De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
De mannen aan de bali hebben mij goed en vriendelijk geholpen,had je maar overal dit personeel. Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij de aflevering van mijn C klasse 300e was door een mis communicatie de beschadigde velg niet volgens afspraak hersteld en na 3 weken bleek de inruil auto niet van mijn naam was afgeschreven. Na ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en deale... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zeer slechte interne communicatie bij van Mossel. Zal formele klacht indienen!

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Ik ben er nu al zo vaak geweest. Voor een bakkie, voor de aankoop van een nieuwe auto, voor service, voor een issue met de auto etc. Het maakt allemaal niet uit, dit is een superfijne dealer met de juiste mensen.

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Wordt al zoveel jaren goed en prettig geholpen.
Kan daardoor al zolang prettig en veilig blijven rijden.

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Zoals MERCEDES betaamt, professioneel opgeleid personeel goede service van de baliemedewerker en niet te vergeten een scherpe prijs. ð

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Ongekende service en super aardige medewerkers, geen kak maar gelukkig heel gewoon

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Verkoper Marc heeft ruim de tijd genomen in de gehele afwikkeling van kennismaking, verkoopproces en aflevering.
Mooie vestiging, prima ontvangst en serieuze en plezierige ervaring.

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Houdt zich aan belofte, heldere afspraken en dat alles op een klantvriendelijke manier waarbij respect de boventoon voert.

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Super service en altijd aandacht voor de klant

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
toen ik ermee weg reed kon ik merken dat de auto een beurt heeft gehad hij reed als nieuw

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Wij zijn goed geholpen & geadviseerd bij de aankoop van onze eerste Mercedes.
Geen vraag is te veel, nemen echt de tijd voor je.
Wij zijn zeer tevreden!

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Ik krijg nu al de 2e mail voor service aan mn auto,maar wij hebben een aankoop gedaan dus geen service.
Maar voor de rest prima

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes Hellevoetsluis gegaan zij hebben geregeld dat en gekeken werd naar de meesturende achteras, ik was bang dat die eventueel beschadigd was: gelukkig niet en de velg laten ophalen voor revisie en na 5 dagen was die weer terug in perfectie nieuwstaat;super!

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Zeer professionele en vriendelijke receptie, uitstekende communicatie, goed eindresultaat.

Van Mossel Mercedes-Benz ããã®åç
Na 2x gebeld te hebben voor een vervangende auto ben ik ondanks belofte niet teruggebeld. Op dag van onderhoud was er geen vervangende auto en ben ik boos maar weer naar huisgegaan met de mededeling dat dit na 6 Mercedessen de laatste was.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã