Niestety. Osoba odpowiedzialna za wyszukiwarkÄ to wielki nieudacznik. Ale tak bywa jeÅli zatrudnia siÄ po znajomoÅci lub osoby z doÅwiadczeniem i/lub wyksztaÅceniem. Co za tym idzie zapewne zabr... ãã£ãšèŠã
Mój mÄ ÅŒ spóźniÅ siÄ na pociÄ g , po 40 min miaÅ drugi, wiÄc kupiÅ kolejny bilet. Niestety nie ma moÅŒliwoÅci poÅÄ czenia siÄ telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaÅnieniu sytuacji, sprawa z... ãã£ãšèŠã
System, ÅŒe w momencie, w którym koleo jest winne za usterki w systemie i anulowanie biletów, pieniÄ dze - czasem duÅŒe - trafiajÄ na konto koleo jest absurdalny. ZwÅaszcza, ÅŒe proces wypÅacania tych pi... ãã£ãšèŠã
Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgÄ 99%. Nie rozumiem ceny biletu otóŌ bilet normalny kosztuje np 170 zÅ a dla mnie z mojÄ ulgÄ okoÅo 60 zÅ. NapisaÅem e-maila z pytaniem i jak narazie nie mam od... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sprawdź rozkÅad jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w TrójmieÅcie i inne koleje bez ÅŒadnych opÅat!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Koleo pokazuje inne godziny odjazduâŠ
Koleo pokazuje inne godziny odjazdu WrocÅaw -Jelcz Laskowice niÅŒ np. Bilkom czy KD. RóŌnice 40 minutowe. Czy to jakaÅ stara strona? Nie mam jak wkleiÄ zrzutu ekranu ani linka ze strony, którÄ
sobie przypiÄÅam do ekranu póŠroku temu. UwierzyÅam jej i pociÄ
g mi uciekÅ.
Do dzisiaj byÅo dobrze ale niestetyâŠ
Do dzisiaj byÅo dobrze ale niestety trafiÅem na paniÄ która spowalniaÅa odjazdy a ÅŒe byÅa to pani od biletów nie mogÅem nic zrobiÄ niÅŒ tylko pójÅÄ dalej
Dobrze to juÅŒ byÅo.
Do dnia dzisiejszego byÅam zadowolona. Ale czar prysÅ. ZostaÅ mi sprzedany bilet na InterCity, który w zwiÄ zku z powodziÄ zmieniÅ trasÄ i omijaÅ moje miasto. Å»adnego ostrzeÅŒenia w aplikacji. PrzecieÅŒ ten pociÄ g powinien byÄ zablokowany. I tak mogÄ podróŌ, która miaÅa trwaÄ 4 godziny trwaÅa 8. SÅabo, bardzo!!!!
Jestem bardzo miÅe zaskoczona przemiÅaâŠ
Jestem bardzo miÅe zaskoczona przemiÅa i profesjonalna obsÅuga klienta w koleo. BRAWO!!!!
Natalia z która miaÅam przyjemnoÅÄ rozmawiaÄ Åwietna ,bardzo skuteczna , nie mogÅam prosiÄ o wiÄcej bardzo szybko uporaÅa siÄ z problem.
Gdyby tylko wszyscy byli tak pomocni.
Tak trzymaj Natalia ððŒððŒ
WykupiÅam odbiór bagaÅŒu.Kurier DHL nieâŠ
WykupiÅam odbiór bagaÅŒu.Kurier DHL nie odebraÅ bagaÅŒu pracownicy kole nie pomogli brak profesjonalizmu.Nie wiem czemu wybrali najgorszÄ firmÄ kurierskÄ .Zwrocilam siÄ o zwrot pieniÄdzy za nie wykonanÄ usÅugÄ i nastÄ piÅa cisza.Odradzam wszystkim odbiór bambetli sami zamówicie sobie przesyÅkÄ tyko nie w DHL i na kole
Wielki pozytyw
Wielki pozytyw, ÅatwoÅÄ w zakupie biletów wszystko czytelne. Pomoc w rozwiÄ zaniu problemu, kontakt bezproblemowy . BÄdÄ korzystaÅa za kaÅŒdy razem z Koleo gdy wybieramy siÄ w podróŌ a jest to conajmniej raz w tygodniu. Polecam
Szkoda swoich nerwów i pieniÄdzy
Marna obsÅuga.
Kiepska polityka zwrotów biletów. ZwracajÄ
uÅamek kwoty i to na jakiÅ wirtualny portfel w aplikacji - a ÅŒeby to wypÅaciÄ, to trzeba wymieniÄ ileÅ maili z obsÅugÄ
, ÅŒeby siÄ zlitowali i wypÅacili pieniÄ
dze na konto.
Nie dziaÅaÅy przez dwa lata pÅatnoÅci kartÄ
, co potwierdziÅy róŌne banki, ÅŒe to wina KOLEO.
Ponadto ostatnio sytuacja, ÅŒe zakupiony bilet okazaÅ siÄ byÄ zÅy i zero pomocy ze strony obsÅugi.
Szkoda swoich nerwów i pieniÄdzy na wspieranie tak ignoranckiej firmy.
polecam aplikacjÄ i pociÄ gi.
polecam aplikacje i pociÄ
gi.
bardzo fajna obsÅuga klienta w Koleo.pl)
no i pociÄ
gi jeździ w miarÄ swojej moÅŒliwoÅci (ÅŒeby nie spóźniaÄ)
Stara rura za przeproszeniem pruje siÄâŠ
Stara rura za przeproszeniem pruje siÄ jak by pracowaÅa za karÄ dosyÄ ÅŒe gruba siÄ sadzi jak by nie wiadomo co miaÅa osiÄ gnÄ Ä w tej pracy blondyna
Straszna obsÅuga
Straszna obsÅuga. Najgorsza usÅuga transportowa.
cym, ÅŒeby nie musieÄ z dzieÄmi staÄ caÅÄ
drogÄ, ale gdy pociÄ
co. Straszna obsÅuga.
Najgorszy system transportu
Najgorszy system transportu, jaki kiedykolwiek spotkaÅem. KupiÅam bilety z miejscem siedzÄ cym, ÅŒeby nie musieÄ z dzieÄmi staÄ caÅÄ drogÄ, ale gdy pociÄ g przyjechaÅ, okazaÅo siÄ, ÅŒe takiego wagonu w ogóle nie ma. I wszyscy jechaliÅmy na stojÄ co. Straszna obsÅuga.
SpotkaÅa mnie bardzo miÅa obsÅuga
SpotkaÅa mnie bardzo miÅa obsÅuga
Pani Paulina okazaÅa bardzo szybkÄ
i profesjonalnÄ
pomoc, nie spodziewaÅam siÄ tak szybkiej reakcji i sprawnego kontaktu 5/5 choÄ jakbym mogÅa to bym daÅa wiÄcej, pozdrawiam
Na aplikacji byÅo ÅŒe pociÄ g odjeÅŒdÅŒa zâŠ
Na aplikacji byÅo ÅŒe pociÄ
g odjeÅŒdÅŒa z peronu 1 a odjechaÅ z peronu 2 przez co straciliÅmy pieniÄ
ce na bilety i musieliÅmy czekaÄ ponad godzinÄ na nastÄpny. Bardzo niedopatrzone, trzeba na to uwaÅŒaÄ
Gowno jedno wielkie
Gowno jedno wielkie. Masakra, porazka, zalosne.
Patologia pkp
W pkp nic siÄ nie zmienia od lat,jedno wielkie bagno,chciaÅem pojechaÄ z dzieÄmi po latach na wycieczkÄ 100km trasa i na dzieÅ dobry ponad godzinÄ opóźnienia,zrezygnowaliÅmy i pojechaliÅmy autem,zwrot biletów i pisanie reklamacji w tej aplikacji to jakaÅ poraÅŒka,nie polecam nikomu korzystaÄ z usÅug pkp.
ÅÅabo
WybraÅem miejsce przy oknie po czym oczywiÅcie wybraÅo mi na Årodku ð€£ nie polecam pzdr
Bardzo miÅa i pomocna obsÅuga , strona i aplikacja dziaÅajÄ bez problemów bardzo polecam
GOOGLE PAY uwaga!!!
Niestety, przy pÅatnoÅci Google Pay pobiera 20zl kompletnie bez pytania o zgodÄ, co jest karygodne.
Dodatkowo ceny biletów na Intercity droÅŒsze niÅŒ na stronie Intercity o znaczÄ
cÄ
kwotÄ przy krótkich trasach. Ale to jeszcze rozumie, bo widzÄ ile pÅace.
Generalnie byÅoby wiÄcej tych gwiazdek ale pobranie komuÅ 20zlotych bez pytania na wewnÄtrzne konto jest nie do przyjÄcia
Wolne dziaÅanie strony
Niestety nie dziaÅa na tyle dobrze ÅŒe po wpisaniu kodu blik i zakupie zaciÄÅo siÄ. Po dÅuÅŒszym czasie dopiero dostaÅem e-maila z moim biletem a ja w tym momencie juÅŒ miaÅem inny bilet. ProszÄ o poprawienie tej strony
Nie przyjeÅŒdÅŒa na czas spóźnia siÄ parÄâŠ
Nie przyjeÅŒdÅŒa na czas spóźnia siÄ parÄ dziesiÄ tek minut i kaÅŒdy ma spóźnienia