Handlede i Matas i Jyderup. De manglede en vare til godt 50 kr. - den blev leveret hos mig dagen efter uden beregning. God betjening og flot service!
jeg har handlet meget i Matas Hurup Thy Der kommer jeg ikke mere , jeg er desvÊrre blevet afhÊning af min rollator eller kÞrestol alt efter hvordan min dag er , men det er svÊrt at komme ind af dÞren... ãã£ãšèŠã
Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg og ekspedienten tastede desvÊrre forkert mobilnummer ind og mine point gik til en Michael. Har ringet flere gange til butikken og den ene gang var svaret der ville... ãã£ãšèŠã
Vi ville bytte en julegave kÞbt pÃ¥ tilbud hos Matas, hvor vi ogsÃ¥ havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Mon Matas ikke skulle overveje en atâŠ
Mon Matas ikke skulle overveje en at droppe DAO ? Man ved jo aldrig om pakken kommer eller en tilfÊldig nabo fÃ¥r den? Skal jeg kÞbe noget i Matas, der ikke er i butikken ja sÃ¥ venter jeg til de har bestilt det hjem. Sikke noget svineri. ð¥¶ð¥¶ð¥¶
Jeg bestilte en pakke for 4 uger siden
Jeg bestilte en pakke for 4 uger siden. Pakken blev vÊk på udleveringsstedet og det er selvfÞlgelig ikke Matas skyld, men det at der fÞrst nu er sendt en ny pakke sendt afsted fra Matas siger alt om deres serviceniveau og hastighed. Stort set alle andre steder jeg handler på nettet, der ville en ny pakke vÊre sendt afsted med det samme. Godt det ikke var en gave eller noget jeg skulle bruge hurtigt. Gider ikke bruge Matas en anden gang på grund at deres håndtering.
manglende pris på produkter
manglende pris på produkter. Såsom på toilettasker, de ligger rodet sammen og man kan ikke se hvilken pris der hÞrer til hver af dem. selv når man se efter via stregkode. og spÞrger man om hjÊlp så får man et surt svar samt at man må spÞrge i kassen, dermed at stille sig i en lang kÞ. Så det var ikke lige der, at jeg valgte at kÞbe ny toilettaske.
Jeg betalte for en fodcreme i fredagsâŠ
Jeg betalte for en fodcreme i fredags skulle leveres om aftenen da det var en gave den kom aldrig.gik i matas i NÞrrebro om lÞrdagen og samme person som havde ekspederet mig om fredagen kontaktede kundeservice som sendte en besked til mig at jeg skulle modtage en email fra dem som jeg skulle vise i Matas for at få mine penge retur har ikke modtaget nogen og har ringet og skrevet til kundeservice uden held
Ingen service! SÃ¥ trist !
Så dårlig service!
Skulle i hast kÞbe et gavekort på 200kr. Fik udlevet kortet i en trist grå kasse. Da jeg skulle bruge kassen som gave, spurgte jeg hÞfligt om jeg kunne få et bånd om 10x10 cm kassen. - det var til en fÞdselsdags gave !
Men NEJ ! Det måtte ekspedienten ikke!
Hvor trist !
Matas og vÊgttab
Matas og LÞvens Hule. Håber Matas skammer sig. Det er så ondt det mennesker gÞr for at tjene penge
Jeg skriver for at anmmelde reklamerne for vÊgttabsmedicin sponsoreret af LÃVENS HULE. Hvor er det ynkeligt,ubehageligt og rÊdselsfuldt det I gÞr mod unge .
DÃ¥rlig vejledning angÃ¥ende fundationâŠ
Dårlig vejledning angående fundation Nilens jord og dÊkstift kunne ikke finde den lyseste jeg skulle bruge. KÞbte man Tenna trusser og ville bytte dem da han ikke ville have dem. Det kunne jeg ikke da de var kÞbt på deres skan betaler. Jeg havde ikke nogen bon. Og det var dem der ville bruge skan og betalt. Gik så i normal og fandt det jeg skulle bruge til billig penge. Dårligt i StenlÞse Matas.
Ros Torv - god service
Tak til Mille på Ros Torv (Roskilde), der hjalp mig med at finde den helt rigtige duft til min gamle mor. Hold fast i hende - hun forstår at se folk i Þjnene og hÞre, hvad de faktisk beder om hjÊlp til. Altså rigtig kundeservice
Matas Fields - ELENDIG KUNDESERVICE
Jeg henvender mig i butikken for at spÞrge om testere på nogle Burberry-parfumer til en Êldre dame, som ikke selv har mulighed for at komme i Matas. Det skal nÊvnes, at hun blot har duftet parfumen på en person, som har fortalt, at det var en Burberry, men ikke hvilken variant.
I butikken fÃ¥r jeg at vide, at der kun mÃ¥ udleveres to testere pr. person. Da vi er tre personer i butikken, spÞrger jeg derfor, om det er muligt at fÃ¥ fire testere. Medarbejderen tilkalder herefter en anden medarbejder (en Êldre dame, som taler gebrokkent dansk med svensk accent). Jeg spÞrger hende, om det kan lade sig gÞre, men fÃ¥r et afvisende nej â formidlet med en meget negativ attitude.
Jeg forklarer, at de blot behÞver at spraye én gang i hver tester, men fÃ¥r fortsat nej. Jeg siger derefter: âDet er mÊrkeligt,â hvortil hun svarer: âNej, det er det ikke.â Jeg svarer, at jeg har lov til at mene, at det er mÊrkeligt, men hun fortsÊtter med at gentage: âNej, det er det ikkeâ tre-fire gange.
Pludselig siger hun: âJa, og I har vÊret her fÞr for at bede om det samme.â Jeg svarer chokeret: âHvad bilder du dig ind at anklage mig for? Jeg har aldrig vÊret her fÞr!â
Jeg er stadig rystet over den ubehagelige og respektlÞse behandling, jeg oplevede.
Man bÞr aldrig diskutere pÃ¥ den mÃ¥de med en kunde. Situationen kunne nemt vÊre hÃ¥ndteret professionelt ved blot at sige: âDet er desvÊrre vores regler, og jeg kan ikke gÞre andet.â
Oplevelsen efterlader mig med en fÞlelse af meget mangelfuld kundeservice. Det ville vÊre hensigtsmÊssigt, at medarbejderne får grundig uddannelse og trÊning i kundeservice!
Dårlig vejledning ved kÞb af fri spray
Dårlig vejledning ved kÞb af deo spray
Den 16/2 handlede jeg i NÞrregade pga af dårlig vejr mm, har det ikke vÊret muligt at komme ned til butikken fÞr i dag.
Jeg har gennem adskillige år anvendt Amor Amor, men den er udsolgte gentagende gang og bad så butikken anbefale mig en anden omkring samme pris.
Jeg blev kÞbte en âSomething for Her Deo Sprayâ, som der bliv lavet et prÞvepust af i butikken.
Et par dage efter vil jeg til at bruge deo sprayen, trykker engang på deo og det vÊlter en hel sky ud (har fået en anti deo) og jeg begynder at hoste helt vildt, det varer i flere timer, indtil jeg vasker mig under armene.
Kan ikke trÊkke vejret ordentlig.
I dag Þnskede jeg at butikken vil annullere ordren, men det vil de ikke, kun hvis jeg havde haft rÞdt udslÊt under armhulerne
Godt som altid menâŠ
Godt som altid men savner at i har gode vareprÞver til mÊnd.
Elendig kundeservice
KÞbte en forfodsprodukt fra Epitact til 290 kr. og fik at vide af personalet, at det var et godt produkt til forfoden. Det er ualmindelig dårlig produkt, og jeg skrev til kundeservice, så de kunne kontakte deres forhandler. Jeg blev henvist til selv at kontakte forhandler, hvilket jeg gjorde, men fik intet svar. Skrev til kundeservice igen, hvorefter de skrev, at jeg skulle kontakte butikken fysisk (altså Matas). Det gjorde jeg så, de sagde, de ville vende tilbage. Det gjorde de så ikke. Skrev til kundeservice igen, som sagde, jeg skulle skrive til butikken. Det har jeg gjort og stadig ikke hÞrt noget. Jeg har vÊret en loyal kunde i mange år, men jeg må sige, at jeg er så skuffet. Det er utrolig dårlig kundeservice, at man ikke kan tage et elendigt produkt tilbage - og faktisk ikke engang have kontakt til leverandÞr.
Ãv for en service ⊠derfor handler man pÃ¥ nettet
Matas Ãsterbrogade 72
Min kÊreste kÞber en creme og spÞrger om der ikke skal bytte mÊrke på eller om han ikke skal have kvittering.
Hun svarer at det ikke er nÞdvendigt da kvitteringen ligger på app.
Jeg kan ikke bruge cremen og går ned i Matas.
De vil ikke bytte den eller slå hans nummer op og nÊvner GDPR.
Sjovt at man kan gÞre det i magasin og Illum.
Jeg må hjem og få min kÊreste med der ned nÊste dag.
I dag den 12/2 står der en pige og taler med sin kollega. Jeg venter i et godt stykke tid.
Jeg må spÞrge om en af dem vil betjene mig da jeg skal have en estee lauder creme som er låst inde og bytte den creme jeg har fået.
Da hun kommer ned til mig er hun snÞvlende og lugter af spiritus. Hun virker ugidelig.
Denne butik har virkelig mistet deres gode service og kunde pleje.
Det vÊrste service man overhovedet kanâŠ
Den vÊrste service man overhovedet kan tÊnke eller forestille sig. Matas 7700 Thisted. De er udannede, uhÞflige, uvidende. Kundeservice er intet de ved om. Regler og love, eksisterer hellere ikke her. Forstår simpelthen ikke at man ansÊtter sådan et personale. De må virkelig vÊre desperate og tag den fÞrste person som sÞger job derinde. De er ikke derinde hverken for at arbejde eller guide kunden. Personale står og sludre/sladre hvisker i krogene og selvom du er den eneste kunde, sÞger Þjenkontakt om hjÊlp, får du det ikke. Har stået og ventet i 20 min, da endelig den 3 unge pige kom, var hun uvidende, og da hun så spÞrger om hjÊlp fra sine kollegaer, skete der intet. De havde stadig for travlt at hviske bag ryggen af mig.
I går oplevede jeg noget ingen andre burde blive udsat for. VÊre behjÊlpelige, hÞflig er som skrevet intet de ved om. Men det som er endnu vÊrre er de har intet viden om salg og service/ kundeservice. Jeg kÞbte en vare d. 4. februar, fÞdselsdagsgave til mig selv. Da jeg kom hjem opdagede jeg at det er ikke det var som jeg egentlig gik efter, eller Þnskede, da det ikke er prÊcis den jeg havde fÞr. Jeg går ned med i går d. 10. feb for at bytte blot for den anden jeg ville ha. Selvom jeg har fysisk bon og det kun var 6. dag (på bonnen står der at man har 30 dage til ombytning/ returnering) det fik jeg ikke lov til. At det kunne de ikke bare gÞre. Lad mig lige understrege at varen ikke var plomberet som f. eks når man kÞber en parfume, for hvis den var kunne jeg forstå og forholde mig til det. Men det var ikke tilfÊldet. De vil hverken bytte eller give penge retur. Kunden har altid ret eksisterer ikke. Da jeg sagde jeg gerne vil tale med deres chef, fik jeg at vide de ikke har en chef. Der var intet at gÞre, de vil hverken bytte eller give penge retur. Lad mig lige understrege at det ikke drejer sig om en vare til små 50-100kr men en vare til 549,-kr som jeg kunne ha kÞbt et andet sted og endda spare penge. Men siden vi har få butikker i byen, gÞre jeg mig umage og prÞver så vidt muligt at stÞtte lokalt. Efter den oplevelse jeg var udsat for i går, handler jeg ALDRIG i den lokale Matas igen. Det er 1000% sikkert.
Bytteservice i Matas
Min datter havde kÞbt en gaveÊske til julegave til min mand i Esbjerg Storcenter. Vi bor i Nuuk. Da det står på Matas.dk at bytteservice gÊlder ALLE Matas butikker og der er en Matas i Nuuk regnede vi selvfÞlgelig med at det ikke var noget problem at sende julegaven til Nuuk.
Min mand ville gerne bytte gaven, da han ikke tåler parfume lÊngere, men Nuuk Matas er tilsyneladende ikke en rigtig Matas butik, selvom det ikke fremgår nogle steder.
Vi tog sÃ¥ gaven med til Esbjerg og ville bytte den i butikken hvor den var kÞbt. Ekspedienten nÊgtede, da fristen for julegavebytning er âoverskredet â (9 dage) og de henviste os til kundeservice.
Kundeservice anerkender at de har et problem mht at hjemmesiden angiver at der kan byttes i ALLE Matasbutikker, når FÊrÞerne og GrÞnland har butikker, der hedder Matas, men ikke er en del af Matas. Men de vil ikke lÞse problemet for os og henviser bare tilbage til Matas i Esbjerg Storcenter igen. Overvejer dog om de skal Êndre deres hjemmeside.
Virkelig dårlig kundeservice og ikke at anerkende kundens behov. Samt at de ikke står ved at de har solgt en vare under falske forudsÊtninger.
Snippet
Matas Aabenraa bliver sgu da ozze mere mere snippet & snobbet
TÊnk lige over den
Stor hjÊlp
Tak til den sÞdeste ansatte i HolbÊk Matas som hjalp mig rigtig meget og forstod mit problem.
Matas storcenter nord århus
Matas storcenter nord århus, den vÊrste oplevelse af personalet, jeg kom ind for at kÞb en perfume det kigget mÊrkeligt og men fÞlg sig ikke velkommen uprofessionelt virkelig skuffende
Skuffende medarbejdere
Jeg må bare sige, at hver gang man trÊder ind i Matas i Herning Centret, er oplevelsen virkelig skuffende. Medarbejderne er simpelthen så flabede og giver en en virkelig dårlig og nedladende energi. For eksempel i dag kom jeg ind med et gavekort, hvor jeg gerne ville have pengene udbetalt, fordi jeg ved, det er lovpligtigt. Jeg forklarede hÞfligt, at jeg vidste, at de ifÞlge reglerne skulle udbetale belÞbet. Medarbejderen sagde bare, at det kunne hun ikke gÞre, og da jeg igen nÊvnte, at det var lovpligtigt, krÊvede hun en kvittering, som jeg jo ikke havde, fordi det var en gave. I stedet for at hjÊlpe, blev hun bare spydig og efterabede mig, da jeg vendte mig om, og gjorde grin med, at jeg havde sagt, det var lovpligtigt.
Det er bare en super nederen attitude, og det fÞles som om, man altid får dårlig service derinde, med mindre man lige passer ind i kassen. De kigger bare surt på en, smiler aldrig, og hele stemningen er bare flabet og negativ.