Hurtigt batteriskift på 1,5 time og endda også af iPhone 13 mini, som er svÊrt at finde steder, der kan
Jeg skulle have lavet bagover pÃ¥ min gamle samsung tlf. Spurgte i butikken om den kunne laves, kunne det betale sig og hvor lang tid det ville tage. Den kunne sagtens lave og det kunne ogsÃ¥ betale si... ãã£ãšèŠã
Over al forventning pÃ¥ ROs torv. Skulle have skiftet skÊrm, den blev skiftet i november og da den sÃ¥ lÞsnede sig i et hjÞrne i januar, lavede de det uden beregning. Ydermere skulle de skifte batteri i... ãã£ãšèŠã
Vi har af flere omgange benyttet butikken til skift af skÊrme. Altid hurtig og professionel service. Derfor kÞrer vi altid fra HolbÊk hertil, når noget skal fixes. 5 stjerner herfra
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
PhonePower er en af Danmarks absolut fÞrende mobilreparatÞrer. Med over 10 års erfaring og nogle af landets dygtigste teknikere, er du sikret den suverÊnt bedste behandling. PhonePower er autoriseret reparatÞrer og har altid fingeren i pulsen over nyeste teknologier og smartere lÞsninger til kunderne.
ROS TORV 1, st. BUTIK 130, 4000, roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@phonepower.dk
- www.phonepower.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
PAS PÃ
PAS Pà , det er et USERIÃST firma, fik udskiftet et batteri pÃ¥ en iphone 11, det blev 100,- mere en de reklamere med, meget pÃ¥ telefonen kan ikke bruges mere, da den skriver der er brugt en uoriginal del, altsÃ¥ batteriet, det vil de ikke gÞre noget ved uden ekstra betaling, det er hvad de kalder kunde service, gud fader bevar mig vel

PhonePower ããã®åç
Jeg havde en fantastisk oplevelse hosâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Phonepower-butikken på Ros Torv.De ansatte, der var der var både hjÊlpsomme og vidende om de produkter, de solgte.

PhonePower ããã®åç
SkÊrmreparation og udskift af batteri
Havde brug for en skÊrmreparation og udskift af batteri til min iPhone X.
Hurtig ekspedering af et imÞdekommende og skarpt personale, som har styr på at drive deres butik i hÞj kvalitet.
En kort tur i centeret, og så var min telefon klar til brug igen - nu gået to uger, og det fÞles som en stik ny iPhone.

PhonePower ããã®åç
De har Ã¥benbart ikke forstand pÃ¥ hvadâŠ
De har åbenbart ikke forstand på hvad de laver.
Jeg kommer med min halvgamle Samsung tlf.nypris 1.600 kr fordi den har mistet farverne. SpÞrger om det kan ordnes - og om jeg slipper at betale hvis det ikke kan.
Det kan de ( siger de)
Imidlertid er farverne ikke som de skal vÊre. Alle mine billeder og ikoner er gullige.
Nu fortÊller de, at der var meget andet galt med tlf. som de har repareret, men at det er min skÊrm der skal udskiftes hvis farver skal blive klare (skÊrm ser fin ud). Det vil koste 1.100 kr.
Og så kan jeg få modregnet de 300 kr. jeg har givet for en ligegyldig rep.
Min konklusion er, at de ikke ved hvad de laver.
Det ville svare til at man rep. lydpotten på min bil, selv om det var bremserne der var skyld i problemet.
Spild af 300 kr.
PS. Jeg blev tilbudt prisgaranti hvis jeg ville kÞbe en ny tlf.hos dem
Hvad skulle formålet vÊre med det?
Farvel forever PhonePower +300 kr.
Goddag til ny tlf. Formentlig i elgiganten
for dårligt de ikke står ved deres fejl
jeg fik fikset min mobil og den er nu flÊkket i skÊrmen jeg har plot lagt den på et bord og så flÊkkede den, den bliver ved med og flÊkke og de nÊgter og tage i mod den fordi den er flÊkket (selvom det er deres fejl) min telefons kamera er blevet dårligere og min telefon er blevet meget langsommere jeg synes det er for dårligt og specielt når de siger at de ikke kan tage i mod den selvom det er deres fejl de kan give mig 50% på og få den fikset igen men jeg skal ikke betale for deres fejl.
Super service
Super service. Både per telefon og ved reparation af Iphone. Hurtig, professionelt og hÞflig betjening.
Ikke autoriseret -bare lige fyi
Ikke autoriseret -bare lige fyi
Citat fra deres hjemmeside: PhonePower er et af Danmarks bedste og AUTORISERET reparatÞr⊠det er de sÃ¥ ikke - sÃ¥ nu har jeg en advarsel pÃ¥ min telefon at Apple ikke kan genkende skÊrmen, samt har den nu sort kant rundt om. Valgte dem fordi de var 300 kr billigere, men slet ikke det vÊrd. Hvis jeg havde vidst det havde jeg gÃ¥et et andet sted hen og betalt 300 kr mere - men nu skulle jeg have rep telefonen inden ferieâŠ
Men skÊrmen virker og det gik hurtigt - det er jo altid noget.
virklige god servive
virklige god servive. jeg har lavet en iphone 8 skÊrm og er meget glad for den.
tak for det
PÃ¥ vej hjem fra arbejde cyklede jeg indâŠ
PÃ¥ vej hjem fra arbejde cyklede jeg ind forbi phonepower pÃ¥ Ros torve . Han gav min mobil en ny skÊrm pÃ¥ 15 minutter. Det kostede 599 kr. Det kunne efter min mening ikke vÊre mere effektivt. Virklige god serviceð
SkÊrmskift pÃ¥ min Iphone 11 pro ogâŠ
SkÊrmskift på min Iphone 11 pro og montering af nyt panserglas.
Måtte afregne 3.895,00 kr. En overpris udover alle grÊnser.
En rigtig dårlig oplevelse.
Efter en reparation af glasset bag pÃ¥âŠ
Efter en reparation af glasset bag på og foran på min IPhone 8 begyndte min mobil at miste strÞm og slukke mens jeg var midt i at bruge den. Phonepower tog imod min reklamation med et smil og det endte med at jeg fik et nyt batteri helt uden afregning. Virkelig god service
Thumbs up herfra!ð
Rigtig god service, flinke mennesker og en alt i alt fin butik ð
Super god og hurtig service:)
Super god og hurtig service:)
Jeg vil varmt anbefale dem.
Super god service..
Super god service... fik lavet en Þdelagt skÊrm og et defekt laderstik.. det blev gjort hurtigt og med et smil.. vil klart anbefale!
Fantastisk butik med god service
Fantastisk butik. Som den klodsede mand jeg nu er, har jeg vÊret forbi butikken 4 gange i lÞbet af det sidste år. hver eneste gang har der vÊret en fantastisk service med god kommunikation, et personale der altid modtager dig med et smil og så er de også yderst effektive. helt klart et sted jeg kan anbefale samt et sted jeg vil fortsÊtte med at bruge.
Jeg kom ind med både en Þdelagt skÊrm
Jeg kom ind med både en Þdelagt skÊrm, et batteri og en hÞjtaler som ikke fungerede sÊrlig godt. En halv time senere var det som at få en ny telefon! Super god service og helt sikkert et sted jeg vil benytte mig af fremover
Super fin service
Super fin service, og meget imÞdekommende fra start. Min skÊrm fungere helt fint efter den er blevet skiftet, så super fin butik, skal helt klart have den skiftet der igen, hvis tilfÊldet sker at skÊrmen går i stykker igen.