Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hævede sig over hvad man kan få bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... もっと見る
Var på restauranten i går i et selskab Fik forretten rimeligt hurtigtt Ventet 2 timer på hovedretten Vi henvendte os flere gange til personalet Har ellers tilfreds de andre gange jeg har være... もっと見る
8 studenterkammerater årgang 1965 skulle en tur ned ad Memory Lane og fejre, at det i år er 57 år siden, vi fik huen på. Sikke en dag. Bordplacering, menu (6 x let sommerplatte og 2 x 2 stk. individu... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Restaurant Ravelinen er dansk køkken med kærlighed og gode råvarer. Så hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besøg værd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige på Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kæmpe udendørs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. Når vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude på terrassen, som kan overdækkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blå kanaler og de grønne volde, gør Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mærkedage. Sæsonen strækker sig fra Dronningens fødselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er åbent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – både ude eller inde.
Torvegade 79, 1400, København, デンマーク
- ravelinen.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dårlig service
Vi var 6 personer der ønskede at spise på Ravelinen en lørdag her i november. Vi havde en bagkant inden en koncert. Der var fast julemenu og vi spurgte ind til om vi kunne nå middagen på de 1 1/2 time vi havde til at spise i. Det bekræftede restauranten ville passe fint - at de ville slå flere serveringer sammen og komme hurtigt ind med maden, så vi kunne gå til aftalte tid. Vi valgte derfor at bestille.
Da vi havde siddet der i 1 time og 20 minutter havde vi kun fået drikkevarer og forret. Vi manglede endnu de sidste serveringer. Vi gjorde derfor opmærksom på at vi måtte aflyse resten af serveringerne, da tiden nu var udløbet og vi blev nød til at gå.
Vi var naturligvis indforstået med at betale for drikkevarer og de forretter vi havde fået, men den ansvarshavende for aftenen krævede at vi betalte det fulde beløb på 3584,-kr og vi kunne få et gavekort på 500,-kr i erstatning. Vi var meget uforstående, da vi havde ventet uhensigtsmæssigt længe inden første servering, helt modsat hvad vi var blevet lovet. De sagde at eneste løsning var, at vi kunne få maden med i to-go indpakning. Det fik vi, men da vi skulle direkte til koncert - og den varme og kolde mad var blevet pakket sammen, var maden fuldstændig uspiselig efter 3 timer i en pose.
Vi er meget undrende over den usædvanlige beslutning fra ansvarshavendes side. Vi gik derfor alle derfra, overraskede og med en utrolig dårlig oplevelse.
Kære Ravelinen
Kære Ravelinen
Har i dag haft syv gæster med til frokost hos jer og af ❤️ tak for skøn skøn mad og eminent betjening. Og den udsigt gør bestemt også sit til en helt fantastisk oplevelse, her kommer vi bestemt igen. Kh Tanja, Zapp, Alberte, Louis, Emma, Jesper & Maria
Fantastisk kulinarisk oplevelse!
Jeg blev inviteret ud af min far og havde min veninde fra New Zealand på besøg til middag på Ravelinen. Vi blev placeret på første række ud mod kanalen og det var så idyllisk. Vi så solen gå ned og nød den rolige atmosfære som både gæster og tjenere bidrog med. Servicen var helt i top og maden fremragende! Vi var især begejstrede over forretten med blæksprutte, som er lokal fanget i Kattegat, der var en anbefaling fra tjeneren. Til maden fik vi lokale danske øl og hjemmelavet lemonade! Vi delte maden, så vi kunne smage lidt af hvert, hvilket også var så skønt at det kunne lade sig gøre! Restauranten er meget fleksibel og tager godt hensyn til enhver efterspørgsel vi måtte have. Hvis vi havde det mindste spørgsmål, kunne tjeneren besvare det. Alt i alt en fantastisk oplevelse og en super god måde at vise Danmark og vores kulinariskekøkken frem til min veninde! Hun var henrykt og mere dansk kunne det ikke blive! Tusind tak for en fantastisk oplevelse ((:
Fik den lille platte stegen tør
Fik den lille platte stegen tør, hønsesalat skåret i store stykker.
En god og anderledes oplevelse
Glimrende mad, stort vinkort, fin betjening og dejlige omgivelser - med en fantastisk udsigt til Stadsgraven og Kaninøen.
Fantastisk sted til de små og store oplevelser
Fantastisk sted til selskaber – min klare favorit.
