Vi har haft Ãsterbro Dyreklinik i flere Ã¥r, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tÊt pÃ¥ vores bopÊl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde fÞdt 2 hvalpe, hvor den ene desvÊrre dÞde. Vi henvendte os til Ãsterbro Dyreklinik og aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥ fantastisk god og proffessionel... ãã£ãšèŠã
Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden Ã¥bning gennem ca.10Ã¥r), oplevede jeg at D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 stjerner rÊkker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlÊger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÞger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlÊge i KÞbenhavn? PÃ¥ Ãsterbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og sÃ¥vel mennesker som kÊledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i hÞjsÊdet.
Strandboulevarden 117, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
En svÊr situation blev så god som den kunne blive. Vi var i de bedste hÊnder og mÞdte stor forståelse, professionel omsorg og overskud.
Mvh S&T

Ãsterbro Dyreklinik ããã®åç
Ãsterbro Dyreklinik er fantastiske. De har reddet vores seniorkat Mini flere gange. Vores nu snart 17 Ã¥rige kat havde for 4-5 Ã¥r siden en gevÊkst i tandkÞdet der viste sig at vÊre en krÊftknude. Hun fik en tandrensning og opereret knuden vÊk og kom sig helt, trods udsigterne ikke var gode. KrÊften er ikke vendt tilbage.
For nyligt blev hun syg med markant forhÞjede levertal og en lever der mere eller mindre var stÃ¥et af. DyrlÊgen startede straks en effektivt behandling og fulgte op med kontrol dagen efter. Der var markant fremgang og efterfÞlgende har vi behandlet hende herhjemme med tÊt kontakt til Ãsterbro Dyreklinik. 3 uger senere har vi fÃ¥et taget nye blodprÞver der viser at Mini er kommet sig rigtig godt og blot har brug for en kosttilpasning og nogle kosttilskud for at fÃ¥ de sidste blodprÞve-vÊrdier ned pÃ¥ normalen. Det er et mirakel og vi er yderst taknemmelige for indsatsen fra Ãsterbro Dyreklinik og at de ikke giver op pÃ¥ en senior-kat, trods det sÃ¥ sort ud begge gange.
Hele personalet fortjener ros, men vi vil sÊrligt takke Louise og Lisbeth.
Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde fÞdt 2 hvalpe, hvor den ene desvÊrre dÞde. Vi henvendte os til Ãsterbro Dyreklinik og aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥ fantastisk god og proffessionel behandling.
De var simpelthen så sÞde. Chika havde desvÊrre et dÞdt foster i maven og måtte akut opereres. Alt gik heldigvis godt, takket vÊre nogle super dygtige dyrlÊger. Vi vil helt klart anbefale klinikken og komme der igen , uden tvivl.
Situationen blev lÞst, men bestemt ikke mere og tog alt for lang tid.
Som kunden fÞlte vi ligegyldighed siden vi flere gange måtte rykke og fÞlge op på en sag, der burde have vÊret 'piece of cake'.
Undskyldning var der nok af, men i sidste ende Êndrer det ikke på fÞlelsen af, at det ikke betÞd alverden for klinikken at have hånd i hanke med vores sag fra start til slut.
Vi har ellers vÊret tilfredse med klinikken over årene, men vÊlger en anden fremadrettet.

Ãsterbro Dyreklinik ããã®åç
Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Ãsterbro Dyreklinik 2 gange i lÞbet af de sidste mÃ¥neder. FÞrste gang var en akut konsultation pÃ¥ en lÞrdag, hvor de var super sÞde og hjÊlpsomme tiltrods for at min hund aldrig har vÊret der fÞr. Anden gang var ifm med en planlagt tandrensning. Begge gange var jeg meget tilfreds og tryg.
De har fremover fået mig som ny fast kunde og jeg kan kun give dem de allerbedste anbefalinger - de er både gode og rimelige i prisen. Tak :-)
Den bedste forklaring så jeg forstod. Selvom det var et meget svÊrt valg jeg skulle tage tog de sig god tid til at forklare hvor syg min prinsesse var og tog sig godt af hende.
Selvom jeg kommer fra den anden ende af KÞbenhavn var jeg glad for at vÊlge Ãsterbro Dyreklinik og kommer igen nÃ¥r jeg engang for en kat igen. 5 stjerner fordi jeg ikke kan give 6.
Da jeg skulle finde en dyrlÊge til Felis. Brugte jeg trustpilot og faldt over Ãsterbro Dyreklink. Jeg skrev en mail. Og fik svar med det samme om mine spÞrgsmÃ¥l. Dog grundet Lisbeth er pÃ¥ barsel. Men det skal ogsÃ¥ roses at arbejdet betyder sÃ¥ meget at man ikke kan lade det ligge â¥ïžðððŒ Jeg blev utrolig godt informeret i mailen med mine spÞrgsmÃ¥l. Og valgte derfor at ville Ãsterbro Dyreklinik nÃ¥r Felis ikke lÊngere var i lÞbetid. Vores lille Felis har det sÃ¥ fint efter sin sterilisering og Þre tattoo. Det sÞde personale var dog lidt forvirret med hendes journal og info om hvorfor hun havde fÃ¥et fjernet hele livmoderen. Da dyrlÊgen Ingrid ikke havde fÃ¥et skrevet journal ind endnu pga. syg barn. Er dog meget glad for at Ingrid tog sig tid til at ringe til mig dagen efter og informere om selve steriliseringen. Det var sÃ¥ fint, sÃ¥ fint.
Da man fik mange informationer med hjem mundtligt da man hentede Felis. Kunne det vÊre dejligt at fÃ¥ et lille skriv med hjem med det ogsÃ¥. Som hvor lang tid hun skal have dragten pÃ¥, at man skal stÞvsuge tattoo svÊrten vÊk og ikke med en vÃ¥d klud. Men Ingrid var ogsÃ¥ sÞd at gentage det jeg havde pÃ¥ sinde at fÃ¥ gentaget. Vi er ovenud lykkelige for Ãsterbro Dyreklinik. Og har 100% fundet hendes kommende dyrlÊge sted. TAK â¥ïž Felis er blevet ekstra meget kontaktsÞgende. Er det noget hun altid vil vÊre eller er det medicinen der er med til det?

Ãsterbro Dyreklinik ããã®åç
Jeg har haft min hundedreng (Grand Danois) inde til en tandrensning og fjernelse af Epulis i fuld narkose. Det var en rigtig god oplevelse for både min hundedreng og mig selv. Personalet gav sig tid til ham, var nÊrvÊrende og super professionelle. Han vågnede hurtigt efter operationen og var godt smertestillet. Han gik logrende derfra og kommer rigtig gerne igen :-)
Vi er nu kommet i klinikken i godt to år og har kun mÞdt kompetent, venligt og omsorgsfuldt personale, der udviser Êgte interesse for min hunds problemer. Jeg var ikke det mindste usikker ved at overlade Palle i deres hÊnder, da han skulle kastreres og alt var da også i orden bagefter. Jeg kan kun anbefale klinikken.
Vh Palle og hans familie
En klinik ud over det sÊdvanlige- Har nu vÊret inde hos både Lisbeth og Mia, og begge er super fantastiske.
Vi fÞler os meget trygge og har fuld tillid til deres vurderinger og rådgivning.
Ligeledes er deres sygeplejersker også sÞde og imÞdekommende.
Alt i alt, dejlig klinik fuld af empati og kompetence...
Har aldrig oplevet en klinik som denne, her er der fokus på dyrene og IKKE patienternes pengepung!
Vi har nu vÊret faste "kunder" i nogle år, da vi har en Êldre hund, der har brug for at komme forbi kontinuerligt.
Vi kunne aldrig finde på at bruge andre dyrlÊger og har også henvist flere, som også er glade og tilfredse.
Ãsterbro dyreklinik fÃ¥r mine varmeste anbefalinger.
Min hund få altid god, venlig og professionel behandling, om det er til årlig vaccination eller til tandrensning.
Kompetente og professionelle, god rådgivning og hjÊlp i forbindelse med min kats sygdomsforlÞb :-)
Kan klart anbefales. Det bliver min faste dyreklinik fremover.
Jeg skulle til tjek med min nye hvalp. Jeg oplevede en meget engageret og interesseret dyrlÊge, der tog sig til til at besvare mine spÞrgsmål. Udelukkende en god oplevelse.
En god oplevelse!
Og operationsarret er så fint og heler flot.
Tusind tak for jeres professionelle og lynhurtige hjÊlp til vores lille hund. TÞr ikke tÊnke på hvordan det ellers kunne have bredt sig, hvis i ikke havde vÊret så hurtige og kompetente til, at hjÊlpe. Vi er nu i gang med det videre forlÞb og håber at det snart er overstået. Sidst men ikke mindst er det da bare vildt flot at i ringer og spÞrger til patientens tilstand dagen efter han har vÊret i narkose. TAK - jeg vil anbefale jer til alle "Þstrebroer" der har dyr. Hilsen Phisters familie. /Tina
Det er sjÊldent, man finder en dyreklinik, hvor dyrlÊgerne og personalet tager sig så godt af/god tid til den enkelte patient og lytter til deres kunder. Alt personale er venlige og imÞdekommende. Alt i alt en af de bedste (hvis ikke den bedste) dyreklinik i KÞbenhavn.
SÃ¥ hvis du mangler gode, kompetente og skÞnne dyrlÊger og personale, hvor professionel faglighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd med omsorg, kÊrlighed og et kÊmpe overskud til bÃ¥de dyr og mennesker. - vil jeg varmeste anbefale Ãsterbro Dyreklinik!
Thumbs up og potedask fra Fam. BlåbÊr <3
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã