Hurtigt batteriskift på 1,5 time og endda også af iPhone 13 mini, som er svÊrt at finde steder, der kan
Jeg skulle have lavet bagover pÃ¥ min gamle samsung tlf. Spurgte i butikken om den kunne laves, kunne det betale sig og hvor lang tid det ville tage. Den kunne sagtens lave og det kunne ogsÃ¥ betale si... ãã£ãšèŠã
Over al forventning pÃ¥ ROs torv. Skulle have skiftet skÊrm, den blev skiftet i november og da den sÃ¥ lÞsnede sig i et hjÞrne i januar, lavede de det uden beregning. Ydermere skulle de skifte batteri i... ãã£ãšèŠã
Vi har af flere omgange benyttet butikken til skift af skÊrme. Altid hurtig og professionel service. Derfor kÞrer vi altid fra HolbÊk hertil, når noget skal fixes. 5 stjerner herfra
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
PhonePower er en af Danmarks absolut fÞrende mobilreparatÞrer. Med over 10 års erfaring og nogle af landets dygtigste teknikere, er du sikret den suverÊnt bedste behandling. PhonePower er autoriseret reparatÞrer og har altid fingeren i pulsen over nyeste teknologier og smartere lÞsninger til kunderne.
ROS TORV 1, st. BUTIK 130, 4000, roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@phonepower.dk
- www.phonepower.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det er der vÊrste sted nogen sinde
Det er der vÊrste sted nogen sinde , jeg skulle ha skiftet 2 glas på mit kamera , da jeg skulle afhente min telefon igen havde de Þdelagt mit panser glas, de benÊgtede i fÞrste omgang men endte med at skifte det. Da jeg så kommer hjem og åbner kameraet for at tage et billede så er der en sort plet på , hvilket er noget der nu sidder under glasset som de har skiftet. Jeg venter tilbage i butikken hvor de benÊgter alt og siger at linsen er Þdelagt og at den var det da jeg afleveret den. Hvilket er lÞgn , og jeg kunne fremvise dette på tidligere billeder hvor der ikke er en sort plet på.
Det hele ender med at de giver mig selv skylden og benÊgter alt og jeg går derfra 700kr fattigere og et ubrugeligt kamera.

PhonePower ããã®åç
Rigtig god service hos Phonepower
Rigtig god service hos Phonepower! De har hjulpet mig sÃ¥ mange gange. ð
Rigtig god service
Rigtig god service! Kan varmt anbefales.ð
Roskilde bedste mobil reparationâŠ
Roskilde bedste mobil reparation anbefales hel sikkert ð
Rigtig god service.ðde er altidâŠ
Rigtig god service.ðde er altid hjÊlpsom. Jeg er meget tilfreds.
Anbefalestil alle ð
Rigtig god service hos Phonepower
Rigtig god service hos Phonepower! Byens bedste.
FlÊkket skÊrmcover
Jeg kom ind med et flÊkket skÊrmcover. De reparerede det på et par minutter og ville ikke have noget for det.
God, venlig og professionel behandling.
Virkelige god service mega sÞdeâŠ
Virkelige god service mega sÞde medarbejder anbefales
Fantastisk oplevelse i Phonepower.
Fantastisk oplevelse i Phonepower.
De fixede min telefon på en halvtime som havde vandskade.
Bedste mobile reparation i Roskilde ð
Virkelig god og meget hurtig betjening.
Virkelig god og meget hurtig betjening.
Anbefales :-)
Jeg er virkelig imponeret overâŠ
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af reparationen på min mobil. Servicen var hurtig, og min telefon ser ud og fungerer som ny igen. Teknikeren var dygtig og professionel, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres service til andre!
Anbefaling - hjÊlpsomme
Jeg kom til at smadre min skÊrm på min Macbook Air. Jeg har så vÊret i dialog med Phonepower, de har vÊret super sÞde og hjÊlpsomme. Der gik dog 3 uger fÞr jeg fik min skÊrm hjem, det kan jo ske. Nu har jeg en ny skÊrm der virker og jeg er meget tilfreds. Reparationen tog kun 1 time og der var flere dage jeg bare kunne komme og aflevere min pc når det passede mig i lÞbet af dagen. Virkelig nemt og dejligt. Jeg er super tilfreds og gode priser.
Kedelig oplevelse..
Kedelig oplevelse..
Var ude og skulle haâ et nyt batteri i min IPad i fredags. Fik nyt i for under et Ã¥r siden, men der er en garanti pÃ¥ et Ã¥r, sÃ¥ de ville bestille et nyt hjem til mig. Bliver ringet op idag tirsdag og aftaler vi kommer forbi idag. Bliver mÞdt af en anden medarbejder ind i fredags og hans fÞrste kommentar er at der kun er 6 mÃ¥neders garnanti pÃ¥ batterier !!! .. han indvillige i at det bliver lavet pÃ¥ garantien. Men han bliver ved med at sige, at alle andre steder er der ogsÃ¥ kun 6 mÃ¥neders garanti. Hvilket en hurtig Googel sÞgning viser ikke er rigtigt.Jeg fÃ¥r desvÊrre et uoriginal batteri sat i og en efterfÞlgende garanti pÃ¥ KUN 6 mÃ¥neder. Og jeg ved det er et uoriginal batteri da det er ca. 300 billiger end det jeg fik sat i for under et Ã¥r siden ⊠med mindre de ogsÃ¥ snÞd mig der..ð€ Virkelig dÃ¥rlig service.
Og vigtigt.. husk altid at fÃ¥ en kvittering med for ellers vil de ikke lave det pÃ¥ garantien .. ogsÃ¥ selv de kan se du stÃ¥r i deres system .. ð
Fantastisk service og ekspertise
Fantastisk service og ekspertise! Jeg var imponeret over den professionelle måde, de tog sig af min udfordring. Personalet var utroligt venlige og hjÊlpsomme. Jeg fik et tip, som var det helt rigtige for mig. Kan varmt anbefale PhonePower til alle.
Derudover fik jeg en mega fed cover til min telefon.
Meget hjÊlpsom og meget sÞde ogâŠ
Meget hjÊlpsom og meget sÞde og venlige.
Anbefales ð
Rigtig godt og billige priser.
Rigtig godt og billige priser.
Anbefales ðð
Fantastisk service!!!
Intet dårligt at sige om den hurtige og gode service.
Rigtig fin service.
Rigtig fin service.
Jeg fik repareret min iPhone 15 skÊrm, som kun er en uge gammel. Nu er den som da jeg kÞbte den.
Rigtig god og hurtig serviceâºïž Jeg fikâŠ
Rigtig god og hurtig serviceâºïž Jeg fik min telefon samme dag, og medarbejderen var meget hjÊlpsom omkring det.