Das Haus war super! In jedem Bad wÀre eine zusÀtzliche Hakenleiste sehr gut. Wie regelt man die Raumheizthermostate runter? Eine Anleitung fehlte. Eine KÃŒchenwaage wÀre hilfreich. Ansonsten war... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overordnet et lÊkkert hus. Men sengene pÃ¥ vÊrelserne er ikke lige store. Pejsen er fyldt med aske. Brandalarmen i stuen er nedtaget og ikke opsat igen. Fugerne i det lille badevÊrelse er begyndt at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til hÃ¥ndklÊder pÃ¥ badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles perfekt!! Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Ãber den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

VirumgÃ¥rdsvej 27, 2830, Virum, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Reserverede et sommerhus for 750,-
Annullerede det så en uge efter, over 6 mdr. fÞr reservationen.
Det kostede så 4900,- ekstra, så pas på og lÊs det med småt

NOVASOL Danmark ããã®åç
Bestilte et sommerhus med kabel tv. Da vi ankom virkede det ikke (ingen kode) vi kontaktede Novasol som sagde de ville kontakte ejeren, ellers ville der komme en tekniker dagen efter. Ingenting skete og efter gentagende henvendelser stadig ingenting. Vi blev lovet en kompensation. Har d.d modtaget elregningen men stadig ingen kompensation. Novasol oplyser os om at de ikke ved yderligere men elregningen skal betales. Desuden har Novasol oplyst os om at ejeren af huset har fortalt dem at han/hun ikke vil give koderne ud til dem der har lejret. Altså en masse forskellige forklaringer, men pengene vil de gerne have.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Efter en dårlig oplevelse for 12 år siden, bestemte vi os for at give NOVASOL en ny chance, det skulle vi ikke have gjort.
Nemt nok at booke, men i bookingen stod der jeg skulle aflÊse måler tal.
Da jeg en uge efter hjemkomst stadig ikke havde fået nogen mail til aflÊsning, tog jeg fat i NOVASOL hvor jeg via chat fik besked på jeg ikke selv skulle aflÊse, det gjorde de selv via fjernaflÊsning, da jeg påpeger de så bÞr rette deres mail får jeg bare et flabet svar tilbage på at jeg ikke selv skal aflÊse.
Så får jeg i dag en afregning der er betydeligt stÞrre end vores forbrug, da jeg igen tager kontakt vi chat får jeg en tysk mail adresse jeg skal kontakte, og dokumentere vores forbrug. Det virkelig betryggende, jeg skal stole på dem og så bagefter bevise noget andet, plus det så skal foregå på tysk!
Derudover var huset mÞg beskidt med klistret gulv, på trods af man skal betale nÊsten 900 kr for en rengÞring.
Har efterspurgt hvordan jeg anmelder det dårlige hus vi boede i, det kommer der heller ikke noget på.
Plus jeg skulle oplyse telefonnummer så vi kunne få besked hvis huset var klar til indflytning fÞr tid. Vi var der fÞr tid, gik selvfÞlgelig ikke ind, men vi fik jo ikke besked.
SÃ¥ alt i alt lejer ALDRIG med NOVASOL igen.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til håndklÊder på badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint. SkÞnt at hÞre Vesterhavet liggende i sin seng.

Gut - die Sauberkeit des Hauses
Nicht so Gut - zuviele folgende E- Mails von Novasol !
Dadurch habe ich die Ablese E- Mail ÃŒbersehen-
Die Gegend ist wirklich fÃŒr Leute die die Ruhe geniessen möchten- der Strand und die Ostsee war in 2 min fuÃlÀufig zu erreichen.
Wir, meine Frau und ich, haben die Ruhe und die Gegend sehe genossen.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Vi kan desvÊrre ikke anbefale at benytte NOVASOL.
Min familie og jeg havde i vinterferien booket et sommerhusophold i Danmark ved BakkebÞlle Strand. På grund af kraftigt snefald var vejen til sommerhuset imidlertid ikke ryddet, og det var derfor umuligt for os at komme frem til huset.
Da vi stod ved vejen og kunne konstatere, at vi ikke kunne komme frem, kontaktede vi NOVASOL for at fÃ¥ hjÊlp. Her fik vi dog at vide, at de ikke kunne gÞre noget â hverken flytte opholdet, tilbyde refusion eller finde en anden lÞsning â da situationen ifÞlge dem var omfattet af force majeure.
EfterfÞlgende modtog vi endda en opkrÊvning på 600 kr. for forbrug i sommerhuset, selvom vi aldrig kom frem til det. Vi kontaktede naturligvis NOVASOL igen og gjorde opmÊrksom på dette, men der var desvÊrre heller ikke noget at gÞre ifÞlge dem.
Resultatet blev altsÃ¥, at vi endte med at betale for et ophold â og et forbrug â som vi aldrig fik mulighed for at benytte.
Det oplever vi som meget dårlig kundeservice, og derfor vil vi klart anbefale at overveje andre udlejningsselskaber end NOVASOL.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Wir waren mit unserem Ferienhaus sehr zufrieden.
Der Zustand des Hauses und die Sauberkeit waren sehr gut.
Das GrundstÃŒck ist fÃŒr Kinder gut geeignet.
Das Preis LeistungsverhÀltnis ist top.
Gerne wÃŒrden wir wieder in diesem Haus Urlaub machen.

Kunne de få 0 så fik de det
Skal aldrig leje igennem novasol igen
Kundeservice er dybt skuffende og der bliver ikke taget hånd om problemerne i stedet skyder de skylden på lejer
Jeg sÊtter aldrig mine ben hos noget novasol lejer ud

NOVASOL Danmark ããã®åç
5 stjerner herfra Therese i kundeservice var en kÊmpe hjÊlp med at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ðð»

NOVASOL Danmark ããã®åç
Kunne man giv minus skulle de have det,
Total ringet service og vildleder kunder.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Das Haus war relativ sauber, als wir eintrafen. Lediglich das Bad war unzumutbar. Eine Vase, die als Ãberlauf fÃŒr den Boiler dient, war ÃŒbergelaufen. Das Bad stand unter Wasser. Der Abfluss der Dusche sah völlig verdreckt aus.
Das Fenster in der KÌche war gesprungen und es klebte ein Zettel daran, dass man das Fenster nicht öffnen soll.
Ansonsten zieht es hier in allen Ecken, man muà sich einen Platz suchen, wo man sich lÀngere Zeit aufhalten kann.
Die Konstruktion der Heizung sollte man ÃŒberdenken. WÀhrend es im oberen Teil ÃŒbermÀÃig warm ist, ( Schlafzimmer und KÃŒche) ist es im unteren Teil ( Wohnzimmer) kÃŒhl. Ich bin auf die Abrechnung der Energiekosten gespannt. Ansonsten ist alles da, was man so braucht. Allerdings wÃŒrde ich dieses Haus nicht noch einmal mieten, da ich schon Schwierigkeiten hatte, ÃŒberhaupt ins Bad zu kommen. Man muss einen ca. 40 cm Absatz nach oben klettern, allerdings ohne Schwung, sonst knallt man oben an den TÃŒrrahmen.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Siden virker super godt jeg kan ikke bedÞmme resten fÞr jeg har vÊret pÃ¥ ferie ð

NOVASOL Danmark ããã®åç
Har altid vÊret tilfreds med NOVASOL og regner med at bruge dem mange gange endnu.

NOVASOL Danmark ããã®åç
har ikke vÊre på ferie endnu men ellers god service

NOVASOL Danmark ããã®åç
Vi kom til en sommerhus, som var dejlig opvarmet.
Der var gjort ordentlig rent og alle ting i sommerhuset fungerede.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Aus Deutschland angereist und das Haus war leicht zu finden.
So wie auf den Bildern beschrieben. Super eingerichtet, sauber, SchlÃŒssel leicht zu finden. Heizung geht, alles andere auch.
Freuen uns auf die nÀchsten sieben Tage.
Gruà Bernd

NOVASOL Danmark ããã®åç
Stadig ingen bookinger â og ingen opfÞlgning fra Novasol
Jeg skrev tidligere en anmeldelse her på Trustpilot, hvor Novasol svarede, at de ville vende tilbage og se på sagen.
Det er desvÊrre aldrig sket.
Vi er nu i marts, og der er stadig ingen bookinger for hele året på vores sommerhus. Samtidig hÞrer vi ikke noget fra Novasol, og der er ingen proaktiv dialog om, hvad der konkret bliver gjort for at få huset udlejet.
Som husejer står man tilbage med alle omkostningerne, mens indtÊgterne udebliver.
Det mest frustrerende er dog manglen på opfÞlgning. Når en virksomhed offentligt skriver, at de vil vende tilbage, forventer man også, at de faktisk gÞr det.
På nuvÊrende tidspunkt Þnsker vi egentlig bare at komme ud af aftalen, så vi kan forsÞge at udleje huset gennem en anden lÞsning.
Indtil videre har oplevelsen desvÊrre vÊret meget skuffende.
â Frederik

NOVASOL Danmark ããã®åç
En skuffende og uprofessionel oplevelse â vi vÊlger aldrig Novasol igen.
Vi lejede et hus gennem Novasol i uge 7, hvor vejret er koldt, og ordentlig opvarmning derfor er helt afgÞrende. Alligevel endte vi i et hus, hvor der mangler opvarmning på det ene vÊrelse samt uden varmt vand i bruseren.
Det ene vÊrelse kunne ikke opvarmes, fordi elradiatoren var fjernet for at give plads til en ekstra seng. Samtidig kunne dÞrene til vÊrelserne ikke åbnes helt, da der var presset alt for store mÞbler ind i rummene. Det bliver et kÊmpe irritationsmoment i lÞbet af en ferie at man skal kante sig rundt imellem rummene.
Vandet i bruseren kunne ikke blive varmt nok, og Novasols lÞsning var blot at skrue helt op for temperaturen pÃ¥ varmtvandsbeholderen. Det medfÞrte bÃ¥de unÞdigt hÞje elâudgifter og skoldende varmt vand i alle haner, hvilket i sig selv er en sikkerhedsrisiko.âšNovasol sendte selv en VVSâinstallatÞr, som bekrÊftede, at denne fremgangsmÃ¥de kun var en lappelÞsning, og at den korrekte og nÞdvendige lÞsning var at udskifte det defekte brusebatteri. Alligevel blev dette ikke gjort. Efter afregningen for strÞm er modtaget kan jeg konstatere at vi har brugt ca. 30% mere pÃ¥ strÞm end vi har gjort i samme uge de foregÃ¥ende Ã¥r.
Det store badevÊrelse kunne heller ikke opvarmes til en behagelig temperatur, hvilket gjorde det ubehageligt at bruge â sÊrligt i en kold vinteruge som uge 7. Det stÃ¥r i skÊrende kontrast til de helt grundlÊggende forventninger, man mÃ¥ have til et feriehus i vinterperioden.
âšSom en ekstra og helt unÞdvendig irritation var der ingen askespand til brÊndeovnen, hvilket gjorde det uklart og besvÊrligt at hÃ¥ndtere asken og efterlade huset korrekt rengjort ved afrejse.
Den efterfÞlgende korrespondance med Novasols kundeservice har vÊret grÊnsende til uforskammet og arrogant. I stedet for at tage ansvar for de mange og veldokumenterede mangler blev problemerne affejet, og tonen der fremfÞres er yderst uengageret, medarbejderne er til for systemet, ikke kunden. Det efterlader et klart indtryk af en virksomhed, der ikke tager kundernes oplevelser seriÞst.
Det her var vores sidste ferie med Novasol.

NOVASOL Danmark ããã®åç
Havde lejet sommerhus i en uge, og vi ankommer kl 16, jeg har to små bÞrn med, og vi har glÊdet os, desvÊrre er huset mÞg beskidt, trods vi har betalt rengÞring. Jeg kontakter selvfÞlgelig Novasol,idet vi fÞrst må ankomme fra kl 16, og har to små bÞrn med starter jeg på rengÞring fordi vi os selv skal kunne vÊre der, de ringer og tilbyder at sende en ud og gÞre rent dagen efter vi er ankommet. Det takker jeg nej til fordi vi ikke flytter ind i noget der er beskidt. Og deraf bliver det meget Êrgeligt at Novasol derefter fralÊgger sig ethvert ansvar for at betale kompensation trods jeg har + 30 billeder af manglende rengÞring. Jeg tvivler på et eneste menneske vil flytte ind i et mÞgbeskidt hus og vente til dagen efter med at få gjort rent, jeg mener at have gjort alt jeg kunne i situationen, at Novasol hverken kan sende en ud samme dag eller kompensere for rengÞring er utrolig dårlig kundeservice..

Hallo und guten Tag,
abgesehen von Kleinigkeiten wie z.B. ein paar KrÃŒmel und kleine Staubflusen unterm Sofa haben wir das Haus am Bratten Strand in einem sehr gepflegten und sehr sauberen Zustand vorgefunden. Egal wo man hingeschaut hat. Seien es die beiden Badezimmer, die Schlafzimmer und auch die KÃŒche mit Herd und KÃŒhlschrank, u.s.w. Alles war wirklich echt super sauber. So etwas findet man nicht immer. Deshalb weiter so, denn dann macht der erste Tag nach einer langen Anreise SpaÃ, und man kann beginnen, den Urlaub zu genieÃen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã