Jeg har lige bestil fra Wolt og maden smagte virkelig ik godt det smagte brÊndt og ik af ret meget vil ik kalde det mexicansk og konsistensen var meget gummi agtig og mÃ¥tte smide det ud ð€¢ Spild a... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ Êrligt indrÞmme, at jeg overhovedet ikke kan forstÃ¥ de dÃ¥rlige anmeldelser VACA har fÃ¥et. Nu har jeg spist flere gange derfra - og man fÃ¥r bare super velsmagende mad hver gang, mexicansk mad hvor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var 4 der fik madforgiftning. En normal burrito med oksekÞd, fra deres sted pÃ¥ Mejlgade. Alle fik det skidt, sÃ¥ det er ret sÃ¥ sikkert at der var fra dette sted. Siden jeg kan se andre anmelderser m... ãã£ãšèŠã
Bestilte en burrito med langtidsbraceret oksekÞd. Den smagte faktisk ret godt. God kombination mellem noget sprÞdt, mÞrt kÞd, dressing og salat. Hverken for stor eller for lille. MÊttede ok. For 99 kr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VACA er et mexicansk inspireret take-away koncept, der lÊgger vÊgt på friske råvarer og smagfulde måltider. VACA har i dag 6 restauranter beliggende i Aalborg, à rhus og KÞbenhavn.
ToftegÃ¥rds Allé 4 , 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- 27 28 58 52
- info@vaca.dk
- vaca.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
En rigtig dårlig oplevelse
Hvor er det Êrgerligt at en dårlig oplevelse i forbindelse med bestilling og udlevering, totalt ÞdelÊgger en madoplevelse.
Vi bestilte mad til 4 personer via Early Bird.
4 gange Taco Kit menu til 186/196 kroner stykket fÞr rabatten. Ialt 503 kr.
GlÊdede os til at hente maden.
Da vi fik maden udleveret var der ingen drikke med, hvilket tydeligt fremgår af kvitteringen. Efter lidt diskussion fik vi udleveret drikke.
Så kontrollerede vi det udleverede mad og konstaterede at der heller ikke var de dressinger med der stod. Dette ville ekspedienten dog på ingen måde vedkende sig. Hun sagde hun ikke var glad for konceptet Early Bird, da de ikke kunne se hvad der var bestilt, men ville dog stadig ikke udlevere dressinger, da det ikke var hendes problem at vi havde bestilt via Early Bird.
Da vi så kom hjem og skulle spise kunne vi konstatere, at det ikke var det rigtige kylling.
Alt i alt en rigtig Þv oplevelse med forkert mad som der ikke var sÊrligt meget af, manglende tilbehÞr og til en alt for hÞj pris.
Det mad vi fik, smagte dog godt, men blev totalt Þdelagt af resten af oplevelsen.

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
Advarsel. Spis ikke herfra.
Umådelig kedelig og usmagende våd mad. advarsel til andre, spis ikke herfra.

SmagslÞst og lidt fyld
Intet fyld i taco haps, tÞrre flÊskesvÊr og halv kedelig Chips hos den i Mejlgade.
Der var hÞjst en spiseskefuld smagslÞst kÞd i hver.
Bestilte på WOLT, fik maden hurtigt, men vil gerne have ventet 20 min mere hvis de havde haft brug for mere tid til at give maden smag og fyld.
Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. Dyrt og smaglÞst. Bestilte 2 burritos hvoraf den ene manglede en ingridiens som var årsagen til jeg bestilte den.
Smagen af gamle, kedelig ris.
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det.

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
Tak til VACA for fantastisk buffet
Har lige holdt en fatastisk studenterfest for vores datter og maden blev leveret til tiden. ChauffÞr var i godt humÞr. Og der var det lÊkreste mad. Alle blev mere end mÊtte. Det kan klart anbefales at bestille til hvilken som helst fest.
Tak VACA - der var stor ros fra alle

Det spiller slet ikke
Bestilte takeaway fra VACA Hellerup og fÃ¥r sms om det er klar 18:45âŠ.fÃ¥r maden kl 19:25 og der er nogen som bestiller i restauranten som fÃ¥r deres mad lang tid fÞr mit er klar
Super dårlig oplevelse og kommer nok ikke igen

LÊkkert alternativ fra VACA Catering, à rhus
Vi fik mad fra VACA Catering til vores sÞns studentergilde - vi havde valgt den store pakke til kr. 149 pr. pers.
LÊkker buffet med mange forskellige former for tilbehÞr til taco pandekagerne.
Vi havde dog selv lavet chili con carne ved siden af - og det var sikkert godt nok, for de 4 slags kÞd, som vi fik fra Vaca blev nÊsten spist op. Dog var der nogle falafler tilbage.
Vi var 21 personer i selskabet - og over halvdelen var unge mennesker og de fleste unge mÊnd, så det var jo nok heller ikke dem, som spiste mindst :-).
Men synes, at det var et lÊkkert anderledes alternativ end den typiske buffet med kÞd, kartofler og salat....
Ydermere, sÃ¥ arrangerede de levering fra Ã
rhus til Randers - selvfÞlgelig mod betaling, og maden kom kun 10-15 minutter senere end aftalt, så det var jo stort set til tiden.
Alt i alt en god oplevelse!

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
Super service og super lÊkker mad!

SmaglÞst
Bestilte takeaway fra Aalborg Vaca for fÞrste gang. Vi blev slemt skuffet. Det var simpelthen smaglÞst. Vi kan lave bedre burritoer herhjemme selv. Der er ikke meget kÞd i heller.
Ãrgerligt. Vi bestiller ikke herfra igen.

Dyrt og skuffendeâŠ.
Det er muligvis lÊnge siden jeg sidst kÞbte burritos hos Vaca.
Ikke desto mindre er de nÊrmest blevet halveret i stÞrrelse/vÊgt og fyld.
Hårdt pumpet op af salat og en meget sparsom mÊngde kÞd og Þvrigt fyld.
Prisen er derimod skruet godt op og samlet set en kedelig oplevelse, når man kender oprindelig standard.
Ekspedienten afviste desuden at Êndre min ordre umiddelbart efter jeg havde betalt! Det var åbenbart ikke muligt. Måske bare lidt besvÊrligt for hende.

Jeg har i dag den 11/6 2023 bestilt madâŠ
Jeg har i dag den 11/6 2023 bestilt mad fra vaca i HelsingÞr, lÊkker go mad bare i for små portioner ang nachos, men en stor ros og alt kÊrlighed det utroligt sÞde servitrice der stod bag disken, hun svarede på alle spÞrgsmål og er utroligt professionel, stor ros og tak til hende

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
FÃ¥r ikke hvad der er bestilt
Vi har nu bestilt take away fra den nye VACA på Amager to gange. Begge gange har vi ikke fået det med vi har bestilt og betalt for. Begge gange har der manglet noget af maden. Maden har vÊret god, men det er Êrgerligt at den dårlige service trÊkker så meget ned. Når man bestiller mad så alle kan blive mÊtte er det ret utilfredstillende, at man ikke får alt maden med og forsat er sulten efter måltidet.
Vi kan lide maden, men er meget usikker på om vi gider satse på at 3. Gang er lykkens gang.

Maden OK- service ringe
Maden OK - det det blev afleveret altså.
Det er 3 gang vi har bestilt fra Vaca i Aarhus, Mejlgade, hvor der mangler en eller flere retter. De andre gange har vi ladet den gå, for der var pÊnt travlt. Men ikke sidste gang. Vi bestilte i starten af maj, kontaktede deres kundeservice mv. da vi fandt ud af at det manglede, her i starten af juni, har vi stadig ikke fået penge retur, og de forhaler processen.
Det er simpelthen for dårligt!

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
VÊrste omgang take away jeg nogensindeâŠ
VÊrste omgang take away jeg nogensinde har bestilt.
Bestiller takeaway til mig og mine to bÞrn. Jeg bestiller en chili con carne bowl. Der kommer en kvart skål, som er spist på 3 mundfulde. Min store sÞn bestiller Taco Kit- der kommer 4 pandekager men kun fyld til 1.
Min yngste sÞns bÞrnemenu er slet ikke med - skulle have vÊret mini burrito menu. Der er kun 1 juice med til ham.
PrÞver at ringe til butikken 5 gange - men de svarer ikke.
Absolut vÊrste oplevelse. Håber kundeservice kontakter mig her og giver pengene retur - 350 kr for ingenting.

Iâm so disappointed
Iâm so disappointed
Worst food ever
We got stomac pain
Worst service

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
DÃ¥rlig oplevelse efter nye ejere...
Vi har ofte bestilt mad fra VACA. Vi plejer at bestille burrito og "taco kit". Burritoen efter de har fået nye ejere, er minimum halv stÞrrelse, og kvaliteten er ikke nÊrheden af det samme. Deres "taco kit" plejer at vÊre lÊkkert, og de forskellige elementer er delt op. Nu er det hele klasket sammen i en foliebakke, hvor brÞdet bliver vådt og blÞdt. Virkelig en skuffende omgang mad for 250 kr....

En halv burrito ?
Jeg bestilte til aften en Burrito fra jeres butik i Mejlgade, da jeg modtager orderen ligner det altså helt seriÞst at der manglede halvdelen af burritoen - Der var to sÞlle stykker kylling i den og en lille smule salat, og kunne tydeligt se at den overhovedt ikke var fyldt op... Sidst jeg bestilte den helt samme buritto fra jer var der altså godt med fyld i, så tÊnker at det har vÊret en fejl fra jeres sidde? Men virkelig Þv at betale 100+ kr for sådan en sÞlle buritto :/

Bare en Þv oplevelseâŠ
Det er simpelhen for dårlig en helheds oplevelse. Efter min mening er det ganske enkelt for dyrt og for dårlig kvalitet.
Men det er naturligvis bare min mening! Vi vil ikke bruge Vaca mere, der findes så mange andre bedere alternativer..

Jeg er blevet trukket 2 gange for minâŠ
Jeg er blevet trukket 2 gange for min bestilling. Blev lovet penge retur hvis jeg skrev en mail til forretningen i Valby. Men jeg har stadig ikke fÃ¥et svar eller penge returâŠ

VACA - Mexican Finger Food ããã®åç
Aldrig oplevet at fÃ¥ sÃ¥ lidt forâŠ
Aldrig oplevet at få så lidt for pengene. Smagen var ok. Det er en buritto for 109 kr. Ikke ok.