NOVASOL Danmark レビュヌ 25,149

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Das Haus war super! In jedem Bad wÀre eine zusÀtzliche Hakenleiste sehr gut. Wie regelt man die Raumheizthermostate runter? Eine Anleitung fehlte. Eine KÃŒchenwaage wÀre hilfreich. Ansonsten war... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet et lÊkkert hus. Men sengene pÃ¥ vÊrelserne er ikke lige store. Pejsen er fyldt med aske. Brandalarmen i stuen er nedtaget og ikke opsat igen. Fugerne i det lille badevÊrelse er begyndt at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til hÃ¥ndklÊder pÃ¥ badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alles perfekt!! Die Buchung und alle Informationen liefen reibungslos und sehr schnell und unkompliziert. Über den E-Mail Kontakt kamen die benötigten Informationen immer rechtzeitig an. Alles wurde... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

NOVASOL Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi er Europas fÞrende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europÊiske destinationer.

Start dine feriedrÞmme her

Udlej dit sommerhus

NOVASOL Danmark

圓該䌁業による蚘述

Mere end 50 års erfaring
NOVASOL har eksisteret siden 1968, og har derfor opbygget mange års international erfaring med udlejning af ferieboliger.
Din mening betyder meget
Takket vÊre din mening kan vi arbejde med vores husejere, og fortsÊtte med at forbedre kvaliteten og servicen for vores gÊster.

• VirumgÃ¥rdsvej 27, 2830, Virum, デンマヌク

• www.novasol.dk

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3䞇件のレビュヌ

Urimeligt afbestillingsgebyr

Reserverede et sommerhus for 750,-
Annullerede det så en uge efter, over 6 mdr. fÞr reservationen.
Det kostede så 4900,- ekstra, så pas på og lÊs det med småt

2026幎1月27日

KÊre Rasmus

Vi forstår, at det kan virke overraskende i forbindelse med en annullering. Ved bekrÊftet booking gÊlder det, at man hÊfter for 25% af det samlede lejebelÞb, uanset hvor meget der er betalt ved reservationen, hvilket fremgår af vores lejebetingelser.

Vi anbefaler derfor altid, at betingelserne gennemgås inden booking, så man er fuldt oplyst om vilkårene.

Emma, Novasol

Bestilte et sommerhus med kabel tv

Bestilte et sommerhus med kabel tv. Da vi ankom virkede det ikke (ingen kode) vi kontaktede Novasol som sagde de ville kontakte ejeren, ellers ville der komme en tekniker dagen efter. Ingenting skete og efter gentagende henvendelser stadig ingenting. Vi blev lovet en kompensation. Har d.d modtaget elregningen men stadig ingen kompensation. Novasol oplyser os om at de ikke ved yderligere men elregningen skal betales. Desuden har Novasol oplyst os om at ejeren af huset har fortalt dem at han/hun ikke vil give koderne ud til dem der har lejret. Altså en masse forskellige forklaringer, men pengene vil de gerne have.

2026幎2月27日

KÊre Claus

Det er meget beklageligt at hÞre om jeres oplevelse både under opholdet og i den efterfÞlgende håndtering.

Send os venligst jeres bookingnummer, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere. Efter ny gennemgang af sagen kan vi vende tilbage til jer.

Efter en dårlig oplevelse for 12 år

Efter en dårlig oplevelse for 12 år siden, bestemte vi os for at give NOVASOL en ny chance, det skulle vi ikke have gjort.
Nemt nok at booke, men i bookingen stod der jeg skulle aflÊse måler tal.
Da jeg en uge efter hjemkomst stadig ikke havde fået nogen mail til aflÊsning, tog jeg fat i NOVASOL hvor jeg via chat fik besked på jeg ikke selv skulle aflÊse, det gjorde de selv via fjernaflÊsning, da jeg påpeger de så bÞr rette deres mail får jeg bare et flabet svar tilbage på at jeg ikke selv skal aflÊse.
Så får jeg i dag en afregning der er betydeligt stÞrre end vores forbrug, da jeg igen tager kontakt vi chat får jeg en tysk mail adresse jeg skal kontakte, og dokumentere vores forbrug. Det virkelig betryggende, jeg skal stole på dem og så bagefter bevise noget andet, plus det så skal foregå på tysk!
Derudover var huset mÞg beskidt med klistret gulv, på trods af man skal betale nÊsten 900 kr for en rengÞring.
Har efterspurgt hvordan jeg anmelder det dårlige hus vi boede i, det kommer der heller ikke noget på.
Plus jeg skulle oplyse telefonnummer så vi kunne få besked hvis huset var klar til indflytning fÞr tid. Vi var der fÞr tid, gik selvfÞlgelig ikke ind, men vi fik jo ikke besked.
SÃ¥ alt i alt lejer ALDRIG med NOVASOL igen.

