Biij enorme pijn na een operatie aan mijn tand was het te veel moeite (zelfs na 2 x met jullie bellen) om die pijnstillers als sachets te geven en was de enige 'optie' de grote pillen innemen maar gen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds jaren al verzekerd via Menzis. Gelukkig nooit echt serieus aanspraak op vergoedingen hoeven te maken. Momenteel loop ik tegen vragen aan. Helaas kom ik na een aanzienlijke zoektocht niet tot a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Menzis is goed telefonisch bereikbaar echter zijn er vrijwel geen communicatie opties. Geen mail optie en ook klachten indienen is onmogelijk. Het menu iedere keer hetzelfde en onbruikbaar. Een simpel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bjj het aanvragen van de machtiging voor vervoer werd mijn integriteit al in twijfel getrokken. Hiervoor werd later excuses aangeboden. De reisdeclaratie werd met 40 % gekort. Hierop werd gevraagd om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zoekt u een zorgverzekering die bij u past? Sluit dan een verzekering af bij zorgverzekeraar Menzis. Uitstekende vergoedingen en goede dienstverlening.
Lawickse Allee, 6709 DZ, Wageningen, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Volgens website werd gezichtsontharing vergoed, echter kwam menzis met leugens zodat ze het niet hoeven te vergoeden omdat het probleem "zogenaamd" al opgelost was, terwijl dit niet het geval was.
Daarnaast is het onmogelijk om Menzis te bereiken, er is geen manier om contact op te nemen via email en de telefoon is maar beperkt beschikbaar. Daarnaast is de support op de website heel slecht en wordt je continu naar verschillende (onbereikbare) mensen door gestuurd.
Edit: Na de geweldige "klachten" hulplijn aan de lijn te hebben gehad, bleek dus dat Menzis oordeelt op 'hoe erg je gezicht iemand laat schrikken'. ipv je eigen dysforie. In andere woorden, je krijgt nog een trap na ook.

Menzis ããã®åç
Ik belde nav een openstaande rekening volgens hun website was het een derde van wat ze vroegen,
Ik heb toen maar het bedrag van de website betaalt en een verzekering elders afgesloten.
Geen capable mensen of slechte automatisering

Menzis ããã®åç
Je betaald meer dan â¬200,- premie voor de meest 'uitgebreide' en dure tandartspakket: TandVerzorgd 750 en volgens de berekening van begroting van de mondhygiënist/tandarts moet ik als ik mijn gebit in goede conditie wil houden â¬1400,- zelf bijbetalen en dat kan ik niet. ik moet nu de afpraak gedwongen afzeggen en waarschijnlijk al mijn tanden laten trekken.
De gezondheid van mensen interesseert menzis niet, alleen het geld is belangrijk.
Het is een zeer lucratieve business dat 'verzekerden' uitknijpen.
Het zijn geldduivels bij Menzis die meer en meer zorgmijden veroorzaken.
Hier onder het hypocriete standaard riedeltje van Menzis als reactie!

Menzis ããã®åç
In India kun je geen contact maken met Menzis, geen mail, geen website en de app werkt ook niet
Bellen of chatten gaat ook niet

Menzis ããã®åç
Ik heb vanmorgen gebeld met een Mevrouw van Menzis ik heb haar uitgelegd dat mijn huisarts mij niet serieus neemt en zomaar mijn medicatie verminderde zonder mij daarvan in kennis te stellen ik vroe aan deze mevrouw of hun een andere huisarts konden geven(wat vroeger wel kon) nee zei ze daar is de zorgverzekeraar niet voor,dat houd nu in dat ik bij deze vreselijke huisarts moet blijven,omdat ik nergens anders terecht kan,want alles zit vol ik dacht dat een ZORGVERZEKERAAR daar ook een rol in kon spelen MISPOES dus niet! Aan het eind van het jaar stap ik over naar een andere zorgverzekeraar nooit heb ik iets gevraagd in die ruim 50 jaar dat ik bij hun ben en zelf nu kunnen ze me niet helpen,maar mijn premie houden ze wel iedere maand van mijn rekening zonder dat zij er iets voor hoeven te doen,want mijn medicatie moet ik zelf betalen! Ik ben er inderdaad niet uitgekomen ook niet met de klachtenfunctionaris en er zijn geen praktijken meer in Den Haag die nog nieuwe patiënten aannemen het is zo'n ernstig voorval dat de geschillencommissie tussen beiden moet komen,Mijn huisarts had buiten mijn weten om de medicatie verminderd de apotheek was er eerder van op de hoogte dan ik daar kreeg ik het van te horen!! Schande in een woord zo ga je niet met je patiënten om!

Menzis ããã®åç
Menzis is alleen maar op geld belust. De medewerkers schromen ook niet om dat uit te spreken. Een voorbeeld: als de behandelaar geen contract heeft met Menzis mag je geen betalingsregeling voor de eigen bijdrage of ÃŒberhaupt apart betalen. Ze houden dat in van het geld voor de behandeling. Ookal ben je aanvullend verzekerd zal je hoe dan bij betalen. Ongelooflijk dat dergelijk machtsmisbruik legaal is.

Menzis ããã®åç
Ze beloven heel veel, maar als het eropaan komt geven ze geen gehoor.
Zo hebben we een telefonisch akkoord gekregen voor een verzekering voor onze dochter haar beugel, maar dit is nooit tot stand gekomen. De kosten zijn voor onze eigen rekening. Zelfs rechtsbijstand heeft ze geprobeerd bij de les te roepen, maar tevergeefs. De zorg is al duur genoeg en met zoân verzekering als deze heb je nog eens een extra kostenpost. Ze zouden zichzelf geen zorgverzekering mogen noemen. Ik heb er geen goed woord voor over.

