レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga klÀder att vÀlja pÃ¥. Mönster, fÀrger, storlekar, stilar etc. Fler Àn mÃ¥nga andra. Storlekstabell pÃ¥ varje plagg, sÃ¥ jag har inte haft problem med att fÃ¥ rÀtt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik wil mijn gegevens laten verwijderen uit hun bestand. Ben inmiddels enkele mailtjes verder en telkens wordt gezegd dat mijn gegevens verwijderd zijn. Echter ontvang ik nog steeds mailtjes met aanbie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt kvalitet pÃ¥ klÀdernas material och form, med mÃ¥nga fina modeller att vÀlja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lÀtt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet Àr att man Àven har storlekar som passar folk som inte har vÀltrÀnad kropp. Deras priser Àr överkomliga om Àn man inte Àr stor... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Your Look
 for less!, den prisvÀrda modebutiken pÃ¥ nÀtet för damer och herrar över 50 Ã¥r! Sedan 1997 erbjuder vi snygga klÀder dÀr bÃ¥de kvaliteten och priset stÀmmer. VÃ¥rt frÀmsta mÃ¥l Àr att erbjuda vÃ¥ra kunder, sÀrskilt damerna, möjligheten att bestÀlla snygga och prisvÀrda klÀder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga klÀder, underklÀder och skor online pÃ¥ Your Look
 for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgÃ¥r alltid frÃ¥n vÃ¥ra grundprinciper: KlÀder online i vÃ¥ran nÀtbutik - enkelt och billigt.

4.3

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

You have charged for something we do

You have charged for something we do not know what it is. You do not answer on the phone, nor to the 2 emails sent to you with questions about what you refer to being ordered. You have sent all this to an 87 year old woman who you finanlly thretend with Alektum inkasso.A BIG VARINING for your company and your Custom Service do not exist! Shame on you!

2025幎7月31日

Hi Christina,

Thank you for your feedback and for sharing your experience.

We would like to investigate your case further to understand exactly what happened here.

If you have the opportunity, please contact our customer service again so that we can assist you in the best possible way. You can reach us by phone (077 - 66 50 300), email (kundservice@ylfl.se) or chat.

Best regards

Fina och bra klÀder

Fina och bra klÀder

2025幎8月9日

Your Look... for less! からの回答

Hej Ulf! Tack för att du lÀmnar en recension om oss. Skulle du ha några synpunkter på hur vi kan bli Ànnu bÀttre, Àr du vÀlkommen att kontakta oss direkt!

Bra passform rimligt pris

2025幎8月8日

Your Look... for less! からの回答

Hallå Eva-Birgitta! Kort och gott en fin recension. Det hÀr Àr två av våra målsÀttningar med våra klÀder. Något alla passar i, samt har råd med! Vi tackar för din recension.

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att klÀderna jag köpt

Jag tycker att klÀderna jag köpt motsvarar förvÀntningarna!

2025幎8月8日

Your Look... for less! からの回答

Hej Eva! Vad hÀrligt att dina nya klÀder motsvarar dina förvÀntningar! Skulle du mot förmodan ha några synpunkter på förbÀttringar, får du gÀrna höra av dig!

5぀星のうち5の評䟡

Går fort att få bestÀllningen

Ni skickar fort, det går snabbt och lÀtt att hÀmta på ombudet.

2025幎7月25日

Your Look... for less! からの回答

Hej kÀra kund! Vi Àr glad att du Àr nöjd med våra leveranstider och tackar för att du har lÀmnat ett positivt omdöme.

5぀星のうち5の評䟡

Allt passade och snabb leverans

Allt passade och snabb leverans, har alltid fungerat bra.
Kenneth O.

2025幎7月17日

Your Look... for less! からの回答

Tack Kenneth för ditt Àrliga omdöme. Om du vill lÀmna mer detaljerad feedback om hur vi kan förbÀttra oss, hör gÀrna av dig igen!

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling niet terug te vinden bij bedrijf

Twee keer bestelling gedaan. Twee keer bevestiging in de mail maar geen levering van spullen. Volgens de klantenservice heb ik nooit bestelling geplaatst omdat zij de bestelnummers niet terug kunnen vinden, ondanks mijn bevestigingsmail.

2025幎7月7日

Goedendag,
Graag ontvangen wij een mail naar de klantenservice, zodat wij het voor u kunnen nakijken.
service@heine-shop.nl

Bra service

Tydlig information vid telefonsamtal, relativt snabba leveranser, bra priser, ofta fraktfritt-erbjudanden, trevligt bemötande, bra varor/produkter, hÀrliga fÀrger på många klÀdesplagg, funktionella klÀder för olika Àndamål!

2025幎7月8日

Your Look... for less! からの回答

Tack Ing-Marie för dina lovord!

Vi kommer att fortsÀtta arbeta för att upprÀtthålla och förbÀttra vår höga standard. Om du kÀnner att vi börjar tappa taget någonstans får du gÀrna höra av dig igen.

GOD KVALITE

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet Àr att man Àven har storlekar som passar folk som inte har vÀltrÀnad kropp. Deras priser Àr överkomliga om Àn man inte Àr stormrik.
DÀr emot tycker jag att deras typ herr underklÀder, har ganska ensidiga modeller. Och "kanske" borde förnyas lite i varje fall.

2025幎7月7日

Your Look... for less! からの回答

Hej och tack för dina Àrliga ord!

Vi har noterat din feedback om underklÀdesmodellerna och tackar för din recension. Om du kommer på fler sÀtt vi kan förbÀttra oss på, hör gÀrna av dig igen.

Bra varor och storlek

Bra varor och storlek

2025幎7月6日

Your Look... for less! からの回答

Hej Yvonne! Vad roligt att du lÀmnade en kommentar till oss. Vi Àr stolta över våra produkter och hoppas att du kÀnner dig fortsatt nöjd. Om du har några fler anmÀrkningar eller förslag på hur vi kan få 5 stjÀrnor från dig, får du gÀrna höra av dig till oss igen.

2025幎7月4日

Your Look... for less! からの回答

Hallå Aina! Tack för dina fem stjÀrnor!
Vi Àr jÀtteglada att vi kunde leverera dina varor inom rimlig tid. Vi ser fram emot att göra dig nöjd nÀsta gång också!

Bra hemsida

Bra hemsida. Mycket att vÀlja på. Bra urval o storlekar på klÀder. Bra kvalitet. Humana priser. Bra förpackat.

2025幎7月4日

Your Look... for less! からの回答

Hej och tack för din Àrliga recension!

Vi skulle vilja veta hur vi kan förtjÀna 5 stjÀrnor från dig. Hör gÀrna av dig till oss så att vi kan jobba mot dina förvÀntningar.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, fina fÀrger. 🙂

2025幎7月1日

Your Look... for less! からの回答

Hej och tack för din recension!

Vi vill alltid förbÀttra oss så om du har några anmÀrkningar får du gÀrna höra av dig igen.

5぀星のうち5の評䟡

Tycker mycket om deras modeller och

Tycker mycket om deras modeller och storleken passat mig precis. Bra kvalité och urval.

2025幎6月23日

Hej Harriet,

tack så mycket för dina fina ord!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med våra produkter och att kvalitén motsvarar dina förvÀntningar.

Vi hoppas att få höra från dig snart igen.

Jag har bestÀllt varor 31 maj

FortsÀttning efter svar 18 juni.

Jag tÀnker inte ta kontakt med er igen för jag har pratat flera gånger efter jag har skickat in det hÀr och det hÀr Àr krångligaste jag har varit med om. Konstiga frågor och det kom kreditupplysning fast jag inte skulle få fakturera utan får lov att betala i förskott - och några svar till. Nej jag Àr jÀttetrött på era kommentarer. Hoppas nu klÀderna åtminstone Àr hyfsade så jag slipper fortsÀtta att tjafsa. -om de överhuvudtaget kommer.

Dessutom så har jag sagt ifrån kataloger som skickats, två gånger på en och en halv vecka. Och nÀr jag fick svar så skulle det tas bort men jag skulle kanske få några kataloger till innan. Och jag funderar på miljö/ klimat med att skicka så många kataloger. Mycket mycket konstigt i dessa dagar.

Jag har bestÀllt varor 31 maj. Jag har kryssat i att betala på faktura. Den tolfte juni ringde jag och frågade var mina varor var. Då då kunde de inte se min bestÀllning att jag har bestÀllt något. Jag sa att jag hade mejl på mina bestÀllda varor. Då blev det tyst ett tag i telefonen. Sen kom han tillbaka och sa att det har skickats ett brev till mig som sa att jag har bestÀllt för mycket varor för att kunna få på faktura. (4856kr)
Ingenstans står det att man ska handla för en liten summa för att kunna få faktura.

Sen blev Det en del svammel och jag stoppade för att få reda på vad jag skulle göra. Jag beter mig korrekt Àven fast jag Àr arg.
Och det var svårt att få reda på vad jag skulle göra. Jag skulle betala in på bankgiro och jag var tvungen att sÀga att han måste tala om vilket bankgiro jag ska betala in på. Sen var jag tvungen att fråga igen om vad jag skulle skriva för att de ska veta att det Àr jag. Och då fick jag svar att det var ett kundnummer.(det skulle jag kunna vara ett ordernummer också) sen var jag tvungen att fortsÀtta och fråga hur mycket jag skulle betala in. Då fick jag till svar: du skall skriva in andel, och jag frågade vad för andel och han sa andel pengar.
Bara telefonsamtalet var ju oerhört drygt.

NÀr jag frågade nÀr leverans ska ske så var det fyra till sex dagar efter pengarna hade kommit in - om varan finns. Det står ju i mitt mejl att varorna finns.
GÃ¥r det bara att kunna fÃ¥ det prioriterat eftersom det har blivit sÃ¥ krÃ¥ngligt men det kunde han inte. BlÀ blÀ blÀ. BlÀ. Det Àr absolutVÄRSTA TÄNKBARA online bestÀllning nÃ¥gonsin. FruktansvÀrt!!!!
Nu har jag betalat in i förvÀg vilket jag aldrig brukar göra annars eftersom jag var intresserad av de hÀr klÀderna. Men hur lång tid ska det nu ta innan man får några respons?

2025幎6月12日

Your Look... for less! からの回答

Hej Kersti, tack för din recension.
Det Àr tråkigt att höra om din upplevelse med din bestÀllning. Det Àr inte den service vi strÀvar efter att erbjuda våra kunder. Vi vill gÀrna titta nÀrmare på det enskilda fallet och ber dig dÀrför att kontakta vår kundtjÀnst igen (telefon, chatt eller e-post). Då kan vi Àven kolla statusen på din leverans, om den fortfarande inte kommit fram. Ditt förtroende Àr viktigt för oss, och vi hoppas att vi kan återfå det. Vi ber om en ny chans att ge dig den service du förtjÀnar.

5぀星のうち1の評䟡

Otrevligt bemötande hos kundtjÀnst.

fick mitt paket och upptÀckte att jag fått helt fel storlek på min jacka .stl.52 istÀllet för 44. ringde kundtjÀnst idag och mannen jag pratade med sa bara att jag skulle skicka tillbaka. då ifrågsatte jag om att jag inte skulle behöva betala fraktkostnaden eftersom felet var ert. jo du har bestÀllt stl. 52 sa han och det blev en dispyt eftersom jag förnekade. nÀr jag sa att jag bestÀllt 44 en gång till sa han. du har sagt det flera ggr nu. jag sa igen att jag inte ville betala frakten på returen. Om jag inte gjorde det skulle det gå till indrivning hos kronofogden sa han. så otrevligt bemötande har jag vÀl aldrig fått hos ett serviceföretag. jag som varit kund i flera år kommer inte handla mer hos er. så sÀger ifrån till all post från er i fortsÀttningen.

2025幎5月5日

Hej Tord,

tack för din feedback. Vi Àr verkligen ledsna att höra om din upplevelse och att du fått fel storlek på din jacka. Det Àr inte den service vi strÀvar efter att erbjuda våra kunder. Vi ber också om ursÀkt för medarbetarens uttalanden och beteende.

Vi vill gÀrna lösa detta tillsammans med dig. Om du kan kontakta vår kundtjÀnst igen (telefon, chatt eller e-post), så ska vi se till att du får den hjÀlp du behöver utan extra kostnader. Ditt förtroende Àr viktigt för oss, och vi hoppas att vi kan återfå det.

Tack för att du delade din upplevelse, och vi ska arbeta för att förbÀttra vår service.

Vi hoppas att vi kan få en ny chans att ge dig den service du förtjÀnar.

5぀星のうち4の評䟡

Köpte en jacka till min mamma

Köpte en jacka till min mamma. Hon fick en fin gåva eftersom det var första gången vi handlade dÀr. Jag bestÀllde helt fel jacka så fick lÀmna tillbaka den. KundtjÀnst var öppen på en söndag så jag ringde dit för jag hade lite frågor. Jag fick Àven hjÀlp med att bestÀlla en annan. Returen fick man betala, men det var inte så farligt. Efter ca 3 veckor var returen registrerad hos dem och jag fick pengarna tillbaka på mitt konto. Under hela processen skickade jag en hel del mail för jag hade frågor till dem. Alla mina mejl besvarades på snabbt.

2025幎3月26日

Hej Monana,

tack så mycket för din feedback!

Vi Àr glada att höra att du fick bra hjÀlp av vår kundtjÀnst och att du kunde hitta en annan jacka till din mamma. Vi strÀvar alltid efter att ge snabb och effektiv service, så det Àr fantastiskt att höra att dina mejl besvarades snabbt.

Vi hoppas att höra från dig snart igen.

5぀星のうち2の評䟡

Trevliga klÀder, bedrövlig kommunikation

Har för det mesta varit nöjd med de klÀder jag bestÀllt, men mer Àn en gång har det krånglat med enormt långa leveranser (INTE 4-6 dagar för det som finns i lager!).
Senaste bestÀllningen 21 februari 2025. Två av varorna fanns, men den tredje skulle inte finnas tillgÀnglig förrÀn "i slutet av februari". Efter det - kompakt tystnad. (Nya kataloger dimper dÀremot ner i brevlådan nÀsan en gång i veckan!!!)

14 mars fick jag information om att ett paket var påvÀg med PostNord. I dag - 18 mars - försökte jag spåra det. Gick inte. Fanns inga uppgifter hos PostNord var paketet fanns...
Chattade då med YLFL - Erik. Jag skrev ihop vad jag hade för problem och skickade på mindre Àn 2 minuter från det han svarat mig... Men då var han inte kvar lÀngre... Efter ytterligare 4 minuter skickade jag ett "Hallå???" och kunde då snopet se hur tidsangivelserna i chatten Àndrades... Det såg nu ut som att jag hade vÀntat 6 hela minuter innan jag skickat något svar!!!

Jag gör tummen ner.

Spelar ingen roll för mig lÀngre att YLFL har trevliga klÀder... Det finns trevliga klÀder på "nÀrmare" håll - och trevligare kommunikativa utbyten!!!

Personalproblem? Dåliga arbetsvillkor? Illojala anstÀllda? AffÀrs-trafficking?! Vad vet jag...?

Hej då YLFL! Ni har hur som helst, i och med detta, förlorat Ànnu en kund...

2025幎3月18日

Hej Gudrun,

Tack för att du delade med dig av din feedback. Vi Àr glada att höra att du har varit nöjd med våra klÀder, men vi Àr verkligen ledsna att höra om de problem du har haft med kommunikationen och leveransen. Det Àr inte den upplevelse vi strÀvar efter att ge våra kunder.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara med långa leveranstider och bristande information. Vi arbetar stÀndigt med att förbÀttra vår kommunikation och våra processer för att sÀkerstÀlla att våra kunder får den service de förtjÀnar. Din feedback Àr ovÀrderlig för oss i detta arbete.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden och att vi kan visa dig den service och kvalitet som vi står för. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi skulle verkligen vilja klargöra Àrendet med dig igen och hitta en bra lösning.

VARNING

VARNING
FullstÀndigt VÄRDELÖS kundtjÀnst. Tog nÀstan ett halvÃ¥r att lösa en tvist om ett par byxor som jag fÃ¥tt betala tvÃ¥ gÃ¥nger. Otaliga telefonsamtal, mail och brev innan jag till slut fick pengarna tillbaka.

2024幎8月27日

Hej Lena,

tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med vår kundtjÀnst och att det tog så lång tid att lösa din tvist. Det Àr inte den service vi strÀvar efter att erbjuda våra kunder.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att anvÀnda den för att förbÀttra våra rutiner. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjÀlp, tveka inte att kontakta oss direkt.

Vi hoppas att vi kan få en ny chans att ge dig den service du förtjÀnar.

fysieke spam

Liefst -10
Het irritante is als je een keer ergens op een ander adres iets laat afleveren dat je meteen elke keer zo een kl... boekje daar krijgt terwijl je daar niet om gevraagd heb stop daarmee!

2025幎2月26日

Hello,

Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden).
For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス