Niestety. Osoba odpowiedzialna za wyszukiwarkÄ to wielki nieudacznik. Ale tak bywa jeÅli zatrudnia siÄ po znajomoÅci lub osoby z doÅwiadczeniem i/lub wyksztaÅceniem. Co za tym idzie zapewne zabr... ãã£ãšèŠã
Mój mÄ ÅŒ spóźniÅ siÄ na pociÄ g , po 40 min miaÅ drugi, wiÄc kupiÅ kolejny bilet. Niestety nie ma moÅŒliwoÅci poÅÄ czenia siÄ telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaÅnieniu sytuacji, sprawa z... ãã£ãšèŠã
System, ÅŒe w momencie, w którym koleo jest winne za usterki w systemie i anulowanie biletów, pieniÄ dze - czasem duÅŒe - trafiajÄ na konto koleo jest absurdalny. ZwÅaszcza, ÅŒe proces wypÅacania tych pi... ãã£ãšèŠã
Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgÄ 99%. Nie rozumiem ceny biletu otóŌ bilet normalny kosztuje np 170 zÅ a dla mnie z mojÄ ulgÄ okoÅo 60 zÅ. NapisaÅem e-maila z pytaniem i jak narazie nie mam od... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sprawdź rozkÅad jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w TrójmieÅcie i inne koleje bez ÅŒadnych opÅat!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
0!!!
DaÅam jeden , bo nie mogÅam daÄ zero .
ObsÅuga Pani konduktor bardzo nie miÅa . DostaÅam 100 zÅ kary ÅŒe nie kupiÅam biletu po wejÅciu do pociÄ
gu , a na aplikacji 5 minut przed juÅŒ nie mogÅam zakupiÄ . PrzekazaÅa mi Pani wiadomoÅÄ ÅŒe jest informacja na drzwiach , a biegÅam do pociÄ
gu ÅŒeby na niego zdÄ
ÅŒyÄ to raczej nie miaÅam czasu ÅŒeby oglÄ
daÄ drzwi . UsiadÅam 2 minuty i nawet nie minÄÅam pierwszej stacji , a dostaÅam karÄ . Niech za te 100zl kupi sobie alkohol , bo chyba jest nieszczÄÅliwÄ
kobietÄ
!!!!!! Trasa : WrocÅaw do DzierÅŒoniów ÅlÄ
ski przez JaworzynÄ !
WspaniaÅa obsÅuga klienta
WspaniaÅa obsÅuga klienta, uprzejma i wyrozumiaÅa. Problem ze zwrotem biletu udaÅo siÄ bÅyskawicznie rozwiÄ zaÄ. Polecam aplikacjÄ Koleo kaÅŒdemu. :)
PodziÄkowania
DziÅ kupiÅam bilety do SÅupska na stacji Warszawa Wschodnia o godzinie 17.28.ChciaÅabym podziÄkowaÄ Panu z okienka nr.5 za miÅÄ i ÅŒyczliwÄ obsÅugÄ. DziÄkujÄ.
KupiÅem bilet na pociÄ g âFaÅatâ naâŠ
KupiÅem bilet na pociÄ g âFaÅatâ na miejsce 25 w wagonie 16. MiaÅ byÄ to wagon bezprzedziaÅowy, ale jak siÄ okazaÅo po wejÅciu do pociÄ gu byÅ to wagon przedziaÅowy. Dodatkowo moje miejsce byÅo zajÄte przez innÄ osobÄ z tym samym biletem. Scam to maÅo powiedziane, a o zwrocie Årodków raczej mogÄ zapomnieÄ.
NiemiÅa obsÅuga pociÄ gu
WracaÅyÅmy dzisiaj z przyjacióÅka i 3 dzieci pociÄ giem o godzinie 15.46 PoznaÅ Glowny -Wiry [ docelowo pociag jechaÅ do Wolsztyna). Z racji tego, ÅŒe kupowaÅyÅmy rano bilet rodzinny w obie strony jadÄ c do Poznania , byÅyÅmy przekonane, ÅŒe w powrotnÄ stronÄ mamy bilet , zatem siedziaÅyÅmy spokojnie. Niestety przy kontroli biletu okazaÅo siÄ, ÅŒe bilet , który kupowaÅyÅmy rano musiaÅ nam gdzieÅ wypaÅÄ. Jaki miaÅybyÅmy mieÄ cel , ÅŒeby oszukaÄ i placic karÄ za brak biletu. PANI SPRAWDZAJACA BILETY UKARALA NAS KARÄ PIENIEÅ»NA , zamiast wykazaÄ trochÄ ÅŒyczliwoÅci I pozwoliÄ nam na kupno biletów po normalnej cenie. Przykre jest w dzisiejszych czasach , ÅŒe jest taki brak wyrozumiaÅoÅci. Ja mam potwierdzenie pÅatnoÅci rannej ,gdzie za biletu w obie strony zaplacilysmy 52 zÅ. Nie miaÅyÅmy w zamiarze nikogo oszukaÄ. GdybyÅmy wiedziaÅy, ÅŒe bilet zgubilysmy , poszÅybyÅmy w 1 kolejnoÅci, ÅŒeby go kupiÄ.
PociÄ gi notorycznie sÄ albo odwoÅaneâŠ
PociÄ gi notorycznie sÄ albo odwoÅane albo opóźnione nie polecam weźcie siÄ za siebie!!!!!!!!!
Bilety tam i powrotem
Jak kupiÄ bilety w dwie strony z KOLEO, powrót z innÄ
datÄ
próbuje na róŌne sposoby i nie mogÄ tego zrobiÄ
Po za tym jest to bardzo dobra i wygodna apka z której korzystam od niemal 2 lat jest super wygodna
wpisuje kod blik pierwszy raz drugi iâŠ
wpisuje kod blik pierwszy raz drugi i dziesiÄ ty .... nie dziaÅa. lub przetwarza 5 minut .... i po kodzie. dziaÅa jak caÅa kolej pomysÅ dobry dziaÅanie jak zwykle do dupy. zostaÅy kolejki do kasy
przez 4 ostatnie miesiace ani razu nieâŠ
przez 4 ostatnie miesiace ani razu nie zdarzylo sie zeby bylo punktualnie ,dramat
Bilety moÅŒna kupiÄ sprawnie przezâŠ
Bilety moÅŒna kupiÄ sprawnie przez aplikacjÄ Koleo, zawsze koleo mi towarzyszy podczas podróŌy. Polecam!
PÅatnoÅÄ za biley
Absurdem jest to, ÅŒe ÅŒeby kupiÄ bilet Apple Pay trzeba doÅadowaÅ konto na kwotÄ 20 zÅ. Niestety nie ma moÅŒliwoÅci kupna bezpoÅrednio biletu korzystajÄ c z tej metody pÅatnoÅci.
Koleo do doopy.
Na stronie z rozkladem byl pociag(ostatni) z Sokolki do Bialegostoku.Po przybyciu na dworzec okazalo sie,ze jednak takiego kursu nie bedzie.
Nie moÅŒna zrobiÄ screena biletu
Nie moÅŒna zrobiÄ screena biletu, jak aplikacja jest offline to nie dziaÅa. Debile co piszÄ ÅŒe dziaÅa oflinne to typowe dzbany.
To jest jakiÅ ÅŒart
To jest jakiÅ ÅŒart, dzisiejsze opóźnienie ponad 140 minut!!!!! Powinien byÄ zwrot za bilet.
Dziadostwo i brak podstaw informacji
Skoro sÄ opóźnienia po powodziach to trzeba to napisaÄ na stronie zanim ktoÅ kupi bilet! MiaÅem kolejne poÅÄ czenia, które uciekÅy. Bo zabrakÅo informacji.
Co jakiÅ czas wedlug kkolejny bÅÄ doleo nie kursujaâŠ
Co jakiÅ czas wedlug koleo nie kursuja skm(waw)s1 Nie wyÅwietla sue info o kursach ale skm-ki normalnue kursuhÄ
Jestem bardzo niezadowolony
Jestem bardzo niezadowolony, ÅŒe w wagonie, który jest oznaczony jako dzieci do lat 6, podróŌujÄ inne osoby, a co najwaÅŒniejsze, sÄ one w stanie nietrzeźwoÅci i w trakcie podróŌy pijÄ napoje alkoholowe....i trzeba to znosiÄ zapach, zachowanie i martwienie siÄ o dzieci przez caÅÄ podróŌ!
ZÅodzieje
ZÅodzieje. Celowo blokujÄ internetowy system kupowania biletu mimo ÅŒe kupujesz go przed godzina odjazdu, ÅŒeby konduktor skasowaÅ ciÄ o 10 zÅ wiÄcej. Nie kaÅŒdego na to staÄ, ale tych zÅodziei to nic nie obchodzi