Zorg en Zekerheid  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

De app en declareren werkt prima. Wat echter niet werkt is om een declaratie te kopiëren naar een eigen directory dit i.v.m. belastingaangifte. Hierover gebeld en mij werd verteld dat dat inderdaad n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Gewoon geen s1 formulier leveren en dan mijn verzekering stopzetten. Echt niet normaal!!!! Gewoon geëmigreerd en nu zonder zorgverzekering. Eindelijk gekregen, wat een gezeik zeg.

5぀星のうち2の評䟡

Zorg en zekerheid heeft een hele vervelende app, eerst via digid inloggen op de app en uiteindelijk kom je gewoon op de website uit, werkt niet snel en efficient. Wat nog belangrijker is; de premie v... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Betreft inloggen met digiD ik moet ALTIJD 2x inloggen om in mijn ZZ te kopen. Al diverse keren gebeld, ja mevrouw dat klopt wij werken er aan. Nu meer dan 7 maanden verder nog steeds hetzelfde problee... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融・保険

Zorg en Zekerheid に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wie kiest voor Zorg en Zekerheid, kiest voor een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij jou en je buurt staat. Die nog winkels heeft waar je gewoon kunt binnenlopen met je vragen en wensen. Een zorgverzekeraar die allerlei sportieve evenementen organiseert om fit te blijven. Alleen of gezellig samen met anderen. Waarbij iedereen welkom is en je zorg gewoon goed verzekerd is. Heb je vragen, mail ons via ons contactformulier.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Spijt!

Steeds maar geen/of heel laat zekerheid over zorgverleners. Mijn fysiotherapeut niet vergoed.
Mondhygiënist zeer beperkt vergoed.
Lange afhandeling.
Kortom verwarring alom

Volgend jaar terug naar CZ!

2023幎3月7日

Zorg en Zekerheid からの回答

Het klopt dat de contractering dit jaar stroever loopt dan andere jaren. Dit heeft onder andere met de hoge inflatie te maken. Ik snap ook dat het dan teleurstellend is wanneer er iets niet uitbetaald wordt wanneer je dit wel verwacht had. Echter waren al onze voorwaarden voor de vergoedingen vorig jaar al bekend toen de premie bekend werd. Dit is ook op onze website terug te vinden. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Tandartsnota 8 Jan ingediend

Tandartsnota 8 Jan ingediend. Bij navraag na 20 minuten wachten werd er gezegd dat nog niet alles is ingevoerd bij afd tandatsdeclaraties. En dat ik maar moet wachten tot begin februari. Vroeg of ik mijn zorgpremie ook later mag betalen,heb het ook nog niet ingevoerd.Later zag ik in de review dat ook de afdeling buitenland laat is met declaraties. Vanaf 1998 verzekert bij ze.

2023幎1月22日

Zorg en Zekerheid からの回答

Het klopt dat declaraties niet altijd vanaf 1 januari gelijk verwerkt kunnen worden. Dit heeft te maken met alle wijzigingen die per jaar doorgevoerd moeten worden in ons declaratie systeem. Onze excuses voor het ongemak. Zodra het verwerkt is krijg je hier zo spoedig mogelijk bericht van natuurlijk. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

5぀星のうち5の評䟡

Zorg en zekerheid zegt al genoeg.

Het woord zegt al genoeg, zorg en zekerheid.Dat betekent veel goede zorg en zekerheid. Dat je goed behandeld wordt,bij deze zorg verzekering. Dus een aanrader. Groetjes Pierre Jansen

2023幎1月21日

Zorg en Zekerheid からの回答

Bedankt voor jouw mooie review Pierre, daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Slecht!!!!

Als je iemand van de klantenservice wil bereiken sta je telkens min. een half uur in de wacht. Eigen risico wilde ik verhogen na aanmelding. Bericht over gestuurd, maar Z en Z reageerde nergens op. Na 3 weken er achteraan gebeld en toen zeiden ze dat ik te laat was. Had binnen 14 dagen gemoeten. Slechte klantenservice. Geen aanrader, volgend jaar direct weer weg.

2023幎1月11日

Zorg en Zekerheid からの回答

Het klopt dat het erg druk is aan de telefoon. Onze excuses voor het ongemak. Je kan ook altijd gebruik maken van het contact formulier op onze website: https://bit.ly/3XyOe1j. Hier is het ook druk, maar dan hoef je niet fysiek aan de telefoon te blijven wachten. Wanneer je hier jouw verhaal uitlegt dan zullen we het voor je uitzoeken. Met vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon top !

Het fijne is het kontakt met medewerkers dus geen call center en ook voor ouderen een goede aanvullende verzekering zonder kraampakket etc.dus gewoon top!

2022幎12月31日

Zorg en Zekerheid からの回答

Bedankt voor jouw mooie review Joop! Dat is altijd fijn om te horen! Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

5぀星のうち1の評䟡

Echt spijt dat ik vorig jaar ben

Echt spijt dat ik vorig jaar ben overgestapt. Bij alle vorige verzekeraars altijd voor 250,- voor de tanden afgesloten waarvoor ik 2x naar de mondhygiënist kon en 1x naar de tandarts en dan alsnog budget over had.

Nu hetzelfde gedaan maar dan bij deze verzekeraar. Krijg je maar een gedeelte van 1 behandeling van de mondhygiënist vergoed. Ik heb nu dus nog honderden euro's over en kwam er bij de 2e behandeling van de mondhygiënist achter dat ik die volledig zelf moet betalen terwijl ik nog ontzettend veel budget over heb. Rare gang van zaken.

2022幎10月5日

Zorg en Zekerheid からの回答

Hoi Ilse, het klopt dat wij bij bepaalde aanvullende verzekeringen een maximum hebben gesteld aan het aantal minuten gebitsreiniging. Dit is ook in te zien op de vergoedingenpagina's op onze website: bit.ly/3Qyc62q en in onze polisvoorwaarden: bit.ly/2A1uUAT. Voor verdere inhoudelijke vragen hierover kan je het beste contact opnemen via ons contactformulier: bit.ly/3ID1oFC. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Slechte relatie met zorgverleners

Van een aantal van mijn zorgverleners, met wie ik al jaren een goede verstandhouding heb, heb ik begrepen dat zij het contract met ZenZ niet verlengen omdat hen echt “het mes op de keel gezet wordt” en omdat ze “uitgekleed” worden. Dat is voor mij een een reden om de vertrouwde relatie met ZenZ voor 2023 te heroverwegen.

2022幎11月30日

Zorg en Zekerheid からの回答

Goedemiddag, ik weet niet om welke zorgverleners dit precies gaat, maar het klopt wel dat wij in deze kwestie in een spagaat zitten. Enerzijds willen wij de vergoedingen voor zorgverleners wel verhogen, maar anderzijds willen wij ondanks de stijgende zorgkosten de premie zo laag mogelijk houden voor onze verzekerden. Mocht je specifieke vragen hierover hebben dan kan je het beste contact met ons opnemen via ons contactformulier: https://bit.ly/3GIxRcX. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Oplichters, niet hierbij aansluiten

In mijn ogen zijn het gewoon oplichters. Je hebt een tandarts verzekering van maximaal 250 euro per jaar met 75% vergoeding. Daar staat op het papier ook mondhygiëne bij. Vervolgens vergoeden ze maar 15 minuten per jaar en de rest mag je lekker zelf bijbetalen. Met andere worden dat die tandarts extra aanvulling nergens opslaat. Jullie zijn gewoon oplichters. Ik hoef geen reactie of zogenaamde verklaring van jullie om dit goed te praten. Ga liever gewoon je werk doen en mensen helpen in plaats van op te lichten

2022幎9月19日

Zorg en Zekerheid からの回答

Goedemiddag Chantal, er is hier geen sprake van oplichting. De maximering voor de mondhygiënist bij de AV-Gemak en de AV-Gemak Regio staat duidelijk aangegeven in onze polisvoorwaarden. Daarnaast kan je dit ook terugvinden op de vergoedingenpagina op onze website: bit.ly/3i7CN0z. Voor meer vragen hier over kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website: https://bit.ly/3GIxRcX. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Als ik 0 sterren kon geven dan zou ik

Als ik 0 sterren kon geven dan zou ik dat meteen doen. Verzoek om gespreid te betalen wordt weggewuifd, compleet verkeerd voorgelicht betreft bepaalde vergoedingen. Ronduit om te janken. Mensen sla deze oplichters over.

2022幎11月23日

Zorg en Zekerheid からの回答

Goedemiddag Arjan, ik kan via Trustpilot niet op jouw persoonlijke situatie ingaan. Wanneer je via ons contactformulier contact opneemt dan kunnen we kijken wat er aan de hand is: https://bit.ly/3GIxRcX. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Oplichting

Oplichting, ik hem netjes in januari voor het hele jaar betaald. Maar als je zorg nodig hebt betalen ze niet.

Edit: ofdat ik dat al niet gedaan heb

2022幎11月14日

Zorg en Zekerheid からの回答

Goedemiddag Henk, ik kan via dit platform niet inhoudelijk op bepaalde casussen ingaan. Wanneer je een vraag hebt over een vergoeding kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website: https://bit.ly/3GIxRcX. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

5぀星のうち1の評䟡

Mensen pad op met deze verzekeraar met

Mensen pas op voor deze verzekeraar met tand vergoeding. Bij de mondhygieniste krijg je maar 15 min vergoed en geen 75%. Tel uit hun winst als je 2 x per jaar erheen moet.

2022幎11月18日

Zorg en Zekerheid からの回答

Hoi Serena, het klopt dat er bij een aantal aanvullende verzekeringen een maximum aan gebitsreiniging zit. Zo zit er in de AV-Gemak een maximum van 15 minuten gebitsreiniging per kalenderjaar in het pakket. Dit kan je ook terugvinden op de vergoedingenpagina op onze website: bit.ly/3i7CN0z. Vriendelijke groet, Zorg en Zekerheid

Slechte zorgverzekering

Slechte zorgverzekering, brutale werknemer aan de telefoon gehad die niet wou meewerken aan een betalingsregeling en door haar zit ik nu bij het cjib en ze hangt nog op in mijn oor!!

2022幎11月15日
5぀星のうち1の評䟡

Onnodige kosten door verkeerd advies

Voor persoonlijk advies heb ik contact opgenomen en ben ik verkeerd geinformeerd door Zorg en Zekerheid waardoor ik onnodige kosten heb gemaakt. Mijn klacht is nog altijd in behandeling en er wordt geen goede oplossing gegeven. Mijn oplossing is om na 7 jaar over te stappen naar een andere verzekeraar. De boel is hier niet goed geregeld bij Zorg en Zekerheid!

2022幎9月1日

Pas op

Pas op, mails met laatste betalingsherinnering voor deze verzekeringsmaatschappij. Ook met betrouwbaar email adres. Ik had het bijna aangeklikt maar gelukkig meerdere reviews met neppe mails gevonden

2022幎9月17日

NIEUWE SLOGAN bij ZZ

Is Henk Gerla oplichtende bestuurder bij ZZ ????
Weigeren terugbetaling 2100 euro ivm afgesloten verdragspolis per 1 januari 2022 bij CZ

NIEUWE SLOGAN bij ZZ
Wij reageren NOOIT op vragen van onze klanten .
Na 30 minuten wachten wordt verbinding door ZZ verbroken.

2022幎7月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス