De app en declareren werkt prima. Wat echter niet werkt is om een declaratie te kopiëren naar een eigen directory dit i.v.m. belastingaangifte. Hierover gebeld en mij werd verteld dat dat inderdaad n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gewoon geen s1 formulier leveren en dan mijn verzekering stopzetten. Echt niet normaal!!!! Gewoon geëmigreerd en nu zonder zorgverzekering. Eindelijk gekregen, wat een gezeik zeg.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zorg en zekerheid heeft een hele vervelende app, eerst via digid inloggen op de app en uiteindelijk kom je gewoon op de website uit, werkt niet snel en efficient. Wat nog belangrijker is; de premie v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Betreft inloggen met digiD ik moet ALTIJD 2x inloggen om in mijn ZZ te kopen. Al diverse keren gebeld, ja mevrouw dat klopt wij werken er aan. Nu meer dan 7 maanden verder nog steeds hetzelfde problee... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Steeds maar geen/of heel laat zekerheid over zorgverleners. Mijn fysiotherapeut niet vergoed.
Mondhygiënist zeer beperkt vergoed.
Lange afhandeling.
Kortom verwarring alomâŠ
Volgend jaar terug naar CZ!

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Tandartsnota 8 Jan ingediend. Bij navraag na 20 minuten wachten werd er gezegd dat nog niet alles is ingevoerd bij afd tandatsdeclaraties. En dat ik maar moet wachten tot begin februari. Vroeg of ik mijn zorgpremie ook later mag betalen,heb het ook nog niet ingevoerd.Later zag ik in de review dat ook de afdeling buitenland laat is met declaraties. Vanaf 1998 verzekert bij ze.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Het woord zegt al genoeg, zorg en zekerheid.Dat betekent veel goede zorg en zekerheid. Dat je goed behandeld wordt,bij deze zorg verzekering. Dus een aanrader. Groetjes Pierre Jansen

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Als je iemand van de klantenservice wil bereiken sta je telkens min. een half uur in de wacht. Eigen risico wilde ik verhogen na aanmelding. Bericht over gestuurd, maar Z en Z reageerde nergens op. Na 3 weken er achteraan gebeld en toen zeiden ze dat ik te laat was. Had binnen 14 dagen gemoeten. Slechte klantenservice. Geen aanrader, volgend jaar direct weer weg.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Zorg en Zekerheid kwam als één van de goedkoopste eruit. Ook voorwaarden waren goed alsmede de premie voor de aanvullende verzekering.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Het fijne is het kontakt met medewerkers dus geen call center en ook voor ouderen een goede aanvullende verzekering zonder kraampakket etc.dus gewoon top!

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Echt spijt dat ik vorig jaar ben overgestapt. Bij alle vorige verzekeraars altijd voor 250,- voor de tanden afgesloten waarvoor ik 2x naar de mondhygiënist kon en 1x naar de tandarts en dan alsnog budget over had.
Nu hetzelfde gedaan maar dan bij deze verzekeraar. Krijg je maar een gedeelte van 1 behandeling van de mondhygiënist vergoed. Ik heb nu dus nog honderden euro's over en kwam er bij de 2e behandeling van de mondhygiënist achter dat ik die volledig zelf moet betalen terwijl ik nog ontzettend veel budget over heb. Rare gang van zaken.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Van een aantal van mijn zorgverleners, met wie ik al jaren een goede verstandhouding heb, heb ik begrepen dat zij het contract met ZenZ niet verlengen omdat hen echt âhet mes op de keel gezet wordtâ en omdat ze âuitgekleedâ worden. Dat is voor mij een een reden om de vertrouwde relatie met ZenZ voor 2023 te heroverwegen.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
In mijn ogen zijn het gewoon oplichters. Je hebt een tandarts verzekering van maximaal 250 euro per jaar met 75% vergoeding. Daar staat op het papier ook mondhygiëne bij. Vervolgens vergoeden ze maar 15 minuten per jaar en de rest mag je lekker zelf bijbetalen. Met andere worden dat die tandarts extra aanvulling nergens opslaat. Jullie zijn gewoon oplichters. Ik hoef geen reactie of zogenaamde verklaring van jullie om dit goed te praten. Ga liever gewoon je werk doen en mensen helpen in plaats van op te lichten

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Als ik 0 sterren kon geven dan zou ik dat meteen doen. Verzoek om gespreid te betalen wordt weggewuifd, compleet verkeerd voorgelicht betreft bepaalde vergoedingen. Ronduit om te janken. Mensen sla deze oplichters over.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Oplichting, ik hem netjes in januari voor het hele jaar betaald. Maar als je zorg nodig hebt betalen ze niet.
Edit: ofdat ik dat al niet gedaan heb

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Mensen pas op voor deze verzekeraar met tand vergoeding. Bij de mondhygieniste krijg je maar 15 min vergoed en geen 75%. Tel uit hun winst als je 2 x per jaar erheen moet.

Zorg en Zekerheid ããã®åç
Slechte zorgverzekering, brutale werknemer aan de telefoon gehad die niet wou meewerken aan een betalingsregeling en door haar zit ik nu bij het cjib en ze hangt nog op in mijn oor!!
Pas op fishing!
Ze sturen mails van betalingsachterstanden (ongeaddresseerd), terwijl je niet eens bij hun zit.
Voor persoonlijk advies heb ik contact opgenomen en ben ik verkeerd geinformeerd door Zorg en Zekerheid waardoor ik onnodige kosten heb gemaakt. Mijn klacht is nog altijd in behandeling en er wordt geen goede oplossing gegeven. Mijn oplossing is om na 7 jaar over te stappen naar een andere verzekeraar. De boel is hier niet goed geregeld bij Zorg en Zekerheid!
Kreeg net een e-mail binnen en de link niet aangeklikt. Dat ik een betalingsachterstand heb en moet betalen. Ik zit totaal ergens anders bij en betaal netjes mân rekeningen.
Blijkt phishing te zijn.
Niet op de link klikken!!
Oplichters!!
Pas op, mails met laatste betalingsherinnering voor deze verzekeringsmaatschappij. Ook met betrouwbaar email adres. Ik had het bijna aangeklikt maar gelukkig meerdere reviews met neppe mails gevonden
Mail 'uw laatste betalingsherinnering' gekregen vanuit noreply (apenstaartje) zorgenzekerheid.nl
Ik ben niet eens bij hen aangesloten?!
Aanvullend pakket tandarts vergoed max 15 minuten gebitsreiniging staat dan verstopt in de voorwaarden.
Is Henk Gerla oplichtende bestuurder bij ZZ ????
Weigeren terugbetaling 2100 euro ivm afgesloten verdragspolis per 1 januari 2022 bij CZ
NIEUWE SLOGAN bij ZZ
Wij reageren NOOIT op vragen van onze klanten .
Na 30 minuten wachten wordt verbinding door ZZ verbroken.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã