レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

To jest cyniczne złodziejstwo. Skandal , 2 osoby wypisane na jednym bilecie. Za każdą osobę, nie bilet- płaci się karę 20zl. Miejsc stojących dużo. Pani w okienku nie sprzedaje biletow. Następnym raze... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Icc syn jeździ do szkoły pociągiem i to jest jakiś dramat, więcej się spóźnia ten pociąg niż jest punktualnie Syn się spóźnia do szkoły, niedługo będzie musiała jechać o 5 pociągiem to może będzie s... もっと見る

5つ星のうち1の評価

3 razy probowalam kupic bilet, 2 razy pobrano pieniadze a potem anulowano rezerwacje, ciekawa jestem w jakim terminie dostane zwrot tych pieniedzy powiadomiono mnie ze musze czekac 7 dni / ciekawe/ al... もっと見る

5つ星のうち1の評価

IC8310, KOSSAK, jadący do Przemyśla Proponuję się zdecydować, bo najpierw było mi powiedziane, że w wagonie jest wolne miejsce, a później przychodzi kobieta i mówi, że mam "się wynosić" bo mogę po... もっと見る

企業情報

1. 運輸サービス
  2. ・
  3. 電車の切符代理店
  4. 路線・長距離バス会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

PKP Intercity is a company of PKP Group responsible for long-distance passenger transport.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 192件

レビューを書く

Pociąg relacji Krynica Zdrój

Pociąg relacji Krynica Zdrój - Gdynia niby 1 klasa wagon z przedziałami podzielony na pół na kl 1 i kl 2…. oprócz ceny niczym się nie różniący….klekot…. z zarzyganym zlewem w toalecie… 12 godzin męczarni… raczej koleją długo się nie wybiorę w podróż😡

2026年7月12日
5つ星のうち1の評価

Kiedy kierunek jazdy pociągiem....

Kiedy kierunek jazdy pociągu zacznie się zgadzać z wyborem kierunku jazdy podczas zakupu biletu przez internet. Co wybieram siedzenie zgodnie z kierunkiem jady jest to loteria 50/50. Jadąc do,tyłu po prostu za haftuje wam wagon

2026年7月3日
5つ星のうち5の評価

Pociąg nr 3836

Pociąg nr. 3836 IC, klimatyzacja w jednym z wagonów działała tragicznie, Pani konduktorka zachowała się wzorowo, przetransportowała pasażerów do innych wagonów oraz rozdała wszystkim wodę, co do butelki. Świetna reakcja, życzę tej Pani dużo zdrowia!

2026年7月1日

Jest okropnie

Jest okropnie . Straszne opóźnienie pociągów , brak klimatyzacji . Trzymają ludzi w piekłu
Mam nadzieję że takie opinie jakoś w ogóle wpływają na coś

2026年6月28日
5つ星のうち5の評価

Podróż EIC

Chciałbym podziękować całej obsłudze pociągu EIC 1855 relacji Warszawa Wschodnia- Świnoujście.
Podróżowałem z Poznania do Szczecina wraz z małżonką i synem i jestem pod wrażeniem kultury pracy kierownika pociągu i konduktorów oraz oczywiście maszynisty. Mimo rekordowych temperatur powietrza a i tym samym szyn przejazd pociągu mógł być różny.
Jednak profesjonalizm załogi "Błękitnej Fali" można było zauważyć na każdym kroku.
Na uznanie zasługują również pracownicy prowadzący ruch pociągów i zabezpieczający ich pracę.
Dziękujemy.

2026年6月27日
5つ星のうち1の評価

Pociąg w żadnym stopniu nie jest…

Pociąg w żadnym stopniu nie jest przygotowany na falę upałów. Klimatyzacja na żenującym poziomie, nie widzę też absolutnie żadnego powodu sprzedaży dodatkowych biletów żeby wagon "wypchać" - ilość tlenu spada do drastycznego poziomu, aż prosi się żeby ktoś dostał udaru podczas podróży. Ruchu powietrza brak.

Pasażerowie też nie lepsi - jeden geniusz stwierdził, że sobie rozpyli dezodorant w przedziale, a inny wlazł ze śmierdzącym jedzeniem z kefca.

edit: właśnie się dowiedziałam, że w wagonie obok normalnie jedna osoba zasłabła bo klima nie działała :') super warunki

2026年6月27日

Pociag porazka "Lubomirski"

Pociag bez klimatyzacji, przez 3 godziny stanie w korytarzu, by dojechac z Gdanska do Warszawy. Brak papieru toaletowego w wc. Zepsute drzwi, trzeba isc do nastepnego wagonu, by wysiasc. Jest XXI wiek, ale na kolei dalej traci komuna. Nie polecam w gorace dni. W pociagu brak krzeselek, zeby troche posiedziec na korytarzu. Nie rozumiem tej polityki firmy, by sprzedac jak najwiecej biletow przy braku miejsc siedzacych. KOMUNA!!!

2026年6月18日

"zero" lub ujemna punktacja

Jakby bylo "zero" lub minusowe to bym wstawiał.... ta firma jedyne co moze przewozić to gruz lub węgiel. Nigdy ludzi. Obsługa fatalna, w zeszłym roku na 189 kursów żaden nie przyjechał o czasie. Skandalem jest traktowanie pasażerów jak idiotow... lepiej pojechać PKSem

2026年6月26日
5つ星のうち1の評価

Kolejny tydzień kolejna podróż i znowu…

Kolejny tydzień kolejna podróż i znowu porażka tym razem powtórka z historii opóźnienie i brak klimatyzacji wagon pamięta jeszcze komunę miał byc bez przedziałowy a jest przedziałowy, 8 osob w przedziale bez klimatyzacji to trochę mało przyjemna podróż szczególnie ze nie ma miejsca i trzeba dotykać obcych osób.

2026年6月26日

To jest jakieś nieporozumienie

To jest jakieś nieporozumienie .
Na zewnątrz ponad 30 stopni , a w wagonach nie ma włączonego żadnego nawiewnika ani klimatyzacji . Wstyd !!! Omijać szerokim łukiem
Pociąg Kraków - Lublin IC 3206 SZTYGAR. Nawet konduktor jak wszędzie do wagonu to wyszedł . Co Wy robicie !!!

2026年6月23日

レビューの対象になっている企業の方へ