レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handlede i Matas i Jyderup. De manglede en vare til godt 50 kr. - den blev leveret hos mig dagen efter uden beregning. God betjening og flot service!

jeg har handlet meget i Matas Hurup Thy Der kommer jeg ikke mere , jeg er desvÊrre blevet afhÊning af min rollator eller kÞrestol alt efter hvordan min dag er , men det er svÊrt at komme ind af dÞren... もっず芋る

Handlede i Matas i Borgen SÞnderborg og ekspedienten tastede desvÊrre forkert mobilnummer ind og mine point gik til en Michael. Har ringet flere gange til butikken og den ene gang var svaret der ville... もっず芋る

Vi ville bytte en julegave kÞbt pÃ¥ tilbud hos Matas, hvor vi ogsÃ¥ havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fu... もっず芋る

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

264件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Matas Ribe stinker

Har nu af to omgange forsÞgt at kÞbe en vare hos Matas i Ribe. FÞrste gang var den udsolgt og jeg fik at vide jeg skulle komme igen torsdag. Torsdag kigger jeg ind i butikken igen og får at vide at hvis den ikke er på hylden så er den nok ude Bagved men den arrogante dame orkede ikke at gå ud og lede efter den. SjÊlden har jeg da modtaget så dårlig kundeservice. Det er ikke så sÊrt at man handler Sine ting på nettet.

2026幎1月15日
自発的なレビュヌ

Fup og fidus med kÞbt 3 for 2 kosttilskud.

Kan se her på trustpilot at i har i hÞj grad mistet fornemmelsen og den tidligere gode kontakt, til vi jeres kunder. Jeg har oftest vÊret så glad for servicen i de fleste Matas butikker i KÞbenhavn. Men her i Fredericia er det ikke rart at handle.

Symbioflor plejer at koste 199kr f.eks og de fleste kosttilskud er steget markant.

SÃ¥ jeres "tilbud" er ikke tilbud.
I koster SÅ meget mere end alle andre kosttilskud forhandlere.

Der er meget lidt vi drage fordel på 3 for 2, for i påstår at jeres faste kosttilskud er på tilbud og de er ikke en del af 3 for 2.

Varer bestilt online, er også billigere end i butikkerne. Det hele er uoverskueligt, komplekst, ikke-transparent og falsk markedsfÞring.

Matas i Fredericia er et kÊmpe rod med nogen kvinder ansat, ikke dem alle - der trÊnger til opdragelse i at tale ordentligt. De er ikke imÞdekommende, siger ikke hej eller byder kunderne velkommen.

2026幎1月6日

Jeg har skrevet fÞlgende til Matas:

Jeg har skrevet fÞlgende til Matas:
Jeg var i dag inde hos Matas i Hirtshals for at bytte Sauvage stick deodorant (324,95)+Sauvage after shave lotion (569,95). VÊrdi ialt: 894,90 kr.
Jeg byttede til Valentino Ywllow dream 3.4 FL.OZ. Ekspedienten sagde, at I desvÊrre kun havde den store flaske. Bu ser jeg på jeres hjemmeside, at 50 ml pt. sÊlger for 362,47 kr. nedsat.
Normalt beder jeg altid om en kvittering, men sagde nejtak til ekspedienten, vel nok fordi jeg var i en uvandt situation. Jeg blev afkrÊvet 189 kr. Jeg kan huske forkert. BelÞber er endnu ikke trukket på min konto. Den store flaske koster på jeres hjemmeside 999 kr. Med andre ord en difference på 104 kr.
Jeg skriver så hurtigt som muligt, fordi jeg fÞler mig grundigt snydt! IsÊr fordi jeg ikke specielt bad om en stor flaske!
Jeg er ikke storforbruger af dufte. Denne falske Valentino vil, så fremt I ikke kompenserer mig, fremover minde mig om, at jeg ikke skal have tillid til en ordenlig vejledning og behandling hos Matas."
Jeg har fået en klar afvisning. Det virker som om, det er en robbot, der svarer.

2025幎12月29日

Minus imÞdekommende..

Kom ind i butikken, i Assens, hvor en af medarbejderne bare går rundt og kigger. Hun spurgte ikke, om jeg havde brug for hjÊlp. Så jeg gik bare rundt og kiggede lidt. Endte med ikke at finde den vare jeg skulle have, men kÞbte nogle andre småting. Hun spurgte ikke ind til mit klubkort el. tlf. nummer, da jeg skulle betale, men jeg tog min tlf op og åbnede appen og lagde frem med stregkoden fremme, men uden hun scannede den. Hun sagde dårligt nok farvel til mig, hvorefter jeg så bare gik. Ikke sÊrlig imÞdekommende eller behjÊlpelig. Men ikke fÞrste gang det er sket i den butik.. Det burde ikke at vÊre kunderne der skal vÊre de opsÞgende, men nÊrmere personalet.

2026幎1月2日
自発的なレビュヌ

Vi ville bytte en julegave kÞbt på

Vi ville bytte en julegave kÞbt på tilbud hos Matas, hvor vi også havde brugt 100 kr. i optjente point. Ved ombytning fik vi at vide, at rabatten bortfaldt, og at vi skulle betale differencen til fuld pris. Samtidig blev de 100 kr. i point ikke tilbagefÞrt, men forsvandt fra systemet.

Det oplever vi som dårlig kundeservice. Point er optjent gennem loyalitet, og at de går tabt ved en ombytning, fÞles urimeligt og kundeuvenligt. Skuffende oplevelse hos en ellers velkendt kÊde.

2025幎12月27日
自発的なレビュヌ

KÞb af en lÊkker parfume

Julen er overstået og jeg fik en lÊkker parfume i gave kÞbt i Matas. Med gaven fulgte også en rigtig trÊls oplevelse med Matas, SÞndergade, 8464 Galten. Min mand mÞder fysisk op i butikken for at kÞbe parfumen, de har den ikke i butikken, men han kÞber den, da de lover at skaffe den til butikken. Ugen efter bliver parfumen nedsat med 25% medlemsrabat ( jeg er Matas Plus medlem). Min mand vil bytte parfumen og jeg kan selv kÞbe den, men han kan ikke få lov til at bytte, da de ikke har en fysisk vare - men de kunne godt sÊlge uden fysisk vare. DesvÊrre dette er normal praksis får han at vide. Da parfumen ankommer til butikken må han insistere på at de pakker den ind, da de fÞrst afviser, da det er bestilt på nettet mener personalet, hvilket den jo ikke var. Hvis dette er normal praksis, så vil jeg overveje mit medlemskab hos Matas

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Snyd og bedrag og vÊrste kundeservice nogensinde

Hej.

Jeg var i en fysiks Matas butik i Holstebro d. 16. dec., for at kÞbe en Tom Ford Tobacco Vanille, men de havde den ikke i butikken. Den flinke Matas dame hjalp mig med at bestille den online, da jeg skulle bruge den til en fÞdselsdagsgave d. 18.12. Jeg fik byttemÊrke med, som jeg skulle sÊtte på, inden jeg pakkede den ind, og fakturaen på kÞbet kom i min mail. Dao kom med den torsdag morgen, alt er godt. Problemet er bare, at i kassen lå en Dior Sauvage?? Jeg gik fredag i Matas butikken og klagede min nÞd. Hun ringede til jer, men i var umiddelbart ikke forstående for problemet. Jeg skulle selv kontakte jer. Så hvad gÞr jeg nu? Jeg vedhÊfter 3 billeder på kÞbet. Jeg håber sÞrme, at i kommer frem med en lÞsning, så jeg kan få givet min svigersÞn hans fÞdselsdagsgave.

På forhånd tak, og God Jul

Her er svaret.

Hej

Vi har nu vÊret i kontakt med lageret som oplyser at parfumen fra Tom Ford var med i pakken ved afsendelse. Dette bekrÊfter vores dokumentation ligeledes.

Af den årsag afviser vi din reklamation.

Vi kan derfor ikke finde en lÞsning til dig i denne sag. Ønsker du at indgive en klage til NÊvnenes Hus kan du gÞre det nedenfor, sÃ¥fremt betingelserne herfor er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er sÊrlig relevant, hvis du er forbruger med bopÊl i et andet EU-land. Klage indgives
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse

Hvordan kan det vÊre min fejl at i sender en forkert parfume og ikke vil stå ved jeres fejl. Hvor kommer den forkerte parfume så fra ????

2025幎12月23日
自発的なレビュヌ

Sur og tvÊr pige i Matas

I dag skulle jeg afhente en vare jeg havde bestilt i Matas FrederiksvÊrk
. Der var en ung pige pÃ¥ job. Jeg stod i kÞ over 15 min bare for at afhente en pakke. Det simpelthen ikke okay
. HALLO det December og folk skal kÞbe gaver og have pakket ind. I er altsÃ¥ nÞd til at steppe op her i byen. Den stakkels pige virkede sur og tvÊr og meget lang fra kunde venlig
 Det har i flere Ã¥r virket som om der ikke er personale nok i vores Matas. HÃ¥ber Matas vil se lidt pÃ¥ den butik.

2025幎12月10日

Rigtig dårlig service fra Matas...Jeg

Rigtig dårlig service fra Matas...Jeg bestilte en mascara på matas.dk og fik den aldrig...nu er der 2 uger siden...jeg ringede til kundeservice og fik besked at pakken er leveret til Matas i Storcenter Nord i Aarhus...jeg skulle bare gå til butikken og vise ordrenummer og få pakken leveret..da jeg kom til Matas fik jeg at vide at pakken er på vej...sikke spild af tid og penge...kommer aldrig igen til at handle på matas.dk...hvis jeg kunne give 0 stjerner vil jeg have gjort det

2025幎12月2日

Virkelig dårlig service i Matas

Virkelig dårlig service i Matas Njalsgade, har gavekort med en rest på, jeg skal ha trukket fra en vare og vil ligeledes bruge mine point - men bliver ikke spurgt - så da jeg nÊvner at de skal trÊkkes fra, får jeg at vide det ikke er muligt !!
Det er 3. gang jeg oplever ringe service i den butik, derfor nu anmeldelsen.

2025幎12月2日

Pas på Matas tilbud - de snyder

Pas pÃ¥ Matas tilbud for tiden. De reklamere bl.a med 40% pÃ¥ helsekost, men varerne de sÊlger er tÊt pÃ¥ udlÞbsdato. Kundeservice mener det er ok at sÊlge “gamle” varer, og at der ikke bliver gjort opmÊrksom pÃ¥ det i reklamerne! KÞb derfor et andet produkt med lang udlÞbsdato, frem for Matas gamle striber.

2025幎11月25日

Black friday Calvin Klein parfume

Black friday Calvin Klein parfume udsolgt i matas friheden, matas i Herlev bymidte havde en på lager.
Ringer sÞndag og spÞrger om de vil lÊgge den til side til nÊste dag.
Talte med en sÞd medarbejder som skulle have mit navn. Sagde til mig, den ligger nu klar til du kommer.
Den er nu hentet. Altid sÞde og hjÊlpsomme medarbejder i matas.

2025幎11月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