Deze zorgverzekering is een drama. Ook de manier van dreigen met : *een deurwaarder in een mail bij de eerste betalings herrinering als je nog 5 dagen hebt om over te maken ! "Daaronder staat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hello, vink vink insurance is the worse I ever had , they made me in debt just be because so ignorant and ugly client service, The debt became Incasso because stupid unprofessional client s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er wordt een bedrag in rekening gebracht van ~400 euro maar er is helemaal geen specificatie van en dit klopt niet. Maar je moet chatten met een medewerker en kan niet bellen, via de chat blijft deze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.
ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Geen contact mee te krijgen maar wel aanmaningen sturen

VinkVink ããã®åç
Een digitale zorgverzekering die onbereikbaar is. Dat is precies wat VinVink op dit moment is.
De chatbot stuurt je eindeloos in een loop. Van het kastje naar de muur, zonder oplossing. Een medewerker spreken? Onmogelijk. Er lijkt een bug in het systeem te zitten waardoor je simpelweg niet doorkomt.
En dat is precies het probleem: als je kiest voor een online klantenservice, zorg dan dat die werkt. Of zorg dat er daadwerkelijk mensen beschikbaar zijn wanneer het systeem faalt.
Ik hoef geen standaardreactie als âprobeer het opnieuwâ. Dat heb ik al gedaan meerdere keren. Het werkt niet.
Wat ik wél verwacht:
dat er contact met mij wordt opgenomen door een persoon die dit serieus oppakt.
Tot die tijd blijft dit mijn ervaring:
wel elke maand betalen, maar geen hulp krijgen wanneer het nodig is.
Ik heroverweeg mijn keuze voor volgend jaar en ik zou anderen op basis van deze ervaring hetzelfde adviseren. (Denk dat ik hier een video over maak, scheelt anderen weer bij het kiezen)

VinkVink ããã®åç
Helaas begrijpt de chatbot niet wat er mis gaat nu ik dubbel betaald heb voor mijn zorgverzekering. Ik heb per jaar betalen aanstaan, en al 1732,08 euro betaald voor januari 2026 tot december 2026. Nu is er vandaag een bedrag van 354,22 van mijn rekening afgeboekt voor januari 2026 tot februari 2026. Dat klopt natuurlijk niet, dat is dubbel.
Ik stel precies dit als vraag aan de chatbot, en ik krijg als antwoord "sorry ik begrijp je vraag niet".
Probeer het 10x ik korte woorden duidelijk te maken, en ook te vragen naar een medewerker om mee te chatten; niks.
Voel me echt gescamd. Ik ga zo snel mogelijk weg.

VinkVink ããã®åç
Vinkvink weigert te betalen omdat het Spaanse ziekenhuis waar wij zijn geweest geen Engelse vertaling had. Nu moeten we volgens vinkvink voor honderd euro een beëdigd vertaler in de arm nemen om het zorgdossier te vertalen. Dit is ongekend en heb ik nog nooit meegemaakt. Chatbot werkt niet en telefonisch niet bereikbaar. Ik ben nu 1300 lichter en weet niet of het ooit vergoed wordt.

VinkVink ããã®åç
Wat een waardeloos systeem is dit toch.... Inmiddels ligt de app er al twee dagen uit in verband met onderhoud. Het zou alleen vrijdagavond zijn, maar het is nu zaterdagavond en nog steeds niks. Mijn vrouw heeft acute zorg nodig. Maar geen zorgpas te vinden zonder app, want die krijg je niet. Alles moet via de app. Prima, maar zorg er dan ook voor dat het werkt. En dit is niet de eerste keer. Leuk idee, alles via de app. Maar er is totaal niet nagedacht over de uitvoering en de consequenties. Dit is voor mij eens maar nooit meer.

VinkVink ããã®åç
Belacheijk, ze hebben alleen maar een chatfunctie terwijl ik een complex probleem had waarbij er wat was misgelopen bij 2 zorgverzekeraars en er vanuit meerdere kanten werd gefactureerd. Ik kan niet eens normaal het verhaal voorleggen voordat ze lopen te zeiken om het transactienummer en midden in het verhaal aannames maken. Heb met Catherina âgesprokenâ en die was ook geen hulp. Het advies was dat we maar opnieuw een inschrijving moesten gaan doen terwijl het hun fout was. Enorme toon vanuit hun kant en blijven aanhouden dat ze ons niet verder kon helpen zonder transactienummer terwijl wij gewoon een bevestiging hebben ontvangen dat de inschrijving was gelukt in december.

VinkVink ããã®åç
VinkVink is totaal niet toegankelijk. Ik probeer contact te krijgen, omdat ik door tekorten hulp nodig heb om kraamzorg te regelen, maar dit is onmogelijk gemaakt. Via de chatbot vraag ik om een telefoonnummer maar dat is het nummer van Menzis (je zou zeggen dat dat prima is, want VinkVink is van Menzis), maar ze konden mij daar niet helpen. Weer via de chatbot gevraagd om een medewerker of een email adres, maar je blijft in een loop hangen waarbij die bot niet snapt wat je vraagt. Ongekend irritant! Op deze manier heb je dus niks aan je verzekering!!!!!

VinkVink ããã®åç
Dit jaar overgestapt naar een andere zorgverzekeraar omdat Vink Vink wat mij betreft de slechtste zorgverzekeraar is die in Nederland bestaat. Niet bereikbaar, idiote antwoorden van een chat die je nooit begrijpt. Van ellende zou je bloeddruk tot eenzame hoogte stijgen. Dat is niet te hopen want hoe krijg je dit vergoed. In ieder geval. Ik ben gelukkig geen klant meer naar krijg nu toch een factuur waarvan ik geen idee heb waar die van is. Ik zal dan ook meteen, wanneer het bedrag is afgeschreven, dit terug vorderen. Dan mag Vink Vink mij netjes benaderen waar dit van is. Zo blij dat ik geen klant meer ben wat een bron van ergernis bah.

VinkVink ããã®åç
Terrible client service who think they sit behind facebook or other social media platform while working.
I sent them 3 or 4 emails about my cancelation and registration elsewhere and they kept sending only an invoice with automated deductions!!
I believe I need to address my lawyer with equity abuse

VinkVink ããã®åç
Wat fijn, net met Frea gechat (10 punten voor haar trouwens) en zij heeft me voor een kostbare fout behoed. Was doorverwezen door huisarts naar een longfysio. Deze fysio had volgens Frea geen contract met VinkVink, behulpzaam kwam ze met een doorverwijzing naar een lijst, waar ik de juiste zorg (met contract) kon vinden. Nou verder, leef ik nog. groeten van John

VinkVink ããã®åç
Waardeloze app, doet het meer niet dan wel. Heel handig als betalingen via die app verlopen. Los het eens op Menzis, zo moeilijk kan het niet zijn.

VinkVink ããã®åç
What a joke of a company. I have been billed for the wrong concept not once but TWICE in the same month. And that is in addition to being charged TWICE for the correct amount. I suspect that the "live agents" are also chatbots, or just extremely incompetent people with no intend for helping you. I received different responses with different rationales for the double charges and the incorrect charges. I WILL be taking this to the authorities.

VinkVink ããã®åç
Niet telefonisch bereikbaar en via de chat is altijd elke medewerker bezet. Beroerde klantenservice

VinkVink ããã®åç
1 ster is nog teveel. Per 1 januari overgestapt van Vinkvink naar Menzis en kan nu niet meer bij mijn gegevens van Vinkvink. Een overzicht van mijn kosten over 2025 is niet mogelijk 2x gechat met medewerkers. Zeggen dat inloggen tot 3 jaar na dato zou moeten kunnen, maar doen er niks aan. Willen zelfs het overzicht niet mailen.
Bij 2e contact is gezegd dat het eind januari weer zou moeten lukken

VinkVink ããã®åç
Vreselijk hoe er niet in oplossingen mee wordt gedacht! Laten mensen aan hun lot over. Daarnaast is het in contact zeer moeizaam!

VinkVink ããã®åç
Geen fysiopakket, geen bereikbaarheid, geen service. Alleen betalen mag. Dit soort verzekeringen zouden niet eens mogen bestaan â hopelijk maakt de overheid hier snel een einde aan. En dat menzis hier een onderdeel van mag zijn, belachelijk!!

VinkVink ããã®åç
Ik dacht omdat ze de genocide niet sponseren klant te blijven. Maar wat is de communicatie slecht, facturen en afschrijven kan perfect maar verder heb je niks aan vink vink. Pas volgend jaar kan ik gillend wegrennen.

VinkVink ããã®åç
Ze hebben de maand december overgeslagen en halen in januari van je bank af. Op zich geen probleem want het eigenlijk hetzelfde, alleen die premie die ze er af halen, is het nieuwe termijnbedrag die per 1 januari is in gegaan, dus de maand december betaal je te veel, na vele malen contact te zoeken krijg ik maar geen contact. Omdat het onderdeel is van menzis heb ik daar geprobeerd mijn klacht in te dienen. Maar mijn adres bestaat niet. Het neergelegd bij de schillencommisie, maar die kunnen alleen doen als er bij vinkvink een schriftelijk klacht is ingediend, wat dus niet mogelijk is. Ik ben maar naar een andere zorgverzekeraar gegaan.

1 ster is nog teveel.
1. Communicatie met een chabot is werkt gewoon niet en kost veel tijd en ergenis.
2. Nergens kan ik eenvoudig zien wat nu is vergoed via mijn aanvullende (tandarts)verzekering.
3. Je staat totaal machteloos tegen een bedrijf dat z'n uitvoeringskosten laag wilt houden.

VinkVink ããã®åç
Ik heb een slechte ervaring met deze zorgverzekeraar.
Op 15 januari heb ik een nieuwe rekening voor het eigen risico ontvangen, terwijl ik sinds 1 januari 2026 niet meer bij deze zorgverzekeraar verzekerd ben en per die datum ben overgestapt naar een andere zorgverzekeraar.
Tot op heden heb ik hierover geen duidelijke uitleg of specificatie ontvangen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã