En super hurtig og gnidningsfri bilhandel, hvor Jonas var informativ og hurtig til at svare. Jeg bor pÃ¥ SjÊlland, og fandt en lille "konebil" som blev til en slags impulskÞb. Signatur Biler var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super kundeservice ved kÞb af Mercedes i juni mÃ¥ned Vi bor pÃ¥ SjÊlland og handler gerne bil igen med Signatur Biler. Vi var pÃ¥ udkig efter efter en rummelig (el)bil. Vi havde et par fridage i Jylla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da mit kÞrselsbehov sidste Ã¥r Êndrede sig og jeg overvejede at skifte til elbil, var det naturligt at kontakte Jonas. KÞbte min forrige bil hos ham. Flere prÞvekÞrsler, mange samtaler om bilmÊrker og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Serviceniveau i topklasse! Vi har kÞbt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023. Jonas har gennem hele handlen vÊret meget professionel, imÞdekommende og utrolig behagelig. A/C i bilen virke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi hjÊlper dig med at finde kÞreglÊden. Hvad end det er en snak, prÞvetur eller et specielt behov, så sidder vi klar på telefon eller mail.
Vejlevej 107, 7140, Stouby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi har kun rosende ord og sige om Jonas og Signatur biler. God service hele vejen igennem. Der var lidt lang levering på bilen pga sommerferie (ikke Jonas skyld), men Jonas holdte os velinformeret hele vejen og var altid klar på at besvare spÞrgsmål. Da vi fik bilen var den 100 % i orden, alle aftaler overholdt. Jonas gav sig god tid til at vise bilen funktioner mm. De bedste anbefalinger herfra.

Signatur Biler ããã®åç
Sikke en god service og bil jeg har fÃ¥et hos jonas .. jeg bor pÃ¥ SjÊlland ringede pÃ¥ en bil fredag kl 16.50 .,hentede min bil hos signatur biler kl 11 lÞrdag .. jonas havde alt klar bilen kom pÃ¥ plader .. 30 min efter kÞrte jeg tilbage til SjÊlland ⊠jonas var meget venlig .. jeg gik god info om bil osv .. sÃ¥ jeg kan kun anbefale signatur biler (jonas) fantastik service ..ðð
Hilsen michael

Signatur Biler ããã®åç
Har kÞbt min fÞrste bil hos Signatur biler. Jonas hjalp mig med at finde min fÞrste bil, som passede til de behov og krav jeg havde.
Professionel hjÊlp, men stadig nede på jorden, så det var behageligt at skulle gÞre sit fÞrste bilkÞb.
Super god oplevelse hos Signatur biler, bestemt et sted jeg vil anbefale til andre.

Signatur Biler ããã®åç
Min kÊreste og jeg har lige kÞbt en Mercedes C200 af Signatur Biler. Denne handel har vÊret helt fantastisk hele vejen igennem. Jonas skabte en meget transparent bilhandel og det gjorde der ikke var nogen overraskelser.
Kan varmt anbefale Signatur Biler

Signatur Biler ããã®åç
Fantastisk service! Vi har netop kÞbt en Skoda Octavia af sÊlgeren Jonas. Alt var i orden fra start til slut, 5 stjerner herfrað.

Signatur Biler ããã®åç
Det er rart at man kan få en gode service

Serviceniveau i topklasse!
Vi har kÞbt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023.
A/C i bilen virkede ikke ved prÞvekÞrsel men inden afhentning var dette udbedret.
Forhåbentlig går der lÊnge inden vi skal have ny eller anden bil men vi vil klart komme tilbage.
Jonas er den mest behagelige bilforhandler vi har mÞdt og hans vÊrdier ift. godt kÞbmandskab sÊtter vi stor pris på.
âïžâïžâïžâïžâïž

Signatur Biler ããã®åç
Har kÞbt en golf 7.5 GTE fra 2018 ved Jonas, har aldrig fÞr oplevet en forhandler som gÞr så meget for en kunde. Han skriver / ringer lÞbende med opdateringer på bilen, og sådan er det hele vejen igennem handlen. En forhandler som ikke bare tÊnker på at tjene penge. Hvis der er det mindste med bilen så skulle jeg bare ringe, så blev det fikset, han vil ikke sÊlge noget som ikke er 110% iorden.
Kan klart anbefale at handle bil ved Jonas

Signatur Biler ããã®åç
Vi fik god og kompetent hjÊlp til at lede efter netop vores Þnske bil. Jonas ved, hvad han har med at gÞre og er meget behagelig at tale med. Denne gang fandt vi ikke vores bil her, men kikker gerne indenfor hos Jonas og Signaturbiler en anden gang.

Signatur Biler ããã®åç
Handlede bil med Jonas og fik en rigtig god service. Vi fandt den helt rigtige byttepris og fik lavet en handel. I forbindelse med olieskift,der var med i handlen, fandt vÊrkstedet en lille fejl, der blev udbedret, hvilket de var åbne om.
Stedet kan klart anbefales.
Mette og Uffe

Signatur Biler ããã®åç
Kan varmt anbefale Jonas og Signaturbiler. Vi kÞbte en brugt stationcar hos dem og alt forlÞb hurtigt, behageligt og som aftalt. OvenikÞbet hjalp de lidt ekstra, da bilen skulle leveres

Signatur Biler ããã®åç
Vi fandt vores nÊste bil på internettet og skrev til Jonas at vi var interesseret. Havde 2 biler, som vi gerne ville bytte med. Jonas gav et godt bud på de 2 biler og vi valgte at komme forbi til en prÞvetur. Vi fik en meget positiv behandling og nåede på kort til en god aftale om at handle. KlargÞring og "byttehandel" gennemfÞrt uden "anmÊrkninger". Det er en af de bedste oplevelser vi har haft i forbindelse med vores bilhandler. Tak til Jonas.

Signatur Biler ããã®åç
Jeg har lige kÞbt en bil fra Signatur biler og jeg må sige, at det var en super god oplevelse. Jonas var imÞdekommende og meget hjÊlpsom gennem hele processen.
Jeg vil absolut anbefale Signatur biler til andre bilkÞbere.

Signatur Biler ããã®åç
Netop kÞbt en brugt Mercedes ved Jonas - fra Signaturbiler. Han var igennem hele processen meget imÞdekommende og rigtig professionel. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

Signatur Biler ããã®åç
De stÞrste anbefalinger til Jonas og Signatur Biler. Super fleksibel da han med kort varsel, mellem jul og nytår, lod os prÞvekÞre en lÊkker Mercedes. Meget behagelig fyr, som virker reel og nede på jorden. DesvÊrre var bilen for lille til vores familie, men vi vil uden tvivl kigge i hans retning ved nÊste bil kÞb. Tak for fantastisk service.

Signatur Biler ããã®åç
Jeg har fået en ualmindelig god behandling hos Signatur Biler. Jonas har gennem forlÞbet med bilhandelen vÊret hjÊlpsom og god til at svare hurtigt på alle spÞrgsmål. Jeg har igennem hele processen fÞlt mig tryg og godt vejledt, og kan varmt anbefale at lÊgge vejen forbi Stouby hvis man vil handle bil.

Signatur Biler ããã®åç
Rigtig fine biler til fair priser. De yder den bedste service når der opstår udfordringer. De har altid tid til en snak hvis der er behov for det. Ville vÊre helt tryg ved at kÞbe bil der en anden gang.

TÞr jeg kÞbe en bil ved en Signatur Biler? ð€
Ja!
I september 22 kÞbte jeg en Seat Leon hos Signatur Biler. En bil til +200.000 kr.
Jeg havde mine overvejelser omkring det, da jeg er typen, der normalt vil handle med en stor forhandler i Aarhus eller Silkeborg. Det ville jeg fÞle mig mest tryg ved.
Men Signatur Biler havde den helt rigtige model og farve!
Jonas hos Signatur Biler er bund reel, ser muligheder for at få strikket en handel sammen, som gavner begge parter. Jonas er behagelig at snakke med, svarer super hurtigt og gÞr lige dét ekstra, så man får lyst til at kÞbe en bil af ham.
Min bil er 4 år gammel. Der blevet leveret nysynet og med en teknisk gennemgang til aftalt tid.
SÃ¥dan en ny bil burde der ikke opstÃ¥ problemer med. Men det gjorde der desvÊrre â¹ïž. Situation blev hÃ¥ndteret super professionelt af Jonas og Signatur Biler. FÞrst pÃ¥ et lokalt vÊrksted tÊt pÃ¥ min bopÊl. Og efterfÞlgende pÃ¥ Signatur Bilers eget vÊrksted TH Automobiler (et vÊrksted, som jeg helt sikkert ville bruge, hvis jeg boede i nÊrheden. De virker sÃ¥ prof. og Êrlige). ð
Bilen kÞrer nu igen som en drÞm - og de bedste anbefalinger herfra til Signatur Biler ðð»

KÞb og salg af bil
Jeg stod for at skulle udskifte bil medio august 2022.
Dette er og kan vÊre en svÊr proces.
Hvad vurderes ens bil til af sÊlger og hvordan skal prisen vÊre for en ny â gammelbil?
Men her må jeg sige, at Jonas har vÊret utrolig real og fair i hele handelsprocessen.
Jeg har en fornemmelse af, at bÃ¥de jeg som kÞber og Jonas som sÊlger â tÊnker at vi begge har gjort en god handel.
Tusinde tak for din store hjÊlp og vejledning â SUPER service Jonas.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre, som gÃ¥r med tanker om udskiftning af bil ð

Signatur Biler ããã®åç
Vi er meget tilfredse med hele oplevelsen ved Signatur Biler.
VI fik hurtig hjÊlp, venlig og professionel hjÊlp.
Vi vil klart anbefale andre, at bruge Signatur Biler.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã