Your Look... for less! レビュヌ 1,131

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga klÀder att vÀlja pÃ¥. Mönster, fÀrger, storlekar, stilar etc. Fler Àn mÃ¥nga andra. Storlekstabell pÃ¥ varje plagg, sÃ¥ jag har inte haft problem med att fÃ¥ rÀtt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik wil mijn gegevens laten verwijderen uit hun bestand. Ben inmiddels enkele mailtjes verder en telkens wordt gezegd dat mijn gegevens verwijderd zijn. Echter ontvang ik nog steeds mailtjes met aanbie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt kvalitet pÃ¥ klÀdernas material och form, med mÃ¥nga fina modeller att vÀlja bland. Smidiga betalningsrutiner. Kundkontot gör det lÀtt att kolla fakturor och leveranser samt att kolla historik p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Största anledningen att jag anlitat Your Look for less för detta köpet Àr att man Àven har storlekar som passar folk som inte har vÀltrÀnad kropp. Deras priser Àr överkomliga om Àn man inte Àr stor... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Your Look
 for less!, den prisvÀrda modebutiken pÃ¥ nÀtet för damer och herrar över 50 Ã¥r! Sedan 1997 erbjuder vi snygga klÀder dÀr bÃ¥de kvaliteten och priset stÀmmer. VÃ¥rt frÀmsta mÃ¥l Àr att erbjuda vÃ¥ra kunder, sÀrskilt damerna, möjligheten att bestÀlla snygga och prisvÀrda klÀder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga klÀder, underklÀder och skor online pÃ¥ Your Look
 for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgÃ¥r alltid frÃ¥n vÃ¥ra grundprinciper: KlÀder online i vÃ¥ran nÀtbutik - enkelt och billigt.

4.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

fysieke spam

Liefst -10
Het irritante is als je een keer ergens op een ander adres iets laat afleveren dat je meteen elke keer zo een kl... boekje daar krijgt terwijl je daar niet om gevraagd heb stop daarmee!

2025幎2月26日

Hello,

Thank you for sharing your feedback. However, it seems that you have mistakenly reviewed the wrong company (Your Look... for less! Sweden).
For your concerns regarding your order or other matters, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,

Service

Bra service och fina artiklar! Jag Àr mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Your Look for Less.

2025幎2月14日

Hej Alma,

tack så mycket för din positiva recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vår service och våra artiklar.
Ditt stöd och din rekommendation betyder mycket för oss.

5぀星のうち1の評䟡

RUDE customer service - no reply to email!!

November 25: Ordered and received 3 jackets. The next day, I returned 2 jackets.

On January 9 (45 days later), I received a payment reminder stating that I had only returned 1 jacket and that I still owed €45 for the "missing" jacket.

I immediately called customer service. They asked if I still had the delivery receipt. I had just cleaned up the week before—who expects to need it more than six weeks later?

The representative was INCREDIBLY RUDE—"NO RECEIPT, PAY UP!" I was completely shocked!

A week and a half later, I sent an email explaining the situation. Never received a response.

Today, I got a final notice + extra charges!

I've been a loyal customer for years, always returning items within a few days and paying immediately. And this is how they treat a loyal customer? Never, never again!! Just the rude phone treatment alone, and then no response to my email!

2025幎1月9日

Hello Mrs. VanDyke,

For your concerns regarding your order and customer service experience, please reach out directly to Your Look... for less! Netherlands (klantenservice@your-look-for-less.nl).

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra och prisvÀrda varor.Snabba

VÀldigt bra och prisvÀrda varor.Snabba leveranser👍

2025幎1月15日

Hej Kerstin,

tusen tack för toppbetyg!

Vad fint att höra att du gillar våra klÀder.
Vi önskar dig mycket glÀdje med dina artiklar!

Ovilliga kreditera retur

Det verkar som de inte vill
att man returnerar
Köpte skor som var för stora
dÀrför blev de returnerade
Men någon kreditering har
jag Ànnu inte fått

2024幎12月18日

Hej Ann-Kristin,

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen att du har haft problem med returer och att krediteringen dröjer.
Vi strÀvar alltid efter att göra returprocessen så smidig som möjligt och vi tar din kommentar på allvar.

VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst så att vi kan hjÀlpa dig med din situation och se till att du får din kreditering så snart som möjligt.

Tack för att du hörde av dig, och vi hoppas kunna förbÀttra din upplevelse!

Fina klÀder

2024幎11月20日

Hej Annika,

många tack för toppbetyg!

Vi Àr glada att höra att du gillar våra klÀder. Om du har några frågor eller behöver hjÀlp, tveka inte att kontakta oss.

5぀星のうち1の評䟡

Oseriöst att påstå att ni inte har mitt personnummer.

Har handlat många gånger och helt plötsligt kommer paketet på förskottsbetalning.
Har aldrig missat en betalning.
Och nu påstår dom att dom inte har mitt personnummer.
Konstig det Àr samma kundmummer som tidigare.
Ringde och så påstod dom att dom inte har mitt personnummer.
Jag vill se varan innan jag betalar.Har vid några tillfÀllen inte hållt måttet.Men jag har betalat och behållt varan Àndå.
SÃ¥ har det fungerat tidigare.
Så paketet får gå tillbaka och det Àr min sista order hos detta företag .Har pratat med deras kundtjÀnst.
Är det nya rutiner hos ser som ni mörkar.
REKOMDERNAR INTE.
Detta företag lÀngre.
Frakt att göra på detta sÀtt skulle betala övrr400 kr .
För för varorna som kostar 308 kronor med frakt 327 som jag tidigare betalt.
Varning se upp med detta företag.
Varning detta företag Àr oseriöst.
Nu har kvinnan jag talade med i går inte skrivit att paketet inte hÀmtas ut på grund av felaktigt.

2024幎11月7日

Hej Anna,

tack för din feedback och att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi beklagar verkligen att du har haft denna upplevelse med din senaste bestÀllning och att det har skapat frustration.

Vi vill gÀrna undersöka ditt Àrende nÀrmare för att förstå vad som har hÀnt hÀr exakt.

Vi uppskattar din lojalitet som kund och vill gÀrna göra allt vi kan för att lösa situationen tillsammans. Om du har möjlighet, vÀnligen kontakta vår kundtjÀnst igen så att vi kan hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt. Du kan nå oss via telefon, e-post eller chatt.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden!

5぀星のうち4の評䟡

PrisvÀrda varor och plaggen Àr som

PrisvÀrda varor och plaggen Àr som beskrivits. VÀnlig och bra kundtjÀnst. Att det inte blir fem stjÀrnor beror på leveranstiden som Àr lite lÀngre Àn jag önskat.

2024幎10月1日

Hej hej,

tack så mycket för din feedback!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med våra prisvÀrda varor och att plaggen motsvarade beskrivningen. Det Àr också roligt att höra att du uppskattar vår kundtjÀnst.
Vi ber om ursÀkt för den lÀngre leveranstiden och tar din kommentar på allvar för att förbÀttra oss.

5぀星のうち4の評䟡

Duktig personal nÀr jag ringer och

Duktig personal nÀr jag ringer och bestÀller

2024幎10月2日

Hej Gerd,

tack så mycket för din positiv feedback!

Vi Àr glada att höra att du har haft en bra upplevelse med vår personal nÀr du har ringt och bestÀllt. Vi strÀvar alltid efter att ge bÀsta möjliga service.

Vi ser fram emot att höra från dig snart igen!

Bra pris

Snabba leveranser utom då det Àr slut på lagret, då kan man få vÀnta lÀnge om varan alls kommer, överkomliga priser och modernt snitt. Ibland Àr kvaliten litet vÀl tunn. Vissa varor Àr jÀttebra som man vill ha fler av.
Jag Àr på det stora hela mycket nöjd.

2024幎10月18日

Hej Görel,

tack för ditt omdöme och positivt betyg!
Vi gör alltid vårt bÀsta och försöker få ut varorna till våra kunder så snabbt som möjligt.
Vi Àr glada att du har hittat varor i vårt sortiment som du tycker om.

Vi ser fram emot att höra från dig snart igen!

5぀星のうち1の評䟡

waarom staan op de site artikelen die

waarom staan op de site artikelen die in alle kleuren uitverkocht zijn ...

2024幎10月3日

Beste meneer/mevrouw,

Blijkbaar heeft u uw beoordeling per abuis bij onze klantenservice in Zweden geplaatst. Bij dergelijke zaken kunt u zich altijd het beste direkt tot onze klantenservice in Nederland wenden. U vindt de contactgegevens van onze collega's hier: https://www.your-look-for-less.nl/contact

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Your Look... for less!

Rekommenderar inte!

Rekommenderar inte!

VÀldigt oseriöst företag som inte bryr sig om sina kunder. Tar lång tid innan man får svar och dom verkar inte veta vad dom pysslar med. LÀgg era pengar på annat företag som ger samma kvalitet till billigare pris istÀllet för att betala överpris hÀr och möta deras kundservice.

2024幎10月2日

Hej Sara,

vi Àr mycket ledsna att du har haft denna upplevelse hos oss.

GÀrna vill vi kolla nÀrmare på vad som hÀnde. Kontakta oss gÀrna igen, så undersöker vi vad som gått fel hÀr. Det Àr mycket viktigt för oss att hitta en lösning tillsammans.

Vi hoppas att du ger vår service Ànnu en chans och ser fram emot vårt samtal.

Oseriöst företag

Företaget anger att man kan vÀlja faktura som betalningsmetod men vÀgrar att skicka faktura nÀr man bestÀllt. De skickar varor men ingen faktura. Har nu hÀnt vid de två senaste köpen och kundtjÀnsten sÀger att företagsledningen bestÀmt att de inte får skicka några fakturor men att det ska fungera nÀsta gång man bestÀller och att fakturan då ska följa med i paketet. Hur svårt kan det vara att skicka en fakturakopia per mail eller post???? Nu Àr det fÀrdighandlat för mig hos det hÀr oseriösa företaget.

2024幎9月29日

Hej Mona,

tack för din feedback. TyvÀrr var detta uttalande inte korrekt och vi vill be om ursÀkt för detta.
Du kan se din faktura i ditt kundlogin. Om du föredrar att få fakturan skickad per post kan detta också stÀllas in.

Vi beklagar eventuella besvÀr detta har orsakat och arbetar för att förbÀttra vår service.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans i framtiden!

5぀星のうち2の評䟡

retur, storleken var enorm

Jeansen skulle vara normal i storlek, var enormt stora. Blev retur.

2024幎9月18日

Hej Anne,

tack så mycket för din feedback!
Vi Àr ledsna att jeansen inte passade. Vi har ett stort urval av storlekar, inklusive korta, långa och normala storlekar.
Om du har specifika frågor om måtten på en viss artikel, kontakta oss gÀrna via e-post, telefon eller chatt. Vi hjÀlper gÀrna till!

FINA VAROR STORT UTBUD SNABB LEVERANS

2024幎9月21日

Hej Inga-Lill,

tack för ditt omdöme och positivt betyg!
Vi Àr så glada att du tycker om vår service och vårt utbud.

5぀星のうち5の評䟡

Bedrijf met goede service en keuzes.

Dit bedrijf heeft een héle goede service.
Fijne keuzes en snelle levering.
Top dat ze daar véél moeite voor de klant doen,ga zo door!!👍🍀

2024幎9月17日

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te vernemen dat de bestelling naar wens is.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Graag willen wij u bedanken voor deze zeer positieve beoordeling en de tijd en moeite die u ervoor genomen heeft.

Graag verzoeken wij u om de volgende keer deze geweldige beoordeling op "Your look for Less Nederland" (https://nl.trustpilot.com/review/www.your-look-for-less.nl) te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Your Look... for less!

5぀星のうち5の評䟡

Man får nya kataloger hela tiden och

Man får nya kataloger hela tiden och dessutom presenter.
Man blir glad av att lÀsa vad ni skriver. Ibland Àr det personligt och det uppskattar jag.

2024幎9月18日

Hej May,

tack så mycket att du tagit dig tid att lÀmna en sådan mycket positiv omdöme!
Det glÀdjer oss att du tycker så mycket om vår katalog och våra presenter.

5぀星のうち5の評䟡

TOPPEN!Underbara varor till bra priser

Underbara varor till bra priser. Snabb leveranstid

2024幎9月13日

Hej Eva,

många tack för toppbetyg!
Vi Àr mycket glada att allt Àr till belåtenhet nÀr du handlar hos oss. Vi önskar dig mycket glÀdje med artiklarna.

5぀星のうち4の評䟡

Motsvarar bild på produkten med den

Motsvarar bild på produkten med den fysiska varan. Bra leveranser, miljötÀnk.

2024幎9月10日

Hej Yvonne,

tack för ditt omdöme och positivt betyg!
Vi Àr glada att du tycker om vår service.

5぀星のうち1の評䟡

DÀrav mÃ¥ste jag skriva om detta på

DÀrav måste jag skriva om detta på TRUSTPILOT nu!
Så dåligt bemött samt krångel & inte bli ersatt för allt arbete heller!

Detta går att lÀsa om er fr & med nu på TRUSTPILOT!!!

KÖP INTE NÅGOT FRÅN DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mvh

Jonas

2024幎8月18日

Hej Jonas,

vi Àr mycket ledsna att du har haft denna upplevelse hos oss.

Kontakta oss gÀrna, så undersöker vi vad som gått fel hÀr. Vi Àr sÀkra att vi hittar en lösning.

Vi hoppas att du ger vår service Ànnu en chans och ser fram emot vårt samtal.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。