Jeg har holdt to konfirmationer på Restaurant Ravelinen, samt været der med et hold venner og alle gange har det været en helt igennem fantastisk oplevelse. Restauranten er noget helt særligt – smukt beliggende, hyggelig atmosfære og en perfekt ramme til mad og hygge.
Maden er i topklasse. Det hele er velsmagende, velanrettet og med noget for enhver smag.
Servicen fortjener stor ros. Personalet er utroligt professionelle, smilende og opmærksomme.
Noget, der også skal fremhæves, er hvor meget man får for pengene. Sammenlignet med andre steder og pris giver Ravelinen meget værdi for pengene
Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger til Ravelinen – et sted hvor både stemning, mad og service går op i en højere enhed.
😃 vi fik den dejligste frokost i de…
😃 vi fik den dejligste frokost i de skønneste omgivelser og en super betjening af de sødeste unge mennesker 🤩 De får 6 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
30 og 60 års fødselsdag fejret ved…
30 og 60 års fødselsdag fejret ved samme lejlighed. Knap 40 gæster i hyggelige omgivelser. Rigtig god menu sammensat med gode vine. Flinke tjenere og plads til børnene i salonen, som vi havde for os selv. Gæsterne hyggede sig og roste maden. Det gør vi helt sikkert gerne igen.
Dårlig oplevelse
Vi havde en dårlig oplevelse på Ravelinen. Efterfølgende respons fra restauratør stemte langt fra overens med vores oplevelse den aften - vi kunne ikke bruge svaret til noget og kommer derfor ikke igen på Ravelinen.
Umiddelbart det dyreste smørrebrød i kbh.
Jeg skønner det umiddelbart er det dyreste smørrebrød i Kbh. Kvaliteten da ok, men lever slet ikke op til at være så dyrt, eller er noget specielt. Jeg vil klart og pga. prisen søge andre steder hen i fremtiden.
Flexiable and serviceminded
Ravelinen took us in, despite us needing a timeslot outside the normal seatings. But the service and food was still excellent, and we will definitely come back another time!
Ravelinen er bare et skønt sted
Ravelinen er bare et skønt sted - dejlig mad - god betjening og en fantastisk beliggenhed - de varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A Family Tradition Worth Every Visit!
Ravelinen has been part of my family’s Christmas tradition for a while now, and it’s always a highlight of the year. The food is exactly what you’d hope for in a classic Danish julefrokost.
The atmosphere is sooo cozy and welcoming sitting right by the lake, perfect for gathering with family and friends, and the staff are always lovely and attentive. Any questions you have, they'll answer!
Looking forward to our 2025 visit.
Virkeligt et hyggeligt sted
Virkeligt et hyggeligt sted. Dejligt mad og velsmagende mad samt søde medarbejdere
Super oplevelse og skøn julefrokost
Vi havde den bedste oplevelse på Ravelinen til vores julefrokost. Et bord på 10 personer, hvor der løbende blev ændret i antal undervejs, var intet problem. Oplevelsen før, under og efter var lige som forventet. Tilgengæld var maden endnu bedre end forventet og personalet var velkomne, imødekommende og var med på et grin. Tak for en super oplevelse - og så ses vi snart igen.
God mad og super betjening gjorde det…
God mad og super betjening gjorde det til en dejlig frokost med gode venner.
En meget vellykket aften
En meget vellykket aften, ikke mindst vores tjener, som var utrolig sød og smilende, samtidig med at hun på bedste vis sørgede for at alt forløb planmæssigt.
Vi fik serveret rigtig dejlig mad i rigelige mængder og sammen med stedets hyggelige omgivelser, gjorde det at aftenen samlet var en rigtig god oplevelse.
Aldrig mere
Magen til manglende service og uacceptable rammer for bestilling af smørrebrød er sjældent set før. Har ej heller aldrig fået reserveret visakort blot ved reservation af bord. Vi er 11, der aldrig sætter en fod på Ravelinen efter denne oplevelse. Ærgerligt, for mad og udsigt og kvindelig, ung tjener fejler ingenting.
Fantastisk dejligt mad som blev…
Fantastisk dejligt mad som blev serveret af de bedste tjenere. Vi nød maden i den ene af de ny istandsatte restauranter.
Ravelinen kan varmt anbefales :-)
Restauranten har en fantastisk udsigt over søen og Christianshavn, når man sidder i den overdækkede går have :-)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。