レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var 6 personer hvoraf de 5 bestilte en to retters menu med rejecocktail og gammeldags oksesteg med gemyse. En havde bestilt winersnitsel. Alt var fint med god god betjening. Men hovedretten var rÊd... もっず芋る

Man skal ikke spise i KorsbÊk hverken pÃ¥ PostgÃ¥rden eller Jernbanestationen
 vi ankom kl 17.15 da vi havde bestilt 3 retters menu pÃ¥ Jernbanestationen, vi fik vores forret kl 17.30 og vi fik fÞrst vor... もっず芋る

Vi havde bestilt sammen med cirkusrevyen, mad pÃ¥ PostgÃ¥rden (KorsbÊk) total forvirring omkring servering af drikkevarer, de stakkels tjenere strÞg rundt og vidste ikke hvem eller hvor de skulle server... もっず芋る

Vi var pÃ¥ bakken i gÃ¥r den 3/7-26 hvor vi skulle spise pÃ¥ jernbane restauranten ( KorsbÊk). Den oplevelse var ikke en hurra oplevelse. KÞdet var fint mÞr, men udskÊring var usÊdvanligt dÃ¥rligt,... もっず芋る

䌁業情報

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Vi havde bestilt guldbilletter til

Vi havde bestilt guldbilletter til premieren på Cirkusrevyen den 11. maj 2023. Af den fremsendte billet fremgik, at vi skulle mÞde til tiden kl. 17.30 - hvilket vi naturligvis gjorde, det fremgik samtidig af billet, at vi skulle forlade Postgaarden, den senest kl. 20.15.
Vi ankommer til tiden og står i kÞ lang tid. Da vi kommer ind, bliver vi henvist til bord 39 som jo efter aftale er reserveret. Vi sidder nu og venter i mere end 45 minutter, og der må jeg henvende mig til personalet og spÞrger hvad sker her ? Endelig kommer der en tjener, der spÞrger har I ikke fået mad? "kan hun måske se, at vi har" direkte dumt ? fra en tjener. Herefter går ca. 10. min. så får vi vin og tjeneren siger " I skal nok nå revyen" igen direkte dumt af en man må/bÞr tro er sit job voksen.
Endelig kommer forret, med tÞrt og tÞrt brÞd.
Efter ventetid, bliver tallerkner fra forret hentet.
Personen der serverer, tror hun er sjov med hendes "dumsmarte bemÊrkninger! Nu tillader hun, sig at tiltale os som frue og herre. Så kommer hovedret - billig kylling med grÞnsager, der er kÞbt direkte til servering, intet lavet i kÞkkent.
Dessert grÞd med lidt flÞde.
Fik samme meny i 2022 , hvilket var OK.
Hvis I skal I cirkusrevy - som er den bedste i mange Ã¥r og varmt kan anbefales. SPIS IKKE PÅ POSTGAARDEN - eller kÞb guldbillet - det kan gÞres bedre og billigere - end den oplevelse vi havde og den person der betjente bord 39 - ja - direkte uforskammet efter min vurdering

Tommy Kronborg

2023幎5月11日
自発的なレビュヌ

En dejlig fest i Lauras's kÞkken

Jeg holdt en dejlig fÞdselsdag i Laura's kÞkken.
Både maden og betjeningen var i top ligesom Lauras kÞkken var et rigtig hyggeligt sted at holde festen. Rundvisningen var ligeledes rigtig god/interessant.
Havde endvidere en god dialog og godt samarbejde med KorsbÊk i forbindelse med planlÊgningen af mit arrangement👍

2023幎4月29日
自発的なレビュヌ

Helt utrolig upersonlig betjening.

Helt utrolig dårlig betjening.
Min mand havde inviteret vores lille familie på middag på postgården på Bakken, og vi havde alle glÊdet os.
Jeg havde forventet at det ville vÊre hyggeligt, og at tjenerne som minimum ville kunne menukortet og måske spÞrge hvordan det smagte og evt. også vÊre kommet over til bordet under middagen og have spurgt om alt var som det skulle vÊre, herunder have forsÞgt med mersalg - som er standard på de fleste caféer og restauranter.
Foruden os fire, var der tre andre borde med mellem to og seks gÊster, så man skulle mene, at det var en overskuelig aften for tjenerne.
Tjenerne kunne ikke fortÊlle noget om maden og foreslog heller ikke selv at gå ud i kÞkkenet og spÞrge.
Maden blev serveret uden et eneste ord fra tjeneren.
Der var iskoldt i restauranten.
Meget ringe og upersonlig betjenening.
Prisniveauet afspejler ikke hverken stemning eller madens kvalitet endsige anretning.

2023幎5月5日
自発的なレビュヌ

Rigtig ØV betjening af Êldre mandlig tjener.

Vi havde glÊdet os mig og konen til en oplevelse på Postgaarden. Vi havde valgt at der skulle gives gas og tog en taxa ud.
Da vi ankom stod der en stram Êldre herre og tog imod os. Vi havde booket online men det kunne han ikke se. Han bad om bekrÊftelse på telefon og den kunne jeg ikke lige finde. Efter nogle minutter frem og tilbage ville vi opgive og så finde et andet sted. Det virkede ikke som om han ville have os ind. Men vi spÞrger om der er plads og det siger han OK til.

Han smider 2 kort til os og vi ser ham ikke noget tid. Ca 10 minutter går der og så ankommer han. Vi spÞrger om der er mulighed for en velkomstdrink. Det var kun champagne siger han og det takker vi nej til. Til gengÊld kunne han lave to drinks til os. En rom og Cola og en gin og Schweppes. Der var bare INGEN alkohol i dem. De smagte af ingenting. Men det lod vi vÊre for vi havde jo bestilt vinmenu.
Forretten var god. En laks. Men hvid vinen dertil var lunken. Da vi sagde det til ham blev han mopset og sagde at den er kold og lige var taget ud af kÞleskabet. Jeg sagde at det ikke var rigtigt og at vi ville have nyt og koldt glas. Surt fjernede han glassene og kom tilbage med en anden flaske. Denne gang var den kold. Det sagde jeg til ham men han svarede ikke.
Til hovedret fik vi en god mÞr oksemÞrbrad. Vinen dertil var en meget tÞr Langedoc rÞdvin. Min kone kunne ikke lide den og mÃ¥tte fÃ¥ den byttet til et glas hvidvin. Den troede vi ikke vi skulle betale for - men jo den stod pÃ¥ regningen til sidst. Øv en trist tjener. Maden var egentlig okay. Men serveringen gÞr at vi ikke kommer der mere. Den aldrende tjener der burde vÊre gÃ¥et pÃ¥ pension.
De to stjerner går derfor til maden og skuespillerne. Vi havde konsulinde Holm og Lauritz inde. Det var lidt kort men det var OK.

2022幎9月10日

UhÞflig betjening!

Ankom til resturent Postgaarden lÞrdag 6 august ved 14:00 tiden, blev modtaget af en kvindelig tjener, der oplyste at det meste var optaget indenfor, hvilke er fair nok.
Sagde til hende at vindus borene så fine ud, om der måske var en chance der, hvorefter hun siger:

Nu er det ikke et spÞrgsmål om hvad i vil have, men om hvad jeg kan give jer!!!

Vi gik med det samme, jeg har, fÞr jeg skrev denne anmeldelse skrevet direkte til Postgaarden, de svarede aldrig!

P.s, deres smÞrgebrÞd er virkelig godt, men pågÊldende tjener burde nok ikke have noget med gÊster at gÞre!

2022幎8月15日

Lukket den 14 august 2022

Det er RIGTIGT DÅRLIG STIL at der ikke annonceres pÃ¥ hjemmesiden at man holder lukket de 14.08.2022. Kl ca 10.30 blev der sat sedler op om at der var lukket specielt nÃ¥r man har kÞrt ca 300 km for at se KorsbÊk.

Vi kom i god tid og gik rundt. De fleste Ã¥bnede kl 11, da jeg spurgte i butikken hvor man kan shoppe lidt fik jeg fortalt at ekspedienten fik det at vide da han mÞdte pÃ¥ arbejde FØJ SKAM JER, der var flere der var ret utilfredse med at vi ikke kunne komme ind og se det som flere havde kÞrt mange km for at se :-( :-(

2022幎8月14日
自発的なレビュヌ

Min mand og jeg havde et gavekort som

Min mand og jeg havde et gavekort som vi ville benytte på Jernbanerestauranten og bestilte menuen OksemÞrbrad med stegte kartofler, bearnaisesauce og karotter.
Aldrig har vi fået så elendig mad til overpris, kÞdet var smaglÞst uden hverken salt, peber eller andre krydderier, den halve gamle kartoffel havde ikke set hverken smÞr, stegning/ristning den var vandet og overkogt kune moses og smagte fÊlt, de 2 karotter var også kogt blÞde.
Bearnaisesauce var heller ikke noget at råbe hurra for den var kold kedelig og syrlig. Ærgeligt at have spildt gavekortet på uspiselig mad.Kan ikke anbefales nul stjerner.

2022幎8月9日

Kedelig oplevelse på Postgården

Øv, vi har tidligere vÊret pÃ¥ PostgÃ¥rden og var glade for kvaliteten, men i onsdags levede de slet ikke op til forventningerne. KÞdet var sejt og dessertens mÞrdej blÞd. Da jeg kontakter stedet pÃ¥ mail skrive de tilbage, at de hÃ¥ber vi vil komme igen?!
Ærgerligt og useriÞst af et sted der ellers var sÃ¥ fint og sjovt.

2022幎8月5日

Fantastisk oplevelse

Jeg havde bestilt rundvisning i KorsbÊk og klassisk menu på Postgaarden inden.

Vi blev vist til vores bord, og blev betjent af en meget hÞflig ung mand.
Maden var god, og passede perfekt til den tid som den skulle reprÊsentere.

Rundvisningen var super, og vi fik god tid til at gå rundt og studere lokaliteterne.

Både på Postgaarden og under rundvisningen var vi dis, hvilket var morsomt og igen helt i takt med tiden.

En oplevelse jeg kun kan anbefale!

2022幎7月17日
自発的なレビュヌ

Restauranternes svar på rutsjebanen.

Restauranternes svar på rutsjebanen.
Den 26-06-2022 havde vi kÞbt guldpakken, 2 Pers. til Cirkusrevyen og spisning på Postgården inden.
Selv om vi havde bordbestilling til kl 17.30, stod vi i en lang kÞ uden for restauranten pga travlhed. Der kunne man sige sig selv, at der var run på hvilket der også var. Vi blev anvist et bord tÊt på kÞkkenet og desvÊrre derfor på "motorvejen" mellem kÞkken og restaurant. Tjenerne flÞj forbi vores bord på begge sider, hvilket var totalt stressende. Tre retter var overstået på fem kvarter. Intet af personalet var smilende, dog skal der alligevel lyde rost til unge tjener, Carl, der havde vores bord. Han var super i mÞdekommende og opmÊrksom selv om de havde rygende travlt. Maden var ok og smagte godt. Men hvis du sÞger hyggelig og intim stemning, skal du vÊlge et af de andre spisesteder ved skoven da Postgården er et inferno af larm. KorsbÊk ER en forlystelse hvor alle kommer for at suge stemningen fra Matador ind. Derfor bliver det restauranternes svar på rutsjebanen

2022幎6月26日

postgaarden på bakken

Vi besÞgte idag postgaarden på Dyrehavsbakken, det var en sÞrgelig oplevelse. Vi ventede mere end en time på vores mad,på trods af den var forudbestilt og betalt, da maden endelig kom på bordet. Ramte skuffelsen os alle.
Luksus menu skulle det vÊre, men det var nÊrmere en slÞj jule frokost menu der mÞdte os. En slags sild, et par Êg og lidt rejer. Det lune bestod af et par skiver flÊskesteg, mÞrbrad bÞf samt lidt tyndt skåret okse inderlår med noget meget lidt frisk peberrod.
Sodavand med meget lidt brus.
Tjenere der generelt virkede fravÊrende.

I forhold til prisen er det simpelthen IKKE et besÞg vÊrd!

2022幎6月25日
自発的なレビュヌ

Restaurant Postgården på Bakken 5 stjerner.

Vi var 5 personer der havde bestilt Guldpakken til henholdvis Cirkusrevyen og frokost (3 retters menu) på Restaurant Postgården i går den 29. maj 2022.
Sikke en start. Det var den mest skÞnne mad, med diverse vine. En fantastisk ung tjener, der havde masser af humor, dygtig og beleven, og maden og vinen kom bare som "perler på en snor".
Alt i alt en dejlig oplevelse - som det altid er. Har efterhånden vÊret der adskillige gange. Er anbefalings vÊrdigt.
Bedste hilsner
Ann J. NÞrgaard

2022幎5月30日

Jernbane Restauranten

Jernbane Restauranten
Virkelig dårlig mad. Oksegryde med kartoffelmos, aldrig har vi da smagt så kÞnslÞs mad og kÊd det skulle man da lede lÊnge efter i retten . Der spiser vi aldrig mere.

2022幎5月29日

Ville ikke refundere forudbetaling

Ifm med revy bestilte vi bord på Jernbanerestauranten og skulle forudbetale for maden ??
Revyen blev aflyst og vi ville afbestille bord og have pengene retur 10 dage fÞr. Det kunne ikke lade sig gÞre og er under alt kritik. Vi har spist der fÞr ifm med revy, men kommer der aldrig mere (ca 15 pers)

2022幎5月2日

Jernbane hotellet.

Vi var på Jernbane hotellet.
Virkelig dårlig nÊrmest uspiselig mad.
RisengrÞden var kold, og vi bad om ny portion.
U charmerende betjening.
Sidste gang vi kommer der

2022幎1月13日

Stor skuffelse på Postgården

Spiste på Postgården d. 18 september 2021, som en del af guldpakken til Cirkusrevyen. Hvis du forventer en hyggelig og intim stemning på postgården, som i Matador, vil du blive skuffet. Postgården minder mest af alt om et forsamlingshus, med tilhÞrende hÞjt stÞjniveau. Serveringen er tilfÊldig, der er ingen sammenhÊng i tiden mellem serveringerne, ej heller mellem ankomst tidspunkt og tiden til fÞrste servering. Vi kom som nogen af de fÞrste, men fik forretten som nogen af de sidste. Der manglede i den grad overblik over serveringen. Forretten ok, uden at vÊre prangende. Hovedretten var oksemÞrbrad, men kÞdet smagte aldeles forfÊrdeligt og var ikke mÞr, som det kan forventes af en oksemÞrbrad. Desserten var ret intetsigende. Alt i alt en kÊmpe skuffelse. Find et andet sted at spise, hvis i skal på bakken/i revyen. Revyen var til gengÊld god.

2021幎9月19日

Kedelig oplevelse.

Vore tjener var uden impati og charme. MÃ¥ltidet skulle overstÃ¥s. Vi havde hÞrt sÃ¥ meget om at kendte personer fra matador ville ville dukke op og gÞre aftenen festlig, men de udeblev. Det var som om det hele blot skulle overstÃ¥s. Maden var ok, men kedelig. Kan ikke anbefale stedet. Øv.

2021幎9月16日

Dårlig betjening på Postgården

D. 1/9 21havde vi kÞbt guldpakken til Cirkusrevyen inkl 3 retters menu på Postgården til kl 19.30. På dette tidspunkt ophobede sig en lang kÞ uden for restauranten. DÞrene forblev lukkede. Ingen besked. FÞrst kl 20:05 blev vi lukket ind. Flere havde da forladt kÞen - trods forudbetalt mad - for at spise andet sted uden for Bakken.
I receptionen udtrykte vi vores utilfredshed. Blev mÞdt med usympatisk arrogance og besked om at den Êndrede spisetid var meldt pr mail dagen fÞr. Gentagne check viste at der ikke var sendt nogen mail!
Under 1. ret erfarede vi at vort anviste bord ikke var tilfredsstillende: det var lÊngst oppe i restauranten, ca 4 m fra kÞkkenet, midt mellem kÞkkenets 2 skydedÞre. Det trak, det stÞjede, når tjeneren turnerede med rent og snavset service og der var et rend af tjenere, der lÞb ind/ud af dÞrene, der konstant åbnede/lukkede. Det var stressende at se på og ingen rar oplevelse. Der var mange ledige borde, hvorfor vi bad om anden plads - med forklaring. Vi tilbÞd selv at flytte vores service, men blev mÞdt med et surt blik, vrÊngen og servicet blev demonstrativt anbragt på den nye plads. Stearinlyset blev fÞrst tÊndt, da en anden tjener forbarmede sig.
Maden var fin til prisen. Men hvis Postgården skal bestå, er der behov for et personale hvor service og almen hÞflighed er i hÞjsÊdet. Det havde krÊvet så lidt, et smil, en forklaring og måske et lille glas eller en snack til de mange ventende gÊster udendÞrs.

2021幎9月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