Declaratie afgewezen met een vage reden. Hierdoor wilde ik contact. Schriftelijk contact alleen via de app, wat dramatisch ging. Foute antweoorden en bij navragen pas een "correct" antwoord. Weet... もっと見る
企業が回答しました
Na een declaratie van een tandarts rekening, 5 dagen lang aan de telefoon gezeten om mijn vergoeding tand verzekering te laten beoordelen. Toen na 10 werkdagen kreeg ik het bericht dat ik een vecozo m... もっと見る
企業が回答しました
Cz is een grote zorgverzekering. Ze besteden buitenland hulp uit aan onkundige bedrijven zoals anwb alarm centrale , die de opdracht hebben 'nee' te verkopen aan clienten/ patienten en zoveel mogelij... もっと見る
企業が回答しました
Heel tevreden nooit problemen gehad altijd duidelijkheid gekregen En de medewerkers zijn altijd heel klantvriendelijk nooit boos of aggressief En ze zijn meedenkend waar door je toch de jui... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 58%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het duurde meer dan 35 minuten voordat je telefonisch contact had met een medewerker en toen ik haar even had gesproken moest ik weer 9 minuten wachten omdat ze iets moest navragen. En het antwoord was natuurlijk dat ik nadat met uitvalverschijnselen naar de taxi terug naar huis zelf maar moet betalen en daar betaal ik 32jaar premie en ben ik dubbel plus verzekerd.

Goede informatie
Snelle afhandeling declaraties
Sympathieke medewerkers

CZ からの回答
Op advies van CZ de zorgvraag bij een aanbevolen zorgverlener neergelegd. Nu blijkt dat deze absoluut niet aan de verwachtingen voldoet, maar wel de hoofdprijs factureert. Kortom niets geholpen, wel geld kwijt. Bij contact met CZ wordt aangegeven dat ze niets kunnen doen. Klacht kan, maar dit zal niet veel uitmaken delen zij mee. Bij aangeven dat ik dit teleurstellend vind hoe CZ hier ons niet verder helpt in deze situatie, verbreek de medewerker abrupt de verbinding…

Nooit hier verzekeren!!!
Er word constant geld afgeschreven en zodra ik bel omtrent informatie waar dit geld naartoe is gegaan kunnen zij mij geen e-mail sturen met het info erin. Zij kunnen dus wel meerdere malen geld afschrijven maar niet meerdere keren een e-mail verzenden met de juiste informatie

CZ ONBEREIKBAAR!
Ik verblijf vanwege vanwege vakantie buiten Europa. Telefonisch is CZ Onbereikbaar. CZ heeft géén WhatsApp CZ heeft géén Emailadres voor klanten!
De App van CZ is weken Onbereibaar.
Pas bereikbaar vanaf 5 Januari 2026.
Alles geprobeerd om CZ te bereiken.
CZ bereiken, lukt jammer genoeg Niet!
Wie weet een Oplossing??

CZ からの回答
In eerste indruk lijkt de website heel wat, maar als je een vraag hebt die geen standaard vraag is, wordt je telkens terug naar een vorig scherm gestuurd en kom je geen steek verder. Tenenkrommend!!! Chatbox blijkt een domme chatbot waarvoor je eerst een app moet installeren en inloggen. Hopeloos en vreselijk tijdrovend.
En als je dus nog geen klant bent kun je bellen, maar telefonisch heel slecht bereikbaar en twijfelende medewerkster. Nu heb ik niets op schrift, dus het zou min of meer een gok zijn om deze verzekering af te sluiten. Wat een knullige organisatie is dit, zeg!

CZ からの回答
Het is een zeer teleurstellend, je kunt nauwelijks tot geen contact met dit bedrijf krijgen als je met vragen zit. Gewoon een schandalige bedrijf als ze geld van je rekening moeten afhalen dan zijn ze wel vlot.

CZ からの回答
Ik heb als aanvullende verzekering staan 'Leden'. Ik kan op de website (Mijn CZ) niet vinden wat dat inhoudt. De relevante knoppen werken niet (wieltje blijft draaien) en polis downloaden geeft alleen een voorblad met naam en nummers. Als ik bel en in de wacht sta, val ik twee keer weg en kan opnieuw beginnen (weliswaar last minute; 29 december). Gebeld met een aardige dame (daarom 2 sterren en geen 1 ster) en samen komen we daar niet uit. Je kunt via MijnCZ gewoon niet uitvinden waar je voor verzekerd bent. Dat weet ik nu nog niet en moet maar gokken of ik voor bijna 20 euro per maand aanvullend verzekerd wil blijven.

CZ からの回答
Onduidelijke afwijzingen, slechte bereikbaarheid en een app waarin declaraties soms zomaar verdwijnen of nooit in behandeling worden genomen. Na bellen krijg je inderdaad vaak een vriendelijke medewerker aan de lijn — maar zelfs daar wringt het. Ik sprak iemand die er al meer dan twintig jaar werkte en zelf vertrekt, juist omdat medewerkers steeds minder ruimte krijgen om klanten echt te helpen. Er wordt hard gesneden in service, en er zijn interne instructies om declaraties sneller af te wijzen en het proces ingewikkelder te maken.
Dat voelt als beleid, niet als incident.
Na vijftien jaar trouwe klant ben ik daarom dit jaar overgestapt en ik ga niet meer terug. CZ is niet meer wat het geweest is.

CZ からの回答
Een lastig geval voor niet gecontracteerde zorg werd via de CZ chat met DBC nummers goed opgevolgd.

CZ からの回答
Ik had hulp nodig met de overstap naar een andere verzekeraar. Op een of andere manier was ik dubbel verzekerd. Ik ben goed geholpen door Djony en het is keurig voor mij afgehandeld naar een paar chats via de app. Heel fijn en ging best snel!

CZ からの回答
Zeer vriendelijk geholpen via de chat door een medewerker bij het nagaan van vergoedingen als zwangere. Hierdoor op informatie gewezen waar ik zelf niet uitkwam.

CZ からの回答
Je kunt hun geen Email sturen.
Als je een andere vraag hebt dan door CZ bedacht heb je een probleem.
Website verwijst steeds naar andere pagina om weer terug te keren op de vorige pagina.
App wil ik niet gebruiken omdat het verhaal te lang en dus onoverzichtelijk wordt.
Ik wil antwoord zwart op wit en niet via telefoon

CZ からの回答
CZ is niet de goedkoopste verzekeringsmaatschappij maar wel vriendelijke medewerkers, 90% snelle afhandeling van ingediende rekeningen, duidelijk wat er wel / niet vergoed word en bij vragen krijg je vriendelijke klantenservice. Hier schort het soms wat aan kennis en zou er wel wat meer mee gedacht mogen worden met de klant. Je krijgt hier tenminste nog een echt persoon aan de lijn ipv een chatbot
Net als overal werkt ook CZ helaas met targets en tijdsduur voor zijn gesprekken niet de fout vd medewerker maar het beleid van bovenaf
Over het algemeen tevreden over deze verzekeringsmaatschappij

CZ からの回答
Jammer dat je geen nul sterren kunt geven want de klantenservice is nauwelijks bereikbaar. 4 x gebeld binnen 1 week, er wordt een wachttijd voorspeld tussen 3 en 5 minuten. Na 20 minuten nog geen contact gekregen en dus maar opgehangen. De 5e keer wel contact gekregen, maar wordt ik, in tegenstelling tot een telefoontje begin van het jaar, niet te woord gestaan omdat er voor mijn non-verbale vader met een niet aangeboren hersenletsel eerst een notariele of gerechtelijke volmacht geregeld moet worden.

CZ からの回答
Vriendelijk en hulpvaardig. Heb alle plus extra informatie gekregen waar ik naar op zoek was.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。