ØENS Rådgivningshus レビュー 137

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ringeste service ever! Har haft kontakt til Øens ejendomsadministration der syår for opkrævning af leje. De er simpelthen så uimodtagelige for fornuft, og når man beder om hjælp bliver det afvist p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er endnu ikke lejer hos ØENS, men er indtilvidere mødt af en utrolig kompetent og svarparat kundeservice. De svarer hurtigt, er servicemindede og er klar til at hjælpe.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nicolai fra ØENS, trods en lang salgsperiode i foreningen. Rådgiveren var flink og imødekommende, og strækkede sig også langt må mine vegne som sælger. Varm an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min oplevelse med Øens Rådgivningshus var fuldstændig fantastisk fra første dag jeg kontaktede firmaet til sagen var afsluttet. Jeg vil sende en personlig stor tak til Jesper Lett - hans tilgang til s... もっと見る

企業情報

1. 不動産管理会社
  2. 経営管理サービス
  3. 法律事務所

当該企業による記述

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. ØENS beskæftiger mere end 100 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. ØENS vision er at skabe Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed. ØENS mission er at tilbyde økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til henholdsvis ejendomme, SMV og private i Danmark. ØENS Rådgivningshus er i 2022, 2023 & 2024 blevet anerkendt som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® i kategorien for virksomheder med 50-250 medarbejdere. Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse, som er et resultat af vores lederes og medarbejderes dedikation og hårde arbejde for at skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljø. Vores medarbejdere og deres trivsel er det centrale i vores DNA. Vi brænder for at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere kan udfordre sig selv og nå deres fulde potentiale gennem uddannelse og udvikling. Vi tror på, at glade og engagerede medarbejdere er nøglen til vores succes som virksomhed og til at give vores kunder den bedste service. Mød vores medarbejdere Hos ØENS har vi mere end 100 kvalificerede medarbejdere, der hver især er eksperter inden for deres respektive felter. Vi værdsætter dem højt og tror på, at glade medarbejdere er nøglen til succes. Derfor gør vi en stor indsats for at sikre, at de trives, da vi ved, at glæde og tilfredshed på arbejdspladsen bidrager til gode medarbejdere, der yder deres bedste for vores kunder og klienter. Sammen stræber vi efter altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde, hvor gennemsigtighed er afgørende. Vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste i alle sager og projekter, vi håndterer. ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde, og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.

4.1

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God og faglig hjælp🤗

God og faglig hjælp🤗. Tak for god rådgivning og prisen for op gaven var meget rimelig ⭐️⭐️⭐️. Hilsen Irma og Svend 👍

2025年11月6日

Kære Irma og Svend

Tusind tak for jeres fine ord. Det glæder os virkelig, at I var tilfredse med både den faglige hjælp og rådgivningen - og at prisen også passede. Det er dejligt, når det hele går op i en højere enhed.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive en anmeldelse. Det er helt utroligt værdsat. Sig endelig til, hvis I får brug for vores hjælp igen.

Professionelle og imødekommende

Vi har gjort brug af Øens ifm. køb af lejlighed. De var med fra start til slut og assisterede med alverdens spørgsmål vi lå inde med. Kan varmt anbefale dem. Enormt imødekommende og professionelle! Tak!

2025年10月22日

ØENS Rådgivningshus からの回答

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det var en fornøjelse at være med jer fra start til slut og hjælpe med alle jeres spørgsmål. Tak for de varme ord og anbefalingen - ikke mindst - det betyder utroligt meget for os.

Sig endelig til, hvis I får brug for hjælp igen.

Professionel og imødekommende.

Professionel og imødekommende.

2025年10月9日

Hej Stefan

Tusind tak for dine pæne ord om os. Det betyder meget, at du oplevede os som professionelle og imødekommende.

Sig endelig til, hvis du får brug for vores hjælp fremover.

Ved salg af andelslejlighed

Ved salg af andelslejlighed, var Astrid Wolff hos Øens dygtig til at hjælpe med at svare på spørgsmål, samt fik handlen til at føles let.
Stort tak for at gøre det til en tryg oplevelse, og tak for dit gode arbejde.
Mvh Caroline

2025年9月1日

Hej Caroline

Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget, at du tog dig tid til at skrive den. Vi er rigtig glade for, at Astrid var med til at sikre en let og tryg handel. Ofte dukker der mange spørgsmål op i sådan en situation; og skulle du få flere eller få brug for hjælp igen, står vi klar.

Udarbejdelse af samejeroverenskomst

Hurtig respons og Malene har gjort sig umage at lave en samejeroverenskomst som passer vores behov og interesser udover "skabelonmetoden". Vi har fået god vejledning og sparring hele vejen. Vi har været forbi flere jurister og advokater, men valgte til sidst Øens advokater da de havde en større interesse for at følge op vores individuelle behov sammenlignet med andre. Vi tænker at bruge dem igen og jeg vil varmt anbfefale Malene til andre som overvejer at lave en samejeroverenskomst.

2025年9月22日

Hej Victoria

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse - og for at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse!

Det betyder meget for os, at I følte jer godt støttet i udarbejdelsen af jeres samejeoverenskomst, og at vi sammen kunne skabe en løsning, der netop passede til jeres behov. Der findes sjældent en ”one-size-fits-all”-løsning, og det er netop dét, Malene mestrer rigtig godt. Vi er vildt glade for, at I anerkender det, og vi sørger naturligvis for at viderebringe jeres fine feedback til hende.

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem - og ser frem til at hjælpe jer igen, hvis I får brug for det.

5つ星のうち5の評価

ØENS Rådgivningshus har ydet en…

ØENS Rådgivningshus har ydet en særdeles professionel og effektiv indsats i forbindelse med udarbejdelsen af vores salgsaftale og prisreguleringsklausul.
Processen var præget af klar kommunikation, hurtig opfølgning og grundig rådgivning, hvilket gav stor tryghed gennem hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale ØENS til andre, der har brug for kompetent juridisk bistand.

2025年9月11日

ØENS Rådgivningshus からの回答

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse! Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med salgsaftalen og prisreguleringsklausulen, og vi er glade for at høre, at processen føltes tryg for jer.

Vi ønsker jer alt det bedste i det nye kapitel - og husk, at I altid er velkomne til at tage fat i os, hvis I får brug for juridisk sparring igen.

Trusler og løgne

Jeg har haft en yderst ubehagelig oplevelse med min udlejer MOL Ejendomme og Øens Ejendomsadministration.

Jeg fik en skriftlig tilladelse fra udlejer af MOL Ejendomme til at opsætte en pool på fællesarealet. Udlejerens administrations selskab Øens Ejendomsadministration kontaktede mig og påstod, at jeg ikke havde fået nogen tilladelse. Dette er direkte usandt, da jeg sidder med tilladelsen på skrift.
Billede af tilladelse og påbud lagt ind som billeder.

På baggrund af MOL Ejendommes urigtige oplysninger sendte Øens Ejendomsadministration mig et påbud om at fjerne poolen og truede mig med, at de ellers ville sørge for at få den fjernet på min regning. Under en telefonsamtale – som jeg oplyste blev optaget – indrømmede Øens Ejendomsadministration, at de aldrig havde set den skriftlige tilladelse, jeg havde modtaget. Alligevel var de fuldstændig ligeglade med den og afviste den med den begrundelse, at den efter deres opfattelse skulle være tidsbegrænset.

Jeg oplever dette som både uprofessionelt, usagligt og stærkt kritisabelt. At en lejer presses med trusler og ignoreres, selv når der foreligger en skriftlig tilladelse, vidner om manglende respekt, gennemsigtighed og troværdighed fra både MOL Ejendomme og Øens Ejendomsadministration.

2025年8月18日

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi kan dog slet ikke genkende din fremstilling af sagen.

Kort fortalt har du to år i træk ansøgt om at få lov til at opstille et større badebassin på fællesarealet ved den ejendom, du lejer en bolig i. Udlejer har begge gange pr. kulance givet dig tilladelse hertil, men kun særskilt for de pågældende år. Vi kan konstatere, at du i år har opstillet badebassinet uden forudgående ansøgningsproces. Udlejer ønsker ikke længere at have et badebassin opstillet på ejendommen og beder dig tage det ned. Da du modsætter dig dette, har vi fremsendt dig et påbud om at fjerne badebassinet.

Vi kan ikke genkende din påstand om, at vi ikke har set den forudgående korrespondance, der har foreligget omkring tidligere års dispensationer til at opstille badebassinet på ejendommens fællesareal.

Vi bemærker desuden, at du under din samtale med vores medarbejder fremstod meget opfarende - grænsende til truende. Dette tager vi stærkt afstand fra, da vi lægger vægt på en god og respektfuld dialog.

Vi er glade for, at du nu har efterlevet udlejers anvisninger om at fjerne badebassinet fra ejendommens fællesareal.

5つ星のうち5の評価

Super hjælp hele vejen igennem

Super hjælp hele vejen igennem - Michael (Advokat) har været virkeligt god og grundig i processen hvor vi har købt en byggegrund samtidigt med at vi har solgt vores eget hus.

2025年8月5日

Hej Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget at høre, at Michael har givet jer en grundig og tryg vejledning gennem hele processen med køb af byggegrund og salg af hus.

Vi ønsker jer alt det bedste i det nye kapitel – og I skal endelig ikke tøve med at tage fat i os, hvis vi kan hjælpe jer igen.

5つ星のうち5の評価

Virkelig nærværende og personlig…

Virkelig nærværende og personlig rådgivning og service. Giver sig god tid til at forklare og gennemgå detaljer. For os skulle det gå stærkt og det forstod de med det samme. Alt gik som planlagt. Tak for hjælp med køb af kolonihave, Michael og Anita!

2025年6月1日

Hej Stine

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at Michael og Anita kunne være behjælpelige i en fart, da I havde allermest brug for det, og samtidig give jer en nærværende og personlig rådgivning. Vi er super glade for, at alt gik som planlagt, og vi ønsker jer alt det bedste med jeres nye kolonihave!

Great experience

It was a great experience to work with this law firm. They helped me purchase an apartment and everything went smooth and well.

2025年7月24日

Hi Alexandra,

Thank you so much for your kind words! We’re so glad to hear that everything went smoothly with your apartment purchase and that you had a good experience working with us. It was a pleasure helping you, and you’re always welcome to get in touch if you need anything in the future.

Best regards,

Salg af andelsbolig.

Angående mit salg af andelsbolig igennem Øens Ejendomsadministration - og Maria Grandt. Denne handel og administration er blevet håndteret meget professionelt og med et højt informationsniveau fra start til slut. Kan så absolut anbefales!

Fem store stjerner fra mig til alle de impliceret fra administrationen.

Steen Juul.

2025年6月30日

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder virkelig meget for os at høre, at salget af din andelsbolig blev håndteret professionelt af Maria og teamet!

Vi sætter utroligt stor pris på din anbefaling og ønsker dig en god sommer.

Alt kørte på skinner

Alt kørte på skinner.
Søde, venlige og kompetente medarbejdere.

Jeg er meget tilfreds.

2025年7月7日

Hej Gert

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at alt kørte på skinner, og at du oplevede vores ØENS-medarbejdere som søde, venlige og kompetente.

Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen.

God service og rådgivning

God service og rådgivning, klar anbefaling

2025年6月20日

Hej Oliver

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service og rådgivning hos os. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

De bedste sommerhilsner

5つ星のうち1の評価

Hjælp dig selv og hold dig fra deres ejendomsadiministration

Første ejendomsadministration jeg nogensinde har mødt der Ikke bruger lejeloven, de opfinder deres egne regler, er arrogante, inkompetente, og omgås sandheden letfærdigt. de forsøger konstant at snyde til egen fordel.
Som evt. lejer ...løb væk så hurtigt du kan. Som udlejer ...tjah hvis de snyder lejerne kan du så stole på dem?

Svar på Øens svar:
Forsøg på komunikation er jo gjort uden held, derfor min anmeldelse. Efterfølgende Chikane fra Vicevært, modtaget usande grove beskyldninger om brud på ro og orden med trussel om ophævelse af lejemål. Status: efter mentalt sammenbrud pga. ovennævnte har jeg opsagt lejemålet. Så nej tak

2025年5月7日

Kære Pia

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi lever op til vores lejeres forventninger.

Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager dine bekymringer meget alvorligt. Vores mål er altid at håndtere sager retfærdigt og professionelt, og vi beklager, hvis du har oplevet noget andet.

For at kunne forstå og adressere dine bekymringer bedst muligt, vil vi meget gerne invitere dig til en dialog, hvor vi kan gennemgå sagen sammen og finde en løsning, der fungerer for alle parter. Du er velkommen til at kontakte os direkte på lejer@oadv.dk, så vi kan aftale et møde eller en samtale.

Vi håber, at vi kan genoprette din tillid til os og ser frem til at høre fra dig.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Maria var vores primære kontaktperson og hun var yderst professionel og hjælpsom.

2025年5月16日

Hej Mathias

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for at høre, at jeres forening har haft en super god oplevelse med ØENS Ejendomsadministration. Vi er selv utroligt glade for Maria og sætter stor pris på, at I oplever hendes professionalisme og hjælpsomhed, som vi selv ser hver dag.

Tak for tilliden – vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Bedste administrator ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年5月14日

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du ser os som den bedste administrator.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og administrere jeres byggesag.

5つ星のうち5の評価

Bedste anbefalinger af Øens…

De bedste anbefalinger af Øens advokatfirma, hvor Michael Friis Pedersen og Anita Hansen har været en uvurderlig faglig støtte i en kompliceret bolighandel. Alt fik de landet godt og vi er meget glade for vores nye hjem.

2025年5月13日

Hej Didde

Tusind tak for jeres skønne anbefaling! Vi er virkelig glade for, at vi måtte være med i processen med jeres nye hjem, og at Michael Friis Pedersen og Anita Hansen kunne give jer den professionelle rådgivning og støtte, I havde brug for.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen, hvis I får brug for det.

Nyd jeres nye hjem.

Kompetent

Kompetent, hurtige svar, fik mere end jeg forventede. God service. Grundig.

2025年3月14日

Hej Vibeke

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at vi kunne overgå dine forventninger. Din feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, når du har brug for det.

Hold dig væk

Der er dårligt, og så er der Øens.
Jeg fraflyttede min tidligere lejebolig tilbage i September 2024.
Opgørelse af depositum tog hvad der føles som en mindre verdenskrig, og der var ikke en medarbejder, der anede hvad den anden lavede. Så fra jeg fik et "du har dem i morgen", til jeg reelt havde pengene, der gik der 10 dage.
Nu har jeg ventet på opgørelse af vand og varme. Jeg blev i oktober 2024 lovet, at det ville være klar i starten af det nye år. Jeg kontaktede Øens i februar, og fik en besked om det ville ske automatisk i marts. Jeg kontaktede så Øens igen i april, da jeg stadigvæk ikke havde hørt noget, og fik en besked om slut april.
Det er nu start maj, og jeg har stadigvæk intet hørt. Hver eneste gang man kontakter dem, så har den pågældende medarbejder travlt/er i møde, og man vil blive ringet op senere.
Så ekstrem inkomptence er jeg decideret forbløftet over at være vidne til.

2025年5月2日

Hej Simon

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, hvor vores lovning på en hurtig tilbagebetaling desværre ikke blev indfriet. Det forstår vi naturligvis skaber frustration. Ejendommen, som dit tidligere lejemål er beliggende i, har nogle forhold, der kan medføre længere ekspeditionstid end normalt – og det burde naturligvis have været kommunikeret tydeligere fra start.
Vi arbejder løbende på at få afsluttet vand- og varmeregnskaber hurtigst muligt, men i dette tilfælde har vi desværre ikke modtaget det nødvendige materiale fra den ansvarlige aktør til tiden, som ellers lovet. Det er beklageligt, og vi forstår, hvis det har skabt yderligere irritation.

Vi er i dialog med målerfirmaet og arbejder så hurtigt som muligt for at få det afsluttet.

Verdens mest arrogante kundeservice

Verdens mest arrogante kundeservice. Svarer flabet og vil bare slippe af med en og man får bare vide det ikke er deres problem men der er 48 timers behandlingstid hos udlejer. Selvom det drejer sig om akutte problemer. Kan aldrig anbefale nogen at bo under dette firma!!!!

Måske skal i til at lære at snakke ordenligt og pænt og ikke lyde så skide ligeglad og bare vil smide dig af samtalen for at nå videre til næste opkald. Aldrig oplevet mere uproffesionel kundeservice i hele mit liv!!!

2025年5月1日

Kære 'kunde'

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse, selvom den har været frustrerende.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse. Vores mål er altid at håndtere alle henvendelser hurtigt, ordentligt og professionelt – og vi beklager, hvis du har oplevet noget andet. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal føle sig mødt.

Når vi formidler mellem lejere, bygherrer og udlejere i vores udlejningsafdeling, er det desværre ikke altid os, der træffer de endelige beslutninger – men vi gør altid vores bedste for at følge op, videreformidle beskeder og reklamationer, og samtidig kommunikere respektfuldt samt give så klare svar som muligt. Jeg vil derfor gerne undersøge, hvad der er sket i dit tilfælde, så vi kan sikre, at du får den rette hjælp fremover.

Jeg kan desværre ikke ud fra dit navn 'kunde' her på Trustpilot identificere, hvilken ejendom eller sag din anmeldelse vedrører, men hvis du sender mig en e-mail på rir@oadv.dk, vil jeg personligt tage hånd om sagen og følge op bedst muligt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。