Østerbro Dyreklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft Østerbro Dyreklinik i flere Ã¥r, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tÊt pÃ¥ vores bopÊl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde fÞdt 2 hvalpe, hvor den ene desvÊrre dÞde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fÃ¥et sÃ¥ fantastisk god og proffessionel... もっず芋る

Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden Ã¥bning gennem ca.10Ã¥r), oplevede jeg at D... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner rÊkker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlÊger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院
  3. 救急動物医療サヌビス
  4. 家畜飌料販売業者
  5. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

SÞger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlÊge i KÞbenhavn? PÃ¥ Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og sÃ¥vel mennesker som kÊledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i hÞjsÊdet.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Tilfredshed

Østerbro Dyreklinik er bestemt besÞg vÊrd. Det ualmindeligt kompetente personale er guld vÊrd. De ved hvad de har med at gÞre, bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder dyrene og ikke mindst dyrenes mennesker. De er yderst professionelle i deres behandlinger, og ikke at forglemme hvordan deres kunder skal rÃ¥des og vejledes i forbindelse med deres elskede dyrs sygdomme/skavanker.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale ØSTERBRO DYREKLINIK.
Mange hilsner Lone Vain Hald

2016幎11月20日

Omsorgsfuld hjemmeaflivning

Da min gamle hund ikke kunne mere, besluttede jeg mig for, at få den aflivet i hjemmet. Jeg fik besÞg af dyrlÊgen, der gav sig god tid og udviste stor omsorg for både mig og min hund. Selv om det naturligvis aldrig er en rar oplevelse, at få sin hund aflivet, synes jeg alligevel, at det var en god oplevelse - og den bedste lÞsning for min hund.
Derfor stor tak for altid varm, yderst kvalificeret og kompetent behandling af min hund gennem mange år.
De allerbedste anbefalinger til dyreklinikken.

2016幎11月16日
自発的なレビュヌ

Manglende kommunikation gik ud over min hund

Jeg vil starte med at nÊvne at jeg fÞrst indgiver anmeldelsen nu, da min hunds forlÞb fÞrst nu er fÊrdigt.

Jeg var inde med min hund d 27/1-16 for at få lavet en tandrensning, hvorfor den blev lagt i narkose. Jeg blev ringet op under narkosen at de havde trukket 2 lÞse tÊnder ud på grund af tandkÞdsbetÊndelse. De havde ikke kunne få fat på mig fÞrste gang og var blevet nÞd til at tage en beslutning. Det var helt fair.
Jeg fik dem lidt billigere, da jeg jo ikke var blevet spurgt fÞr det var sket, hvilket jeg syntes var god stil.
Jeg fik min hund med mig og det var egentlig en fin oplevelse at vÊre der. Det er jo altid lidt nervepirrende at overlade sin hund og at den skal i narkose. De havde endda luftet hende efter narkosen inden jeg hentede hende. Super dejligt. Der er ikke en finger at sÊtte på deres faglige kompetence eller service i klinikken. Har altid vÊret glad for at komme der.

MEN ... De havde lige glemt at informere mig om at hun havde paradentose. Ej heller opfordret til at jeg skulle komme igen og få taget rÞntgen. Jeg troede alting var i den skÞnneste orden, nu når hun havde fået trukket de 2 tÊnder ud og renset tÊnder.
Under et halvt år efter tandrensingen begynder min hund at lugte virkelig fÊlt ud af munden. Man kan se i hendes tandkÞd der er noget helt galt og da jeg henvender mig på klinikken får jeg den melding at de jo ikke kan redegÞre for hvorvidt jeg har vedligeholdt min hunds tÊnder eller ej OG at mange hunde får problemer med tÊnderne efter fÞrste gang de har vÊret til tandrens (når de er kommet op i alderen)
Det undrede mig lidt at få den melding. For hvorfor skulle man så ville få lavet en tandrensning på sin hund i fÞrste omgang?

Jeg havde lyst til at få en second opinion på KÞbenhavns dyrehospital hvor en tandlÊge undersÞgte hende.
Hun havde svÊr paradentose og skulle have trukket 18 tÊnder ud!
Jeg var enormt ked af det og frustreret - jeg havde SÅ dÃ¥rlig samvittighed over at min hund havde gÃ¥et med de smerter i nÊsten 10 mÃ¥neder, hvor de var blevet trukket ud med det samme, hvis jeg havde fÃ¥et det af vide dengang.

Da jeg skrev anmeldelsen i fÞrste omgang, tog ejeren af Østerbro Dyreklinik kontakt til mig og bÃ¥de hende og jeg og tandlÊgen pÃ¥ KÞbenhavns Dyrehospital har vÊret i en uddybende dialog, sÃ¥ der blevet fundet hovede og hale i, hvor kommunikationen gik galt.
Der var mange andre ting, jeg også var frustreret over, som heldigvis har vÊret misforståelser. Blandt andet hvorfor de ikke tog de rÞntgen, når de nu havde hende på operationsbordet. Men ligesom at jeg har vÊret ked af det, ville andre vÊre trÊtte af hvis det BLEV gjort uden deres samtykke.

Jeg er super glad for at have fÃ¥et bearbejdet forlÞbet og jeg synes ogsÃ¥ det viser at Østerbro's dyreklinik har oprigtig interesse overfor kunderne og deres dyr. Desuden fortalte hun mig at de overvejer at Êndre pÃ¥ processen, sÃ¥ der er klare linier pÃ¥ forhÃ¥nd med kunderne, hvis man ikke kan fÃ¥ fat pÃ¥ dem, mens deres dyr ligger i narkose.
Det bliver dog stadig kun til tre stjerner idet, det ikke Êndrer pÃ¥ at det har vÊret en meget frustrerende og dyr proces for mig og min hund og dÃ¥rlig kommunikation gik ud over min hund. Jeg er dog super glad for at Østerbros dyreklinik har taget kritikken fuldstÊndig til sig og tilmed handlet pÃ¥ den.

2016幎11月14日

KÊre Nadia.
Det gÞr mig utrolig ondt at lÊse, hvor meget din hund har vÊret igennem - og jeg er naturligvis ked af, at du ikke har vÊret tilfreds med den behandling, din hund har modtaget i klinikken. Når vi har en hund (eller andet dyr) bedÞvet, er det vanskeligt, at afgÞre, hvornår det er i orden at lave ekstra behandlinger uden det på forhånd er aftalt med ejer. Derfor forsÞger vi altid at kontakte ejer telefonisk, for at få accept til at gÞre yderligere. Lykkes det ikke bliver vi nÞdt til selv at tage en beslutning - som i dette tilfÊlde at fjerne to tÊnder uden forudgående aftale med dig, da vi mener, vi har pligt til at behandle en smertefuld tilstand med det samme. Derimod har vi vurderet, at vi ikke kunne tillade os, at udsÊtte dig for ekstra udgifter ved at tage rÞntgen uden din tilladelse. Vi er naturligvis frygtelig kede af, at det nu viser dig, at du gerne ville have haft det. En tandrensning kan på ingen måde forvÊrre tilstanden - og der er ikke nogen i klinikken, der mener at have sagt, at tandproblemer ofte opstår efter fÞrste tandrensning. Når en hund er disponeret for parodontose kan forlÞbet, som du har oplevet udvikle sig ganske hurtigt - og det havde ikke Êndret på det endelige forlÞb, hvis vi havde taget rÞntgen den dag, din hund var i klinikken - Men jeg kan sagtens forstå, at det havde vÊret rart for dig at vÊre forberedt eller få fjernet tÊnderne tidligere. Jeg har talt med dyrlÊgen, der behandlede din hund på KÞbenhavns Dyrehospital - og han er ikke enig i, at skulle have sagt de ting, du skriver - eller i, at vi har handlet fagligt ukorrekt. Han vil meget tale forlÞbet igennem med dig igen, og forklare dig, hvad han har ment. Når det er sagt - jeg kan sagtens forstå din frustration - og jeg kan se, at kommunikationen på en eller anden måde ikke har fungeret. Jeg ville vÊre meget glad for at få lov at tale forlÞbet igennem med dig, og vil naturligvis gerne Êndre på de ting, der har gjort, at du ikke har vÊret tilfreds med forlÞbet - jeg har ind til nu kun mit personales version af sagen - og jeg er naturligvis lydhÞr, hvis din opfattelse er anderledes. Desuden synes jeg, at du er ganske fair i din bedÞmmelse, da du faktisk også nÊvner de ting, du har vÊret tilfreds med. Hvis du sender en mail direkte til klinikken vil jeg ringe dig op inden for de nÊrmeste dage - og jeg håber vi på den måde kan finde frem til, hvor det var kommunikationen gik galt - og om vi kan gÞre noget for at hjÊlpe dig herfra.

Fremragende omsorg

Jeg har vÊret forbi to gange med en syg kat, og der er blevet ydet fremragende og empatisk service. Jeg fÞler mig tryg ved at de vil dyret det bedste, og ikke prÞver at sÊlge unÞdige behandlinger. De har også foretaget yderligere tests uden beregning.

2016幎10月13日
自発的なレビュヌ

Tryg og Êrlig behandling!

Jeg har haft min westie hos Østerbro dyreklinik siden jeg fik ham og har i hele forlÞbet fÃ¥et en god og Êrlig behandling. Josephine er altid klar til at uddybe hvad hun tÊnker og hvorfor hun mener den foreslÃ¥ede behandling er nÞdvendig og hvad den kan hjÊlpe med. Jeg er hver gang blevet bedt om at ringe efterfÞlgende for at fortÊlle hvordan det gÃ¥r med behandlingen - det tyder pÃ¥ engagement fra klinikkens side!

Klinikken er altid behagelig at komme ned i og man bliver altid mÞdt med et smil - også selvom man kun er på "min hund er bange for jer"-besÞg (:

Kan kun anbefale Østerbro dyreklinik!

2016幎6月15日

FANTASTISK klinik

Vi var i nÞd med vores hund idag lÞrdag efter klinikken var lukket. Vi fik alligevel fat i Lisbeth- hun tog sig tid til at lade os komme forbi og hun tilså vores hund. Hun stillede hurtigt 'diagnosen' en slem infektion efter en stÞrre operation på et andet hospital.
Hun er fantastisk, super empatisk, medfÞlelse, smilende og giver sig tid til at forklare, så vi fÞlte os trygge og fantastisk behandlet da vi gik ud af dÞren.
Vi kommer bestemt igen og anbefaler varmt Lisbeth.

2016幎5月29日

Meget tilfreds!

Personalet er super sÞde, imÞdekommende og gode til at informere og jeg var helt tryg igennem mine hundes tandrensninger. Da den ene af mine hunde var meget ked af det, efter han vågnede fra narkosen, blev han pakket ind i et tÊppe, mens en af de ansatte sad med ham til han faldt til ro. Deres tÊnder var meget flotte og de var begge hurtigt friske igen :-)

Jeg valgte dem på grund af god omtale og deres anmeldelser herinde og jeg har på ingen måde fortrudt mit valg. Østerbro Dyreklinik har min varmeste anbefaling!

2016幎2月4日

Trygt, varmt og god Service

God service og god kommunikation. Når man er frustreret over sit elskede kÊledyrs ve og vel? Er det betryggende at man fÞler sig i gode kompetente hÊnder, det er jo både os og kÊledyret der skal fÞle sig godt behandlet og tryg. Tak for god behandling. mvh Lone Christiansen ( Sniff's Mor)

2015幎11月22日
自発的なレビュヌ

Mit fÞrste besÞg hos Østerbro dyreklinik i dag:)
Venlige sygeplejersker og en dyrlÊge der ved hvad hun snakker om. Vi kommer igen snart til vaccination:)

2015幎10月19日

Varm anbefaling

Vi skiftede til Østerbro Dyreklinik fordi det var for langt at kÞre til Valby Dyrehospital hvor vi var kommet med vores hund. Vi havde hÞrt meget godt om stedet og vi er blevet sÃ¥ glade for at komme her. Begge dyrlÊger( og sygeplejersker ) er utrolig dygtige og yderst kompetente, og samarbejder med andre relevante fagfolk hvis nÞdvendigt . Vi er meget trygge og ved at vi fÃ¥r den bedste behandling, altid et smil, og tÊt samarbejde med vores dyrlÊge som virkelig brÊnder for at hjÊlpe og altid er fantastisk fair med priser og hensyn, OG de har Ã¥bent lÞrdag hvilket gÞr mig meget tryg. Jeg kan varmt anbefale dette sted.

2015幎10月15日
自発的なレビュヌ

Dårlig og manglende kommunikation, samt misforståelser igennem forlÞbet.

Vi valgte denne klinik, udelukkende pga. den ratede hÞjt på TrustPilot. DesvÊrre går vi ikke derfra med en god oplevelse og har i den grad fortrudt vores valg.
Det er ikke hver dag man får sin hund steriliseret, men uanset hvor man går til lÊgen henne, forventer man en professionel og god modtagelse. Da jeg ringede ned til klinikken for at hÞre hvordan forlÞbet for vores hund vil blive, var der ikke tid til at svare på mine spÞrgsmål. Men jeg fik dog at vide at jeg kunne blive hos hunden indtil den havde fået prÊ medicin. Det viser sig at det er noget det siger for at vÊre fleksible, men det er langt fra sandheden. Da jeg kommer ned til klinikken med hunden, så bliver jeg ikke medtaget og der kommer en person og bare går med hunden uden at spÞrge mig om jeg skal med. Det efterlader mig forvirret og ked af det, da det jo ikke var hvad jeg fik at vide i telefonen. Samtidig i klinikken, taler jeg med en kvinde, som ikke prÊsenterer sig for mig, men underretter mig kort om indgrebet. Hun spÞrger mig om jeg vil ringes op, når hunden vågner, eller om jeg vil vÊre der kl. 13.40 når dyrlÊgen er der. Jeg vÊlger det sidste. Til min store overraskelse, er den kvinde jeg har talt med, den dyrlÊge der har opereret vores hund, det går op for mig kl. 13.40. Derfor benytter jeg muligheden for at give noget konkret feedback omkring min oplevelse af den manglende kommunikation, hvor jeg blot får at vide "jeg hÞrer hvad du siger". Jeg har haft den her oplevelse og har synes det har vÊret svÊrt ubehageligt og ville gerne have vÊret det foruden.
Vi håber for vores hunds skyld at deres faglighed er bedre end deres service og kommunikation.

2015幎10月15日

Østerbro Dyreklinik からの回答

KÊre Marianne Grace. Vi har siden dit besÞg i klinikken talt dette forlÞb igennem rigtig mange gange - da det på mange måder har vÊret usÊdvanligt. Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse - men vi synes også, at din kritik af os har vÊret meget hård. Vi har alle haft en fÞlelse af, at vi har forsÞgt at gÞre alt, hvad vi overhovedet kunne, for at du skulle vÊre glad for forlÞbet - og må erkende, at det ikke er lykkes. Vi er udmÊrket klar over, at man kan vÊre endda meget nervÞs, når ens hund skal opereres, og vi synes, at vi generelt gÞr hvad vi kan for at hjÊlpe folk til at fÞle sig så trygge som muligt. Da du ringede for at bestille tiden, havde du mange spÞrgsmål til forlÞbet- og jeg mener ikke, at de 15 minutter min sygeplejerske brugte i telefonen er urimelig kort tid - isÊr ikke, når vi efterfÞlgende (fordi vi vidste, du havde meget af spÞrge om) satte en halv time af til dig om formiddagen for at besvare det, vi ikke havde nået i telefonen. Vi burde måske i stedet for at spÞrge, om resten af spÞrgsmålene kunne vente til I kom have tilbud en opringning på et andet tidspunkt, og det vil vi også gÞre, hvis vi en anden gang skulle havne i en lignende situation. Det gÞr mig også ondt, at du havde en dårlig oplevelse, fordi du ikke var sammen med din hund - mens den fik sin forbedÞvelse. Hvis man har en forventning om, at man skal vÊre hos sin hund, mens den falder i sÞvn og forlÞbet bliver anderledes, kan det naturligvis vÊre frustrerende. Det er dog vigtigt for mig at pointere, at du flere gange blev tilbudt at vÊre med - men at jeg vurderede, at det var vigtigere, at prioritere hundens sikkerhed (der naturligvis er bedre, når hunden bedÞves på operationsstuen) - isÊr da jeg så, at din hund var en race, der har stÞrre risiko end andre ved at blive bedÞvet. Det var bestemt min opfattelse, at vi var enige om, at det var bedst, at vi gjorde det på den måde - og derfor var jeg også overrasket, da det senere viste sig, at det ikke var tilfÊldet. Det var på ingen måde negativt ment, da jeg til din kritisk af stedets procedurer på et tidspunkt kom til at bruge sÊtningen "Jeg hÞrer, hvad du siger". For det var netop, hvad jeg gjorde. Du gav mig en masse forslag til, hvordan du mente, vi skulle Êndre flere af vores procedurer på stedet - og da det hidtil har fungeret rigtig godt - synes jeg det ville vÊre lidt meget, at love, at vi ville Êndre på dem fremover. Jeg er dog ikke enig i, at det var det eneste jeg sagde. Det skal indrÞmmes, at jeg måske var lidt overvÊldet af alt, hvad der blev sagt - men jeg synes bestemt, at jeg lyttede til, hvad du mente - og synes også det er fair nok, at jeg ikke er helt enig med dig. Ligeledes er fair nok, at du ikke synes, at vi er gode nok til at kommunikere, men jeg synes, det er hårdt, at du vurdere os med 1-stjerne, der betyder, at vi har vÊret i ond tro - hvilket jeg kan garantere ikke er tilfÊldet. Det er meget trist, når kommunikationen fungerer så dårligt, som den gjorde i dette tilfÊlde - og derfor har jeg også indbudt til en ekstra samtale om dette. Jeg respekterer fuld ud, at du ikke har lyst til dette - men håber at du et eller andet sted dog vÊrdsÊtter, at vi har passet rigtig godt på din hund - at operationen er gået godt - og der ikke har vÊret nogle problemer i den retning. Jeg Þnsker jer alt det bedste fremover.

