Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

1,612
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De mannen aan de bali hebben mij goed en vriendelijk geholpen,had je maar overal dit personeel. Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en deale... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele proces van eerste contact tot de aflevering van de nieuwe auto tot volle tevredenheid verlopen. Geen moment enige dwang of ongeduld gemerkt tijdens de verschillende bezoeken. Ook de aflevering wa... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Mercedes-Benz に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

(1,612)

過去12か月のレビュヌ数: 524ä»¶

レビュヌを曞く

Super service

Super service. Heel goed geholpen en het probleem is opgelost

2026幎6月12日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en het probleem is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback!

5぀星のうち1の評䟡

De kunst van het kopen.

Gisteren voor de tweede maal geprobeerd een nieuwe Mercedes te kopen. Wat voorwerk gedaan en ik dacht 60-70 duizend euro te gaan uitgeven.

Een kwartier wat rondgelopen in de showroom zonder te worden aangesproken. Ergens boven in het gebouw zag ik een stuk of 5 heren die daar aan het vergaderen of misschien gewoon koffie aan het drinken waren.

Misschien keken zij ook letterlijk op mij neer? Ik zal het nooit weten.

Uiteindelijk een diepe zucht gelaten en zeer langzaam naar de uitgang gelopen en in mijn auto gestapt.

Uit het niets stond er ineens een jongedame naast mij die mij vroeg of zij mij kon helpen. Nou nee
.. u bent te laat zei ik.

Helaas is het mij dus weer niet gelukt mijn geld uit te geven bij deze dealer.

Drie keer scheepsrecht? Nou nee!

Geachte heer Koornneef,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bezoek aan onze showroom teleurstellend was. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Dit is zeker niet de indruk die we willen achterlaten. We nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw contactgegevens te delen via email adres: niels.wust@vanmossel.nl.
Bij voorbaat dank.

Team Van Mossel Mercedes-Benz Oud-Beijerland

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. Super vriendelijk geholpen en ze medewerkers staan altijd voor je klaar.

2026幎6月10日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Wat fijn om te horen! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Mercedes CLA200 2026

Wat een prettige ontvangst door verkoopadviseur de heer Raqeem Joomun! De uitleg over de Mercedes CLA 200 was zeer uitgebreid en helder. Dit is alweer mijn tweede nieuwe Mercedes die ik met veel plezier heb gekocht bij Van Mossel Mercedes-Benz Gouda. Als het zover is, koop ik mijn derde Mercedes hier zéker weer!

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Mercedes-Benz en de uitgebreide uitleg door Raqeem! We waarderen uw loyaliteit enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Snelle service duidelijk

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze snelle service en duidelijke communicatie waardeert. Graag tot een volgende keer!

Perfecte service

Verkoopadviseur Steven Echter heeft me perfect geholpen om snel in CLA Shooting Brake te kunnen rijden. Helder gecommuniceerd tijdens het hele aankoop en leverings proces en gemaakte afspraak perfect nagekomen

2026幎5月9日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Wat fijn om te horen dat Steven u zo goed heeft kunnen helpen met de aankoop en levering van uw CLA Shooting Brake. We waarderen uw positieve feedback enorm.

5぀星のうち1の評䟡

De auto is nog steeds niet gerepareerd

De auto is nog steeds niet gerepareerd. Ik ben erg geïrriteerd door deze situatie. Ondanks meerdere e-mails heeft niemand de moeite genomen om te reageren en uit te leggen waarom de hybride aandrijving van de auto nog steeds niet werkt. Al met al heb ik enkele duizenden euro's uitgegeven aan de reparatie van het hybridesysteem in mijn auto. De auto werd in december geleverd. Aan Van Mossel Mercedes-Benz Oud-Beijerland. Op de dag dat ik de auto voor reparatie afgaf, werd mij meegedeeld dat de auto voor reparatie naar Dordrecht zou worden gestuurd. Van Mossel Mercedes- Benz Dordrecht. Ze halen de auto dezelfde dag nog op bij de garage. Ze vragen de medewerker of de auto gerepareerd is. Mij werd verzekerd dat de auto volledig functioneel was.Helaas heb ik op de terugweg naar huis nog een paar kilometer gereden. Het bleek dat de storing niet verholpen was en dat de garage al gesloten was.

