Objednal som si iglu na bazén. Iglo prišlo v poriadku síce kvalita nič moc ale dalo sa. Lenže na stránke píšu pre môj typ bazéna 4,5m 120cm výška iglu veľkosť 546x516 no po poskladani a urezani spodne... もっと見る
企業が回答しました
Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... もっと見る
企業が回答しました
Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... もっと見る
企業が回答しました
vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tento obchod hodnotím na 0.
A to preto že som si objednal pár reproduktorov z výkonom 2•1000watou a 5ohm a došlo mi 2•150watou a4ohm
Takže tento obchod neodporúčam
Omil to nebol ale o klamstvo!!!!!

vidaXL からの回答
Bola som veľmi spokojná s tovarom , objednala som si komodu na platne a na gramofon. Tovar mi prišiel do 6dni. Tovar bol v poriadku, nepoškodený.

vidaXL からの回答
The company promptly solved my problem then I can say I ´m satisfied.

vidaXL からの回答
Skvelý zákaznícky servis a riešenie reklamácie.

vidaXL からの回答
Kreslo je veľmi pohodlné,farba zodpovedá fotografii.Cena dobrá, doručenie zadarmo.
Super👍

vidaXL からの回答
Problém s objednaním tovaru na firmu, bez dph. Neskutočne dlho trvajúci proces vrátenia dph, kde mi ani nechcete vrátiť dph.
Very very Poor quality of material.

vidaXL からの回答
Tovar je za prijateľné ceny.Presne podľa popisu.Rýchle doručenie.Nemam zatiaľ žiadne výhrady.

vidaXL からの回答
Úprava:Spoločnosť mi ponúkla vhodné riešenie môjho problému. Mrzí ma ale, ze sa to u nich stáva častejšie ako je zvykom u iných. Pôvodná:
Jeden kus z objednávky bol v perfektnom stave okrem odrenin OK 4/5.
Druhy stôl ale prišiel odrety, mal na sebe nejaké ťahy, nebol zasprejovaný všade a co bolo najhoršie ze jedna strana nebola vôbec predvrtana. Mam aj fotky bolo just na mieste kde idú šuplík, výstupy, dvierka a pod. Tento produkt bol ako darček ale boli veľmi sklamaný z "masívu" ktorý bol v podstate ako kvalitne drevo ale lepene k sebe z odrezkov. Nejedná sa však o žiadnu drevotriesku. Fotografie tu pred "ms" vymazat medzeru

vidaXL からの回答
Product is horrible , bad quality. It's made from scrap wood ,with out surface cover , long time delivery, thickness of material is very thin.
Address for returning is Netherland = expensive cost for delivery back. After this review , Im was contacted from Mr. Miroslav and offer me a solution . They refunded me 30€ to my account. I am satisfied with this solution.

vidaXL からの回答
I bought a low bed 2x2m. Basically just few beams and a grill. But boy, the assembly was pain. Pre-drilled holes were curved, pieces didn't fit together. I've spent more than hour to fix that. And I'm talking about connecting 4x 2 beams together, not any kind of large furniture. My advice is that avoid the shop if possible

vidaXL からの回答
Rýchla odpoveď a ochota pomôcť v riešení prípadných problémov!Sú veľmi super!

vidaXL からの回答
Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spokojná rýchlou reakciou za čo Vám ďakujem určite Vás budem odporúčať aj svojím známym za Vás prístup k zákazníkovi vidno že Vám veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov

vidaXL からの回答
Where to start. I decided to buy here 8pcs of shelf with invisible hanging. After unpacking the package I stayed really surprised by the product quality. I wanted to throw it away directly to the recycle bin.
I will never ever buy at this shop again.
*Update:
The shop contacted me after my review and we made a deal to give me back more than 50% of the spent money.
Anyway, this experience leads me to not to buy here again.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。