Menzis ããã®åç
Ik ben al jarenlang bij Menzis, voorheen Amicon en heb in 2016 eenmaal een overstap gemaakt naar AnderZorg, maar dat was niet wat en ben snel terug gestapt naar Menzis. Ik kan tot op heden lezen en schrijven met de mensen die werken bij Menzis, echter merk ik sinds kort op "dat je lang MOET wachten op een uitbetaling als je een declaratie indient" Voorheen had ik het meestal tussen 3 a 4 werkdagen, tegenwoordig (dat zeggen verschillende medewerkers) moet je soms tot 10 werkdagen wachten. Slechte zaak! Ik heb een garant verzorgd 3 pakket en dat houdt o.a. in dat ik een beperkt budget heb en als de uitbetaling ook nog langer gaat duren, dan moet ik keuzes gaan maken. Of A geen zorg, zodat ik het geld overhoudt of B Ik moet het er op gokken en uiteindelijk de eindjes aan elkaar gaan knopen.

Menzis ããã®åç
Ik lees heel veel slechte reviews. Maar ik had een probleem met een zorgverlener en ze hebben dit snel en net opgelost. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, ik voelde me echt begrepen. Ook zijn ze er net zo lang achteraan gegaan, tot het probleem opgelost was. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Menzis ããã®åç
Prima verzekering maar eenzijdige e mail communicatie.

Menzis ããã®åç
Wat gaat er mis, van alles, rekeningen van een jaar geleden die al betaalt is nu weer terug. Ze luisteren niet ze geloven in hun eigen straatje. Medicijnen eerst vergoed dan weer niet. Laat ze maar eens goed aangepakt worden. Zulke zorgverzekeraar hebben we niet nodig.Weg er mee.

Menzis ããã®åç
Reeds meerdere keren geprobeerd om contact te krijgen met de klantenservice.
Waardeloos gewoon
Eerst chatbox, dan de vraag om debiteurenbeheer, eerst een dame die je helemaal uitdraagt, en na 3 kwartier wachten maar opgehangen, en dit al meerdere keren.
Je wordt er moedeloos van

Menzis ããã®åç
Menzis laat fraudeplegers toe en liegen tegen hun verzekernemers . Waar uit blijkt dat Menzos AnderZorg gehackte emails van fraudeplegers ontvangen.
Want digid fraude plegers weten hoe zij derde personen moeten vervalsen.Als het zelfs nog strafbaar doet zijn. Het is onder art. 225 van het wetboek van strafrecht vermeld waar Menzis AnderZorg zelf nog doet negeren
1 ster is nog te veel. Totaal geen duidelijkheid. Telefonistes weten totaal niet wat ze aanbieden en hoe de pakketten in elkaar zitten. Aanvragen voor gespreid betalen worden goed gekeurd maar vervolgend niks mee gedaan. Tot gisteren , dan word opeens de volle â¬385,- eigenbeidrage in 1x afgeschreven zonder overleg. Meteen heb ik automatische incasso per direct stop gezet. Ik kon de â¬385,- niet meer terug boeken wel mijn maandelijkse kosten dus die heb ik ipv de â¬385,- terug geboekt. Want als mijn kinderen door hun belachelijke actie niet meer kunnen eten stuur ik ze wel naar t huis van de directeur can Menzis dat ze daar de komende maanden kunnen mee eten.
Onmenselijk gedoe en vooral oplichters.

Menzis ããã®åç
'Redelijke' premie in verhouding met andere verzekeraars maar daar houdt het dan ook bij op. Zeer slechte service, slechte of geen vergoedingen voor medicijnen wat van te voren niet duidelijk was. Spijt van de overstap maar helaas zitten we er nog een jaar aan vast. Volgend jaar maar weer terug naar mijn oude vertrouwde zorgverzekeraar. Dan maar wat meer premie betalen. Maar aangezien er bij Menzis toch niets vergoed wordt, is er uiteindelijk weinig verschil.

Menzis ããã®åç
Menzis is puur op winst uit en niets meer dan dat . Heb medicatie op medische gronden omdat ik de andere niet kan verdragen en toch krijg ik juist die medicatie keer op keer dus is gewoon pure winstbejag. Echt walgelijk dat de zorg hier in Nederland helemaal gesloopt wordt door corrupte leidinggevenden of aandeelhouders echt een schande

Menzis ããã®åç
Jammer dat ik voor Menzis heb gekozen, mijn eerste rekening van de tandarts werd niet vergoed. Er was een kroon los geraakt deze is door de tandarts opnieuw vast gezet. Rekening 56 euro werd niet vergoed. Ik weet dat ik niet verzekerd ben voor kronen maar deze kleine reparatie zat er niet in.

Menzis ããã®åç
Heb zo veel problemen met hun en dit loopt al jaren. Elke keer sturen ze GGN op me af terwijl hun elke keer de problemen veroorzaken. Elk jaar doen ze aan creatief boekhouden waardoor er elk jaar een probleem is. En als je hiernaar vraagt snappen ze er zelf ook niets van. Kan iemand de steker bij dit bedrijf uit trekken. En als je rond kijkt dan zijn er zo veel klachten ik zou me schamen als ik menzis was.

Menzis ããã®åç
Ik heb er spijt van dat Ik bij menzis ben gebleven wat een SLECHTE klanten service! Ze spelen een spelletje door steeds de chat te eindigen. Kinderachtig en heel onprofessioneel, terwijl ik een oplossing probeer te zoeken en ik daar geen kans voor krijg! Aveen en aminah jullie moeten nog heel wat leren ð¡

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã