レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Biij enorme pijn na een operatie aan mijn tand was het te veel moeite (zelfs na 2 x met jullie bellen) om die pijnstillers als sachets te geven en was de enige 'optie' de grote pillen innemen maar gen... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Sinds jaren al verzekerd via Menzis. Gelukkig nooit echt serieus aanspraak op vergoedingen hoeven te maken. Momenteel loop ik tegen vragen aan. Helaas kom ik na een aanzienlijke zoektocht niet tot a... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Menzis is goed telefonisch bereikbaar echter zijn er vrijwel geen communicatie opties. Geen mail optie en ook klachten indienen is onmogelijk. Het menu iedere keer hetzelfde en onbruikbaar. Een simpel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bjj het aanvragen van de machtiging voor vervoer werd mijn integriteit al in twijfel getrokken. Hiervoor werd later excuses aangeboden. De reisdeclaratie werd met 40 % gekort. Hierop werd gevraagd om... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康保険代理店

圓該䌁業による蚘述

Zoekt u een zorgverzekering die bij u past? Sluit dan een verzekering af bij zorgverzekeraar Menzis. Uitstekende vergoedingen en goede dienstverlening.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Leugens om niet te hoeven vergoeden.

Volgens website werd gezichtsontharing vergoed, echter kwam menzis met leugens zodat ze het niet hoeven te vergoeden omdat het probleem "zogenaamd" al opgelost was, terwijl dit niet het geval was.

Daarnaast is het onmogelijk om Menzis te bereiken, er is geen manier om contact op te nemen via email en de telefoon is maar beperkt beschikbaar. Daarnaast is de support op de website heel slecht en wordt je continu naar verschillende (onbereikbare) mensen door gestuurd.

Edit: Na de geweldige "klachten" hulplijn aan de lijn te hebben gehad, bleek dus dat Menzis oordeelt op 'hoe erg je gezicht iemand laat schrikken'. ipv je eigen dysforie. In andere woorden, je krijgt nog een trap na ook.

2024幎7月11日

Menzis からの回答

Hoi Luna, ik heb ook gereageerd via je andere review.
Ik raad je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch tussen 08:00 en 18:00 uur. Ook is het mogelijk om met ons te chatten tijdens dezelfde tijden. In de chat kan je vragen om een medewerker zodat je wordt doorverbonden naar een medewerker.

Hartelijke groet,
Lizet Menzis.

5぀星のうち1の評䟡

Ze weten zelf niet hoe hun site werkt

Ik belde nav een openstaande rekening volgens hun website was het een derde van wat ze vroegen,
Ik heb toen maar het bedrag van de website betaalt en een verzekering elders afgesloten.
Geen capable mensen of slechte automatisering

2024幎7月2日

Menzis からの回答

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt! Excuses voor het ongemak. Het kan zijn dat er een verrekening heeft plaatsgevonden, of dat een betaling en factuur elkaar gekruist hebben. Via deze review kan ik niet meekijken wat er aan de hand is. Daarom wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat we het uit kunnen zoeken. Hartelijke groet, Lizet Menzis.

Je betaald meer dan €200,- premie voor

Je betaald meer dan €200,- premie voor de meest 'uitgebreide' en dure tandartspakket: TandVerzorgd 750 en volgens de berekening van begroting van de mondhygiënist/tandarts moet ik als ik mijn gebit in goede conditie wil houden €1400,- zelf bijbetalen en dat kan ik niet. ik moet nu de afpraak gedwongen afzeggen en waarschijnlijk al mijn tanden laten trekken.
De gezondheid van mensen interesseert menzis niet, alleen het geld is belangrijk.
Het is een zeer lucratieve business dat 'verzekerden' uitknijpen.
Het zijn geldduivels bij Menzis die meer en meer zorgmijden veroorzaken.

Hier onder het hypocriete standaard riedeltje van Menzis als reactie!

2024幎6月18日

Menzis からの回答

Wat vervelend dat je door de hoogte van je eigen bijdrage jouw behandeling niet kon laten doorgaan. Ik kan helaas niet meekijken waar het precies om gaat. In het pakket TandVerzorgd 750, vergoeden we behandelingen die in het pakket zijn opgenomen voor 75% van de kosten tot maximaal €750. Als behandelingen duurder zijn, blijft er inderdaad een eigen bijdrage over.

In India

In India kun je geen contact maken met Menzis, geen mail, geen website en de app werkt ook niet
Bellen of chatten gaat ook niet

2024幎2月18日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat naar dat je ons niet kon bereiken vanuit India. Ik kan zo niet nagaan waarom dit niet is gelukt. je kan altijd bellen of chatten met een medewerker binnen kantoortijden. Heb je [spoedeisende] zorg nodig in het buitenland, neem dan contact op met onze alarmcentrale via T: +31 317 455 555. Zij zijn 24/7 bereikbaar.

5぀星のうち2の評䟡

Ergenis Menzis

Ik heb vanmorgen gebeld met een Mevrouw van Menzis ik heb haar uitgelegd dat mijn huisarts mij niet serieus neemt en zomaar mijn medicatie verminderde zonder mij daarvan in kennis te stellen ik vroe aan deze mevrouw of hun een andere huisarts konden geven(wat vroeger wel kon) nee zei ze daar is de zorgverzekeraar niet voor,dat houd nu in dat ik bij deze vreselijke huisarts moet blijven,omdat ik nergens anders terecht kan,want alles zit vol ik dacht dat een ZORGVERZEKERAAR daar ook een rol in kon spelen MISPOES dus niet! Aan het eind van het jaar stap ik over naar een andere zorgverzekeraar nooit heb ik iets gevraagd in die ruim 50 jaar dat ik bij hun ben en zelf nu kunnen ze me niet helpen,maar mijn premie houden ze wel iedere maand van mijn rekening zonder dat zij er iets voor hoeven te doen,want mijn medicatie moet ik zelf betalen! Ik ben er inderdaad niet uitgekomen ook niet met de klachtenfunctionaris en er zijn geen praktijken meer in Den Haag die nog nieuwe patiënten aannemen het is zo'n ernstig voorval dat de geschillencommissie tussen beiden moet komen,Mijn huisarts had buiten mijn weten om de medicatie verminderd de apotheek was er eerder van op de hoogte dan ik daar kreeg ik het van te horen!! Schande in een woord zo ga je niet met je patiënten om!

2024幎5月24日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat naar te lezen dat je problemen ervaart met je huisarts. Helaas hebben we in Nederland inderdaad te maken met een te kort aan huisartsen. Overstappen is mede daarom niet zo makkelijk meer. We adviseren altijd om de onvrede te bespreken met de huisarts. Dit kan vaak al veel oplossen. Komen jullie beiden tot de conclusie dat er geen vertrouwen meer is, kan de huisarts ook helpen voor een praktijk die nog patiënten aanneemt.

5぀星のうち1の評䟡

Menzis is alleen maar op geld belust

Menzis is alleen maar op geld belust. De medewerkers schromen ook niet om dat uit te spreken. Een voorbeeld: als de behandelaar geen contract heeft met Menzis mag je geen betalingsregeling voor de eigen bijdrage of ÃŒberhaupt apart betalen. Ze houden dat in van het geld voor de behandeling. Ookal ben je aanvullend verzekerd zal je hoe dan bij betalen. Ongelooflijk dat dergelijk machtsmisbruik legaal is.

2024幎5月15日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Ik kan helaas niet nagaan wat er precies is gebeurd. Wanneer je gebruik maakt van zorg uit je basisverzekering bij een behandelaar die geen contract heeft, kan je te maken krijgen met en een eigen bijdrage en /of een eigen risico. Een aanvullende verzekering heeft op deze bijdragen geen invloed. Uiteraard mag je ook altijd even contact met ons opnemen als we nog ergens iets kunnen verduidelijken.

5぀星のうち1の評䟡

Dit is echt helemaal niks.

Ze beloven heel veel, maar als het eropaan komt geven ze geen gehoor.
Zo hebben we een telefonisch akkoord gekregen voor een verzekering voor onze dochter haar beugel, maar dit is nooit tot stand gekomen. De kosten zijn voor onze eigen rekening. Zelfs rechtsbijstand heeft ze geprobeerd bij de les te roepen, maar tevergeefs. De zorg is al duur genoeg en met zo’n verzekering als deze heb je nog eens een extra kostenpost. Ze zouden zichzelf geen zorgverzekering mogen noemen. Ik heb er geen goed woord voor over.

2024幎4月26日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat je niet tevreden over ons bent. Helaas kan ik zo niet nagaan wat er precies is gebeurd. Als we jou nog ergens bij kunnen helpen, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.

Het hobbelt achteruit

Ik ben al jarenlang bij Menzis, voorheen Amicon en heb in 2016 eenmaal een overstap gemaakt naar AnderZorg, maar dat was niet wat en ben snel terug gestapt naar Menzis. Ik kan tot op heden lezen en schrijven met de mensen die werken bij Menzis, echter merk ik sinds kort op "dat je lang MOET wachten op een uitbetaling als je een declaratie indient" Voorheen had ik het meestal tussen 3 a 4 werkdagen, tegenwoordig (dat zeggen verschillende medewerkers) moet je soms tot 10 werkdagen wachten. Slechte zaak! Ik heb een garant verzorgd 3 pakket en dat houdt o.a. in dat ik een beperkt budget heb en als de uitbetaling ook nog langer gaat duren, dan moet ik keuzes gaan maken. Of A geen zorg, zodat ik het geld overhoudt of B Ik moet het er op gokken en uiteindelijk de eindjes aan elkaar gaan knopen.

2024幎4月17日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat je door de wat langere verwerking van je declaraties hebt moeten wachten op de vergoeding. We hebben een periode gehad waarbij het verwerken van de declaraties langer duurde dan voorheen, dit is inmiddels weer helemaal op het vertrouwde niveau.

5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring

Ik lees heel veel slechte reviews. Maar ik had een probleem met een zorgverlener en ze hebben dit snel en net opgelost. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, ik voelde me echt begrepen. Ook zijn ze er net zo lang achteraan gegaan, tot het probleem opgelost was. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

2024幎3月28日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Dank voor dit mooie bericht! Dat waarderen we enorm. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost.

5぀星のうち3の評䟡

Prima verzekering maar eenzijdige e

Prima verzekering maar eenzijdige e mail communicatie.

2024幎3月12日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Het klopt dat je vragen niet per e-mail kan stellen, want we geven je graag veilig en snel een antwoord. Via e-mail kan dit vaak niet, omdat we veel informatie vanwege de privacy niet per mail mogen delen.
Gelukkig kan je ons wel bellen en chatten, hiermee kunnen we je snel met je antwoord helpen.

Wat gaat er mis

Wat gaat er mis, van alles, rekeningen van een jaar geleden die al betaalt is nu weer terug. Ze luisteren niet ze geloven in hun eigen straatje. Medicijnen eerst vergoed dan weer niet. Laat ze maar eens goed aangepakt worden. Zulke zorgverzekeraar hebben we niet nodig.Weg er mee.

2024幎3月13日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat je niet tevreden over ons bent. Als we jou nog ergens bij kunnen helpen of kunnen toelichten, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.

Telefonisch contact

Reeds meerdere keren geprobeerd om contact te krijgen met de klantenservice.
Waardeloos gewoon
Eerst chatbox, dan de vraag om debiteurenbeheer, eerst een dame die je helemaal uitdraagt, en na 3 kwartier wachten maar opgehangen, en dit al meerdere keren.
Je wordt er moedeloos van

2024幎3月13日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Mijn excuses hiervoor. Op sommige momenten kan het wat drukker zijn waardoor het wachten wat langer duurt. Hopelijk heb je inmiddels alles kunnen regelen.

Menzis AnderZorg slecht verzekering

Menzis laat fraudeplegers toe en liegen tegen hun verzekernemers . Waar uit blijkt dat Menzos AnderZorg gehackte emails van fraudeplegers ontvangen.
Want digid fraude plegers weten hoe zij derde personen moeten vervalsen.Als het zelfs nog strafbaar doet zijn. Het is onder art. 225 van het wetboek van strafrecht vermeld waar Menzis AnderZorg zelf nog doet negeren

2024幎3月3日

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Totaal geen duidelijkheid. Telefonistes weten totaal niet wat ze aanbieden en hoe de pakketten in elkaar zitten. Aanvragen voor gespreid betalen worden goed gekeurd maar vervolgend niks mee gedaan. Tot gisteren , dan word opeens de volle €385,- eigenbeidrage in 1x afgeschreven zonder overleg. Meteen heb ik automatische incasso per direct stop gezet. Ik kon de €385,- niet meer terug boeken wel mijn maandelijkse kosten dus die heb ik ipv de €385,- terug geboekt. Want als mijn kinderen door hun belachelijke actie niet meer kunnen eten stuur ik ze wel naar t huis van de directeur can Menzis dat ze daar de komende maanden kunnen mee eten.
Onmenselijk gedoe en vooral oplichters.

2024幎3月1日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat je deze vervelende ervaring met ons hebt. Zo te lezen zijn er een aantal dingen niet goed gegaan en dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Als we jou nog ergens bij kunnen helpen, wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice.

Waardeloze verzekeraar!

'Redelijke' premie in verhouding met andere verzekeraars maar daar houdt het dan ook bij op. Zeer slechte service, slechte of geen vergoedingen voor medicijnen wat van te voren niet duidelijk was. Spijt van de overstap maar helaas zitten we er nog een jaar aan vast. Volgend jaar maar weer terug naar mijn oude vertrouwde zorgverzekeraar. Dan maar wat meer premie betalen. Maar aangezien er bij Menzis toch niets vergoed wordt, is er uiteindelijk weinig verschil.

2024幎2月8日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat je het idee hebt dat we niks vergoeden, dit is namelijk niet het geval. Kijk voor meer informatie over medicijnen via https://www.menzis.nl/zorg-en-vergoedingen/g/geneesmiddelen . Mocht je hierover vragen hebben neem je dan contact met ons op?

Met vriendelijke groet, Jo Menzis.

5぀星のうち1の評䟡

Menzis is puur op winst uit en niets

Menzis is puur op winst uit en niets meer dan dat . Heb medicatie op medische gronden omdat ik de andere niet kan verdragen en toch krijg ik juist die medicatie keer op keer dus is gewoon pure winstbejag. Echt walgelijk dat de zorg hier in Nederland helemaal gesloopt wordt door corrupte leidinggevenden of aandeelhouders echt een schande

2024幎1月29日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Ik begrijp dat u een medische noodzaak heeft voor een geneesmiddel. Erg vervelend wanneer u herhaaldelijk een ander middel krijgt. Ik hoop dat het inmiddels opgelost is. Mocht dit niet het geval zijn, helpt onze klantenservice graag.

Lizet Menzis.

Zeer slecht helaas

Zeer slecht helaas

2024幎1月26日

Menzis からの回答

Excuses voor onze late reactie. Wat jammer dat u geen goede ervaring met ons hebt. Wat kunnen we verbeteren? Kunnen we u ergens bij helpen? Onze klantenservice helpt u uiteraard graag.

5぀星のうち1の評䟡

Jammer dat ik voor Menzis heb gekozen

Jammer dat ik voor Menzis heb gekozen, mijn eerste rekening van de tandarts werd niet vergoed. Er was een kroon los geraakt deze is door de tandarts opnieuw vast gezet. Rekening 56 euro werd niet vergoed. Ik weet dat ik niet verzekerd ben voor kronen maar deze kleine reparatie zat er niet in.

2024幎1月16日

Menzis からの回答

Allereerst excuses voor deze late reactie. Jammer dat u niet tevreden over ons bent! Wanneer u niet verzekerd bent voor een kroon, geldt dit ook voor reparaties. Mocht u nog vragen hebben helpt onze klantenservice u graag verder.

5぀星のうち1の評䟡

Heb zo veel problemen met hun en dit

Heb zo veel problemen met hun en dit loopt al jaren. Elke keer sturen ze GGN op me af terwijl hun elke keer de problemen veroorzaken. Elk jaar doen ze aan creatief boekhouden waardoor er elk jaar een probleem is. En als je hiernaar vraagt snappen ze er zelf ook niets van. Kan iemand de steker bij dit bedrijf uit trekken. En als je rond kijkt dan zijn er zo veel klachten ik zou me schamen als ik menzis was.

2024幎1月1日

Menzis からの回答

Allereerst excuses voor deze late reactie. Ik hoop dat u inmiddels antwoord heeft gehad op uw vragen. Mocht dit niet het geval zijn, helpt onze klantenservice u graag verder.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb er spijt van dat Ik bij menzis

Ik heb er spijt van dat Ik bij menzis ben gebleven wat een SLECHTE klanten service! Ze spelen een spelletje door steeds de chat te eindigen. Kinderachtig en heel onprofessioneel, terwijl ik een oplossing probeer te zoeken en ik daar geen kans voor krijg! Aveen en aminah jullie moeten nog heel wat leren 😡

2024幎1月17日

Menzis からの回答

Excuses voor de late reactie. Wat vervelend dat de chat beëindigd is tijdens het gesprek. Dit kan niet onze bedoeling geweest zijn. Ik hoop dat het inmiddels opgelost is. Mocht dit niet het geval zijn, helpt onze klantenservice u graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。