レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Icc syn jeździ do szkoły pociągiem i to jest jakiś dramat, więcej się spóźnia ten pociąg niÅŒ jest punktualnie Syn się spóźnia do szkoły, niedługo będzie musiała jechać o 5 pociągiem to moÅŒe będzie s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

IC8310, KOSSAK, jadący do Przemyśla Proponuję się zdecydować, bo najpierw było mi powiedziane, ÅŒe w wagonie jest wolne miejsce, a później przychodzi kobieta i mówi, ÅŒe mam "się wynosić" bo mogę po... もっず芋る

䌁業情報

1. 運茞サヌビス
  2. ・
  3. 電車の切笊代理店
  4. 路線・長距離バス䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

PKP Intercity is a company of PKP Group responsible for long-distance passenger transport.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 192ä»¶

レビュヌを曞く

To jest cyniczne złodziejstwo

To jest cyniczne złodziejstwo. Skandal , 2 osoby wypisane na jednym bilecie. Za kaÅŒdą osobę, nie bilet- płaci się karę 20zl. Miejsc stojących duÅŒo. Pani w okienku nie sprzedaje biletow. Następnym razem ekologicznie, przemieszcze się 20 letnim dieslem z punktu A do punktu B , bo wychodzi taniej. Super podejście, po co te ekologiczne hasła. Najgorsza kolej w Europie.

2026幎9月27日
5぀星のうち1の評䟡

Icc syn jeździ do szkoły pociągiem i to

Syn się spóźnia do szkoły, niedługo będzie musiała jechać o 5 pociągiem to moÅŒe będzie szansa ,ÅŒe ten się nie spóźni... Stoją w polu nie wiadomo po co te pociągi. Syn zamiast juÅŒ w szkole siedzi w polu w ICC....

2026幎9月28日

3 razy probowalam kupic bilet

3 razy probowalam kupic bilet, 2 razy pobrano pieniadze a potem anulowano rezerwacje, ciekawa jestem w jakim terminie dostane zwrot tych pieniedzy powiadomiono mnie ze musze czekac 7 dni / ciekawe/ ale problem pozostal bo dalej jestem bez rezerwacji a pan na telefonie z warszawy nic nie mogl poradzic/ brak zainteresowania/

2026幎9月26日

IC8310

IC8310, KOSSAK, jadący do Przemyśla

Proponuję się zdecydować, bo najpierw było mi powiedziane, ÅŒe w wagonie jest wolne miejsce, a później przychodzi kobieta i mówi, ÅŒe mam "się wynosić" bo mogę potencjalnie zająć czyjeś miejsce i zapłacić karę:) Nie jest to pierwszy raz, gdy w tych pociągach obsługa wprowadza w błąd, a jak juÅŒ nie potraficie wszystkiego ogarnąć, to chociaÅŒ nie wyskakujcie na ludzi z pogardą tylko wytłumaczcie spokojnie, ÅŒe zaszła pomyłka. Kultura to podstawa pracy z ludźmi a pani blondynce sprawdzającej bilety niestety jej zabrakło.

2026幎9月23日

Pociąg WITKACY Zakopane-Gdynia

Pociąg WITKACY Zakopane-Gdynia. Niestety, jedna gwiazdka to za duÅŒo. Pociąg juÅŒ na początku miał ponad 30 min opóźnienia, później około godziny. W Krakowie musieliśmy się przesiadać, a komunikaty były tak ciche, ÅŒe pasaÅŒerowie nie wiedzieli, co robić i gdzie się przesiąść. Jedna z kobiet musiała chodzić po wagonach i informować innych pasaÅŒerów.
Miejsc brak, przejścia zawalone plecakami i torbami. W Warsie równieÅŒ nie moÅŒna było usiąść i zjeść, bo osoby siedziały tam juÅŒ kilka godzin i nikt z obsługi ani konduktorów na to nie reagował. Sama byłam pytać i usłyszałam, ÅŒe 6 godzin w Warsie to przesada, szczególnie przy jednej wodzie. Bardzo źle zorganizowana podróŌ.

2026幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Reservamos un viaje desde zakopane a

Reservamos un viaje desde zakopane a varsovia (más de 6horas) compramos billetes de primera clase, por dónde empezar, la primera clase es decepcionante, no tiene ni enchufes para cargar el móvil, aire acondicionado 0. Pero lo peor, ESQUE NO TENEMOS ASIENTOS, nos han dado billete sin asientos para un viaje de más de 6 HORAS, COMO PRETENDEN QUE HAGAMOS UN VIAJE DE 6 HORAS DE PIE, ES INHUMANO, en ningún momento a la hora de la compra del billete se nos advirtió de esto. PÉSIMO SERVICIO

2026幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Widzę ÅŒe opinie duÅŒo mówią o tej

Widzę ÅŒe opinie duÅŒo mówią o tej „firmie”. Chciałbym aby w Polsce był alternatywa do tego koncernu działającego i mającego w głębokim powaÅŒaniu swoich klientów
przejechałem w 3 tyg połowę świata droga lądową/morska i lotnicza i co mnie spotkało w Polsce na trasie z Poznania do Świnoujścia ?? Polska gościnność ..mając 2 walizki i plecak 85 litrów miałem poszukiwać konduktora w 10 moÅŒe 15 wagonach i przy tym rozwalić kilka głów moimi torbami
według konduktora (którego odrazu poinformowałem o sytuacji ) miałem tak właśnie go szukać
 aplikacja nie działała nic nie dało się zrobić
.mandat lub wypad z pociągu 🫶💰 mam nadzieję ÅŒe te firmę trafi plaga rdzy  😅

2026幎7月17日

międzynarodowy ic w wagonie plus 40 bez klimy

30.08.2026 międzynarodowy ic Wien-Kraków 202
(a spowrotem za dwa dni 205) w wagonie 349 nie działa klimatyzacja, na zewnątrz ponad plus 30 a wewnątrz wagonu jeszcze goręcej, najpierw obsługa austriacka powiedziała bym poszukał sobie innego wolnego miejsca bo oni zaraz wysiadają, poszukałem ale za niedługo wsiadł ktoś kto miał rezerwację na to miejsce, więc obsługa czeska wskazała mi inne wolne miejsce i dala mi darmową miejscówkę (zamiast mojej kupionej miejscówki na miejsce w wagonie 349 w temperaturze jak wewnątrz pieca), obsługa polska natomiast mówi ÅŒe zgłaszali tę awarię ale kiedy będzie naprawiona niewiadomo.
2.09.2026 ten sam skład odwrotny kierunek, w czterech po kolei wagonach pozamykane toalety, a w jednej czynnej syf i brud i smród, klima działała bo kupiłem dodatkową miejscówkę na wagon inny niÅŒ 349, spóźnienie 55 minut do Wiednia, austriacki konduktor ÅŒyczliwie wydał mi zaświadczenie bym mógł jechać innym pociągiem bo na zaplanowany nie zdÄ…ÅŒyłem. Więc Austriak naprawia błędy i wady popsutego polskiego ic bo prąd nie działał, w breclav kontrolowali lokomotywę o czym informowali przez głośniki, głośnik trzeszczący i piszczący.
Nikomu nie radzę jeÅŒdÅŒenia polskimi ic.
Powinni zbankrutować i niech ktoś ich wykupi i doprowadzi do porządku.

2026幎8月30日

W 1 klasie dostajesz miejsce w korytarzu obok kibla i śmietnika

Z całego serca nie polecam. Do chuja nie podobne ÅŒeby płacić prawie podwójnie za bilet w pierwszej klasie i przez całą drogę (6h) siedzieć w korytarzu wejściowym na schodkach (obok kosza na śmieci i kibla z którego smród, ÅŒe nie da się wytrzymać. Ja rozumiem, ÅŒe kto pierwszy ten lepszy, ale jak nie macie odpowiedniej ilości miejsc, ÅŒeby kaÅŒdy kto zdecydował się na bilet w pierwszej klasie miał gdzie usiąść to po co w ogóle sprzedajecie te bilety ponad stan? Å»eby starsi ludzie i rodzice z małymi dziećmi przez cała drogę miały duÅŒo gorsze warunki niÅŒ 2 klasa? Za darmo nie wybrałbym tego przewoźnika po raz drugi!!

2026幎8月27日

Porazka!!

Porazka!!! Nigdy w zyciu juz nie wsiade do tego pociagu.Smrod,brod,brak klimatyzacji,obsluga niemila ,opryskliwa,pozbawiona kultury. Szok!!!

5぀星のうち1の評䟡

Nigdy nie pisałam złych komentarzy

Nigdy nie pisałam złych komentarzy, ale to masakra, pociąg zatrzymał się trzy razy za trzy godziny jazdy. Wszystkie te trzy przystanki były nieplanowane. Opóźnienie było więcej niÅŒ pół godziny.
Gdy wszystko jest zarezerwowane i czekają na ciebie w hotelu, to tylko psuje humor i bardzo denerwuje

5぀星のうち5の評䟡

Podziękowania dla obsługi pociągu

W dniu 19.08.o godz. 8.05 podróŌowałam pociągiem do Warszawy. Jestem osobą z niepełnosprawnością, dlatego chciałabym szczególnie podziękować całej obsłudze pociągu za pomoc, ÅŒyczliwość i troskę podczas podróŌy. Szczególne podziękowania kieruję do Pana Konduktora o nr identyfikacyjnym 77059, który wykazał się ogromną empatią i gotowością do pomocy. Tego samego dnia wracałam pociągiem Warta o godz. 19.32 z Warszawy. RównieÅŒ podczas tej pdróŌy obsługa stanęła na wysokości zadania, okazując mi pomoc i ÅŒyczliwość. Takie zachowania pokazują, ÅŒe podróŌ osób z niepełnosprawnością moÅŒe odbywac się bezpiecznie i w poczuciu szacunku. Dziękuję.

2026幎8月19日

Zero gwiazdek.

Nie da się nie dać ÅŒadnej gwiazdki. A szkoda. Pociąg relacji Warszawa Szczecin. Podlasiak. Wagon 11. Temperatura w wagonie 43'C.
Konduktor i obsługa pociągu zbagatelizowała zgłoszenia. Nie zrobiono nic. W takich warunkach to za darmo bym nie pojechał . PKP bierze za to pieniądze a pasaÅŒerów ma głęboko gdzieś - tak, w ....

Omijać szerokim łukiem a wszelkie niedogodności zgłaszać na kontakt 🐒 PKP.pl
Oraz zgłaszać takie incydenty do UOKiK.

PKP - obyście zostali zastąpieni europejskimi pociągami w standardzie z klimatyzacją.

Katorga

Płacisz normalnymi pieniedzmi a i tak czlowiek nie moze siedziec tylko jechac 12 godzin na nogach co jedynie siedziec na ziemy w wagonie na rowerach chociaz nawet tam nie ma miejsca

2026幎8月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