Godt men kunne vÊre bedre

Utroligt sÞd sygeplejerske, som gav alle de informationer, man overhovedet kunne have brug for.
En ret afvisende dyrlÊge, der tydeligvist ikke havde lyst til at besvare spÞrgsmål om indgreb, hun ikke selv var inde over.
Blev ringet op dagen efter indgrebet, hvilket var skÞnt, men jeg informerede om komplikationer efter indgrebet og forventede et opfÞlgende opkald, som aldrig kom.
Alt i alt en god oplevelse som dog godt kunne have vÊret bedre.
Vil dog gerne anbefale klinikken ene og alene pga. sygeplejersken og den anden dyrlÊge, jeg kort talte med.

2015幎9月4日

Østerbro Dyreklinik からの回答

KÊre Henriette. Tak for din anmeldelse. Jeg synes, det er en meget fair måde du beskriver klinikken på. Det er sympatisk, at du både fremhÊver, hvad du har vÊret tilfreds med - og hvad du synes, kunne vÊre bedre. Hvis pågÊldende dyrlÊge har virket afvisende, har det bestemt ikke vÊret hensigten. Som udgangspunkt foretrÊkker vi, når det er muligt, at det er behandlende dyrlÊge, der beskriver forlÞbet. Til gengÊld er det slet ikke i orden, at du ikke er blevet ringet op af en dyrlÊge, når du fortalte os, at din kanin ikke var kommet i gang med at spise endnu, da vi rutinemÊssigt kontaktede dig dagen efter. Dette skyldes den misforståelse, at vi havde forstået, at du ville kontakte os, hvis det ikke blev bedre i lÞbet af eftermiddagen. Men det er vores ansvar at sikre, at der ikke opstår sådanne misforståelser - og derfor gennemgår vi dit forlÞb på mandag for at sikre, at lignende situationer ikke sker igen. Jeg har prÞvet at kontakte dig telefonisk - men sender i stedet en uddybende e-mail til dig.

Eliten, Topklasse, Den Bedste Dyreklinik

Vi har igennem snart tre Ã¥r ofte haft brug for Østerbro Dyreklinik til vores to katte. Altid er vi blevet mÞdt med stor faglighed, forstÃ¥else og omsorg for bÃ¥de vores katte og os. At vi stadig har vores treÃ¥rige kat, skyldes udelukkende Lisbeths store faglighed og dygtighed. Er der brug for speciel lÊgehjÊlp, kan man vÊre sikker pÃ¥ altid, at blive henvist til de bedste. Derudover en service der er langt over det forventelige, opringninger mm, efter behandlinger og besÞg. Dertil kan lÊgges yderst rimelige priser. Alt dette og meget mere gÞr, at vi altid kan fÞle os trygge ift. vores katte, vi ved hjÊlpen altid er der.
Hele Østerbro Dyreklinik skal have en stor tak.
Jeg kan kun give dem mine allerbedste og varmeste anbefalinger

2015幎7月20日

Fantastisk hjÊlp og omsorg

Vi har desvÊrre en del gange haft brug for lÊgehjÊlp til vores ene kat, men sÃ¥ er det godt der findes klinikker som Østerbro dyreklinik. De er altid yderst hjÊlpsomme, og med stor professionalisme. Akut hjÊlp, behandling og yderst fornuftige priser. Alt i topklasse.
Kan varmt anbefales

2015幎7月9日