2026幎2月27日

KÊre Nadia

Det er meget beklageligt at jeres ophold ikke har levet op til forventningerne, og at der både har vÊret en rÊkke udfordringer. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi vil meget gerne have mulighed for at gennemgå sagen nÊrmere og få klarhed over forlÞbet. Du kan sende os dit bookingnummer på den anmodning vi har sendt dig.

Stort flot hus

Stort flot hus, god indretning, alt hvad vi havde brug for i kÞkkenet. Kunne Þnske flere knage til håndklÊder på badevÊrelser, 2 er for lidt til 5-6 personer. Et par lÊselamper i stuen ville vÊre fint. SkÞnt at hÞre Vesterhavet liggende i sin seng.

2026幎2月14日

KÊre Jytte

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at I har haft et godt ophold og nydt både huset, indretningen og beliggenheden ved Vesterhavet.

Tak også for jeres forslag til forbedringer, som vi tager med videre i forhold til både komfort og indretning.

War Gut

Gut - die Sauberkeit des Hauses
Nicht so Gut - zuviele folgende E- Mails von Novasol !
Dadurch habe ich die Ablese E- Mail ÃŒbersehen-
Die Gegend ist wirklich fÃŒr Leute die die Ruhe geniessen möchten- der Strand und die Ostsee war in 2 min fußlÀufig zu erreichen.
Wir, meine Frau und ich, haben die Ruhe und die Gegend sehe genossen.

2026幎3月7日

Lieber Matthias

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!

Es freut uns sehr, dass Sie die Ruhe, die Umgebung und die NÀhe zum Meer genießen konnten. Gleichzeitig ist es bedauerlich, dass unsere Kommunikation als zu umfangreich empfunden wurde.

Wir nehmen Ihr Feedback gerne mit, um dies zukÃŒnftig besser abzustimmen.

Emma, Novasol

Vi kan desvÊrre ikke anbefale at benytte NOVASOL.

Vi kan desvÊrre ikke anbefale at benytte NOVASOL.

Min familie og jeg havde i vinterferien booket et sommerhusophold i Danmark ved BakkebÞlle Strand. På grund af kraftigt snefald var vejen til sommerhuset imidlertid ikke ryddet, og det var derfor umuligt for os at komme frem til huset.

Da vi stod ved vejen og kunne konstatere, at vi ikke kunne komme frem, kontaktede vi NOVASOL for at fÃ¥ hjÊlp. Her fik vi dog at vide, at de ikke kunne gÞre noget – hverken flytte opholdet, tilbyde refusion eller finde en anden lÞsning – da situationen ifÞlge dem var omfattet af force majeure.

EfterfÞlgende modtog vi endda en opkrÊvning på 600 kr. for forbrug i sommerhuset, selvom vi aldrig kom frem til det. Vi kontaktede naturligvis NOVASOL igen og gjorde opmÊrksom på dette, men der var desvÊrre heller ikke noget at gÞre ifÞlge dem.

Resultatet blev altså, at vi endte med at betale for et ophold – og et forbrug – som vi aldrig fik mulighed for at benytte.

Det oplever vi som meget dårlig kundeservice, og derfor vil vi klart anbefale at overveje andre udlejningsselskaber end NOVASOL.

2026幎2月6日

KÊre Sandra

Det er beklageligt at hÞre om jeres oplevelse i forbindelse med jeres ophold.

Når der opstår situationer som kraftigt snefald og manglende fremkommelighed, betragtes det som force majeure, hvilket betyder, at forholdet ligger uden for vores kontrol og derfor ikke giver mulighed for Êndring eller refusion af opholdet.

For at vi kan gennemgå sagen nÊrmere, beder vi jer venligst sende os jeres bookingnummer.

Emma, Novasol

Wir waren mit unserem Ferienhaus sehr

Wir waren mit unserem Ferienhaus sehr zufrieden.
Der Zustand des Hauses und die Sauberkeit waren sehr gut.
Das GrundstÃŒck ist fÃŒr Kinder gut geeignet.
Das Preis LeistungsverhÀltnis ist top.
Gerne wÃŒrden wir wieder in diesem Haus Urlaub machen.

2026幎3月15日

Lieber Uwe

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!

Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Ferienhaus so zufrieden waren und sowohl der Zustand, die Sauberkeit als auch das Preis LeistungsverhÀltnis Ìberzeugt haben.

Wir wÃŒrden uns freuen, Sie erneut als Gast begrÌßen zu dÃŒrfen.

Kunne de få 0 så fik de det

Kunne de få 0 så fik de det
Skal aldrig leje igennem novasol igen
Kundeservice er dybt skuffende og der bliver ikke taget hånd om problemerne i stedet skyder de skylden på lejer
Jeg sÊtter aldrig mine ben hos noget novasol lejer ud

2026幎2月7日

Hej Maj

Det er beklageligt at hÞre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse med både ophold og kundeservice.

Vi vil gerne se nÊrmere på sagen og beder dig derfor sende os dit bookingnummer til den anmodning vi har sendt dig.

5 stjerner herfra Therese i

5 stjerner herfra Therese i kundeservice var en kÊmpe hjÊlp med at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l 🙏🏻

2026幎3月16日

KÊre Jennifer Jane

Tak for din anmeldelse!

Det er en stor fornÞjelse at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du fÞlte dig godt hjulpet undervejs.

Vi sÊtter stor pris på de 5 stjerner.

Emma, Novasol

Kunne man giv minus skulle de have det

Kunne man giv minus skulle de have det,
Total ringet service og vildleder kunder.

2026幎1月2日

KÊre SÞren

Det er beklageligt at lÊse, at du har haft en så negativ oplevelse.

Hvis du Þnsker, at vi skal se nÊrmere på sagen og få afklaret, hvad der er sket, beder vi dig ringe ind til os, så vi har mulighed for at gennemgå forlÞbet sammen med dig.

Vi hjÊlper gerne med at få sagen belyst.

Das Haus war relativ sauber

Das Haus war relativ sauber, als wir eintrafen. Lediglich das Bad war unzumutbar. Eine Vase, die als Überlauf fÃŒr den Boiler dient, war ÃŒbergelaufen. Das Bad stand unter Wasser. Der Abfluss der Dusche sah völlig verdreckt aus.
Das Fenster in der KÌche war gesprungen und es klebte ein Zettel daran, dass man das Fenster nicht öffnen soll.
Ansonsten zieht es hier in allen Ecken, man muß sich einen Platz suchen, wo man sich lÀngere Zeit aufhalten kann.
Die Konstruktion der Heizung sollte man ÃŒberdenken. WÀhrend es im oberen Teil ÃŒbermÀßig warm ist, ( Schlafzimmer und KÃŒche) ist es im unteren Teil ( Wohnzimmer) kÃŒhl. Ich bin auf die Abrechnung der Energiekosten gespannt. Ansonsten ist alles da, was man so braucht. Allerdings wÃŒrde ich dieses Haus nicht noch einmal mieten, da ich schon Schwierigkeiten hatte, ÃŒberhaupt ins Bad zu kommen. Man muss einen ca. 40 cm Absatz nach oben klettern, allerdings ohne Schwung, sonst knallt man oben an den TÃŒrrahmen.

2026幎3月14日

Liebe Andrea

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung.

Es ist bedauerlich zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht den Erwartungen entsprochen hat, insbesondere die Situation im Badezimmer bei Ihrer Ankunft ist nicht in Ordnung.

Auch Ihre Hinweise zum Haus und zum Komfort nehmen wir ernst und möchten den Fall gerne genauer mit Ihnen durchgehen.

Wenn Sie wÌnschen, dass wir Ihren Fall prÌfen, kontaktieren Sie uns bitte telefonisch, damit wir den Ablauf gemeinsam besprechen können.

Emma, Novasol

Siden virker super godt jeg kan ikke

Siden virker super godt jeg kan ikke bedÞmme resten fÞr jeg har vÊret pÃ¥ ferie 😁

2026幎3月4日

KÊre Bjarne

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores side indtil videre.

Vi håber, du får et rigtig godt ophold og en skÞn ferie.

NovaselvfÞgelig

Har altid vÊret tilfreds med NOVASOL og regner med at bruge dem mange gange endnu.

2025幎7月22日

KÊre Jesper

Tak for din anmeldelse!

Det er en stor glÊde at hÞre, at du er tilfreds og fortsat vÊlger at rejse med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Emma, Novasol

har ikke vÊre pÃ¥ ferie endnu men ellers

har ikke vÊre på ferie endnu men ellers god service

2026幎3月4日

KÊre Peter

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service indtil videre.

Vi håber, du får et rigtig godt ophold og en skÞn ferie.

Vi kom til en sommerhus

Vi kom til en sommerhus, som var dejlig opvarmet.
Der var gjort ordentlig rent og alle ting i sommerhuset fungerede.

2026幎3月15日

KÊre Ida

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at huset var indbydende ved ankomst, og at både rengÞring og faciliteter levede op til forventningerne.

Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Aus Deutschland angereist und das Haus

Aus Deutschland angereist und das Haus war leicht zu finden.
So wie auf den Bildern beschrieben. Super eingerichtet, sauber, SchlÃŒssel leicht zu finden. Heizung geht, alles andere auch.
Freuen uns auf die nÀchsten sieben Tage.
Gruß Bernd

2026幎3月14日

Lieber Bernd

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!

Es freut uns sehr, dass Sie gut angekommen sind und das Haus Ihren Erwartungen entspricht.

Wir wÌnschen Ihnen einen schönen Aufenthalt und erholsame Urlaubstage.

Stadig ingen bookinger

Stadig ingen bookinger – og ingen opfÞlgning fra Novasol

Jeg skrev tidligere en anmeldelse her på Trustpilot, hvor Novasol svarede, at de ville vende tilbage og se på sagen.

Det er desvÊrre aldrig sket.

Vi er nu i marts, og der er stadig ingen bookinger for hele året på vores sommerhus. Samtidig hÞrer vi ikke noget fra Novasol, og der er ingen proaktiv dialog om, hvad der konkret bliver gjort for at få huset udlejet.

Som husejer står man tilbage med alle omkostningerne, mens indtÊgterne udebliver.

Det mest frustrerende er dog manglen på opfÞlgning. Når en virksomhed offentligt skriver, at de vil vende tilbage, forventer man også, at de faktisk gÞr det.

På nuvÊrende tidspunkt Þnsker vi egentlig bare at komme ud af aftalen, så vi kan forsÞge at udleje huset gennem en anden lÞsning.

Indtil videre har oplevelsen desvÊrre vÊret meget skuffende.

— Frederik

2026幎3月13日

KÊre Frederik

Det er beklageligt at hÞre om jeres oplevelse.

Vi kan se, at vores ejerservice nu har vÊret i kontakt med jer. Vi håber, at dialogen har vÊret konstruktiv, og at der er fundet en lÞsning, som I er tilfredse med.

Emma, Novasol

En skuffende og uprofessionel oplevelse

En skuffende og uprofessionel oplevelse – vi vÊlger aldrig Novasol igen.

Vi lejede et hus gennem Novasol i uge 7, hvor vejret er koldt, og ordentlig opvarmning derfor er helt afgÞrende. Alligevel endte vi i et hus, hvor der mangler opvarmning på det ene vÊrelse samt uden varmt vand i bruseren.

Det ene vÊrelse kunne ikke opvarmes, fordi elradiatoren var fjernet for at give plads til en ekstra seng. Samtidig kunne dÞrene til vÊrelserne ikke åbnes helt, da der var presset alt for store mÞbler ind i rummene. Det bliver et kÊmpe irritationsmoment i lÞbet af en ferie at man skal kante sig rundt imellem rummene.

Vandet i bruseren kunne ikke blive varmt nok, og Novasols lÞsning var blot at skrue helt op for temperaturen pÃ¥ varmtvandsbeholderen. Det medfÞrte bÃ¥de unÞdigt hÞje el‑udgifter og skoldende varmt vand i alle haner, hvilket i sig selv er en sikkerhedsrisiko.‹Novasol sendte selv en VVS‑installatÞr, som bekrÊftede, at denne fremgangsmÃ¥de kun var en lappelÞsning, og at den korrekte og nÞdvendige lÞsning var at udskifte det defekte brusebatteri. Alligevel blev dette ikke gjort. Efter afregningen for strÞm er modtaget kan jeg konstatere at vi har brugt ca. 30% mere pÃ¥ strÞm end vi har gjort i samme uge de foregÃ¥ende Ã¥r.

Det store badevÊrelse kunne heller ikke opvarmes til en behagelig temperatur, hvilket gjorde det ubehageligt at bruge – sÊrligt i en kold vinteruge som uge 7. Det stÃ¥r i skÊrende kontrast til de helt grundlÊggende forventninger, man mÃ¥ have til et feriehus i vinterperioden.
‹Som en ekstra og helt unÞdvendig irritation var der ingen askespand til brÊndeovnen, hvilket gjorde det uklart og besvÊrligt at hÃ¥ndtere asken og efterlade huset korrekt rengjort ved afrejse.

Den efterfÞlgende korrespondance med Novasols kundeservice har vÊret grÊnsende til uforskammet og arrogant. I stedet for at tage ansvar for de mange og veldokumenterede mangler blev problemerne affejet, og tonen der fremfÞres er yderst uengageret, medarbejderne er til for systemet, ikke kunden. Det efterlader et klart indtryk af en virksomhed, der ikke tager kundernes oplevelser seriÞst.

Det her var vores sidste ferie med Novasol.

2026幎2月8日

KÊre Casper

Det er beklageligt at lÊse om den oplevelse, du beskriver i forbindelse med jeres ophold. Vi forstår godt, at sådanne forhold kan få stor betydning for komforten.

Vi undersÞger derfor sagen nu for at få et fuldt overblik over forlÞbet, herunder de tekniske forhold i huset samt håndteringen af henvendelserne under opholdet.

Vi vil rÊkke ud til jer, når sagen igen er gennemgået.

Manglende rengÞring i sommerhus

Havde lejet sommerhus i en uge, og vi ankommer kl 16, jeg har to små bÞrn med, og vi har glÊdet os, desvÊrre er huset mÞg beskidt, trods vi har betalt rengÞring. Jeg kontakter selvfÞlgelig Novasol,idet vi fÞrst må ankomme fra kl 16, og har to små bÞrn med starter jeg på rengÞring fordi vi os selv skal kunne vÊre der, de ringer og tilbyder at sende en ud og gÞre rent dagen efter vi er ankommet. Det takker jeg nej til fordi vi ikke flytter ind i noget der er beskidt. Og deraf bliver det meget Êrgeligt at Novasol derefter fralÊgger sig ethvert ansvar for at betale kompensation trods jeg har + 30 billeder af manglende rengÞring. Jeg tvivler på et eneste menneske vil flytte ind i et mÞgbeskidt hus og vente til dagen efter med at få gjort rent, jeg mener at have gjort alt jeg kunne i situationen, at Novasol hverken kan sende en ud samme dag eller kompensere for rengÞring er utrolig dårlig kundeservice..

2026幎2月14日

KÊre Lonnie

Det er beklageligt at ankomsten til sommerhuset ikke levede op til forventningerne.

Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå sagen nÊrmere, så vi kan vurdere forlÞbet og se på den håndtering, der har vÊret i forbindelse med rengÞringen.

Sagen er derfor sendt til vores kvalitetsafdeling, som vil vende tilbage, så snart sagen er gennemgået på ny.

Emma, Novasol

Super tolles, gepflegtes und wirklich top sauberes Haus

Hallo und guten Tag,
abgesehen von Kleinigkeiten wie z.B. ein paar KrÃŒmel und kleine Staubflusen unterm Sofa haben wir das Haus am Bratten Strand in einem sehr gepflegten und sehr sauberen Zustand vorgefunden. Egal wo man hingeschaut hat. Seien es die beiden Badezimmer, die Schlafzimmer und auch die KÃŒche mit Herd und KÃŒhlschrank, u.s.w. Alles war wirklich echt super sauber. So etwas findet man nicht immer. Deshalb weiter so, denn dann macht der erste Tag nach einer langen Anreise Spaß, und man kann beginnen, den Urlaub zu genießen.

2026幎3月12日

Lieber Helge

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie das Haus in einem so gepflegten und sauberen Zustand vorgefunden haben. Ein guter Start in den Urlaub ist uns sehr wichtig, damit man sich direkt wohlfÌhlen und entspannen kann.

Vielen Dank fÃŒr Ihr positives Feedback, das wir sehr gerne weitergeben.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。