Deze zorgverzekering is een drama. Ook de manier van dreigen met : *een deurwaarder in een mail bij de eerste betalings herrinering als je nog 5 dagen hebt om over te maken ! "Daaronder staat... もっと見る
企業が回答しました
Hello, vink vink insurance is the worse I ever had , they made me in debt just be because so ignorant and ugly client service, The debt became Incasso because stupid unprofessional client s... もっと見る
企業が回答しました
Er wordt een bedrag in rekening gebracht van ~400 euro maar er is helemaal geen specificatie van en dit klopt niet. Maar je moet chatten met een medewerker en kan niet bellen, via de chat blijft deze... もっと見る
企業が回答しました
I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... もっと見る
企業が回答しました
Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wat ging er mis, nou wat een vraag je kunt beter vragen, wat gaat er goed!
Afgelopen maandag was er ineens vanuit het niets, geen mail, brief ect. Een groot bedrag op onze rekening. Stond bij verrekening eigen risico. Ik ben via de app alles gaan uitpluizen! Kwam erachter dat er dus een bedrag vanuit februari terug gestort was. Nou oké kan gebeuren dacht ik nog. Maar een kleine week erna krijg ik een mail waarin staat dat ik 290 moet betalen! Terwijl ik voor dit bedrag al een regeling had die maandelijks werd afgeschreven. Oke dan betalen we hem wel, maar wacht, ik ben alle bedrag bij elkaar gaan optellen die we dit jaar al hebben betaald met dit bedrag erbij én...... Ik kom al zwaar over de 385 heen. Geprobeerd om in contact te komen via de chat. Dat liep op zich aardig. Kreeg wel rare antwoorden, we waren al een eind aan het uitzoeken, en toen, vloog de chat eruit! Weer overnieuw begonnen. Tot deze medewerker erachter kwam dat ik namens mijn man aan het regelen was. Hij stopte gelijk, kreeg geen antwoorden meer, en mijn man moest dat maar regelen! Helaas die kan dat niet, dan had u niet bij ons moeten verzekeren.... Das lekker makkelijk gezegd.... als hadden komt is hebben te laat. Vond het een schandalige opmerking. Kortom hun rade af als je iemand bent met medische of psygische klachten om bij hen te komen!
lang verhaal. maar tot nu toe geen oplossing. Als alle bedrag afgeschreven gaan worden dan zijn we eind van het jaar ruim 600 euro eigen bijdrage kwijt geweest... Nou mooi niet!

VinkVink からの回答
verzekeraars verdienen ze goed geld maar ze zijn zo gierig om een klantenservice medewerker inschakelen,
gebrobeerd via chat van vinkvink (waardeloze oplossing van vinkvink) met roboot noa (fu...) communicatie gaat niet goed de vraag is waarom neemt iemand anders over?
Ik ben blij dat eigen risico gaat halveren dan gaan ze minder geld jatten van patenten.

VinkVink からの回答
Verschrikkelijke verzekeraar, niet telefonisch of per e-mail bereikbaar. NIET HIER VERZEKEREN!!!

VinkVink からの回答
als ik 0 sterren kon geven zou ik dat hebben gedaan. Het contact is waardeloos, ze lijken belangrijke zaken zoals declaraties te vergeten en zijn niet te bereiken. ik vind de medewerkers ook rete onbeschoft.

VinkVink からの回答
Wij gaan voor langer tijd naar het buitenland en hierom contact gehad en gevraagd naar een 111 formulier. Deze heb je nodig bij spoedeisendhulp in het buitenland zodat je het niet zelf hoeft voor te schieten. Vinkvink weigert het te delen. Geeft aan dat ik in nood situatie eerst moet bellen en zelf moet voorschieten. Gevraagd naar de reden en klantenservice wilt dit niet delen. Na lang zeuren geven ze aan we hebben slecht ervaring in het verleden met andere klanten. Daar kan ik toch niks aan doen. Ga zeker weg in 2025 wat een slecht maatschappij en een heel slechte en nate klantenservice totaal niet meedenkent en agresief

VinkVink からの回答
Wel maandelijks betalen en me als klant in mijn broek laten poepen omdat je iemand 8 uur laat bezigen over luiers.. Nederlandsche bedrijven plukken je leeg, frustreren je als klant aan de foon.. en leveren niets..ik vlucht uit dit land wegens het systeem waardoor ik het gevoel krijg ik een onderdeel ben van een plukkudde.. waar ze ongegeneerd je leegplukken.. maar je mag er geen gebruik van maken.. prima.. dan ga ik wel weg uit dit land.. ik betaal elke maand 150 piek.. en wat krijg ik er voor terug.. dat ik 8 uur lang een stel kiffiewojven moet voorzien van een verkapte uitkering, maar nogsteeds geen luiers.. menzis en vinkvink kunnen mij hetzelfde lot als de beeldenstorm of de mayas.. weg ermee!

VinkVink からの回答
Mijn dochter is 18 en moet erg wennen aan het zelf beheren van haar financiën. Zo heeft ze soms te weinig centjes op de rekening, zodat VinkVink het bedrag niet kan afschrijven bijvoorbeeld. Gisteren ontvingen wij een mail met een dergelijk voorval. We hebben het saldo op haar rekening hersteld en de incasso werd vervolgens direct uitgevoerd. Daarmee klaar zou je dan denken. Helaas niets is minder waar en dus ontving mijn dochter een aanmaning. Via de website getracht een chat te openen, maar in tegenstelling tot datgene dat op de site staat, is er geen chatbutton te vinden. Naar aanleiding daarvan dan maar een mail gestuurd naar het adres van de aanmaning. Opnieuw een aanmaning ontvangen, maar geen antwoord op mijn vragen aangaande wat er dan nog open zou staan. Uit pure wanhoop dan maar de app geïnstalleerd en via DigiD van mijn dochter ingelogd om een en ander uit te zoeken en verder gezeur te voorkomen. Vanuit de app kun je dan een chat starten, maar de chatbot snapt geen enkele vraag. Uiteindelijk verzocht om een medewerker. Ik kreeg contact met Lisette en toen ze door had dat ik probeerde mijn dochter te helpen, gaf ze eerst aan dat het fij was dat ik haar hielp om vervolgens de chat zonder verdere aankondiging te verbreken. En nu? Wat ga ik nu doen? Een rekening betalen waarvan ik niet weet waar die betrekking op heeft of het maar laten voor wat het is en wachten op een juridische procedure, waarbij ik in ieder geval meer dan overtuigend kan aantonen dat ik alles in het werk heb gesteld om erger te voorkomen. Dit is dus de wijze waarop VinkVink met haar klanten om gaat. Mijn dochter gaat in ieder geval overstappen aan het eind van het jaar want deze manier van werken past niet bij hetgeen wij verwachten van een dienstverlenende organisatie als een zorgverzekeraar.

VinkVink からの回答
De standaard basis verzekering, vergoedt niet eens een fysiobehandeling. Echt te schandalig voor woorden. Ook al maak je het hele jaar nergens gebruik van. Makkelijk geld verdienen zo.
Bij deze ben je een klant kwijt.

VinkVink からの回答
Moeilijkheidsgraad: Er is geen contact bij vinkvink slechte service vink vink
in 2025. Ik ga zoeken ander zorg

VinkVink からの回答
Onbereikbaar, de app is zeer onduidelijk. Informatie over facturen niet te vinden of op te vragen. Zonder duidelijke redenen worden declaraties niet of gedeeltelijk vergoed. Ik heb nog nooit zo slechte verzekeraar mee gemaakt. Begin er aub niet aan, lijkt goedkoop maar kost indien je zorgkosten heb je veel..
Zojuist (na zeer lange tijd) reactie op mijn review… juist de slechte chatbox / bereikbaarheid is het probleem… en nu vertel VV dat je ineens wel iemand kan spreken? Gevalletje straatje schoonvegen. Meer dan €700 euro niet vergoed gekregen zonder reden.. nooit maar dan ook nooit VinkVink (Menzis) als verzekeraar nemen..

Heel slecht.
contact is heel slecht je moet met een apparaat spreken
Jij heeft geen recht met iemand praten over jouw probleem
Ik ga nooit nog een keer bij vinkvink

VinkVink からの回答
Dit is echt de aller slechtste zorgverzekeraar ooit gewoon.
Je moet alles betalen, niks wordt vergoedt en je kan geen contact met ze krijgen. Praktisch gezien lichten ze je gewoon op. Ik moest 2500 betalen, wat eigenlijk vergoed zou worden. Krijg geen contact, helemaal niks. Ik moet zelfs voor een standaard huisarts bezoek betalen? Hoe is dit legaal in Nederland?
Als je denkt dat je een goedkope zorg verzekeraar hebt gevonden, NIET hier gaan. Er zijn veel, maar dan ook veel, betere.

VinkVink からの回答
Sedert 01-01-2024 bij VinkVink. Ik ben al jaren patiënt bij twee zelfstandige behandelcentra maar daarvoor bleek VinkVink op 01-01-2024 voor 2024 nog steeds geen contract te hebben afgesloten. Inmiddels (bijna) februari en nog steeds geen contract. Met heel veel moeite gisteren iemand aan de chat gekregen die mij vertelde dat ik vandaag om 09.00 uur moest chatten en vragen naar afdeling zorgadvies, want via de normale chat was geen info mogelijk. Met nog meer moeite vanmorgen iemand van zorgadvies aan de lijn gekregen, die vertelde dat wanneer ik naar mijn behandelcentra zou gaan, het afhangt hoe het inmiddels staat met de onderhandelingen met dat behandelcentrum. Wanneer de onderhandelingen inmiddels waren afgebroken was mijn behandeling niet verzekerd. Alle risico's voor niet verzekerd zijn waren dus voor mij privé en dat moest ik zelf maar in de gaten houden. Dàt staat allemaal niet in de wervende documentatie die ik kreeg vóórdat ik de verzekering bij VinkVink afsloot.

VinkVink からの回答
It's unfortunate that it works as health insurance, I don't recommend it, terrible service

VinkVink からの回答
Duidelijke website en voorwaarden. Ook betalingen gaan voorspoedig. Wel rekening mee houden dat alles volledige digitaal en via de site gaat. Maar als je daar mee om kan gaan, dan werkt dit helemaal fijn en snel.

VinkVink からの回答
1 jaar bij deze onzin gezeten, al die tijd geen huisarts kunnen krijgen. Een heel jaar wel betaald, maar geen zorg kunnen krijgen omdat er gewoon NIEMAND te bereiken is. Ik ben 1x door de chatbot heen gekomen om met een medewerker te spreken om een fatsoenlijke huisarts te vinden. Ik werd doorgestuurd naar een andere “afdeling” waarna de chat direct verbroken werd. Handig als de enige communicatie methode chatten is.

VinkVink からの回答
GEEN MENSEN MAAR CENTEN!!
Wat een verschrikkelijke zorgverzekering
Geen mensen maar centen zou hun slogan moeten zijn.
Na 2 operaties kan er preventief iets gedaan worden dat niet in de basisverzekering zit ,maar het zou voor de patiënt een hele opluchting zijn dat er niet steeds geopereerd moet worden.
Dit heb ik aangekaart en het lijkt wel of je tegen een muur chat .
Want praten doen ze niet ,ze chatten!!!
En als je in discussie gaat of je dossier wil uitleggen dan is het chatten gedaan en krijg je weer de chatbot.
Makkelijk toch
Er is geen enkel coulance of een inleving voor de patiënt.
Ga niet denken het is onderdeel van Menzis dan is het wel goed .
Niets is minder waar .
Dus NIET DOEN !!

VinkVink からの回答
VinkVink is zeer slecht bereikbaar en zij betalen ten onrechte gedeclareerde kosten door apothekers (1e uitgifte rekenen terwijl het al de zoveelste keer is dat ik het recept ontvang) en Goedegebuure (heeft helemaal niets voor mij gedaan) klakkeloos uit. Zelfs 1 ster is nog te veel. Het enige voordeel is de lage prijs.

VinkVink からの回答
Wat een waardeloze site! Kom er gewoon niet door. Ik probeer een ziekenhuis te zoeken in de zorgvinder, niet te doen. Ik zoek wel een normale verzekering.

VinkVink からの回答
Dacht ga wisselen van zorgverzekering. VinkVink merk van Menzis dat moet vertrouwt zijn. Maar niets is minder waar. Op dit moment, bijna 2024, hebben ze nog geen enkel contract met de Noordelijke ziekenhuizen afgesloten. Ondertussen timmeren ze wel aan de weg met een score van 9.4 (vraag me af waar dat vandaan komt). Ga me aanmelden bij een andere verzekering en hou Vink Vink voor gezien.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。