Citroën-dealer Hedin Automotive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Van het eerste tot het laatste contact ben ik aangenaam verrast. Dat begon letterlijk met het telefoontje om een afspraak te maken tot de betaling. Ik rijd een Citroën C6 en dat is geen alledaagse, ga... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ben blij met de aankoop van de Citroën c5 Aircross .bij de firma Hedin Automotive in meppel zeer goed geholpen door Geert Emmers .heel vriendelijk goede uitleg en heeft alle tijd voor ons genomen.👍

5぀星のうち4の評䟡

We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....

䌁業情報

1. シトロ゚ン ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. ハむダヌ サヌビス

Citroën-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 172ä»¶

レビュヌを曞く

Correcte toelichting en uitleg

Correcte toelichting en uitleg. Vriendelijke benadering.

2026幎4月18日

Beste meneer/mevrouw Brinkman,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent benaderd en dat je een correcte toelichting en uitleg hebt gekregen. Dank voor de review.

Onderhoudsbeurt en apk.

Middels de website afspraak gemaakt voor onderhoud en apk, niet erg klantvriendelijk, website niet prettig. Neem in het vervolg toch liever rechtstreeks contact op met de vestiging. Prima geholpen, werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd tegen een redelijk tarief.

2026幎4月2日

Beste meneer/mevrouw Scholten,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Dank voor de feedback.

Service

Goede service.

2026幎4月7日

Beste meneer/mevrouw Pannekoek,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

snelle service

snelle service, afspraken worden uitstekend nagekomen

2026幎4月7日

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat de afspraken zijn nagekomen. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Probleem is opgelost en zeer praktisch

Probleem is opgelost en zeer praktisch om mijn auto door een werknemer op te halen waardoor ik niet 2x op en neer hoefde te rijden.

2026幎3月31日

Beste Jan,

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost en je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Erg goed geholpen door de magazijn

Erg goed geholpen door de magazijn medeweker. Die omdat een bepaalde aansluiting niet leverbaar was een idee en een oud stekkertje heeft gegeven voor een tijdelijke oplossing!

2026幎4月1日

Beste Jan,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat er is meegedacht. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Op naar de zomer met Hedin

De winterbanden hebben plaatsgemaakt voor de zomerbanden: helemaal volgens afspraak en precies op het overeengekomen moment. Laat nu de zomer zelf ook maar komen!

2026幎4月1日

Beste John,

Wat fijn dat de bandenwissel vlot en volgens afspraak is verlopen! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Hopelijk kunnen we snel van het zomerweer genieten. Dank voor de review.

Alles was in orde

Alles was in orde

2026幎3月31日

Beste Hans,

Fijn om te horen dat alles in orde was. Dank voor de review.

Vlot geholpen.

2026幎3月30日

Beste meneer/mevrouw Pater,

Fijn om te horen dat je vlot bent geholpen. Dank voor de review.

Professionele en vriendelijke service

Vriendelijke service, altijd professioneel. Dure reparaties, maar hij doet het weer uitstekend! Bedankt.

2026幎3月28日

Beste Karin,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze vriendelijke en professionele service. Dank voor de review.

5぀星のうち1の評䟡

Bracht de auto op maandag

Bracht de auto op maandag. Werd niet teruggebeld over wat er mankeerde. Heb drie dagen lang elke dag steeds zelf gebeld. Op vrijdag kon ik de auto ophalen. Was gedeeltelijk hersteld. Ontbrekende onderdelen waren besteld maar nog niet geleverd. Kon een week duren. Nu 11 dagen later nog niets gehoord.

2026幎3月23日

Beste meneer/mevrouw Eerland,

Dank voor de review. We vinden het vervelend te horen dat je nog niets hebt gehoord. We gaan dit intern bespreken.

5぀星のうち2の評䟡

Helaas verliep het contact met één van

Helaas verliep het contact met één van de verkopers van Hedin Groningen vanaf het begin nogal klantonvriendelijk. Het was van de kant van de verkoper bijzonder bot en kortaf. Zonder verder in details te treden is dit niet wat ik als vaste trouwe klant van Hedin gewend ben. Gelukkig was de baliemedewerkster uitermate vriendelijk en behulpzaam.

2026幎3月24日

Beste Jaap,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je dit als vaste klant zo hebt ervaren, dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Fijn dat je wel goed bent geholpen aan de balie. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, gebeld wanneer prijs anders is!

Beste Danny,

Bedankt voor de review en fijn dat je de service goed vindt.

Vriendelijkheid!!

Brengen en halen !! Dank daarvoor.... Geweldige service. Met vriendelijke groet ‌

Beste,

Fijn om te horen dat je onze service waardeert. Dank voor de review en de mooie woorden.

5぀星のうち4の評䟡

Prima geholpen en lekkre koffie.

Beste Tineke,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de koffie lekker was. Hartelijk dank voor de review.

Professioneel en behulpzaam

Elke keer weer waren alle medewerkers behulpzaam, professioneel en deskundig. Vooral de dame die bij de receptie van de reparatiewerkplaats werkt.

2026幎3月10日

Beste Alex,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze medewerkers als behulpzaam en professioneel ervaart. Dat waarderen we enorm.

5぀星のうち5の評䟡

Door het gehele bezoek een prettige behandeling

Door het gehele bezoek een prettige behandeling .

2026幎3月7日

Beste meneer/mevrouw Been,

Wat fijn dat je het bezoek aan ons als prettig hebt ervaren. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

prima service

Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Ik kon wachten op de werkzaamheden.

2026幎3月2日

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren en dat je op de werkzaamheden kon wachten. We waarderen je positieve feedback enorm!

Loekie van Hedin Automotive

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb in 2019 een citroën cactus

Ik heb in 2019 een citroën cactus gekocht bij toenmalig citroëndealer Dijkstra. Dijkstra ging over naar Wensink, toen ging de boel over naar Hedin. Al met al heel vervelend voor klanten. Ik ben intussen overgestapt naar een andere garage voor onderhoud APK en andere reparaties. Waar ze nog flexibel zijn en service bieden en rekening houden met de klant. Bij Hedin ligt de nadruk op het verkopen van auto s en onderhoud is bijzaak. De service is dan ook verre van goed. Over alles moet een afspraak gemaakt worden, dit kan niet,dat kan niet. Het wisselen van een klein lampje , wat wel heel belangrijk was, kon bij een ander garagebedrijf per direct en even tussendoor. Bij Hedin was dit onmogelijk. Het lijkt erop dat men heel dankbaar moet zijn om klant te mogen zijn bij Hedin. We zijn van plan om binnenkort onze citroën cactus in te ruilen, maar ik denk niet bij Hedin.

2026幎2月25日

Beste Johanna,

Het spijt ons te horen dat jouw ervaringen met ons niet zijn zoals je zou verwachten. We vinden het jammer dat je de overgang van Dijkstra naar Hedin Automotive als vervelend hebt ervaren. In principe zou het geen probleem moeten zijn om met iets kleins zonder afspraak binnen te lopen. We waarderen jouw feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. We nodigen je graag uit om nog eens langs te komen om te zien of jouw ervaring nog steeds klopt.

Stephan van Hedin Automotive

Prima service !

Prima service !

2026幎2月23日

Beste meneer/mevrouw Smit,

Fijn dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw positieve feedback.

Loekie van Hedin Automotive

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス