Grimt vandmÊrke og photoshop hvorfor?
Man får et stykke papir med information, som ikke passer, hverken pris eller det som er leveret, når man så endelig får billederne er de mod forventning blevet photoshoppet.
Hvis man håbede man kunne download dem, uden deres reklame vandmÊrke som man skulle tro man havde betalt for, så kan man godt tro om igen.
Der bliver åbenbart betalt i dyre domme for dårlige photoshops og store grimme vandmÊrker.
Når man så vil download sine digitale billeder, er de alle sammen i Pas (180x252 pixels) stÞrrelse format, giv mig original filerne tak!, om det så er NEF (RAW), TIFF, JPEG eller hvad i bruger, det er det jeg vil have når jeg vil have ting digitalt til 900 kr.
og så alt hvad der er taget, så jeg selv kan vÊlge og rode det igennem, ikke for at en tilfÊldig person kan vÊlge 3 - 5 ret dårlige identiske billeder og sige "det må vÊre det", og hvis det er hvad der er taget, så er fotografen godt nok ligeglad med sit job, for de er godt nok dårlige.
Der ingen steder i de papirer vi har set der stÃ¥r billederne bliver photoshoppet, der ingen steder nÃ¥r man kÞber dem digitalt der stÃ¥r de fÃ¥r et KÃMPE vandmÊrke pÃ¥, som ud over at vÊre grimt, reklamere for noget man ikke gider reklamere for, der ingen steder der stÃ¥r at de KUN downloades i 180x252 pixels stÞrrelse.
og når man forsÞger at få et "nyt digitalt portrÊt" så bruger den en evighed (flere dage) på at få det gjort, de skal nok lige redigeres og photoshoppes stoppes endnu et grimt vandmÊrke på.. fÞr man kan få det man har betalt for.
Der er nok en grund til at de har så dårlige anmeldelser, desvÊrre vÊlger man ikke selv hvem skolen vÊlger at bruge.
Det er simpelthen så ring, og jeg er trÊt af min partner gang på gang bliver ved med at betale for det makvÊrk, og hvert år har glemt for dårligt det var, det må vÊre den eneste grund til de overlever, at folk har glemt hvor ring det var for 1 år siden, sidst skolefoto's blev taget.
2025幎12æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