2025幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

We werden heel goed geholpen

We werden heel goed geholpen. Er werd tijd genomen en onze vragen werden rustig en duidelijk beantwoord. Heel vriendelijk personeel.

2026幎5月30日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat onze medewerkers de tijd namen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden!

5぀星のうち4の評䟡

Subframe was doorgeroest en heeft

Subframe was doorgeroest en heeft Mercedes kosteloos vervangen.
Verder goede communicatie over afspraken enz.
Bedankt

2026幎6月7日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Fijn om te horen dat de communicatie goed was en dat we u goed hebben kunnen helpen. We waarderen uw feedback!

Tevreden over onze aankoop

Alles verliep naar wens.
Prima ontvangst , duidelijke communicatie. Mooie zaak.
Complimenten voor Pasa , altijd erg behulpzaam en vriendelijk.

2026幎5月29日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens was en dat u zo goed geholpen bent.

5぀星のうち3の評䟡

Behulpzaam

Behulpzaam, professioneel en duidelijk. Min puntje soms lang in de wacht na doorverbinden of helemaal niet opgenomen. Ook het terugbellen verloopt niet altijd even soepel.

2026幎6月5日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

Bedankt voor uw feedback. We betreuren de wachttijden en het terugbelproces. We werken aan verbetering.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had nog een vraagje nadat eerder de

Ik had nog een vraagje nadat eerder de auto was nagekeken en de boardcomputer was gereset. De medewerker van de balie (jone blonde man met baardje) was alleszins vriendelijk en heeft geholpen. Was na 5 minuten geregeld. Keurige klantgerichte medewerker. Inhoudelijk heeft hij niet kunnen helpen. de auto is erg gevoelig voor signalen uit de omgeving en blokkeert bij druk verkeer ineens. Omliggend verkeer heeft daar geen begrip voor en als bestuurders en inzittenden schrikken we enorm.

2026幎6月5日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

We waarderen uw feedback en het is fijn te horen dat onze medewerker u vriendelijk heeft geholpen.

5぀星のうち2の評䟡

Wat een oplichters hier zeg.

Wat een oplichters hier zeg.. pure geldklopperij. Ik vroeg of ze ff wilden kijken naar mijn koelvloeistof omdat ik een borrelend geluid hoorde. Mijn auto word de werkplaats ingereden, hij draait het dopje van het koelvloeistof eraf en weer erop. Na een kwartier rijden ze mijn auto weer naar buiten. En als antwoord krijg je dan, het zal wel het dopje zijn wat er te strak is opgedraaid en daardoor kapot is en daardoor niet goed ontlucht. We kunnen het repareren daarvoor moeten we het hele reservoir vervangen, kosten 400 euro. Een beetje overblijft maak ik een afspraak daarvoor. Ik kijk thuis op internet, een dopje kost rond de 11 euro. Ik bel de volgende dag gelijk de afspraak af en vertel ze dat ik eerst zelf met een nieuw dopje wil proberen en dat begrepen ze zeiden ze, en als ik ooit nog een nieuwe afspraak wil maken dan moest ik maar contact opnemen met ze. En nou word ik 2 weken later opeens gebeld door mercedes van mossel met dreigende taal dat ik een factuur van 79 euro moet betalen want mijn auto is daar in de werkplaats geweest en ze hebben er werk aan verricht. Ik heb duidelijk gemaakt dat er geen afspraak is gemaakt over kosten van het losdraaien en vastdraaien van het dopje, en nooit wat is gezegd toen ik aangaf dat ik de afspraak afzeggen omdat ik niet het hele reservoir wil vervangen voor 400 terwijl een dopje 11 euro kost. Julie zijn grote oplichters dat julie op zo'n manier 79 euro bij mensen uit de zak proberen te kloppen. Schaam je van mossel.

2026幎6月4日

Probleem met de navigatie

Probleem met de navigatie, snelheidsherkenning en aanpassing is naar grote tevredenheid opgelost. Gemaakt kosten worden terug betaald daar het met 1 vinkje opgelost is. Dank je wel Ron Souren

2026幎6月3日

Van Mossel Mercedes-Benz からの回答

We zijn blij te horen dat het probleem met de navigatie en snelheidsherkenning naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。