Meteen aan de slag gegaan om een garantie reparatie van een collega Mercedes dealer op te lossen, ik hoefde niet naar Amsterdam om de garantie te claimen. Perfect en heel snel opgelost

企業が回答しました
binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes H... もっと見る
企業が回答しました
Afspraak gemaakt om 200.000km beurt te laten uitvoeren inclusief automatische versnellingsbakolie te verversen. Prijs zou rond de €1300,00 zijn maar was ruim €1600,00. Bij het ophalen van mijn auto mo... もっと見る
企業が回答しました
Onlangs zijn wij geholpen bij Mercedes Van Mossel in Hellevoetsluis en we kunnen niet anders zeggen dan dat de service geweldig was. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontv... もっと見る
当該企業による記述
Rijksstraatweg 38, 3223 KA, Hellevoetsluis, Nederland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Drie kwartier gebruikt om te constateren dat het verkeerde onderdeel was besteld.
Aanvulling:
Uiteindelijk minder dan een week later het juiste onderdeel alsnog in korte tijd aangebracht.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Werd direct geholpen en probleem opgelost en wanneer probleem weer komt dan weer terug komen om hetzelfde probleem uit te zoeken 🔍 om het probleem op te lossen.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Vriendelijkheid deskundige informatie leuk zaken doen met
Stan fijne kerel 👌👌👌

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Werd goed geholpen aan de balie.
Netjes een kopje koffie gehad.
Mijn kleinzoon een chocomelk.
En rustig even gekeken naar de auto’s
Moest alleen maar apk keuring

Klaar staan als er problemen zijn met de auto.een dikke 10

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Aardig personeel en snel en goed geholpen. Lekkere koffie.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe mercedes.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Goed en vlot geholpen, het probleem aan mijn auto is verholpen (was een behoorlijke zoekplaatje) en met het ophalen van mijn auto één heldere uitleg van de monteur aangaande zijn werkzaamheden.👍

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Super vriendelijk geholpen, zeker met de verzekering ook.
Goede uitleg hoe de auto werkte.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
We zijn echt aangenaam verrast door van Mossel Hellevoetsluis. We gingen even naar een kleur kijken van een auto omdat we een auto op het oog hadden via DasImport en in Hellevoetsluis stond die kleur. Degene aan de telefoon was heel attent, de dame die ons hielp bij binnenkomst en de werkplaats collega’s waren ook heel enthousiast.
De heer van Stan van Dulst sprak ons daarna aan en was oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Na een leuk gesprek heeft hij een zoekopdracht uitgezet en uiteindelijk hebben we bij hem een auto gekocht. We zijn echt top geholpen tot aan de aflevering toe. Hij heeft echt het verschil gemaakt. Daar kunnen andere dealers nog van leren.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
Klantvriendelijk, goede service en goede afhandeling volgens de planning. Auto netjes opgeleverd.

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis からの回答
De afspraak die ik via SMS kreeg een dag tevoren was een heel andere tijd als afgesproken via se site.
Na telefonisch contact was de auto heel de dag nodig maar na 2 uur al klaar.
Bij het ophalen van de auto was de motorkap maar op 1 punt vergrendeld.
Al met al is de dealer een stuk achteruitgegaan ten opzichte van de vorige eigenaren ondanks de toch forse rekening

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。