レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super stemning - vores tjener var fantastisk. Jeg var ikke til ost som var på anretningen, så fiksede tjeneren noget sÞdt i stedet. Maden var super lÊkker og rigeligt af den.

Var på Ravelinen med kunder(25 pers.) for at spise en frokost, og vi havde en fantastisk eftermiddag og aften med rigtig god mad og service. Personalet var super sÞde.

Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem

Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hÊvede sig over hvad man kan fÃ¥ bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant Ravelinen er dansk kÞkken med kÊrlighed og gode rÃ¥varer. SÃ¥ hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besÞg vÊrd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige pÃ¥ Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kÊmpe udendÞrs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. NÃ¥r vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude pÃ¥ terrassen, som kan overdÊkkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blÃ¥ kanaler og de grÞnne volde, gÞr Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mÊrkedage. SÊsonen strÊkker sig fra Dronningens fÞdselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er Ã¥bent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – bÃ¥de ude eller inde.

• Torvegade 79, 1400, KÞbenhavn, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

En meget vellykket aften

En meget vellykket aften, ikke mindst vores tjener, som var utrolig sÞd og smilende, samtidig med at hun på bedste vis sÞrgede for at alt forlÞb planmÊssigt.
Vi fik serveret rigtig dejlig mad i rigelige mÊngder og sammen med stedets hyggelige omgivelser, gjorde det at aftenen samlet var en rigtig god oplevelse.

2024幎10月24日

Aldrig mere

Magen til manglende service og uacceptable rammer for bestilling af smÞrrebrÞd er sjÊldent set fÞr. Har ej heller aldrig fÃ¥et reserveret visakort blot ved reservation af bord. Vi er 11, der aldrig sÊtter en fod pÃ¥ Ravelinen efter denne oplevelse. Ærgerligt, for mad og udsigt og kvindelig, ung tjener fejler ingenting.

2024幎10月24日
自発的なレビュヌ

Fantastisk dejligt mad som blev

Fantastisk dejligt mad som blev serveret af de bedste tjenere. Vi nÞd maden i den ene af de ny istandsatte restauranter.
Ravelinen kan varmt anbefales :-)
Restauranten har en fantastisk udsigt over sÞen og Christianshavn, når man sidder i den overdÊkkede går have :-)

2024幎9月13日

En rigtig dejlig frokost

Min mand og jeg sÞgte efter et hyggeligt frokoststed sÞndag eftermiddag, og Ravelinen var lige, hvad jeg havde drÞmt om. Vi fik et skÞnt bord med perfekt udsigt over vandet. Virkelig opmÊrksom og sÞd betjening og dejlig mad.
Vi kommer gerne igen.

2024幎9月15日
自発的なレビュヌ

Ravelinen giver den lige lidt ekstra

Ravelinen er sådan et hyggeligt sted. Jeg fÞler mig virkelig velkommen og maden er rigtig lÊkker og betjeningen er god og venlig. De er gode til at tage hensyn til bÞrn og deres behov og er gode til at vurdere hvor store deres portioner skal vÊre. Vi havde bestilt tarteletter til vores bÞrn, men tjeneren anbefalede at vi startede med en enkelt og at vi derefter kunne få en ekstra hvis nÞdvendigt - tjeneren havde ret og bÞrne var fint mÊtte efter at de delte den fÞrste. Det synes jeg er god omtanke for madspild og ikke mindst pengespild.
Igen - det er et dejligt sted!

2024幎7月27日

Holdt min 60 Ã¥rs fÞdselsdag på

Holdt min 60 års fÞdselsdag på Ravelinen. Det store kolde bord, med efterfÞlgende dessert.
Vi får altid den bedste betjening på Ravelinen. Er kommet der gennem mange år, og er super tilfreds hver gang.
Fantastisk mad, uanset hvad vi bestiller. Hvis der skulle vÊre nogle problemer, hvilket vi ikke har oplevet endnu, ved vi at de vil gÞre alt hvad de kan for at lÞse dem.
Holder man selskab der, gÞr de alt hvad de kan for at man får den bedste oplevelse. Det har vi gjort mange gange i familien, og vi har på intet tidspunkt fortrudt at vÊlge dem.
Kan kun anbefale at besÞge dem.
10/10 fra mig.

Tina Rasmussen

2024幎4月13日

Et yndlingssted!

Der er mange gode grunde til at besÞge Ravelinen på Christianshavn. De laver nemlig fremragende mad, som er klassisk med et opdateret udtryk og man er altid mÊt, når man har spist på stedet.
Derudover har de serveringspersonale, som mange andre restauranter må vÊre misundelige på; sÞde, opmÊrksomme, hurtige - kort sagt er de nÊrvÊrende på den perfekte måde.
Sidst men ikke mindst er stedet bare hyggeligt og ligger dejligt ud til volden.
Du vil ikke fortryde, at du besÞger Ravelinen.

2024幎3月27日

En vidunderlig oplevelse

En vidunderlig oplevelse. Fantastisk og dygtigt personale, der fagligt og menneskelig, understÞtter den virkelige gode mad og stemning. På en og samme vis, var det professionelt men også en nÊrvÊrende oplevelse.

2024幎3月30日
自発的なレビュヌ

Ravelinen er et episk sted i KÞbenhavn

Ravelinen er et episk sted i KÞbenhavn med en smuk udsigt til KÞbenhavns gamle voldanlÊg

maden er altid eminent tillavet og kvaliteten af råvarerne er nÞje udvalgte, smagen er delikat og anretningen er lÊkker og indbydende at se på

det er bare et super perfekt sted til indtagelsen af sin frokost om det er i selskab med sin partner eller en firmafrokost er servicen i absolut topklasse

2023幎12月12日

Julemiddag i top

Spiste julemiddag med venner. Alt var perfekt! Mad, betjening, pris, Þl og snaps. 3 overdådige julemenuer at vÊlge imellem. Vi tog den mindste, men det var rigeligt til, at tre herre kunne blive dejligt mÊtte og glade. Tusind tak for en fantastisk aften, der ikke bliver den sidste!

2023幎12月21日
自発的なレビュヌ

I kan ikke vÊre det bekendt, Revelinen!

Jeg har vÊret pÃ¥ Ravelinen 4 gange indenfor det sidste Ã¥r og har hvergang haft en rigtig god oplevelse, med dejlig mad og fin betjening. MEN sÃ¥ inviterede jeg mine venner pÃ¥ julefrokost pÃ¥ Ravelinen, for de skulle da ogsÃ¥ have oplevelsen med og her gik det HELT galt! Vi sad som sild i en tÞnde, der var alt for mange menesker og pÃ¥ ingen mÃ¥de hyggeligt eller rart. Fisken var tÞr og kold, anden var tÞr, julemedister var kold og kedelig, der var slet ikke nok risalamande til alle ved bordet! Tjenerne havde alt alt for meget at lave, sÃ¥ den gode service udeblev 100% vi ventede lÊnge pÃ¥ at fÃ¥ Þl nÃ¥r vi manglede. Vi gik lige sÃ¥ snart desserten var overstÃ¥et og vi var alle 10 personer enige om at det var en frygtelig dÃ¥rlig omgang. Jeg havde betalt 1.400kr pr. Person og igen var vi alle enige om at det skulle have kostet omkring 350kr for den omgang og at hele oplevelsen mest af alt kunne sammenlignes med et af de billigere steder pÃ¥ dyrehavsbakken. KÊre Ravelinen DET KAN I PÅ INGEN MÅDE VÆRE BEKÆNDT. Jeg er dybt dybt skuffet over jer og 14.000kr fattigere. Jeg forstÃ¥r ikke at i vil vÊre det bekendt.

2023幎12月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