Niestety. Osoba odpowiedzialna za wyszukiwarkÄ to wielki nieudacznik. Ale tak bywa jeÅli zatrudnia siÄ po znajomoÅci lub osoby z doÅwiadczeniem i/lub wyksztaÅceniem. Co za tym idzie zapewne zabr... ãã£ãšèŠã
Mój mÄ ÅŒ spóźniÅ siÄ na pociÄ g , po 40 min miaÅ drugi, wiÄc kupiÅ kolejny bilet. Niestety nie ma moÅŒliwoÅci poÅÄ czenia siÄ telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaÅnieniu sytuacji, sprawa z... ãã£ãšèŠã
System, ÅŒe w momencie, w którym koleo jest winne za usterki w systemie i anulowanie biletów, pieniÄ dze - czasem duÅŒe - trafiajÄ na konto koleo jest absurdalny. ZwÅaszcza, ÅŒe proces wypÅacania tych pi... ãã£ãšèŠã
Jestem emerytem kolejowym posiadam ulgÄ 99%. Nie rozumiem ceny biletu otóŌ bilet normalny kosztuje np 170 zÅ a dla mnie z mojÄ ulgÄ okoÅo 60 zÅ. NapisaÅem e-maila z pytaniem i jak narazie nie mam od... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sprawdź rozkÅad jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w TrójmieÅcie i inne koleje bez ÅŒadnych opÅat!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Opóźnienia po 70
Opóźnienia po 70, 120 minut... Czy to jest normalne?! Dlaczego w niektórych krajach nie ma opóźnieÅ pociÄ gów wcale, a w Polsce to norma... To jest skandaliczne!!!
Bardzo dobra aplikacja
Bardzo dobra aplikacja, ceny czÄsto w promocjach. Dobry, szybki i sprawny kontakt w sprawach reklamacyjnych. GorÄ co polecam
Za kaÅŒdym razem pociÄ g siÄ opóźnia i nie mam czasu na kolejny.âŠ
Bardzo czÄsto kupujÄ bilety jednodniowe w obie strony. A poniewaÅŒ mieszkam w trudnym miejscu, muszÄ kupowaÄ bilety z przesiadkami. Opóźnienia!!!! Za kaÅŒdym razem pociÄ g siÄ opóźnia i nie mam czasu na kolejny. MuszÄ czekaÄ na kolejny dostÄpny pociÄ g i ponownie kupowaÄ bilet. Zdarza siÄ to wczeÅnie rano i późnym wieczorem. MusiaÅem czekaÄ do nastÄpnego ranka na dostÄpny pociÄ g.
Sprawa zaÅatwiona od rÄki bardzo miÅa iâŠ
Sprawa zaÅatwiona od rÄki bardzo miÅa i uprzejma osoba zajmujÄ ca siÄ moim zgÅoszeniem . MiÅego dnia dla Pani Weroniki Wð
KOLEO
Bardzo szybko i sprawnie moÅŒna kupiÄ bilet, nawet jeÅli nie ma miejsc to i tak moÅŒna kupiÄ co jest bardzo na plus, zawsze wszystko rozpisane pod rÄkÄ . Bardzo polecam! :)
Super ÅŒe nagle nie mogliÅcieâŠ
Super ÅŒe nagle nie mogliÅcie zautoryzowac aplikacji i nie miaÅem jak kupiÄ biletu
No ogl Lipna bo pociÄ gi opóźnioneâŠ
No ogl Lipna bo pociÄ gi opóźnione bardzo za obsÅuga konduktorów bo defakto dziÅ poszedÅem do Åazienki Z powodu nie strawnoÅÄi i kupiÅem bilet na 2 stacji a mówiÅem pani ÅŒe tak zrobiÅem i dostaÅem 100mandatu chociaÅŒ to mówiÅem a szantaÅŒowano mnie wyÅŒszym mandatem jak nie zapÅacÄ
Nie polecam.Bilety siÄ zdublowany iâŠ
Nie polecam.Bilety siÄ zdublowany i jest problem kosmiczny ze zwrotem pieniÄdzy
Firma bardzo chciwa i Åasa naâŠ
Firma bardzo chciwa i Åasa na pieniÄ dze, dziaÅanie aplikacji bardzo sÅabe, czÄsto system niedostÄpny lub ma problemy z logowaniem. Bilet na pociÄ g, który z racji wypadku Åmiertelnego na torach opóźniony tzn. odjazd za okoÅo 3 do 4 godzin. ChciaÅem oddaÄ bilet 20minut przed przyjazdem ale system miaÅ problem z zalogowaniem. Koleo pieniedzy nie zwróciÅo. Bardzo czÄsto zdarza siÄ, ÅŒe nie dziaÅa graficzny wybór miejsc, mimo, ÅŒe na stronie Intercity dziaÅa normalnie. Kilka razy zjadÅo mi wpÅatÄ blik a biletu nie wygenerowaÅo. Za odstÄ pienie od zakupu biletu nawet dzieÅ dwa przed odjazdem pobierajÄ opÅatÄ. Zwroty za bilet tylko na ich konto/portfel w serwisie i trzeba groziÄ prawnie, ÅŒeby oddali. UsunÄ Åem u nich konto.
Nie polecam, kupiÅam bilet na OPOZNIONY pociÄ g (bynajmniej tak pisaÅo przy zakupie, miaÅ przyjechaÄ o 16.49) okazaÅo siÄ, ÅŒe byÅ to chyba jakiÅ bÅÄ d aplikacji i pociÄ g przyjechaÅ normalnie planowo o godzinie 16.43 i odjechal praktycznie od razu, przez nie zdÄ ÅŒyÅam na niego. Nie byÅa to jednorazowa sytuacja, zdarza siÄ tak czÄsto takÅŒe na odwrót, nic nie pisze o opóźnieniu w aplikacji a pociÄ g przyjeÅŒdÅŒa z opóźnieniem 15 minut
Aplikacja i ObsÅuga klienta
Jestem bardzo zadowolona z uÅŒytkowania aplikacji. Ostatnio mój pociÄ g miaÅ opóźnienie i chciaÅam anulowaÄ bilet, ale nie byÅo juÅŒ tej opcji. Po kontakcie z ObsÅugÄ Klienta moja sprawa zostaÅa zaÅatwiona bardzo szybko i w miÅy sposób. Nie mam siÄ do czego przyczepiÄ ð¥°
Najgorsze co jest
Najgorsze co jest , to wÅaÅnie pociÄ gi . Jak tak moÅŒna ,ludzie. CzekajÄ na mrozie , zimno . A oni nawet nie pro informujÄ ÅŒe pociÄ ga nie bÄdzie albo siÄ spóźnia . Niemam sÅów ! Tragizm !
Nie polecam tej aplikacji ostatni raz kupilam bilet z wyprzedzeniem.PociÄ g wogole nie przyjechaÅ i nie zostaÅam poinformowana o odwoÅaniu.ByÅa ciÄ gle informacja,ÅŒe pociÄ g siÄ spozni po 3 h czekania zrezygnowalam z podróŌy ,a teraz mam problem zeby odzyskac pieniÄ dze za bilety ktore wogole nie zostaÅy wykorzystane.Brak sÅów!!!
Inne ceny biletów
Jak to dziaÅa, ÅŒe pociÄ g w tym samym dniu o tej samej godzinie u mnie kosztuje 20 zÅ droÅŒej od biletu kupowanego na innym telefonie? PoraÅŒka
Jestem bardzo zadowolona z aplikacjiâŠ
Jestem bardzo zadowolona z aplikacji Koleo .Åwietna obsÅuga klienta .Åatwa i przyjemna w obsÅudze przy zakupie biletów .
Niewidoczne wolne miejsca
KupiÅem wczoraj bilet przez koleo, jedyne wolne miejsca byÅy z rowerami i dla niepeÅnosprawnych. DokupiÅem wiÄc miejsce dla roweru. Teraz czekajÄ c na dworcu usÅyszaÅem jak jakaÅ kobieta kupiÅa sobie spokojnie dwa dostÄpne miejsca na ten sam bilet. DziÄkujÄ koleo za dopÅatÄ :)
Nie mogÅem zwróciÄ biletu bo byÅo za późno
Nie mogÅem zwróciÄ biletu bo byÅo za późno na zwrot. ZwróciÅem siÄ do serwisu KOLEO o pomoc tj. tam gdzie kupiÅem bilet. Na trzeci dzieÅ dostaÅem zwrot Årodków na konto KOLEO do wykorzystania na nowe zakupy biletów.
Bardzo dziÄkujÄ Serwisowi KOLEO za szybkÄ
pomoc.
Polecam KOLEO nowym uÅŒytkownikom.
STANISÅAW.
MiÅa obsÅuga podczas rozmowy tel
MiÅa obsÅuga podczas rozmowy tel. Szybko i na mojÄ korzyÅÄ rozwiÄ zany problem. Jestem zadowolona i polecam
Super KOLEO
Witam,
Kupilam bilet w odwrotna stronÄ, a za późno bylo na wymianÄ czy na zwrot. NapisaÅam wiadomosc, bardzo szybko dostaÅam wiadomosc zwrotnÄ
i moja sprawa zostaÅa zaÅatwiona pomyslnie. Zawsze kupuje bilet przez KOLEO. PoleciÅa bym KOLEO kaÅŒdemu, szybko sprawnie i bez ÅŒadnych problemów.
Za bilet za 11 zÅ pobierajÄ opÅatÄ 20âŠ
Za bilet za 11 zÅ pobierajÄ opÅatÄ 20 zÅ.