En super hurtig og gnidningsfri bilhandel, hvor Jonas var informativ og hurtig til at svare. Jeg bor pÃ¥ SjÊlland, og fandt en lille "konebil" som blev til en slags impulskÞb. Signatur Biler var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super kundeservice ved kÞb af Mercedes i juni mÃ¥ned Vi bor pÃ¥ SjÊlland og handler gerne bil igen med Signatur Biler. Vi var pÃ¥ udkig efter efter en rummelig (el)bil. Vi havde et par fridage i Jylla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da mit kÞrselsbehov sidste Ã¥r Êndrede sig og jeg overvejede at skifte til elbil, var det naturligt at kontakte Jonas. KÞbte min forrige bil hos ham. Flere prÞvekÞrsler, mange samtaler om bilmÊrker og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Serviceniveau i topklasse! Vi har kÞbt en brugt VW Up ved Jonas i marts 2023. Jonas har gennem hele handlen vÊret meget professionel, imÞdekommende og utrolig behagelig. A/C i bilen virke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi hjÊlper dig med at finde kÞreglÊden. Hvad end det er en snak, prÞvetur eller et specielt behov, så sidder vi klar på telefon eller mail.
Vejlevej 107, 7140, Stouby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Som de andre skriver, så er Jonas yderst behagelig og nede på jorden. NÊste bil vil jeg helt klart starte med at kigge hos ham.
Held og lykke med forretningen fremover!

Signatur Biler ããã®åç
Even though I was slightly reticent when buying the car from a newly founded dealership, it turned out to be a really nice experience, the buying went really smooth, I think it took us 10 minutes to seal the deal and do the paperwork.

Signatur Biler ããã®åç
Rigtig fin forhandler, selv som nyopstartet var det en rigtig professionel handel! Hvis jeg nogensinde skal kÞbe ny bil igen ville jeg handle her.

Signatur Biler ããã®åç
Jonas har vÊret en rigtig god sparringspartner i bilkÞbsprocessen. Han er reel, nede på jorden og imÞdekommende og man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder! KÊmpe anbefaling herfra - jeg ville til hver en tid kÞbe en bil af Jonas.

Signatur Biler ããã®åç
KÞbte en ford fiesta til min sÞn hos Jonas ved Signatur Biler i Stouby Blev mÞdt af en venlig sÊlger nede på jorden Fik ligeledes vinterdÊk med til bilen Alt i alt super Er jo Jyde, så der skal lidt til, inden man er tilfreds

Signatur Biler ããã®åç
Super god oplevelse og rigtig god vejledning og betjening. Var ude for at kÞbe/kigge på en bil og man blev ikke skuffet, billederne levede op til hvad man så og fik derudover vinterdÊk med i prisen og nysynet bil, kan klart anbefales :)

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã