vÀggen med alla olika laddare. Vi gick tillbaka dit och kollade men var osÀkra pÃ¥ vilken som passade. Försökte Ã¥terigen fÃ¥ ögonkontakt med sÀljaren som fortfarande pratar högt och glatt med sina killkompisar utan framgÃ¥ng. Till slut lÀmnade vi butiken utan nÃ¥gon laddare. Vi gick direkt till Elgiganten vid Marieberg som ligger ett stenkast frÃ¥n Power och dÀr fick vi kontakt med sÀljaren direkt och han hjÀlpte oss att visa vilken laddare som passade mobiltelefonen. Vi köpte laddaren och fick ett mycket professionellt bemötande.

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ

Mkt trevlig personal

Mycket trevlig och serviceinriktad personal

2026幎3月19日

Hej Agneta,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Jönköping! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vårt team var trevliga och serviceinriktade. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta möjliga servicen, och din feedback betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss!

Trevligt o proffsigt bemötande

Hej Bibi,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande i vår butik i Helsingborg VÀla. Vi Àr stolta över vårt team och deras engagemang för att ge varje kund den bÀsta möjliga servicen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta leverera den höga standard som våra kunder förtjÀnar.

Klar och redig information

Klar och redig information. Slutresultatet till belåtenhet

2026幎3月19日

Hej Lena,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det Àr fantastiskt att höra att du upplevde vår information som klar och redig, och att slutresultatet blev till din belåtenhet. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta möjliga upplevelsen.

Bra service!

Bra service!

Hej kund,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det glÀder oss enormt att höra att du Àr nöjd med servicen i Umeå. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss. Tack för att du valde POWER!

Hej Albert,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde bra bemötande och intresserad personal i vår butik i Skövde. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen och det Àr fantastiskt att veta att vi lyckades med det för dig.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsÀtta leverera excellent service.

Dammsugarpåsar Bosh

Så kul att ni Àven sÀljer dammsugarpåsar:)
Kanske lite svÃ¥rt att recensera kvaliteten pÃ¥ sjÀlva pÃ¥sarna🀔
Att lÀmna ett omdömme pÃ¥ en dammsugare Àr helt i sin ordning, men pÃ¥sar till dito kÀnns nog onödigt. Tack för ordet!🙂

Hej Peter,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Kul att höra att du uppskattar att vi har dammsugarpåsar i sortimentet.

Du har en poÀng angående recensioner av påsar kontra sjÀlva dammsugaren. Det Àr verkligen lÀttare att bedöma en hel dammsugare Àn enskilda påsar! Vi vÀrdesÀtter all feedback från våra kunder, oavsett vad det gÀller.

Hoppas påsarna fungerar bra för dig nÀr du anvÀnder dem!

5぀星のうち1の評䟡

Underbemannade

45 minuter i vÀntan pÃ¥ att fÃ¥ hjÀlp av butikens enda sÀljare med att köpa den dator+ skrivare och utrustning som jag hittat. Endast för att fÃ¥ informationen att outlet datorn mÃ¥ste bestÀllas. Trots att det stÃ¥r pÃ¥ hyllan ”i butik”. Åker till Elgiganten istÀllet

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Bra inbyte av Àldre iPhone till nyare

Bra inbyte av Àldre iPhone till nyare. Minus av att Sim kortet glömdes kvar i den gamla! (HÀmtades sedan).

2026幎3月16日

Hej Thor,

Tack så mycket för din positiva recension! Det Àr fantastiskt att höra att du hade en bra upplevelse med inbytet av din iPhone. Vi Àr glada att vårt RePOWER-program kunde hjÀlpa dig uppgradera på ett smidigt sÀtt.

Bra att du kunde hÀmta SIM-kortet efteråt!

Tack för att du valde POWER och för att du delar din upplevelse.

HjÀlpsamma

2026幎3月21日

Hej Tommy,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att vårt team i Skövde kunde vara till hjÀlp för dig. Vi strÀvar alltid efter att ge den bÀsta servicen till våra kunder, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Super nöjd med varur

Super nöjd med varur

Hej Adelina,

Vad kul att höra att du Àr super nöjd med dina varor! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vi har levererat en bra upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Helhetsupplevelsen var power

Helhetsupplevelsen var power perfektion! Dem Àr trevliga och tillmötesgående mot sina kunder. Produkten verkar vara av bÀsta möjliga kvalité hittills jag gillar min nya teknologi enhet som jag skaffade hos dem. Tack till eran professionella personal!

Hej Alen,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss i Högsbo. Vi Àr glada att vår personal kunde ge dig den service du förtjÀnar och att du Àr nöjd med din nya teknologienhet.

Hoppas du får mycket glÀdje av din nya produkt!

JÀttebra service toppen

Hej Nellie,

Vad kul att höra att du fick jÀttebra service! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vårt team på Torpavallen kunde ge dig den toppenkvalitet du förtjÀnar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Ni Àr redan bÀst

2026幎3月21日

Hej Chiro,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du Àr så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen och det Àr underbart att veta att vi lyckas. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsÀtta leverera den kvalitet du förtjÀnar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande! Lugnt i butiken!

Hej Charlotta,

Tack sÃ¥ mycket för din fina recension! Det vÀrmer vÃ¥ra hjÀrtan att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att det var lugnt i butiken i Örebro. Vi strÀvar alltid efter att skapa en bra atmosfÀr för vÃ¥ra kunder och det Àr fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök.

Bra hjÀlp och service

Bra hjÀlp och service. Negativt att ni inte tar American Express.

Hej Josefine,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det glÀder oss enormt att höra att du fick bra hjÀlp och service hos oss i TÀby.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att vi inte accepterar American Express. Vi arbetar stÀndigt med att förbÀttra våra betalningsalternativ för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Trevligt bemötande

Snabb service. Kunnig personal. Bra utbud.Trevligt bemötande.

Hej Bodil,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde trevligt bemötande, snabb service och kunnig personal i vår Kalmar-butik. Vi Àr också glada att du var nöjd med vårt utbud. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsÀtta leverera den bÀsta servicen.

Hej Sarah,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Kalmar! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vårt team kunde erbjuda dig bra lösningar och att du upplevde dem som supertrevliga. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。